Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

ΟΚ

«επειδή τα ΜΑΤ περικύκλωσαν δύο κοπέλες και ήθελα να τις προστατέψω. Πήγαμε από περιέργεια στον χώρο των επεισοδίων και για να μη με πει ο φίλος μου φοβητσιάρη. Ζητώ συγγνώμη που σήκωσα την πέτρα. Ηταν η πρώτη και τελευταία φορά. Το έχω μετανιώσει».

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
6 μήνες με τριετή αναστολή.

Οι Δικαστές, δεν τρώνε κουτόχορτο.

Ξέρουν τι συμβαίνει.

Αλλά η απόφαση τους για μένα ήταν σοφή.

γυρισα σπιτι και δεν ειχα ακουσει τπτ σημερα...και ετσι οπως το ειδα αυτο νομιζα ηταν η αποφαση για

τον ραμπο και δεν μου κανε εκπληξη.

Κουτοχορτο κυριοι , φατε ελευθερα

rf.jpg

:jump:

...για να ματιωσουν τις συμφωνιες με το πουτιν.....χαχαχα

6 μήνες με τριετή αναστολή.

Οι Δικαστές, δεν τρώνε κουτόχορτο.

Ξέρουν τι συμβαίνει.

Αλλά η απόφαση τους για μένα ήταν σοφή.

Μακάρι να δούμε παρόμοια σοφές αποφάσεις και σε άλλες υποθέσεις που εκρεμούν, όπως siemens, βατοπέδι κλπ... και φυσικά την υπόθεση του thread...

Μακάρι να δούμε παρόμοια σοφές αποφάσεις και σε άλλες υποθέσεις που εκρεμούν, όπως siemens, βατοπέδι κλπ... και φυσικά την υπόθεση του thread...

κατσε να δουμε πρωτα τι θα γινει με τους Αμερικανους που δεν αφηνουν την χωρα να αναπτυχθει.

μ αυτα θα ασχολουμαστε τωρα?

και μετα απο 4 χρονια όταν θα ριχνουν τους "ντοπιους υποτακτικους" ποιοι θα ειναι ? Οι Ρωσοι?

χαχαχα

Και στο πολυτεχνέιο, άλλες ήταν οι εντολές από πάνω. Πολύ πάνω όμως λέμε...

Το 2012 όμως, όταν "ξυπνήσει" όπως είπε σε εκπομπή του ο κύριος Βελόπουλος, το DNA του Έλληνα, πάλι θα πάρουμε τα πάνω μας:)

Ένας από τους "πάνω".

ε πες μας και ποιες ήτανε.......μην μας κρατάς σε αγωνία εάν ξέρεις κάτι παραπάνω.......γιατί φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου?

DNA του Έλληνα?....προσδιόρισέ μου τη λέξη Έλληνας του 2008-2009.......

:no:

γυρισα σπιτι και δεν ειχα ακουσει τπτ σημερα...και ετσι οπως το ειδα αυτο νομιζα ηταν η αποφαση για

τον ραμπο και δεν μου κανε εκπληξη.

:jump:

...για να ματιωσουν τις συμφωνιες με το πουτιν.....χαχαχα

Και οχι μονο αυτο ειναι και το ΚΚΕ μαζι τους (γιατι το ΚΚΕ βλεπει οτι στο πανηγυρι αυτο δεν εχει καμμια αναμιξη :pleasantry:) αλλα και γραφει απο κατω "και οι ντοπιοι υποτακτικοι τους" , δλδ σπερνουμε και λιγη διχονοια στο λαο (πασοκοι δλδ ειναι πρακτορες των αμερικανων). Κοπριτες

ε πες μας και ποιες ήτανε.......μην μας κρατάς σε αγωνία εάν ξέρεις κάτι παραπάνω.......γιατί φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου?

Για το συγκεκριμένο θέμα καθώς και για την άνοδο της Χούντας, έχουν διαρρεύσει ουκ ολίγα απόρρητα έγγραφα της CIA, με εμπλεκομένους το Βασιλιά, το Μητσοτάκη, τους πατέρα-γιο Παπαντρέου και άλλους πολλούς που τα ονόματα τώρα δε θυμάμαι. Γενικά, παίξαν αρκετό ρόλο οι USA τότε, όπως φαίνεται.

Άλλωστε το κάναν αποδεδειγμένα και πρόσφατα με το Μιλόσεβιτς και την πτώση του (τα έλεγε ο Έλληνας σύμβουλος του Κλίντον - αν θυμάμαι καλά).

Γι αυτό και πολλοί αμέσως βρίσκουν τροφή τώρα και "τα βάζουν" με τους US of A, χωρίς βέβαια καμία απόδειξη, απλά με εικασίες και συνομωσιολαγνεία.

ΑΝ..... θυμαμαι καλα όλα τα γκαλοπ εδειχναν σταθερή πτωση της νεας δημοκρατιας ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ απο την τραγωδια

με αυτα που εβγαιναν στην δημοσιοτητα (και εστω μ αυτα) και με μια σχεδόν ανυπαρκτη αντιπολιτευση απο ένα εσωστρεφή ανοργανωτο πασοκ που δεν ξερει καλα καλα αν στηριζει τον προεδρο του, μαλιστα τα γκαλοπ δεν εδειχναν ανοδο του πασοκ, και απορουσες....μα καλα ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ να πεσουν?....δεν θελουν να κυβερνησουν αλλο?...και γιατι?

Μετα την τραγωδια...μετα το καψιμο...στηνουμε παλι το πολιτικο γαϊτανάκι καπλευομενοι για αλλη μια φορά τραγικα συμβαντα...προσπαθοντας να ριξουμε για ακομη μια φορά το φταιξιμο στους ξενους. Ξεχνουν βεβαια όσοι μιλουν για "τα λομπυ της Ουασιγκτον" οτι εδω μιλαμε για μια κατασταση 30+ χρόνων.

Σε λιγο θα γραψουν τα εξωφυλλα οτι οι κουκουλοφοροι ΕΙΝΑΙ Αμερικανοι...και αν προσπαθησουμε να πειραξουμε

θα πεταξουν αεροπλανα πανω απο την Ελλαδα για την αποκατασταση της Δημοκρατιας και της Ειρηνης.

αλλα δεν απορω...εδω οταν καηκε η μιση Ελλαδα...και όταν χαρακτηριστικα καθυστερουσε ο χαρακτηρισμος τεαρστιων δασικων εκτασεων... ΠΑΛΙ οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ εφταιγαν.

Κάποτε ότι έγραφε η ΑΥΡΙΑΝΗ (1985 -Συνεργάτης των Γερμανών ο Μητσοτάκης) ήταν ''αλήθειες'' που βόλευε κάποιους.

Τώρα ότι γράφει είναι ''αλήθειες'' που βολεύει άλλους.

Από κάποιους έτρωγε τότε ο ιδιοκτήτης του... από άλλους επιδιώκει να φάει τώρα.

Εσείς άπλα τσιμπάτε.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ πειρατικό λογισμικό?

Αν ναι,τότε να έρθω να σου σπάσω το PC γιατί δεν είσαι ηθικά σωστός.

Πολύ ηθικός μας το παίζεις.

Θές φροντίδα με προδέρμ ίσως?

Τώρα πώς το πήγες εσύ στον υπόκοσμο των φανατισμένων οπαδών και ότι οι ομάδες τους κινούν.

Ε ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ.ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ UFO

εσυ εχεις χρησιμοποιεισει πειρατικο?

να ρθω να στο σπασω κι εγω?

εσυ θες φροντιδα με βαζελινη ισως?

εσυ εκραξες τις μεγαλες ομαδες

η λογοκρισία από όσο ξέρω ισχύει στα "χοντρα" βρισίδια και επιπλέον απαγορεύεται ο χαρακτηρισμός άλλου μέλους. Ούτε το ένα έκανα, ούτε το άλλο. Η μόνη αναφορά που έκανα σε σένα θα μπορούσε να πεί κανείς είναι το "χεσε με ρε νταλαρα" (αλλά μάλλον χεσμένο με έχεις οπότε μέσα είμαι :p). Όσο για τους χαρακτηρισμούς μου, ναι θεωρώ ένα μάτσο κωλόπαιδα αυτούς που τα σπάνε και δεν έχουν καμμια δουλειά να λένε ότι μιλάνε εκ μέρους του κόσμου. Αν είναι έτσι τότε ζήτω που χεστήκαμε γιατί σημαίνει ότι ο κόσμος απλά θέλει να ισοπεδώσει κάθε ίχνος πολιτισμού και ανθρωπιάς.

ειναι ο καραμανλης μελος του φορουμ και θιχτηκε?:hehe:

αν διαβαζες 3-4 σελιδες πιο πισω θα καταλαβαινες για τι πραγμα μιλαω.:book:

οχι δε σε χω χεσμενο,αν ηταν ετσι δε θα εγραφα στο φορουμ και θα πηγαινα να σπασω κι εγω:p

το κωλοπαιδα μπορει να ισχυει,αλλα εγω προσπαθω να καταλαβω τι προβληματα εχουν αντι να τους βριζω απλα.

το επιχειρημα σου είναι άκαιρο για το λογισμικό και την microsoft δεν έχει καμμια σχέση με αυτό που γίνεται μαν, μείνε στο θέμα αμα θες να πείς κάτι...

το ξερω(!)αλλα για δες πιο πανω ποιος ξεκινησε θεμα πειρατικου λογισμικου...:confused:

εγώ παραδέχομαι τα λάθη του συστήματος/κράτους/κοινωνίας αλλά σε καμμια περίπτωση δεν λέω να μην μιλάει/αντιδρά κανείς. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν κράζω την αντίδραση αυτή καθεαυτή, κράζω ότι είναι λάθος αντίδραση και για λάθος σκοπό. Κράζω και τα media γιατί απλά λένε λάθος πράγματα (η οποία κουβέντα μεταφέρεται πανεύκολα σε συζήτηση περι βασικού μετόχου αλλά αυτό είναι off topic...). Αυτά τα έγραψα στο ποστ μου. Διάβαζε πριν μιλάς.

δηλαδη ποια ειναι η σωστη αντιδραση που θα ειχε και αποτελεσμα?

επιπρόσθετα, δεν "το παίζω" ηθικός. Δεν με ξέρεις για να με κρίνεις έτσι. Εγω σε έκρινα με βάση αυτό που είπες που είναι απλά απαράδεκτο. Όσο για την ηθική μου, δεν θα σχολιάσω γιατί είναι off topic, αμα θες τα λέμε με πμ όμως.

Εσύ μάλλον είσαι τυφλός:dirol: ή δεν ξέρεις να διαβάζεις. Εγώ δεν κράζω μόνο τους κουκουλοπόρδους, κράζω πρώτα τους γονείς που είναι στην κοσμάρα τους, τα παιδάκια που βγαίνουν και διαδηλώνουν για λάθος λόγους και τους νοιάζει πως θα γλυτώσουν μια μέρα σχολείου, κράζω και το κράτος και τους κοινωνικούς μηχανισμούς (σημ. όχι εκάστοτε κυβερνήσεις απαραίτητα) -δηλαδή τους πολίτες αυτής της κακόμοιρης χώρας- που δεν φροντίζουν να δώσουν κατευθύνσεις και βοήθεια στον κόσμο.

Όσο για το αν δίνω λύση σε κάποιο πρόβλημα, δεν είμαι σε τέτοια θέση. Αν ήμουν δεν θα είχα χρόνο να μιλάω στο λάμπη γι'αυτά τα ζητήματα. Αλλά δίνω μια γραμμή στο ποστ. Σεβασμός, Παιδεία και ενασχόληση του γονέα με τα παιδιά του. Όλα αυτά δηλαδή που πρέπει να κάνει ο καθένας πολίτης και όχι το κράτος (διότι δεν μπορεί να το κάνει).

Εσύ είσαι αυτός που κράζεις τον καραμανλή και τον κάθε καραμανλή λες και αν είναι ο παπανδρέου/τσίπρας/παπαρήγα ή ο φούφουτος θα αλλάξει η ζωή του πολίτη. Κάνε κάτι, μην το λές μόνο.

οι γονεις φταινε σιγουρα,αν ομως αδιαφορουν για το παιδι τι περιμενεις να γινει,η θα βγει και θα κλεβει και θα σπαει η θα γινει λαμογιο...

δεν ειναι αναγκη να γινεις υπουργος για να δωσεις μια λυση,πες τη γνωμη σου απλα για τη συζητηση

πιστευεις οτι δεν φταιει ο καραμανλης και η κυβερνηση?

και αφου πιστευεις οτι ολοι το ιδιο θα εκαναν,να καταργησουμε τις εκλογες και να γυρισουμε πολιτευμα σε δικτατορια η βασιλεια.το ιδιο θα ειναι ε?

Γι'αυτό υπάρχει η αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας (όταν τα αφήνουν να λειτουργούν, και όταν λειτουργούν νόμιμα). Και γι'αυτό οπλοφορούν και αυτοί έχουν το δικαίωμα χρήσης του όπλου.

πιστευεις οτι τα ματ θα επρεπε να οπλοφορουν?

Οπότε, τι θέλεις να μας πεις; Ποιο το συμπέρασμα σου από την "επιλεκτική" λογοκρισία μας;

εσυ θα μου πεις.

εσυ εχεις χρησιμοποιεισει πειρατικο?

να ρθω να στο σπασω κι εγω?

εσυ θες φροντιδα με βαζελινη ισως?

εσυ εκραξες τις μεγαλες ομαδες

Ναι χρησιμοποιώ.

Δεν είπα όμως αν ειναι ηθικό η όχι να αποζημιωθούν.

Εσύ δεν είπες αν θα είναι ηθικό να αποζημιωθούν οι καταστηματάρχες επειδή δεν κόβουν αποδείξεις?

Σε ρωτάω,άμα σου σπάσω εγώ το pc αφού χρησιμοποιείς πειρατικό λογισμικό θα είναι ηθικό ή όχι.

Την βαζελίνη κράτα την για την πάρτη σου.

Εγώ δεν μίλησα για σκευωρία φιλοc...... δες πόσα κλέβουν απ το ελληνικό δημόσιο τα μεγάλα κεφάλια(πέρα του ποδοσφαίρου) και εσύ συνέχισε να πιστεύεις ότι σπάζοντας τα κατάστημα του κυ μήτσου που έκλεψε απ το κράτος 10,000€ τον περασμένο χρόνο είναι ισάξια με τα εκατομμύρια που κλέβει κάθε χρόνο κάθε κεφάλι.

πιστευεις οτι τα ματ θα επρεπε να οπλοφορουν?

Να κουβαλάνε τριαντάφυλλα?

εγω πιστευω οτι θα επρεπε να εκπαιδευονται σαν επαγγελματιες , να τους συμπεριφερονται σαν επαγγελματιες και να εχουν επιγνωση του τη δουλεια καλουνται να κανουν . Αλλα τι να πεις οταν τους λενε "μητσο ξερεις τι , ενας υπαλληλος μας εκανε μλκια , τρεχα τωρα εσυ και κατσε να φας μολοτωφ πετρες και οτι αλλο θα σου πεταξουν κανοντας υπερωριες τις οποιες θα παρεις τον ιουλιο και αν σε πουν και γουρουνι...ε δε βαριεσε μπορα ειναι θα περασει".

Ο εκπροσωπος των αστυνομικων εχει πει οτι ουδεποτε περασανε ψυχολογικα τεστ και σεμιναρια , ενας ηλιθιος σαν το ραμπο να υπαρχει σε καθε τμημα τοτε παρασερνει και τους αλλους , διοτι ξερουμε οτι η βλακεια καθηλωνει. Δεν πιστευω οτι οι αστυνομικοι ειναι σα το ραμπο γιατι αν ηταν ετσι καθε μερα θα σκοτωναν και εναν πολιτη , ομως θα πρεπει οι ιδιοι να απομακρυνουν ΠΡΙΝ γινει το κακο τους λαλακες αυτους .

μα καλα ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ να πεσουν?....δεν θελουν να κυβερνησουν αλλο?...και γιατι?

Ακριβώς έτσι... ποιος θέλει να κυβερνήσει με τέτοιο δημοσιονομικό έλλειμα, δημόσιο χρέος 250.000.000.000 ευρώ που κοντεύει να γίνει ίσο με το 100% του ΑΕΠ, καινούργιο δάνειο από την κεντρ. τράπεζα με επιτόκιο υπερδιπλάσιο του προηγουμένου και... επερχόμενη κρίση... γιατί η οικονομική κρίση που έχουμε τώρα είναι εσωτερική και η παγκόσμια δεν έχει έρθει ακόμα... είμασταν που είμασταν μας φτάσανε στο όριο της εξαθλίωσης, μας έχει μείνει μονοψήφιος αριθμός % να ξεπουληθούμε τελειώς (ΑΕΠ vs χρέους)...

Νομίζεις ότι ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός αρχηγός θέλει να κυβερνήσει...? δε νομίζω... και αν αντιπολιτεύονται το κάνουν επειδή πρέπει για να μην τους κράξει ο κόσμος... απλά ο κόσμος δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει, γιατί οι έννοιες ΑΕΠ, πληθωρισμός, χρέη κεντρικής τράπεζας, δημοσιονομικά ελλείματα και όλη η αράδα αριθμών που τα ακολουθεί, έχουν φτιαχτεί γι'αυτό το λόγο, για να μπερδεύουν τον κόσμο... που να καταλάβει ο κόσμος όταν λές 0.1% του AEΠ ότι μιλάμε για 250.000.000 ευρώ ή 85+ δις δραχμές...

Ωχ ξέχασα, όποιος τα λέει αυτά είναι κομουνιστής... :alien:

και αυτή η "κριση" την Ελλαδα δεν την έχει ακουμπησει ακομα.

Νομίζεις ότι ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός αρχηγός θέλει να κυβερνήσει...? δε νομίζω...

και εγω αυτό βλέπω, δεν ειναι τραγικο?

εκτος αν ειναι τοοοοοοοοσο ανικανοι. αλλα ολοι πια?

ειπα ΕΚΤΟΣ αν ειναι...δεν χαρακτηρισα κανεναν

Ωχ ξέχασα, όποιος τα λέει αυτά είναι κομουνιστής... :alien:

Να θυμισω κατι...

Μιὰ σειρὰ ἀπὸ διαψεύσεις ἐλπίδων ἦταν ἡ ζωή του. Εἶχε ἐλπίσει τότε,...

Εἶχε ἐλπίσει ὕστερα...Κάποτε, πρὶν ἀπὸ χρόνια, εἶχε ἐλπίσει στὸν κομμουνισμό. Μὰ εἶχε διαψευσθεῖ κι ἐκεῖ. Τώρα δὲν εἶχε ἐλπίδα σὲ καμιὰ ἰδεολογία!....

.....ἄλλοι ἀπὸ τὸ δρόμο σκέφτονταν καὶ ψιθυρίζανε μεταξύ τους: «Αὐτὸς ἐκεῖ δὲν ἔχει ἐλπίδα!» Σὰ νὰ ἦταν ἔγκλημα αὐτό. Σὰ νὰ εἶχε ἕνα σημάδι πάνω του ποὺ τὸ μαρτυροῦσε.....

.......Φοβότανε! Φοβότανε τὴν ἐτικέτα ποὺ θὰ τοῦ δίνανε σίγουρα οἱ μὲν καὶ οἱ δέ. Ὄχι, ἔπρεπε νὰ τὰ βγάλει. Στὸ διάολο ἡ ἐτικέτα! Αὐτὸς ἦταν ἕνας ἄνθρωπος, τίποτε ἄλλο. Οὔτε ἀριστερὸς οὔτε δεξιός.....

Ωχ ξέχασα...όποιος τα λέει αυτά είναι «αιώνιος έφηβος».

και αυτή η "κριση" την Ελλαδα δεν την έχει ακουμπησει ακομα.

εκτος αν ειναι τοοοοοοοοσο ανικανοι. αλλα ολοι πια?

ειπα ΕΚΤΟΣ αν ειναι...δεν χαρακτηρισα κανεναν

πιονια ειναι...

p3jjhwc3gba53uy081gf.jpg

από darien:

επειδή τα ΜΑΤ περικύκλωσαν δύο κοπέλες και ήθελα να τις προστατέψω

και αν πετύχαινες τις κοπέλες ρε μάστορα....

κορυφαια φωτο:worship:

(εχει πετρα ακριβειας)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.