Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

εγώ σου λέω ότι το 90% δεν έκοβε πάντα αποδείξεις.

Θα πας να του καταστρέψεις εσύ την περιουσία του?

Και πόσο να έχει κλέψει το κράτος σε 10 χρόνια?

50.000€? Άλλα τόσα?

Πόσα εκατομμύρια το χρόνο κλέβουν τα μεγάλα κεφάλια....ποδοσφαιρικές ομάδες....

Στις άλλες χώρες είδατε πως η αστυνομία αντιμετώπιζε διαδηλωτές{{{{τους ταραξίες βασικά}}}}}...?

Μόκο όμως αυτοί.

παλι εγω τα εσπασα ε?:tomato:

εγω κρινω τωρα αυτους που ξαφνικα γινανε καλοι και νοιαζονται για τους αλλους και το παιζουν υπερβολικα δικαιοι και απαιτουν κατι που δεν αξιζουν

δεν εχει σχεση ποσα εχει κλεψει,και 500 ευρω να εχει κλεψει και να χει ζημια 500.000 ευρω το θεμα ειναι αν θα ηταν ΗΘΙΚΑ σωστο να παρει αποζημιωση.

οσο για τις ποδοσφαιρικες ομαδες,πας καθε κυριακη στο γηπεδο και τους τα σκας για να δεις μπαλα.ανεμενομενο ειναι να βγαζουν τα κερατα τους και να ελεγχουν τον υποκοσμο μεσω των φανατισμενων οπαδων.

γιατί το έχεις λίγο? λες ξεκάθαρα ότι δεν σε ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή και νομίζεις ότι θα ελαφρύνεις την θέση σου με copy/paste και hyperlink επιχειρήματα? ή μήπως πρέπει να σε πάρω στα σοβαρά που το μόνο που κάνεις είναι εικασίες με βασικό επιχειρημα την έλλειψη εμπιστοσύνης στους ανθρώπους (όπως το τελευταίο σου ποστ που λες για τους καταστηματάρχες που ίσως και μπορεί να μην είναι απόλυτα νόμιμοι).

Ε χέσε με ρε νταλάρα λες και ότι λογισμικό έχει περάσει απο το pc σου ήταν αγορασμένο (έτσι για να κάνω και εγώ μια εικασία σαν εσένα). Κάτσε λοιπόν στην καρεκλίτσα σου και φάε το ποπκόρν σου, γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω τον γιό μου και να τον κάνω μια βόλτα ξένοιαστος(και πριν τα επεισόδια πάλι δεν μπορούσα...). Και για μένα φταίνε και τα κωλόπαιδα αλλά και η αστυνομία που κοιμάται. Η δουλειά της είναι η καταστολή και έχουν βαλθεί ένα κάρο μπούφοι να την κοιμήσουνε τελείως ("πως τολμά να πυροβολεί στον αέρα ω θέε μου") ώστε μεθαύριο να μας επιβάλουν ότι παπατζα θέλουν (τα κεφάλια, όχι η αστυνομία...). Γι'αυτο η αστυνομία πρέπει να είναι αυτόνομη και δυνατή χωρις συνδικαλισμό και πολιτικά χέρια και πόδια. Ή έστω να την σέβονται οι πολίτες και όχι να μαθαίνουμε τα παιδιά μας ότι είναι "μπάτσοι" και "γουρούνια".

Γιατί τα κωλόπαιδα και οι αστυνομικοί είναι κομμάτι την κοινωνίας, είναι πολίτες και αυτοί. Και όχι δεν πιστεύω ότι τα κωλόπαιδα αυτά την ημέρα είναι καλοί άνθρωποι. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία της χώρας είναι αλήτες, κλέφτες και λαμόγια και τους συμφέρει να είναι έτσι και γιατί ξέρουν ότι θα βάλουν τον ξάδελφο/μπατζανάκι/βουλευτή να τους ξελασπώσει και να τους βολέψει. Κατα προτίμηση στο δημόσιο για να πηγαίνουν στις 09.00 και να φεύγουν στις 13.30, να συμπληρώνουν στις καρτέλες όσες υπερωρίες και υπερεργασίες τους επιτρέπει η νομοθεσία (χωρίς βέβαια να τα κάνουν). Ή μήπως να πέρνουν επιδότηση για την ντομάτα και να αγοράζει μερτσεντέ (και την επόμενη χρονιά να κλείνει και τον δρόμο ο μούλος).

Βγαίνουν και οι ηλίθιοι γονείς και αφήνουν τα παιδιά να διαδηλώνουν για λάθος λόγους και με λάθος τρόπο. Τα είδα τα μούλικα στην γειτονιά μου βλέπεις. 60 μαθητές γυμνασίου/λυκείου, κλείσανε και την μεσογείων για λίγη ώρα και αυτό που θέλανε να κάνουν είναι να πετάξουν πέτρες και πορτοκάλια στις περιουσίες των ανθρώπων. Λες και έτσι δηλώνουν τίποτε. Θα μεγαλώσουν αυτά τα μούλικα και θα νομίζουν ότι είχανε και δίκιο και ότι κάτι καταφέρανε τα πρόβατα.

Θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους (όπως η γενεα της χούντας...) και θα αποκαλούνε τους αστυνόμους "μπάτσους", θα πετάνε τα σκουπίδια απο το παράθυρο και θα καβαντζώνουν από όπου μπορούν (και όλα αυτά "επειδή τα κάνουν και οι άλλοι" ε).

what goes around comes around kid....

Υ.Γ. μην ανησυχείς έχω διαβάσει όλα τα ποστ του thread, δεν λες και τιποτε δικό σου (εκτός ίσως ότι δεν σε νοιάζουν οι ανθρώπινες ζωές?).

βλεπω ειστε αντικειμενικοι εδω μεσα ως προς την λογοκρισια

σβηνετε τις "προσβολες" που σας συμφερουν

ο καραμανλης σας πειραξε κατα τα αλλα.:TD:(αμα τον πω χοντρο θα φαω μπαν?)

οχι το λογισμικο μου δεν ειναι αγορασμενο,αλλα αν μπει ενας σουπερ ιος και μου καψει το pc απο εναν χακερ/κρακερ δε θα απαιτω απο την microsoft να μου στειλει αποζημιωση επειδη δεν ειναι καλο το λειτουργικο.

απο μονος σου παραδεχεσαι τα προβληματα του κρατους,αλλα παρ ολα αυτα προτιμας να μη μιλαει κανεις,και να μην αντιδρα κανεις.

εκτος αυτου το παιζεις ηθικος και οτι νοιαζεσαι τοοοσο πολυ για τους συμπολιτες που χασαν τις περιουσιες τους,ετσι μπορει να το παιζει και ο καθενας οτι στεναχωριεται αν υποκριθει.

δικο σου επιχειρημα δεν ακουσα,εκτος απο τα κλασσικα "φταινε οι κουκουλοφοροι"

λυση δεν εδωσες σε καποιο προβλημα.

Ένα νέο παιδί είναι φυσικό να νοιώθει ήρωας όταν τα βάζει με τον υπέρτατο εκφραστή του κακού τους "μπάτσους".

Το κρυφτοκυνηγητό είναι ένα παιχνίδι.

Ειδικά τα πιο καταπιεσμένα πιτσιρίκια, έχουν και μια οργή, ένα μίσος που πρέπει να διοχετεύσουν κάπου.

Αυτό γινόταν πάντα. Δεν είναι νέο φρούτο.

ειναι τυχαιο οτι εχουν ολοι προβλημα με τους μπατσους?

η μηπως θα απαντησεις οτι ειναι ολα μεμονωμενα περιστατικα?

αν οι μπατσοι ηταν ενταξει,ευγενικοι,δεν καναν καταχρηση εξουσιας και δεν ηταν διεφθαρμενοι πιστευεις οτι θα ειχαμε τετοια προβληματα με την αστυνομια?

παρ ολα αυτα ξερεις οτι τα παιδια εχουν προβληματα καταπιεσης απο παντου,αλλα ουτε εσυ δινεις μια λυση

Και οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας τα ίδια ένοιωθαν και τα ίδια έκαναν.

Αλλά ποτέ δεν έφτασαν να καταστρέφουν μαζικά ξένες περιουσίες.

το προβλημα σου ειναι οτι αντιδρουσαν με καθε τροπο η οτι οι νεοι αντιδρου αλλα επιπλεον σπανε?

Ευτυχως βρέχει...Αντε να σταματησουν επιτελους,και να φυγει και η μποχα που υπαρχει στο κεντρο ακομα..

Υ.Σ. Ποσο στοιχημα βαζω οτι θα μιλανε για πλημμυρες μονο τωρα???

στους τρομερους δρομους με τα καθαρα φρεατια που εχουμε και γιναν για αλλη μια φορα ποταμια,καταφερα να μεινω με το αμαξι αφου μπηκαν νερα στη μηχανη :haha:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Για όσους ξέρουν Γερμανικά, μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα Die Welt, του καθηγητή πολιτικής του Duisburg, γνώστη των πραγμάτων στν Ελλάδα (και εν γένει στη γειτονιά μας Ελλάδα-Τουρκία-Τσύπρον)

αν οι μπατσοι ηταν ενταξει,ευγενικοι,δεν καναν καταχρηση εξουσιας και δεν ηταν διεφθαρμενοι πιστευεις οτι θα ειχαμε τετοια προβληματα με την αστυνομια?

δεν σου κανει καποια εντυπωση το γεγονος οτι εδω μεσα που υπαρχει τοσος κοσμος δεν υπαρχει ενας (1) να πει ΅΅εγω τοτε τις εφαγα αδικα" και ο μονος πουχει συλληφθει στη ζωη του ειναι.........(edit). ..

ειναι ολοι καλοι και σωστοι:haha:

Είναι όλοι κακοί και λάθος :haha:

Για την ιστορία, πριν δύο καλοκαίρια, γυρνούσα από το Μαρούσι με τα πόδια στις 3 το πρωί. Πάνω στη λεωφόρο Ειρήνης, περνάει ένα γκρι Nissan sedan, και λίγο μετά σταματάει και βγαίνουν δύο ογκόλιθοι από μέσα. Το όπλο φαινόταν (όχι εσκεμμένα) αλλά από σήμα τπτ. Είναι από αυτούς που κάνουν τις βόλτες για εμπόρους ναρκωτικών στα Βόρεια. Παρ'ότι δεν είχα κανενός είδους χαρτί (αστυνομική ή έστω φοιτητική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), και επειδή δεν έκανα κάποια μαγκιά (προς το φοβισμένος ήμουν :p) με άφησαν χωρίς καν να με πάνε για αναγνώριση.

Και στην Ομόνοια μου έχει τύχει να με σταματήσει αστυνομικός, ευγενικότατος, αφού έλεγξε την ταυτότητά μου, με συμβούλεψε να μην κυκλοφορώ μόνος τόσο αργά στο κέντρο, και με καληνύχτισε.

Ουρτου καθίκια μπάτσοι :p

δηλαδη αν περπατας μονος στο δρομο εισαι υποψηφιος παρανομος και πρεπει με το ζορι να σε πανε μεσα?

νομιζω οτι μονο αν εχουν βασιμες υποψιες οτι εισαι καταζητουμενος σε πανε μεσα

και καταντησαμε να ψαχνουμε γεγονοτα που οι μπατσοι καναν καλα τη δουλεια τους.:haha:

αυτο δειχνει πολλα

δηλαδη αν περπατας μονος στο δρομο εισαι υποψηφιος παρανομος και πρεπει με το ζορι να σε πανε μεσα?

νομιζω οτι μονο αν εχουν βασιμες υποψιες οτι εισαι καταζητουμενος σε πανε μεσα

Αν δεν έχεις χαρτιά μαζί σου, μπορούν να σε πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Δεν θεωρείται ότι σε "πάνε μέσα".

το ξερω οτι μπορουν,αλλα γιατι?

κηνυγανε καποιο συγκεκριμενο η ετσι απλα θελουν να στο παιξουν?

γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν φατσικά, ανά πάσα στιγμή, όποιον έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη. Έχεις χαρτιά, κάνει επί τόπου εξακρίβωση, δεν έχεις σε πάει στο τμήμα. Άλλωστε η ταυτότητα για αυτο μου δώθηκε, για να την έχω μαζί μου να μπορεί το κράτος και οι υπηρεσίες του να ξέρουν ποιος είμαι

εγω κρινω τωρα αυτους που ξαφνικα γινανε καλοι και νοιαζονται για τους αλλους και το παιζουν υπερβολικα δικαιοι και απαιτουν κατι που δεν αξιζουν

δεν εχει σχεση ποσα εχει κλεψει,και 500 ευρω να εχει κλεψει και να χει ζημια 500.000 ευρω το θεμα ειναι αν θα ηταν ΗΘΙΚΑ σωστο να παρει αποζημιωση.

οσο για τις ποδοσφαιρικες ομαδες,πας καθε κυριακη στο γηπεδο και τους τα σκας για να δεις μπαλα.ανεμενομενο ειναι να βγαζουν τα κερατα τους και να ελεγχουν τον υποκοσμο μεσω των φανατισμενων οπαδων.

οχι το λογισμικο μου δεν ειναι αγορασμενο,αλλα αν μπει ενας σουπερ ιος και μου καψει το pc απο εναν χακερ/κρακερ δε θα απαιτω απο την microsoft να μου στειλει αποζημιωση επειδη δεν ειναι καλο το λειτουργικο.

απο μονος σου παραδεχεσαι τα προβληματα του κρατους,αλλα παρ ολα αυτα προτιμας να μη μιλαει κανεις,και να μην αντιδρα κανεις.

εκτος αυτου το παιζεις ηθικος και οτι νοιαζεσαι τοοοσο πολυ για τους συμπολιτες που χασαν τις περιουσιες τους,ετσι μπορει να το παιζει και ο καθενας οτι στεναχωριεται αν υποκριθει.

ειναι τυχαιο οτι εχουν ολοι προβλημα με τους μπατσους?

η μηπως θα απαντησεις οτι ειναι ολα μεμονωμενα περιστατικα?

παρ ολα αυτα ξερεις οτι τα παιδια εχουν προβληματα καταπιεσης απο παντου,αλλα ουτε εσυ δινεις μια λυση

το προβλημα σου ειναι οτι αντιδρουσαν με καθε τροπο η οτι οι νεοι αντιδρου αλλα επιπλεον σπανε?

στους τρομερους δρομους με τα καθαρα φρεατια που εχουμε και γιναν για αλλη μια φορα ποταμια,καταφερα να μεινω με το αμαξι αφου μπηκαν νερα στη μηχανη :haha:

Στην Αγγλία 6 εκατομμύρια παιδιά μπορούν να φάνε μόνο ένα γεύμα τη μέρα και στην Αμερική 19 εκατομμύρια παιδιά σιτίζονται από την πρόνοια, γιατί οι γονείς τους είναι άστεγοι και δεν μπορούν να τους δώσουν φαί.

Δεν μιλάμε για τριτοκοσμικές χώρες, αλλά για τις ισχυρότερες του κόσμου.

Λυπάμαι που έμεινε από τα νερά το αμάξι σου, αλλά χρειάζονται χρήματα για να γίνουν κι άλλα έργα και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας. Πού να τα βρούμε όταν κάποιοι ασχολούνται με τα κοινά και αντί να δημιουργούν έχουν επιδοθεί σε αγώνα φθοράς αντιπάλων, περιουσιών, αρχών, νόμων και συνειδήσεων? Αυτό δεν πάει μόνο στους πλιατσικολόγους, αλλά σε όλους.

Είναι άδικο να θεωρούμε εξ ορισμού όλους τους ανθρώπους κλέφτες, αλήτες, λωποδύτες και να τους τιμωρούμε προληπτικά.

Όσοι παραβαίνουν το νόμο και πιάνονται, πρώτα αποδεικνύεται η παρανομία και μετά πληρώνουν το ανάλογο τίμημα.

Ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω.

Οι απόψεις σου είναι δικαιολογίες ανομίας.

Όλοι οι παράνομοι πλάθουν στο μυαλό τους θεωρίες ώστε να μη νοιώθουν άσχημα για τις πράξεις τους.

Δεν είναι δικαιολογία για παράδειγμα ότι καταρρέει ένα λειτουργικό και γι αυτό το κλέβεις.

Μην το χρησιμοποιείς αν δεν σου αρέσει.

Αλλά τι έκανες? Δεν φτάνει που έκλεψες το λειτουργικό, αλλά καμαρώνεις διατυμπανίζοντας την κλοπή και προβάλλεις εξυπνάδες ως δικαιολογίες.

Ας είμαστε σωστοί οι ίδιοι και μετά ασχολούμαστε και με τα κοινά.

Δεν γουστάρω τους σωτήρες, τους φωστήρες, τους παντογνώστες, τους δικτατορίσκους.

Η οικονομική κρίση είναι μπροστά μας.

Σταδιακά θα δούμε αναταραχές σε όλη την Ευρώπη.

Στην Αμερική αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Πολύ ανέβηκε οικονομικά η Ευρώπη, απείλησε την Αμερική και καιρός ήταν να επιστρέψουν τα πράγματα στη θέση τους.

Η φιλελεύθερη Ευρώπη είναι τρωτή μόνο σε εξεγέρσεις.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ πειρατικό λογισμικό?

Αν ναι,τότε να έρθω να σου σπάσω το PC γιατί δεν είσαι ηθικά σωστός.

Πολύ ηθικός μας το παίζεις.

Θές φροντίδα με προδέρμ ίσως?

Τώρα πώς το πήγες εσύ στον υπόκοσμο των φανατισμένων οπαδών και ότι οι ομάδες τους κινούν.

Ε ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ.ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ UFO

Μήπως έχει γίνει μόδα στους κόλπους της αστυνομίας;

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=967065&lngDtrID=245

Τί τους μαθαίνουν στην εκπαίδευση;

Πως να στήνονται περήφανα για φωτογραφία;

Αν δεν τα βγάζουν πέρα με τα δεκαπεντάχρονα είναι δυνατόν να τα καταφέρουν με τους πραγματικούς εγκληματίες;

Ούστ ρε. Σας πληρώνουμε κιόλας.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ πειρατικό λογισμικό?

Αν ναι,τότε να έρθω να σου σπάσω το PC γιατί δεν είσαι ηθικά σωστός.

Πολύ ηθικός μας το παίζεις.

Θές φροντίδα με προδέρμ ίσως?

:T::T::D:D

Και στο πολυτεχνέιο, άλλες ήταν οι εντολές από πάνω. Πολύ πάνω όμως λέμε...

Το 2012 όμως, όταν "ξυπνήσει" όπως είπε σε εκπομπή του ο κύριος Βελόπουλος, το DNA του Έλληνα, πάλι θα πάρουμε τα πάνω μας:)

Ένας από τους "πάνω".

η λογοκρισία από όσο ξέρω ισχύει στα "χοντρα" βρισίδια και επιπλέον απαγορεύεται ο χαρακτηρισμός άλλου μέλους. Ούτε το ένα έκανα, ούτε το άλλο. Η μόνη αναφορά που έκανα σε σένα θα μπορούσε να πεί κανείς είναι το "χεσε με ρε νταλαρα" (αλλά μάλλον χεσμένο με έχεις οπότε μέσα είμαι :p). Όσο για τους χαρακτηρισμούς μου, ναι θεωρώ ένα μάτσο κωλόπαιδα αυτούς που τα σπάνε και δεν έχουν καμμια δουλειά να λένε ότι μιλάνε εκ μέρους του κόσμου. Αν είναι έτσι τότε ζήτω που χεστήκαμε γιατί σημαίνει ότι ο κόσμος απλά θέλει να ισοπεδώσει κάθε ίχνος πολιτισμού και ανθρωπιάς.

το επιχειρημα σου είναι άκαιρο για το λογισμικό και την microsoft δεν έχει καμμια σχέση με αυτό που γίνεται μαν, μείνε στο θέμα αμα θες να πείς κάτι...

εγώ παραδέχομαι τα λάθη του συστήματος/κράτους/κοινωνίας αλλά σε καμμια περίπτωση δεν λέω να μην μιλάει/αντιδρά κανείς. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν κράζω την αντίδραση αυτή καθεαυτή, κράζω ότι είναι λάθος αντίδραση και για λάθος σκοπό. Κράζω και τα media γιατί απλά λένε λάθος πράγματα (η οποία κουβέντα μεταφέρεται πανεύκολα σε συζήτηση περι βασικού μετόχου αλλά αυτό είναι off topic...). Αυτά τα έγραψα στο ποστ μου. Διάβαζε πριν μιλάς.

επιπρόσθετα, δεν "το παίζω" ηθικός. Δεν με ξέρεις για να με κρίνεις έτσι. Εγω σε έκρινα με βάση αυτό που είπες που είναι απλά απαράδεκτο. Όσο για την ηθική μου, δεν θα σχολιάσω γιατί είναι off topic, αμα θες τα λέμε με πμ όμως.

Εσύ μάλλον είσαι τυφλός ή δεν ξέρεις να διαβάζεις. Εγώ δεν κράζω μόνο τους κουκουλοπόρδους, κράζω πρώτα τους γονείς που είναι στην κοσμάρα τους, τα παιδάκια που βγαίνουν και διαδηλώνουν για λάθος λόγους και τους νοιάζει πως θα γλυτώσουν μια μέρα σχολείου, κράζω και το κράτος και τους κοινωνικούς μηχανισμούς (σημ. όχι εκάστοτε κυβερνήσεις απαραίτητα) -δηλαδή τους πολίτες αυτής της κακόμοιρης χώρας- που δεν φροντίζουν να δώσουν κατευθύνσεις και βοήθεια στον κόσμο.

Όσο για το αν δίνω λύση σε κάποιο πρόβλημα, δεν είμαι σε τέτοια θέση. Αν ήμουν δεν θα είχα χρόνο να μιλάω στο λάμπη γι'αυτά τα ζητήματα. Αλλά δίνω μια γραμμή στο ποστ. Σεβασμός, Παιδεία και ενασχόληση του γονέα με τα παιδιά του. Όλα αυτά δηλαδή που πρέπει να κάνει ο καθένας πολίτης και όχι το κράτος (διότι δεν μπορεί να το κάνει).

Εσύ είσαι αυτός που κράζεις τον καραμανλή και τον κάθε καραμανλή λες και αν είναι ο παπανδρέου/τσίπρας/παπαρήγα ή ο φούφουτος θα αλλάξει η ζωή του πολίτη. Κάνε κάτι, μην το λές μόνο.

Τέλος να πώ ότι το "κακό" θα υπάρχει πάντα, είναι ουτοπικό να λέμε ότι θα ζήσουμε ποτέ σε ένα κόσμο χωρίς τους "κακούς". Ain't gonna happen. Αλλά το μόνο που χρειάζεται το κακό για να θριαμβεύσει είναι η αποχή και απάθεια του καλού. Και γι΄αυτό δεν θα ντραπώ να κακοχαρακτηρίσω κάποιον που το αξίζει. Γι'αυτό υπάρχει η αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας (όταν τα αφήνουν να λειτουργούν, και όταν λειτουργούν νόμιμα). Και γι'αυτό οπλοφορούν και αυτοί έχουν το δικαίωμα χρήσης του όπλου. Αλλιώς θα μένανε οι κακοί που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς και θα κάνανε ότι θέλανε. Ότι δηλαδή γίνεται τώρα.

αυτά.

Οπότε, τι θέλεις να μας πεις; Ποιο το συμπέρασμα σου από την "επιλεκτική" λογοκρισία μας;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.