Nephiλiμ Δεκέμβριος 11, 2008 #1001 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 μην κοροιδευομαστε.ολοι ξερουμε τι γινεται με τις αποδειξεις.περαν απο hardware που ειναι απαραιτητη για RMA,σιγα που χεστηκαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 11, 2008 #1002 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Χμ,εγώ τον Αντωνάκη τον εμπιστεύομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 11, 2008 #1003 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 απ ολα οσα εχω γραψει μονο αυτο εχεις να σχολιασεις?ασε που ακουσα ατακες του στυλ "να τα σπασουνε στο ξυλο τα βρωμοπαιδα" "να ριχνουν με πλαστικες σφαιρες" κτλ.γιατί το έχεις λίγο? λες ξεκάθαρα ότι δεν σε ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή και νομίζεις ότι θα ελαφρύνεις την θέση σου με copy/paste και hyperlink επιχειρήματα? ή μήπως πρέπει να σε πάρω στα σοβαρά που το μόνο που κάνεις είναι εικασίες με βασικό επιχειρημα την έλλειψη εμπιστοσύνης στους ανθρώπους (όπως το τελευταίο σου ποστ που λες για τους καταστηματάρχες που ίσως και μπορεί να μην είναι απόλυτα νόμιμοι).Ε χέσε με ρε νταλάρα λες και ότι λογισμικό έχει περάσει απο το pc σου ήταν αγορασμένο (έτσι για να κάνω και εγώ μια εικασία σαν εσένα). Κάτσε λοιπόν στην καρεκλίτσα σου και φάε το ποπκόρν σου, γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω τον γιό μου και να τον κάνω μια βόλτα ξένοιαστος(και πριν τα επεισόδια πάλι δεν μπορούσα...). Και για μένα φταίνε και τα κωλόπαιδα αλλά και η αστυνομία που κοιμάται. Η δουλειά της είναι η καταστολή και έχουν βαλθεί ένα κάρο μπούφοι να την κοιμήσουνε τελείως ("πως τολμά να πυροβολεί στον αέρα ω θέε μου") ώστε μεθαύριο να μας επιβάλουν ότι παπατζα θέλουν (τα κεφάλια, όχι η αστυνομία...). Γι'αυτο η αστυνομία πρέπει να είναι αυτόνομη και δυνατή χωρις συνδικαλισμό και πολιτικά χέρια και πόδια. Ή έστω να την σέβονται οι πολίτες και όχι να μαθαίνουμε τα παιδιά μας ότι είναι "μπάτσοι" και "γουρούνια". Γιατί τα κωλόπαιδα και οι αστυνομικοί είναι κομμάτι την κοινωνίας, είναι πολίτες και αυτοί. Και όχι δεν πιστεύω ότι τα κωλόπαιδα αυτά την ημέρα είναι καλοί άνθρωποι. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία της χώρας είναι αλήτες, κλέφτες και λαμόγια και τους συμφέρει να είναι έτσι και γιατί ξέρουν ότι θα βάλουν τον ξάδελφο/μπατζανάκι/βουλευτή να τους ξελασπώσει και να τους βολέψει. Κατα προτίμηση στο δημόσιο για να πηγαίνουν στις 09.00 και να φεύγουν στις 13.30, να συμπληρώνουν στις καρτέλες όσες υπερωρίες και υπερεργασίες τους επιτρέπει η νομοθεσία (χωρίς βέβαια να τα κάνουν). Ή μήπως να πέρνουν επιδότηση για την ντομάτα και να αγοράζει μερτσεντέ (και την επόμενη χρονιά να κλείνει και τον δρόμο ο μούλος).Βγαίνουν και οι ηλίθιοι γονείς και αφήνουν τα παιδιά να διαδηλώνουν για λάθος λόγους και με λάθος τρόπο. Τα είδα τα μούλικα στην γειτονιά μου βλέπεις. 60 μαθητές γυμνασίου/λυκείου, κλείσανε και την μεσογείων για λίγη ώρα και αυτό που θέλανε να κάνουν είναι να πετάξουν πέτρες και πορτοκάλια στις περιουσίες των ανθρώπων. Λες και έτσι δηλώνουν τίποτε. Θα μεγαλώσουν αυτά τα μούλικα και θα νομίζουν ότι είχανε και δίκιο και ότι κάτι καταφέρανε τα πρόβατα.Θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους (όπως η γενεα της χούντας...) και θα αποκαλούνε τους αστυνόμους "μπάτσους", θα πετάνε τα σκουπίδια απο το παράθυρο και θα καβαντζώνουν από όπου μπορούν (και όλα αυτά "επειδή τα κάνουν και οι άλλοι" ε). what goes around comes around kid....Υ.Γ. μην ανησυχείς έχω διαβάσει όλα τα ποστ του thread, δεν λες και τιποτε δικό σου (εκτός ίσως ότι δεν σε νοιάζουν οι ανθρώπινες ζωές?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 11, 2008 #1004 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 teh truth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 11, 2008 #1005 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Ε ρε και να ισχυει κατι τετοιο... Ουτε ο Αμαζονιος με ολες τις γατες του δεν σε ξεπλενει Αντωνακη... δε μασάει από τέτοια. είναι περιηγητής του κυβερνοχώρου, αφουγκραστής των ιστολογίων και υπερχρήστης των υπηρεσιών του παγκόσμιου ιστού. με οδηγό το εγώ-φωνό του θα βρει την αλήθεια διαδραστικά, κι αν δεν υπάρχει, θα τη δημιουργήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Δεκέμβριος 12, 2008 #1006 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Να ρωτησω κι εγω κατι που μπορει να σας φανει ασχετο,αλλα δεν περασα καθολου απο το κεντρο αυτες τις μερες...το Attica το πειραξαν καθολου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 12, 2008 #1007 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 που εχει φτασει το θρεντ ρε παιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 12, 2008 #1008 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Να ρωτησω κι εγω κατι που μπορει να σας φανει ασχετο,αλλα δεν περασα καθολου απο το κεντρο αυτες τις μερες...το Attica το πειραξαν καθολου ??Λιγο τα τζαμια του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 12, 2008 #1009 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Τι αστυνομία και πράσινα άλογα!!!Όλο αυταρχισμό την έχουν δει και πουθενά για τον κοσμάκι σεβασμός!Δεν τολμάς να τους κοιτάξεις όχι να τους μιλήσεις και αμέσως θα στην πούνε και κλήσεις και απειλές και αντιμετόπιση η χειρότερη!Που και τίποτα να μην έχεις κάνει άμα γουστάρουν σου κάνουν την ζωή πατίνι!Και τίποτα να μην έχεις κάνει θα βρούνε κάτι για να στην πουν και να το παίξουν νταήδες με βαριά φωνη!Που αντι να είμαστε φίλοι μεταξύ μας, φοβόμαστε να τους κοιτάξουμε!Και άλλα πολλα!!!αν δεν γίνει κάτι αυτό που προτείνω είναι να πάρουν ένα όπλο και (γιατί οι περισσότεροι που κυκλοφορούν είναι έτσι και οι άλλοι γίνονται και θα γίνουν...λίγες οι εξαιρέσεις)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 12, 2008 #1010 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 http://www.skai.gr/master_story.php?id=103604Τελευταίοι παράγραφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 12, 2008 #1011 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Ναι νταξ σε πιστεψαμε κουγια , αντε στον ΠΑΣ το σουκου να κανεις καβγα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 12, 2008 #1012 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 "Εν τω μεταξύ, η σφαίρα που χτύπησε τον 15χρονο Αλέξη είχε πάνω της ξένο υλικό σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τον μικροσκοπικό έλεγχο.Επίσης, η βολίδα εισήλθε στο σώμα του νεαρού, με το μπροστινό μέρος.Παράλληλα, με αγωγές κατά των μέσων ενημέρωσης απειλεί ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού Αλέξης Κούγιας, καθώς όπως αναφέρει, ο εντολέας του ζητά πολλές φορές συγγνώμη στο απολογητικό του υπόμνημα."που τον είδες τον Κούγια;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 12, 2008 #1013 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Μπροστα σου ειναι , δεν βλεπεις το ονομα ΚΟΥΓΙΑΣ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 12, 2008 #1014 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Εκεί που λέει για το πόρισμα δεν το λέει πουθενά.Δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 12, 2008 #1015 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 teh truth. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 12, 2008 #1016 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Η Δημοκρατία μας καταστρεφεται.- διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας της ισότητας και της εξουσιας, διότι έμαθε (παρα πολλους) τους βουλευτές και τους υπουργούς και τους παπαδες της να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα,τον προσωπικο τους πλουτο ως μεγιστο αγαθό,την ματαιοδοξια ως αναγνωριση, τα δαση ως φιλετα, την τετραετια οσα φαμε και όσα πιουμε και οσα αρπαξει ο κωλος μας,την διακυβερνηση του κρατους ως χαβαλε-μια ζωη την εχουμε, την κατάληση των νόμων ως κρατος δικαίου, και τους υπολοιπους πολιτες της, "οσο ειναι μακρια απο εμας δεν βαριεσαι", "αν μπορουμε και εμεις να κανουμε καμια κουτσουκελα εις βαρος του γειτόνα μας καλα θα ειναι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 12, 2008 #1017 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Η δημοκρατία μας καταστράφηκε.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 12, 2008 #1018 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Η δημοκρατία μας καταστράφηκε.-Ελπιζω όχι ακομα, αλλα δεν εχει και πολλες ελπιδες να μην συνεχισει και στο μελλον.και "πολίτης" κατα Ισοκράτης δεν νομιζω να ισοδυναμει μονο με τον σημερινό ψηφοφόρο.για αυτό εξ αλλου και το "αυτοκαταστρεφεται".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 12, 2008 #1019 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Ευτυχως βρέχει...Αντε να σταματησουν επιτελους,και να φυγει και η μποχα που υπαρχει στο κεντρο ακομα..Υ.Σ. Ποσο στοιχημα βαζω οτι θα μιλανε για πλημμυρες μονο τωρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 12, 2008 #1020 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 απ ολα οσα εχω γραψει μονο αυτο εχεις να σχολιασεις?ασε που ακουσα ατακες του στυλ "να τα σπασουνε στο ξυλο τα βρωμοπαιδα" "να ριχνουν με πλαστικες σφαιρες" κτλ. το οτι δεν πετας Molotov δεν σημαινει οτι εισαι καλος ανθρωπος η οτι δεν κανεις κατι εις βαρος των συμπολιτων σου. μπορει εσυ εγω ο αλλος που φαινομαστε καθως πρεπει να ειμαστε 500 φορες χειροτεροι απο αυτους στη καθημερινη μας ζωη. (υποθεση)αραγε οι "καλοι" καταστηματαρχες οταν δεν κοβαν αποδειξεις η δεν ασφαλιζαν τους εργαζομενους και κλεβαν το δημοσιο,τωρα θα ζητανε αποζημιωσεις απο αυτο? οσο για το το πιο απλο : πελατειακες σχεσεις "ασε που ακουσα ατακες του στυλ "να τα σπασουνε στο ξυλο τα βρωμοπαιδα" "να ριχνουν με πλαστικες σφαιρες" κτλ." Έτσι που το γράφεις, φαίνεται ότι αυτά είναι δικές μου εκφράσεις, ενώ δεν είναι. Αυτό το "άκουσα" οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις. Πού το άκουσες? Πού το είδες γραμμένο? Γιατί δεν απαντάς σε αυτόν που το έγραψε και το γράφεις απευθυνόμενος σε μένα? Σύμφωνα με τη λογική σου, ένας πατέρας πρέπει να τραβάει κάθε μέρα και μια σφαλιάρα στο γιο του και ξέρει αυτός. Όλοι είναι ένοχοι στην τάνα κενωνία και πρέπει εμείς οι S (superman) να πετάμε molotov για να τους συνετίσουμε. Πολύ μπάτσικο μου ακούγεται. Μια έτσι μια γιουβέτσι μας τα λες. Ένα νέο παιδί είναι φυσικό να νοιώθει ήρωας όταν τα βάζει με τον υπέρτατο εκφραστή του κακού τους "μπάτσους". Το κρυφτοκυνηγητό είναι ένα παιχνίδι. Ειδικά τα πιο καταπιεσμένα πιτσιρίκια, έχουν και μια οργή, ένα μίσος που πρέπει να διοχετεύσουν κάπου. Αυτό γινόταν πάντα. Δεν είναι νέο φρούτο. Και οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας τα ίδια ένοιωθαν και τα ίδια έκαναν. Αλλά ποτέ δεν έφτασαν να καταστρέφουν μαζικά ξένες περιουσίες. Αυτό είναι πρωτόγνωρο και θα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία αρκετών παιδιών, που αργότερα θα πέσουν από τα σύννεφα πολύ άσχημα. Πώς νοιώθουν άραγε τώρα που "διαπίστωσαν" ότι η αστυνομία, τα μαγαζιά, όλη η κοινωνία είναι του χεριού τους, ότι μπορούν να καταστρέφουν, να πυρπολούν και να μην υφίστανται συνέπειες? Τι θα κάνουν στο μέλλον, όταν θα είναι μόνοι, ως άτομα και όχι ως μάζα? Θα βάλουν φωτιά στο αφεντικό? Θα πουλάνε ναρκωτικά? Θα γίνουν νονοί της νύχτας? Νέρωνες ψυχοπαθείς? Εν τούτοις, γι' αυτό υπάρχει η ευθύνη των γονέων, γι' αυτό τα μωρά δεν ψηφίζουν και γι αυτό είναι μεγάλη αλητεία κάποιοι να εκμεταλλεύονται παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.