Louris7 Δεκέμβριος 11, 2008 #981 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Εγω για αλλη μια φορα επιβεβαιωνομαι οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ βρηκε πατημα και κανει το ΚΟΜΜΑΤΙ του....Τωρα ο δικηγορικος συλλογος και καλα διαγραφη τον Κουγια....Μια διαμαχη που κραταει χρονια...Εγω το χω πει απτην αρχη.Αδεφες και παλικαρια, γινανε μαλλια κουβαρια..Ο καθενας κανει αυτο που τον συμφερει με αφορμη?? τον θανατο του παιδιου.Ντροπη μαγκες.Ειλικρινα εγω θα κατεβαινα σε διαδηλωση εναντια στα ΜΜΕ. Ειναι απεραδεκτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 11, 2008 #982 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 το αφεντικο του τι συμφερον ειχε να τον απολυσει?ισα ισα που με τη φωτο θα εκανε και περισσοτερες πωλησεις η εφημεριδα...οριστε ενα κειμενο που βρηκα σε ενα αλλο φορουμ και μου αρεσετιτλος : ποιοι ειναι οι πραγματικοι κουκουλοφοροιΓια να σου αρέσει το κείμενο υποστηρίζεις ότι- Νοιάζεσαι για τις περιουσίες των άλλων. Με ποιο τρόπο? Σπας τις βιτρίνες, κάνεις πλιάτσικο κι αν δεν σου κάτσει βάζεις φωτιά?Παίρνεις τρελόχαρτο για να ρίξεις τους άλλους και να τους φας τη θέση στο δημόσιο? - Ψηφίζεις το ένα και μοναδικό κόμμα στον κόσμο που είναι τέλειο και δεν κλέβει δεν κάνει απάτες, δεν διορίζει τα δικά του παιδιά, δεν κάνει ρουσφέτια. Το κόμμα της νύχτας. - Ξέρεις το γνήσιο εκφραστή του λαικού κινήματος που θα μας βγάλει από τη μισητή ΕΟΚ και την ευρωζώνη, που θα δυναμώσει την οικονομία και θα μας τρέχουν οι λίρες από τα μπατζάκια.Φώτισε μας. Είμαστε τυφλοί και δεν βλέπουμε. - Ξέρεις τη μαγική συνταγή που θα εξαφανίσει την ανεργία.Οδήγησε μας. Εμείς ουραγοί σου.- Αν και η παγκόσμια αισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας τα επόμενα δύο χρόνια είναι μηδέν, κάποιοι είχαν τη μαγική συνταγή να τη σκαπουλάρουμε. Τα ατιμούτσικα. Μας την κρύψανε.- Φτου να πάρει, πρόλαβαν και πούλησαν τις κρατικές επιχειρήσεις και δεν θα έχουμε να διαμαρτυρόμαστε για κηφήνες, για σκάνδαλα. Χώρια που θα δυναμώσει οικονομικά το κράτος κι άντε να το ρίξεις μετά.- Η περιουσία της Εκκλησίας. Ποια περιουσία? Όλα ανήκουν στο κόμμα. Το κόμμα θα φάει και θα πιει μέχρι να σκάσει. Όταν λέμε για ανεξιθρησκεία, εννοούμε ότι ο καθένας πιστεύει ότι θέλει, αλλά μέσα του, χωρίς τόπους λατρείας. Ο λαός πεινάει. Εκκλησίες θα χτίζουμε τώρα?- Θα στρατολογούμε τα 15χρονα, θα τα οργανώνουμε σε οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων, θα τα εκπαιδεύουμε κατά των εχθρών του συστήματος και όταν θα διαμαρτύρονται θα τα στέλνουμε για πλιάτσικο. Κι άμα σκοτωθεί κανένα, από θερμοκέφαλους, θα τους εκτελούμε παραδειγματικά με συνοπτικές διαδικασίες (το μεγαλοδικηγόρο Γκαμπερνάρο θα τον απειλήσουμε και θα φύγει οικειοθελώς, και θα αφαιρέσουμε το δικαίωμα του Βούγια να δικηγορεί με διαγραφή)- Μισούμε κοστούμια ράσα, γραβάτες, διευθυντές και γενικά οτιδήποτε φαίνεται σοβαρό.- Σωστοί είναι αποκλειστικά και μόνο όσοι έχουν τις παραπάνω ιδέες. Είμαστε το φως, η ΜΕΡΑ. Όλοι οι άλλοι κοιμούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #983 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Για να σου αρέσει το κείμενο υποστηρίζεις ότι...αντι να ειρωνευεσαι και να απαντας στην ερωτηση με αλλη ερωτηση γιατι δεν απαντας με κανονικη απαντηση λεγοντας τι (καλο) εχεις κανει ΕΣΥ και το κομμα που ψηφισες τοσο καιρο που κυβερνα.γιατι εμμεσα παραδεχτηκες οτι ολα αυτα που παρεθεσα ισχυουν.(και φυσικα ισχυουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 11, 2008 #984 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Δεν κατέχω την απόλυτη γνώση να φωτίσω τον κόσμο.Προσφέρω ως εργαζόμενος και μου αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #985 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Προσφερεις? δηλαδη δουλευεις καπου χωρις να πληρωνεσαι? /κουγιας Mode on μολις ενημερωθηκα απο εγκυρες πηγες οτι τα μαγαζια τον πολιτων καταστραφηκαν απο εξοστρακισμο Molotov Και πετρων.δεν ειχαν προθεση να τα σπασουνε,αλλα στοχευανε σε τραπεζες για εκφοβισμο προς πτωση των επιτοκιων /κουγιας Mode off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 11, 2008 #986 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Ελεος?Προσφορα αυτο σημαινει? Να δουλευεις και να πληρωνεσαι?Αν για σενα ειναι δουλεια αυτο οκ.. Εγω θα το ελεγα καταντια...Το ωραιο ειναι να προσφερεις κιολας φιλε μου. Με την εννοια οτι παραγεις εργο..Και οτι προσφερεις στην κοινωνια,στο συνολο με τη δουλεια σου, με τις πραξεις σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 11, 2008 #987 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Μου αρκεί. Δεν θέλω να προσφέρω πετώντας Molotov, μήπως και εξοστρακιστούν σε τράπεζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 11, 2008 #988 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Εγω για αλλη μια φορα επιβεβαιωνομαι οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ βρηκε πατημα και κανει το ΚΟΜΜΑΤΙ του....Τωρα ο δικηγορικος συλλογος και καλα διαγραφη τον Κουγια....Μια διαμαχη που κραταει χρονια...Εγω το χω πει απτην αρχη.Αδεφες και παλικαρια, γινανε μαλλια κουβαρια..Ο καθενας κανει αυτο που τον συμφερει με αφορμη?? τον θανατο του παιδιου.Ντροπη μαγκες.Ειλικρινα εγω θα κατεβαινα σε διαδηλωση εναντια στα ΜΜΕ. Ειναι απεραδεκτα.πολυ ενδιαφερον μια κινηση κατα των ΜΜΕ , θα εχει ακομα πιο πολυ ενδιαφερον πως θα το παρουσιαζαν τα ΜΜΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 11, 2008 #989 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Ελεος?Προσφορα αυτο σημαινει? Να δουλευεις και να πληρωνεσαι?Αν για σενα ειναι δουλεια αυτο οκ.. Εγω θα το ελεγα καταντια...Το ωραιο ειναι να προσφερεις κιολας φιλε μου. Με την εννοια οτι παραγεις εργο..Και οτι προσφερεις στην κοινωνια,στο συνολο με τη δουλεια σου, με τις πραξεις σου..Εργάζομαι = παράγω έργοΤο ότι προσφέρεις εσύ ή το έργο που παράγεις είναι πιθανότατα άσχετο (στην πλειονότητα των εργαζομένων).Οι G700 τί προσφέρουν στην κοινωνία ας πούμε?Και δεν το γράφω ειρωνικά, ειλικρινά με προβληματίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 11, 2008 #990 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Γι αυτά τα ΜΜΕ θα μιλάς βέβαια...όλους αυτούς ελέγχει?ALPHA / Κοντομηνάς της Interamerican υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ / Μπόμπολας (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ) ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας κάνει ότι μπορεί, για να φάει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ ΝΕΑ-ΒΗΜΑ /Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα ΑΝΤ-1/Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας ALTER-EXTRA3/Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ / Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ / Αλαφούζος ο μεγάλο-εφοπλιστής (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι ) Μπομπολας , χμμ τι μου θυμιζει ο μπομπολας... Α ναι , δεν λεγανε οτι φαινομενα "μπομπολα" η υφισταμενη κυβερνηση δεν θα τα επιτρεψει και θα τα απομονωσει? Τελικα τπτ δεν εγινε , ο κυριος μου φαινεται ανθει ακομα και σημερα Quote εγινε επειδη κατι μου θυμισε το ονομα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 11, 2008 #991 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Kostas007 αναρωτιέμαι με τι μούτρα μιλάς για δίκαιο και το τι είναι σωστό όταν εσύ ο ίδιος απάντησες στην ερώτηση "αν εχουμε πρόβλημα να σκοτώνονται αστυνομικοί" με "δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #992 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Kostas007 αναρωτιέμαι με τι μούτρα μιλάς για δίκαιο και το τι είναι σωστό όταν εσύ ο ίδιος απάντησες στην ερώτηση "αν εχουμε πρόβλημα να σκοτώνονται αστυνομικοί" με "δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα". απ ολα οσα εχω γραψει μονο αυτο εχεις να σχολιασεις? ασε που ακουσα ατακες του στυλ "να τα σπασουνε στο ξυλο τα βρωμοπαιδα" "να ριχνουν με πλαστικες σφαιρες" κτλ. Μου αρκεί. Δεν θέλω να προσφέρω πετώντας Molotov, μήπως και εξοστρακιστούν σε τράπεζες. το οτι δεν πετας Molotov δεν σημαινει οτι εισαι καλος ανθρωπος η οτι δεν κανεις κατι εις βαρος των συμπολιτων σου. μπορει εσυ εγω ο αλλος που φαινομαστε καθως πρεπει να ειμαστε 500 φορες χειροτεροι απο αυτους στη καθημερινη μας ζωη. (υποθεση)αραγε οι "καλοι" καταστηματαρχες οταν δεν κοβαν αποδειξεις η δεν ασφαλιζαν τους εργαζομενους και κλεβαν το δημοσιο,τωρα θα ζητανε αποζημιωσεις απο αυτο? οσο για το Γι αυτά τα ΜΜΕ θα μιλάς βέβαια...όλους αυτούς ελέγχει? το πιο απλο : πελατειακες σχεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 11, 2008 #993 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 (υποθεση)αραγε οι "καλοι" καταστηματαρχες οταν δεν κοβαν αποδειξεις η δεν ασφαλιζαν τους εργαζομενους και κλεβαν το δημοσιο,τωρα θα ζητανε αποζημιωσεις απο αυτο? από όλους αυτούς που έχασαν εν ριπή οφθαλμού τις περιουσίες τους πόσοι πιστεύεις ότι ήταν αυτοί που έκαναν τέτοια κόλπα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #994 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 από όλους αυτούς που έχασαν εν ριπή οφθαλμού τις περιουσίες τους πόσοι πιστεύεις ότι ήταν αυτοί που έκαναν τέτοια κόλπα ;ολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 11, 2008 #995 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 με πολύ μεγάλη ευκολία τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #996 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 εστω οτι ηταν το 1%.αυτο το 1% που εκλεβε,θεωρεις οτι θα πρεπει να αποζημιωθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 11, 2008 #997 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 όχι αλλά αυτό είναι μάλλον ένα άλλο θέμα.Αν το δούμε ψυχρά αντικειμενικά ίσως να μην πρέπει να πάρει κανείς αποζημίωση από το κράτος αλλά να κάνουν αγωγές κατά παντός υπευθύνουν και αν (λέμε τώρα) τους βρουν να τους μαδήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 11, 2008 #998 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Μπομπολας , χμμ τι μου θυμιζει ο μπομπολας...Α ναι , δεν λεγανε οτι φαινομενα "μπομπολα" η υφισταμενη κυβερνηση δεν θα τα επιτρεψει και θα τα απομονωσει? Τελικα τπτ δεν εγινε , ο κυριος μου φαινεται ανθει ακομα και σημερα Quote εγινε επειδη κατι μου θυμισε το ονομα αυτο Google:Αναθεώρηση Συντάγματος - Προσδιορισμός της έννοιας του Βασικού Μετόχου. Ετσι θα καταλάβεις γιατί αυτός και κάποιοι άλλοι έχουν σκυλιασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 11, 2008 #999 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 εστω οτι ηταν το 1%.αυτο το 1% που εκλεβε,θεωρεις οτι θα πρεπει να αποζημιωθει?εγώ σου λέω ότι το 90% δεν έκοβε πάντα αποδείξεις.Θα πας να του καταστρέψεις εσύ την περιουσία του?Και πόσο να έχει κλέψει το κράτος σε 10 χρόνια?50.000€? Άλλα τόσα?Πόσα εκατομμύρια το χρόνο κλέβουν τα μεγάλα κεφάλια....ποδοσφαιρικές ομάδες....Στις άλλες χώρες είδατε πως η αστυνομία αντιμετώπιζε διαδηλωτές{{{{τους ταραξίες βασικά}}}}}...? Μόκο όμως αυτοί.Εγώ θα μείνω σε αυτόΗ Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 11, 2008 #1000 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ Εν τω μεταξυ εχει κυκλοφροησει ενα mail το οποιο αναφερει οτι ο Ισοκρατης δεν ειχε πει ποτε κατι τετοιο. Ατακα καποιου ανωνυμου (της εποχης ή μη) ειναι και την εχουνε κολλησει στον Isocrates... Ε ρε και να ισχυει κατι τετοιο... Ουτε ο Αμαζονιος με ολες τις γατες του δεν σε ξεπλενει Αντωνακη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.