hayabusa Δεκέμβριος 11, 2008 #961 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 στάκα, ο Καραμανλής τον απέλυσε ή το αφεντικό του; όπως πολύ σωστά διάβασες, το δεύτερο... και μην αρχίσουμε πάλι τις θεωρίες συνομωσίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 11, 2008 #962 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Γι αυτά τα ΜΜΕ θα μιλάς βέβαια...όλους αυτούς ελέγχει? ALPHA / Κοντομηνάς της Interamerican υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ / Μπόμπολας (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ) ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας κάνει ότι μπορεί, για να φάει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ ΝΕΑ-ΒΗΜΑ /Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα ΑΝΤ-1/Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας ALTER-EXTRA3/Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ / Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ / Αλαφούζος ο μεγάλο-εφοπλιστής (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #963 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 στάκα, ο Καραμανλής τον απέλυσε ή το αφεντικό του; όπως πολύ σωστά διάβασες, το δεύτερο... και μην αρχίσουμε πάλι τις θεωρίες συνομωσίας...το αφεντικο του τι συμφερον ειχε να τον απολυσει?ισα ισα που με τη φωτο θα εκανε και περισσοτερες πωλησεις η εφημεριδα...οριστε ενα κειμενο που βρηκα σε ενα αλλο φορουμ και μου αρεσετιτλος : ποιοι ειναι οι πραγματικοι κουκουλοφοροι 1) Αυτοι που ξαφνικα νοιαζονται για τις περιουσιες των συνανθρωπων τους, ενω τοσα χρονια ζουν στην αδρανεια και στην απαθεια. 2) Αυτοι που με την ψηφο τους δινουν την δυναμη στους ''νομοταγης κλεφτες'' της κρατικης εξουσιας να παιρνουν αποφασεις για μας! Ολοι αυτοι που κατακλιζουν τα υπουργικα και βουλευτικα γραφεια για να κανουν ρουσφετια ! 3) Αυτοι που υπογραφουν ολα τα αντιλαικα και αντιεργατικα μετρα ! 4) Αυτοι που καταντησαν την νεολαια να ζητιανευει 500 ευρω μισθο! 5) Αυτοι που εχουν δημιουργησει την μεγαλυτερη απαισιοδοξια των τελευταιων ετων στον λαο της χωρας μας . 6) Αυτοι που ξεπουλανε την περιουσια του Ελληνικου δημοσιου στους Γερμανους και στις πολυεθνικες. 7) Αυτοι που στο ονομα της θρησκειας και του ΧΡΙΣΤΟΥ τρωνε την περιουσια του Ελληνικου λαου, σε συνεργασια με τους παραπανω . 8) Αυτοι που σκοτωνουν αθωα 15χρονα παιδια . 9) Και μαζι με ολους αυτους συνενοχοι και κουκουλοφοροι ειστε και ολοι οσοι στηριζεται τους παραπανω και τους δινετε δυναμη να ασελγουν εις βαρος του λαου μας. Ξαφνικα εγιναν ορισμενοι ευαισθητοι απεναντι σε οσους εχασαν τα μαγαζια τους ...ΓΙΑΤΙ τοσο καιρο δεν ειναι ευαισθητοι απεναντι στις επιχειρησεις που απολυουν κοσμο , που δινουν μισθους για να αγορασεις τσιχλες , που εχουν καταντησει τους εργαζομενους δουλους της αστικης ταξης?ΓΙΑΤΙ τοσο καιρο δεν φωναξε κανεις για τα δις που φαγωθηκαν στο βατοπαιδι?ΓΙΑΤΙ τοσο καιρο δεν φωναξε κανεις για το ξεπουλημα της χωρας μας στους ξενους?ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΚΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ . ( Ολοι οι παραπανω φορουν μια ιδιαιτερη κουκουλα , θα τους δεις να κρυβονται πισω απο καλοραμενα κοστουμια , απο πολυχρωμες γραβατες , πισω απο εναν καθωσπρεπισμο , πισω απο εναν ''ηθικο'' και ''πολιτισμενο λογο'' ,πισω απο ρασα, πισω απο διευθυντικες θεσεις, πισω απο το ιδιο τους το δαχτυλο και τα λοιπα θυματα απο κατω να επικροτουν το εργο τους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 11, 2008 #964 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Αυτο το κείμενο που έδωσες ειναι σαν Gucci παντελόνι. Της μόδας. Επίσης ξερεις πως αλλιώς λέγεται; Μετα Χριστόν προφητεία...Αυτα τα ακούω βερεσέ. Που ήσουν πριν ενα μηνα να το βγαλεις αυτο;Συμφωνα με αυτο εισαι και εσυ κουκουλοφορος.Και επειδη παιχνίδια με τις λέξεις δεν μου αρέσει να κάνω, ο πραγματικός μου εχθρός την τελευταία εβδομάδα ήταν αυτός που δεν εδινε δεκάρα για την σωματική μου ακεραιότητα καθώς και για την περιουσία σε πρώτο επίπεδο. Κανενας απο αυτούς που αναφέρεις δεν πηρε την πετρα να σπασει την βιτρίνα μου.Μεχρι να μάθετε να μην είστε τρέντηδες. Over & out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #965 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Μετα Χριστόν προφητεία...Αυτα τα ακούω βερεσέ. Που ήσουν πριν ενα μηνα να το βγαλεις αυτο; Συμφωνα με αυτο εισαι και εσυ κουκουλοφορος. . δηλαδη μου λες οτι πριν ενα μηνα πιστευα αλλα και τωρα τα γραψα αυτα για να το παιξω επαναστατης μαλιστα φανταζομαι οτι νομιζεις οτι απο προχτες κυκλοφορω με μπλουζα του τσε και φωναζω συνθηματα κατα της βιας του κρατους της αστυνομιας και των αμερικανων. αν ειμαι εγω τρεντυ εσυ εισαι ιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 11, 2008 #966 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Και εγώ είμαι ο Χούλκ. Συνέλθετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Δεκέμβριος 11, 2008 #967 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Κι εγώ είμαι κάγκουρας. :lock:Πάντως η σφαίρα εξοστρακίστηκε :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #968 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Κι εγώ είμαι κάγκουρας. :lock:Πάντως η σφαίρα εξοστρακίστηκε :nada: ναι το πε ο κουγιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Δεκέμβριος 11, 2008 #969 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Εγώ δεν πιστεύω τον Κούγια, τον θεωρώ (βασικά κρατάω για τον εαυτό μου τις ακραίες απόψεις μου)... Πιστεύω μόνο τον ιατροδικαστή της Αστυνομίας και τον ιατροδικαστή της οικογένειας.Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω, όπως κάποιοι που είναι ντυμένοι σαν αντιεξουσιαστές/αναρχικοί/whatever με κουκούλες, είναι μέσα στα ΜΑΤ και πετάνε πέτρες και τα συναφή στους original αντι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #970 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 απο τη στιγμη που παιζονται κυβερνησεις και λεφτα,μπορει ανετα να υπαρχει διαστρεβλωση της αληθειας ως προς τη βαλλιστικη.και ας βαλει και 400 δικους της η οικογενειακατι τετοιο δηλωνει αλλωστε η προσληψη κουγια.(λετε να εχει τοσα λεφτα ο μπατσος να τον πληρωσει?μαλλον αλλος πληρωνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 11, 2008 #971 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Εγώ δεν πιστεύω τον Κούγια, τον θεωρώ (βασικά κρατάω για τον εαυτό μου τις ακραίες απόψεις μου)... Πιστεύω μόνο τον ιατροδικαστή της Αστυνομίας και τον ιατροδικαστή της οικογένειας.Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω, όπως κάποιοι που είναι ντυμένοι σαν αντιεξουσιαστές/αναρχικοί/whatever με κουκούλες, είναι μέσα στα ΜΑΤ και πετάνε πέτρες και τα συναφή στους original αντι.Επειδή δεν το είδα tv, υπάρχει τέτοια ανακοίνωση/είδηση επίσημα ότι ήταν εξοστρακισμός ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 11, 2008 #972 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 .(λετε να εχει τοσα λεφτα ο μπατσος να τον πληρωσει?μαλλον αλλος πληρωνει)για τον εν λογω δικηγορο ακουγεται(φημη,δεν ξερω κατα ποσο αληθευει) πως εγινε διασημος αναλαμβανοντας δωρεαν διασημες υποθεσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 11, 2008 #973 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Πήγαν σήμερα λέει στα αστυνομικά τμήματα Ηλιούπολης, Αγ. Δημητρίου και ένα άλλο εδώ γύρω και τα σπάσαν, τουμπάραν περιπολικά και τέτοια... δεν ξέρω αν έπαιξαν στις ειδήσεις...εμ... μαθητές, έτσι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 11, 2008 #974 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Πιστευω οτι τα γκρουπ στο facebook με θεματολογια "Κουγια μαμιεσαι", "Μαμω τον Κουγια, το...αυτι που σε πεταγε" κλπ κλπ... μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται, θα ξεπερασουν σε αριθμο αυτα που φτιαχτηκαν για τον κακομοιρη τον Αλεξανδρο...Συμπερασμα?? :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 11, 2008 #975 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 για τον εν λογω δικηγορο ακουγεται(φημη,δεν ξερω κατα ποσο αληθευει) πως εγινε διασημος αναλαμβανοντας δωρεαν διασημες υποθεσεις.ο κουγιας εγινε διασημος γιατι ειναι καραγκιοζης και γελοιοποιειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 11, 2008 #976 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Επειδή δεν το είδα tv, υπάρχει τέτοια ανακοίνωση/είδηση επίσημα ότι ήταν εξοστρακισμός ?Η βαλλιστική απ όσο γνωρίζω δεν βγήκε ακόμα αλλά η πορεία της σφαίρας από ιατροδικαστή αυτό δείχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 11, 2008 #977 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Εχετε αρχίσει να υποννοείτε οτι οι γονείς του μικρού χρηματίστηκαν για να "πειστούν" οτι η σφαίρα εξωστρακίστηκε, η καπου το πήρα λάθος εγώ; Γιατι αν ισχύει αυτό, φοράω τώρα γιλέκο με ΤΝΤ και πάω σε ενα χωράφι να ανατιναχτώ μόνος μου... :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Δεκέμβριος 11, 2008 #978 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Η βαλλιστική δεν έχει βγει ακόμα απ' όσο ξέρω. Όσο για τον Κούγια, η φήμη που λέει ο Τσάκονας έχει φτάσει και στα δικά μου αυτιά. Και μάλιστα όχι μόνο γι' αυτόν. rep+$$>>>$$$@L1 Όχι ρε δεν υπονόησα εγώ κάτι τέτοιο. Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει απλώς ότι η πορεία εξοστρακίστηκε και δεν νομίζω ο εντεταλμένος της οικογένειας να δέχτηκε να πει ψέμματα απλά για τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 11, 2008 #979 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Ρε τι δηλωσε δημοσια ο Ψαριανος Μπαααχαχαχαχαχαχα......Βρε κατι ατομα που ειναι βουλή.......Καλα να παθουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 11, 2008 #980 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 o "μαντραπηδας" θα μαντρωπηδησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.