Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

η βαλιστικη ειπε οτι η σφαιρα ηρθε απο πανω και περασε καθετα πισω απο την κλειδα και κατεληξε χαμηλα προς το στομαχι.μεγαλη ατυχια διοτι απο εκει περναει η σφαιρα προς την καρδια.αν χτυπαγε πχ στο ωμο θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.

αρα ετσι δεν πυροβολησε ευθεως ο αστυνομικος.παρουσια του ιατροδικαστη ηταν και καποιος απο την οικογενεια του παιδιου οπου ειδε και παραδεχτηκε τα αποτελεσματα.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Πραγματικά έχω χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη μου στην διοίκηση (όχι τους αστυν.) της αστυνομίας και πόσο μάλλον της ελληνικής δικαιοσύνης... οπότε ότι πόρισμα και να βγάλουν το θεωρώ ψέμα και ήδη η ιστορία με την σφαίρα βρωμάει... έχουν δεκάδες μάρτυρες και αξιόπιστους, όχι τα πιτσιρίκια, ας πάρουν τις καταθέσεις τους, αλλά σιγά...

πάντως έχουμε κολλήσει σε χαζές λεπτομέρειες... σημασία έχει η εξίσωση "σφαίρα + άνθρωπος = νεκρός", τώρα αν βάλεις και το μπαλκόνι μέσα τι αλλάζει...? το ίδιο βγαίνει το αποτέλεσμα... για να αποδείξουν ότι δεν έχουν χάσει καμιά επαφή με την πραγματικότητα, η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική όπως και να χει... αυτό επίσης είναι και άποψη πολλών αστυνομικών, μη νομίζεται ότι και αυτοί δεν είναι άνθρωποι, τα ίδια με μας σκέφτονται, αλλά ένα μπουλούκι "γνωστών-αγνώστων" μέσα στην αστυνομία με την ανοχή και την συγκάλυψη της διοίκησης τους και του κράτους, κάνει ότι θέλει, λειτουργεί άνομα και πλέον έχει αποθρασυνθεί και το κάνει και υπό το φως του ήλιου με ολοκληρωτισμό καθώς δεν βρίσκει αντίσταση από πουθενά... το κομμάτι της δικαιοσύνης που λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις για τον τόπο, έχει ξεπουληθεί εδώ και καιρό οπότε το μίγμα είναι βούρκος....

Αν είναι αλήθεια η ιατροδικαστική και βαλλιστική εξέταση, καταντάει γελοίο. Χάθηκε μια ζωή, καταστράφηκαν εκατοντάδες μαγαζιά, χιλιάδες υπάλληλοι κινδυνεύουν να απολυθούν, τα παιδιά του αστυνομικού ντρέπονται για τον πατέρα τους που τα κανάλια τον χαρακτήρισαν ανθρωπόμορφο τέρας και στυγερό δολοφόνο κι όλα αυτά για μια άτυχη στιγμή και τη βλακεία όλων μας.

Προσωπικά εμπιστεύομαι τους τόσους αυτόπτες μάρτυρες.

Η εμπιστοσύνη μου προς το κράτος και την δικαιοσύνη έχει χαθεί.

ο τεχνικος συμβουλος της οικογενειας τι λεει?

(βρε παιδια,ο ιατροδικαστης σκετος γιατρος ειναι,δεν ειναι δικαστης στην κυριολεξια,δεν περνας απο την νομικη για να γινεις ιατροδικαστης :hehe: 'τεχνικος συμβουλος της οικογενειας:ιατρος με ειδικοτητα ιατροδικαστικης που διοριζεται απο την οικογενεια για να προστατεψει τα συμφεροντα της οικογενειας και θα πει κι αυτος τη γνωμη του... )

Ωραία, η σωστή συμπεριφορά είναι η αναγνώριση ενός λάθους και η συγγνώμη.

Αλλά ακόμα σωστότερο για μένα και σωστό εξ αρχής, ιδίως όταν είσαι και επιφορτισμένος με κάποιο συντονισμό, είναι να είσαι εγκρατής.Και η αναδίπλωση ήταν 180 μοιρών.Γι αυτό έκανε και ιδιαίτερα έντονη την αντίθεση αυτή που ανέφερα.

Δηλαδή λες καλά του κάναν του αλήτη, έτσι έπρεπε κ.οκ. και στο καπάκι ότι ήταν χοντράδα του φρουρού.Στο μεταξύ προτρέπεις τους χρήστες να είναι οι ίδιοι εκγρατείς γιατί δε γνωρίζουμε για τα πραγματικά περιστατικά.Ε προκαλεί εντύπωση που αυτό ενόχλησε μερικούς;

Υπάρχει ειρμός λογικός παραπάνω;

Το β ενικό είναι προς χάριν αμεσότητας.Δε θυμάμαι καν αν ήσουν εσύ ή κάποιος άλλος, έχω και καιρό να μπω και τα έχω λίγο μπερδέψει με τα νέα χρωματάκια και αβατάρ.Εν γένει η Δ.Ο. όμως είχε μια συμπλέουσα αντιμετώπιση.Μόνο ο perp ήταν επιφυλακτικός.

Απλά υποθέτω πως για να απαντάς για τον εαυτό σου αναλαμβάνεις τη ευθύνη. :D

Κατάπτυστη χυδαία και μικροπρεπής, η κριτική που απευθύνετε σε κάποιον που παραδέχεται ότι έσφαλε.

εγω εχω δει ,ειδικα σε αστυνομικους που περιφρουρουν "πολιτικα προσωπα"

πχ φιλοθεη που μενω @ αθενς και εχει γυρω γυρω κατοικιες απο πρεσβειες κλπ. εχουν και taser.

και φιλος που ειναι στρατο αξιωματικος ,εχουν....

(αλλα να μου πεις εκεινοι εχουν και ληγμενα φιλτρα στις αντισφιξωγωνες μασκες,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

Τώρα αυτό καινούργιο είναι? :o

εγω εχω δει ,ειδικα σε αστυνομικους που περιφρουρουν "πολιτικα προσωπα"

[...]

(αλλα να μου πεις εκεινοι εχουν και ληγμενα φιλτρα στις αντισφιξωγωνες μασκες,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

ας μην ρίχνουν δακρυγόνα να μην τους χρειάζονται..(οι μάσκες)

οσο για τους ασφαλίτες, αυτά είναι γνωστα εδώ και χρόοονια, όπως και για τους χρυσαυγίτες που βγαίνουν μαζί με τα ΜΑΤ

Πραγματικά έχω χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη μου στην διοίκηση (όχι τους αστυν.) της αστυνομίας και πόσο μάλλον της ελληνικής δικαιοσύνης... οπότε ότι πόρισμα και να βγάλουν το θεωρώ ψέμα και ήδη η ιστορία με την σφαίρα βρωμάει... έχουν δεκάδες μάρτυρες και αξιόπιστους, όχι τα πιτσιρίκια, ας πάρουν τις καταθέσεις τους, αλλά σιγά...

πάντως έχουμε κολλήσει σε χαζές λεπτομέρειες... σημασία έχει η εξίσωση "σφαίρα + άνθρωπος = νεκρός", τώρα αν βάλεις και το μπαλκόνι μέσα τι αλλάζει...? το ίδιο βγαίνει το αποτέλεσμα... για να αποδείξουν ότι δεν έχουν χάσει καμιά επαφή με την πραγματικότητα, η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική όπως και να χει... αυτό επίσης είναι και άποψη πολλών αστυνομικών, μη νομίζεται ότι και αυτοί δεν είναι άνθρωποι, τα ίδια με μας σκέφτονται, αλλά ένα μπουλούκι "γνωστών-αγνώστων" μέσα στην αστυνομία με την ανοχή και την συγκάλυψη της διοίκησης τους και του κράτους, κάνει ότι θέλει, λειτουργεί άνομα και πλέον έχει αποθρασυνθεί και το κάνει και υπό το φως του ήλιου με ολοκληρωτισμό καθώς δεν βρίσκει αντίσταση από πουθενά... το κομμάτι της δικαιοσύνης που λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις για τον τόπο, έχει ξεπουληθεί εδώ και καιρό οπότε το μίγμα είναι βούρκος....

Προσωπικά εμπιστεύομαι τους τόσους αυτόπτες μάρτυρες.

Η εμπιστοσύνη μου προς το κράτος και την δικαιοσύνη έχει χαθεί.

Αυτές είναι απόψεις των ΜΕ.Ρ.Α, Κούλογλου (ΕΚΚΕ=τμήμα του ΜΕ.Ρ.Α) κτλ.

Οργάνωσαν το πλιάτσικο απλά και μόνο επειδή δεν γουστάρουν το σύστημα και δεν εμπιστεύονται τίποτα.

Και επικαλούνται τις δημοκρατικές αρχές για να φέρουν χάος και δυσπραγία στον κόσμο.

Τέτοιες απόψεις και ενέργειες δεν τις συμμερίζομαι.

@mariosalice, μην προσπαθείς να βάλεις ταμπέλες στους ανθρώπους, είναι λάθος που το κάνουν πολλοί... αυτή η άποψη είναι δική μου και το τι άποψη έχουν οι άλλοι είναι δικό τους θέμα...

Αν επειδή νομίζω ότι κάτι είναι σωστό και το νομίζει και ένας κομουνιστής ή ακροδεξιός, αυτό δεν με κάνει ούτε κομουνιστή ούτε ακροδεξιό... ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απο καλούπια και ταμπέλες και πρέπει σώνει και καλά να ανοίκει κάπου, αν το ξεπεράσει αυτό ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα...

Ας πάρουμε τα 2 σενάρια:

1) Ο αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ το παιδί και σηκώθηκε κι έφυγε. Δολοφονία εκ πρόθεσης και αντίστοιχη ποινή.

2) Ο αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε θανάσιμα το παιδί. Καλά ως εδώ. Ήταν μια άτυχη στιγμή και συνέβη κάτι μοιραίο. Ως έμπειρος επαγγελματίας όμως, ήταν υποχρεωμένος να απομακρύνει με το συνάδελφο του το πλήθος (θεωρώ πως με ένα παιδί ήδη στην άσφαλτο από σφαίρα, δε θα τους "κουνιόταν" και κανένας) και να δώσουν πρώτες βοήθειες (ή ακόμα καλύτερα, να βάλουν το παιδί στο περιπολικό και να το πάνε σε νοσοκομείο).

Τι έκαναν όμως? Τρεχάτε ποδαράκια μου και δρόμο. Τραγικό λάθος, που ΟΣΑ και να κάνει ο Κούγιας, δε γλιτώνουν.

Αυτές είναι απόψεις των ΜΕ.Ρ.Α, Κούλογλου

ο Κουλογλου ειναι μεν απο αριστερη οικογενεια,αλλα στο παρελθον εχει τσουξει γερα το ΚΚΕ (το βιβλιο του για μαρτυριες για την συγχρονη αριστερα εχει μαρτυριες ιστορικων στελεχων του ΚΚΕ που δειχνουν μια οχι και τοσο καλη εικονα για το ΚΚΕ,σε σημειο που η ΚΝΕ,οταν προβαλλοταν το σχετικο ντοκιμαντερ,να προβει στην δημοκρατικοτατη αντιδραση να αποκλεισει γυρω γυρω το κτιριο της ΝΕΤ'η απειλουσε οτι θα το κανει δεν θυμαμαι ακριβως,για λεπτομερειες δειτε το ιδιο το βιβλιο).Κατα τα αλλα ομως εχω ηδη επισημανει σε αλλο θρεντ καποια πολυ χοντροκομμενα "μαγειρεματακια΅΅ που εκανε στο πασιγνωστο ρεπορταζ για την γενια των 700 ευρω

Τωρα οι μαρτυρες.Ειλικρινα εχω μπερδευτει.Απο την μια τον καινε,αλλα απο την αλλη εχουν πει ξεκαθαρα ΅΅η ομαδα΅΅...

Δεν μπορω ωστοσο να πολυκαταλαβω το μενος που προκυπτει απο την αναφορα της αλλαγης σχολικου περιβαλλοντος στο απολογητικο υπομνημα.Ειχε αναφερθει απο τις ειδησεις την 1η η την 2η μερα απο το συμβαν.Τοτε δεν πειραξε κανεναν?Απο εκει και περα ομως,πρεπει να λαβουμε υποψη μας οτι ο καθε κατηγορουμενος,ειτε ειναι η μητερα Τερεζα ειτε η διασταυρωση Δουρη'Πασσαρη εχει δικαιωμα στο ψεμα η στην σιωπη.

Αν είναι αλήθεια η ιατροδικαστική και βαλλιστική εξέταση, καταντάει γελοίο. Χάθηκε μια ζωή, καταστράφηκαν εκατοντάδες μαγαζιά, χιλιάδες υπάλληλοι κινδυνεύουν να απολυθούν, τα παιδιά του αστυνομικού ντρέπονται για τον πατέρα τους που τα κανάλια τον χαρακτήρισαν ανθρωπόμορφο τέρας και στυγερό δολοφόνο κι όλα αυτά για μια άτυχη στιγμή και τη βλακεία όλων μας.

+1

ίσως όλα αυτά να αλλάξουν αν ο άνθρωπος παραδεχτεί ότι είναι ένα ζώο σαν όλα τα άλλα (και μάλιστα το βιαιότερο του πλανήτη).

Αν και είναι δύσκολο για κάποιους να το αντιληφθούν, η αναρχία είναι μέρος της δημοκρατίας όπως το χάος μέρος της φυσικής εξέλιξης του κόσμου μας. Και τα δύο αποτελούν επανατροφοδοτούμενη αφετηρία μιας αλληλουχίας γεγονότων που απλά δεν έχει κατάληξη. Ο άνθρωπος στην προσπάθεια του να το κατανοήσει, οριοθετεί είτε κάτω από νόμους είτε κάτω από μαθηματικούς υπολογισμούς ένα μετρικό σύστημα αξιολόγησης του αποτελέσματος. Και αυτό φίλοι μου είναι το μεγάλο λάθος μας. Δεν πρέπει να αξιολογούμε το αποτέλεσμα αλλά και την αιτία.

Στην περίπτωση μας, αξιολογείται ο θάνατος ενός παιδιού, οι ζημιές των καταστημάτων, η τιμωρία των κατά νόμου υπεύθυνων, η παρουσία των αλλοδαπών, το πλίατσικο κλπ, ως αποτέλεσμα μιας αλληλουχίας γεγονότων. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι που το βλέπουμε καθημερινά να πραγματοποιείται από πληθώρα δημοσιογράφων, από πληθώρα οικονομικών αναλυτών, από πληθώρα νομικών και άλλων ειδικών ή μη.

Εγώ βάσει αυτών που είπα δεν θα καταλήξω να λέω τα στερότηπα κλισέ τύπου <<..το κακόμοιρο το παιδί>>, <<…μα απειλήθηκε η ζωή του ειδικού φρουρού>>, << …μου σπάσανε το μαγαζί>>, << καταραμένοι μετανάστες…>> κ.α. Θα πω όμως ότι αυτός που φταίει είμαι εγώ, εσύ, ο υπουργούς, ο μετανάστης , ο καταστηματάρχης, ο πολιτικός, ο δεξιός ο αριστερός, όλοι μας. Όλοι εμείς που αδιαφορούμε συνέχεια για την αιτία και βλέπουμε και αξιολογούμε μόνο το αποτέλεσμα Όλοι εμείς που δυστυχώς πράττουμε βάση του αποτελέσματος και κρίνουμε σύμφωνα με τα συμφέροντα μας.

ο Κουλογλου ειναι μεν απο αριστερη οικογενεια,αλλα στο παρελθον εχει τσουξει γερα το ΚΚΕ (το βιβλιο του για μαρτυριες για την συγχρονη αριστερα εχει μαρτυριες ιστορικων στελεχων του ΚΚΕ που δειχνουν μια οχι και τοσο καλη εικονα για το ΚΚΕ,σε σημειο που η ΚΝΕ,οταν προβαλλοταν το σχετικο ντοκιμαντερ,να προβει στην δημοκρατικοτατη αντιδραση να αποκλεισει γυρω γυρω το κτιριο της ΝΕΤ'η απειλουσε οτι θα το κανει δεν θυμαμαι ακριβως,για λεπτομερειες δειτε το ιδιο το βιβλιο).Κατα τα αλλα ομως εχω ηδη επισημανει σε αλλο θρεντ καποια πολυ χοντροκομμενα "μαγειρεματακια΅΅ που εκανε στο πασιγνωστο ρεπορταζ για την γενια των 700 ευρω

Τωρα οι μαρτυρες.Ειλικρινα εχω μπερδευτει.Απο την μια τον καινε,αλλα απο την αλλη εχουν πει ξεκαθαρα ΅΅η ομαδα΅΅...

Δεν μπορω ωστοσο να πολυκαταλαβω το μενος που προκυπτει απο την αναφορα της αλλαγης σχολικου περιβαλλοντος στο απολογητικο υπομνημα.Ειχε αναφερθει απο τις ειδησεις την 1η η την 2η μερα απο το συμβαν.Τοτε δεν πειραξε κανεναν?Απο εκει και περα ομως,πρεπει να λαβουμε υποψη μας οτι ο καθε κατηγορουμενος,ειτε ειναι η μητερα Τερεζα ειτε η διασταυρωση Δουρη'Πασσαρη εχει δικαιωμα στο ψεμα η στην σιωπη.

Δεν αναφέρθηκα ποτέ στο ΚΚΕ που κράτησε άψογη στάση.

Για το υπόμνημα, μπορεί ο κατηγορούμενος να έχει δικαίωμα στο ψέμα, αλλά αυτά αποδεικνύονται στην πορεία και επιβαρύνουν τη θέση του.

Διάβασα μεταξύ άλλων στο in.gr να αναφέρεται το γνωστό φαινόμενο, όπου νεαρά άτομα οργανώνονται στα γήπεδα, εκπαιδεύονται στις οδομαχίες και παράλληλα χρησιμοποιούνται σε πολιτικές αναταραχές ως γνωστοί άγνωστοι.

Φταίμε που μένουμε απαθείς σε τέτοια γεγονότα και δεν κατονομάζουμε όσους χρησιμοποιούν νεαρούς κερκιδοσπάστες σε πολιτικά έκτροπα. Γιατί όλοι κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και δεν τα λέμε αυτά? Αν δεν εξαλειφθεί η βία στα γήπεδα, θα συνεχίσουμε να θρηνούμε παιδάκια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.