ea6gka Δεκέμβριος 10, 2008 #901 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 ΤΟ ενδεχομενος δολος δε το ειπα εγω , το ειπε ο στο ΑΛΤΕΡ ο αντιπροεδρος του ΔΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 10, 2008 #902 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 ο αντιπροεδρος του ΔΣΑ Χαραμοφαης των θεωρητικων επιστημων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 10, 2008 #903 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Ε πες τα βρε Χρήστο να χαρούν μερικοί εδώ μέσα.... μπας και ξεχαρμανιαζόσουν.Αν και πιστεύω οτι άμα δεν έχουμε νεκρό Αστυνομικό δεν θα ησυχάσουν.Ωραια τακτική....γενικη και τσουβαλάτη...τους πιανει όλους μεσα...Ήταν η μονη συζητηση που παρακολουθω απο την αρχή σε offtopic εδω μεσα.και πραγματικά δεν βλέπω κανεναν να χαίρεται με ένα τετοιο ενδεχομενο.μπορει καποιοι να μιλησαν πανω στη θολουρα τους με καποια απαθεια για το θανατο του 15χρονουμπορει καποιοι να μιλησαν για περισσοτερους θανατους τσογλανιων για παραδειγματισμο.αλλοι τα πηραν πισω αλλοι οχι. Αυτοι που τα πήραν πισω ειναι προς τιμη τους, νομιζω.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλησε για θανατο αστυνομικου...ακομα και αυτοι που θεωρουν τους "μπατσους κακους" (κατα την προσωπικη μου αποψη τελείως λάθος) ακομα και αυτοι που εχουν (κατα την προσωπικη μου αποψη τελείως λάθος) χωριστει σε στρατοπεδα.παντελώς αστοχη τοποθετηση μονο για εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 10, 2008 #904 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Ζητώ συγνώμη που δεν εξέφρασα καλά την δεύτερη πρότασηκάνω edit και την διορθώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Δεκέμβριος 10, 2008 #905 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Έχουν ηρεμίσει καθόλου τα πράγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 10, 2008 #906 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CfXD3Vnwiz8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 10, 2008 #907 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 πω ρε μαμωτεν ελεος κι εκει που παει να ηρεμησει το πραγμα πεταχτηκαν κ αυτοι :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 10, 2008 #908 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 επισης μια φωτο για "αυτους που επεσαν απο τα συννεφα" περι προβοκατωρων μεσα στις οποιες πορειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 10, 2008 #909 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 μπορει να μου πει κάποιος τι κρατάει ο αστυνομικός που βρίσκεται δεξιά στο δεξί του χέρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 10, 2008 #910 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 μπορει να μου πει κάποιος τι κρατάει ο αστυνομικός που βρίσκεται δεξιά στο δεξί του χέρι;το σακιδιο πισω στην πλατη δεν το ειδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 10, 2008 #911 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Το είδα αλλα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι κρατάει στο δεξί του χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 10, 2008 #912 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 πω ρε μαμωτεν ελεος κι εκει που παει να ηρεμησει το πραγμα πεταχτηκαν κ αυτοι :( Αυτοί είναι χειρότεροι και μουλωχτοί... μπορει να μου πει κάποιος τι κρατάει ο αστυνομικός που βρίσκεται δεξιά στο δεξί του χέρι; κινητό είναι... μη με ρωτήσεις τι μάρκα... με pda-οειδές μοιάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 10, 2008 Author #913 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Το είδα αλλα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι κρατάει στο δεξί του χέριΗλεκτροσοκ! η δεν ξέρω πως λέγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 10, 2008 #914 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 GPS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 10, 2008 #915 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Υπάρχει κινητό με ηλεκτροσόκ...? της apple είναι...? ας κάνουμε poll... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 10, 2008 #916 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 συμφωνείτα απόλυτα βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 10, 2008 #917 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 taser?iTaser!!! αν ειναι apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 10, 2008 #918 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 επισης μια φωτο για "αυτους που επεσαν απο τα συννεφα" περι προβοκατωρων μεσα στις οποιες πορειες. τι ειναι ολοι αυτοι; δε νομιζω να χουμε τειζερ στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 10, 2008 #919 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 i-shock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 10, 2008 #920 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 τι ειναι ολοι αυτοι;δε νομιζω να χουμε τειζερ στην ελλαδα...αυτοι ειναι ασφαλητες οι οποιοι δισεισδυουν στις πορειες,σπανε κανονικοτατα,και μετα μπουζουριαζουν τους "αναρχικους".και ναι εχουμε taser στην ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.