Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Αν μέχρι αύριο λέει δεν ηρεμίσουν τα πράγματα θα τεθεί σε εφαρμογή το άρθρο 11 του Συντάγματος?Στην πράξη αυτό τί σημαίνει?Καταδικάζει ουσιαστικά αυτού του είδους τις διαδηλώσεις?Tsakona shed some light :p

μωρε μπραβο ο ΜΠΑΤΣΟΣ , κανει κρινει και το χαρακτηρα του μικρου , λες και τον ηξερε χρονια. ΟΥΣΤ

Κούγιας και αυτός μαζί συνδυασμός... τι άλλο θες...

αφού δεν άνοιξε καμιά μαύρη τρύπα όταν συναντήθηκαν μη λες τίποτα...

Κούγιας και αυτός μαζί συνδυασμός... τι άλλο θες...

αφού δεν άνοιξε καμιά μαύρη τρύπα όταν συναντήθηκαν μη λες τίποτα...

Τη χάλασε το CERN γι'αυτό δεν άνοιξε:p

Δεν θελω να πω τις αποψεις μου γιατι μερικοι θα με χαρακτηρισουν. Απλα θελω να μεταφερω μια πληροφορια που εμαθα. Ο αδερφος μου ειναι αστυνομικος Αθηνα οπως και ο κουνιαδος. Ο αδερφος μου πρεπει να εφαγε μερικες ψιλες αλλα δεν μας το λεει για μην στεναχωρησει την οικογενεια χρονιαρες μερες.Το μονο που μου ειπε ειναι οτι το ζευγαρι του εχει εγκαυματα στα ποδια.

Στο τηλ που μιλησαμε ειπε οτι ο αστυνομικος εριξε 3 φορες στον αερα για εκφοβισμο και η μια χτυπησε σε ενα μπαλκονι και εξωστρακιστηκε. Μαλιστα μου ειπε οτι στο παιδι η σφαιρα δεν διαπερασε το σωμα του.Θα αλλαχθει και το κατηγορητηριο επισης. Δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια απλα νομιζω οτι ειναι πιο εγκυρη πηγη απο τα καναλια.

το ότι υπάρχει πιθανότητα να εξοστρακίστηκε η σφαίρα δεν είναι και απίθανο μιας και μου έχει τύχη όταν ήμουν φαντάρος(όχι ότι χτύπησε σε άνθρωπο αλλά έπεσε κοντά). αλλά και μόνο που πυροβόλησε δεν τον δικαιολογεί. απλά αντί ισόβια(ή30-50 χρόνια) που λογικά θα φάει μετά από τον χαμό που έγινε (γιατί αλλιώς 5 χρόνια θα έτρωγε το πολύ αν δεν γινόντουσαν τα επεισόδια) θα εκτίσει ποινή γύρω στα 10 χρόνια και στα 2 - 3 θα βγει με αναστολή.

Ακομα και ετσι να ειναι δεν παυει να εχει κανει μαλκια ο αστυνομικος...

ΩΣΤΟΣΟ, σαφως και δεν μπορει να ναι ψεματα και σαφως και η βαλιστη δεν μπορει να ναι ψεμα...Αυτα να τα ακουνε τα καναλια,οπως επισης πολυ θα χαρω να αρχισουν να πεφτουν μηνυσεις και προστιμα,γιατι αλλιως δεν θα σταματησουν...

Ο αδερφος μου ειναι αστυνομικος Αθηνα οπως και ο κουνιαδος. Ο αδερφος μου πρεπει να εφαγε μερικες ψιλες αλλα δεν μας το λεει για μην στεναχωρησει την οικογενεια χρονιαρες μερες.Το μονο που μου ειπε ειναι οτι το ζευγαρι του εχει εγκαυματα στα ποδια.

Ε πες τα βρε Χρήστο να χαρούν μερικοί εδώ μέσα.... μπας και ξεχαρμανιαζόσουν.

Αν και πιστεύω οτι άμα δεν έχουμε νεκρό Αστυνομικό δεν θα ησυχάσουν αυτοί εκεί έξω.

Ναι...Οπως ακουσα, πηγε να χτυπησει το μπαλκονι , για να εξοστρακιστει και να χτυπησει μετα το παιδι, ωστε να φανει ατυχημα..

και μετά από αυτό, από Ράμπο, τον φωνάζουν Λούκυ Λουκ...

Αξίζει να δείτε το site του Κούλογλου έχει πολύ ωραία άρθρα/αναλύσεις και video...

Ειμαι (για πρωτη φορα) πολυ περηφανος που ειμαι Κρητικος αν ειναι αληθεια αυτο που ακουσα! :sarcastic: Μολις μου ειπανε οτι στο Ηρακλειο εχουνε σπασει αποκλειστικα τραπεζες (και 1-2 μαγαζια που ηταν διπλα τους και τα πηρε η μπαλα).

Μαλιστα ακουσα οτι περαστικοι εδιναν και "παραγγελιες" στα ατομα... "Ριξε καμμια πετρα και στην ... Κυπρου" κλπ κλπ

Νταξει πιο μεγαλη ζημια θα τους εκαναν αμα πηγαιναν ολοι να σηκωσουν τις καταθεσεις τους, αλλα τι να κανουμε τωρα...:mamba:

Ισχύει, σπάσανε μόνο τράπεζες και μερικές 2 φορές μάλιστα.Πλιάτσικο εδώ δεν έγινε.Ωστόσο σε αυτό που λες συμφωνώ, θα παθαίναν μεγαλύτερη ζημιά έτσι και προσωπικά θα το χαιρόμουν, ιδίως για μερικές τράπεζες. Προσπάθησαν να σπάσουν και ένα μαγαζί με κυριλλέ ντύσιμο(το πιο γνωστό εδώ) αλλά το αφεντικό είχε φροντίσει να βάλει αλεξίσφαιρα και δε σπάγανε με τίποτα,ότι και αν προσπάθησαν να κάνουν! :lol:

Στα Χανιά ωστόσο σπάνανε και άλλα μαγαζιά πέραν από τράπεζες.

Ελπίζω η τακτική του να μειώνεις τον συνομιλιτή σου να δουλεύει καλά για το επάγγελμα σου.

Πιστεύω ότι το προηγούμενο ποστ σου βρίθει λασπολογίας παρόλα αυτά θα σου απαντήσω

γιατι βρε ακαρδε βαζεις το επαγγελμα μου στην κουβεντα?πως θα βγαλω το παντεσπανι μου κι εγω?Που σε μειωσα επισης μπορεις να μου εξηγησεις?Γιατι αν το να βρισκεις μια αντιφαση-ανακριβεια στα λεγομενα του συνομιλητη σου ,τοτε ολες οι θεωρητικες επιστημες ειναι γεματες απο αληταραδες που μειωνουν ο ενας τον αλλον.

Τον τρομονόμο τον έχω διαβάσει, και λυπάμαι πραγματικά που οι συνομιλητές σου πρέπει να είναι μαλάκες κι εσύ παντογνώστης.

Είναι ο 2928/01 με τις προσθήκες του 2004

Δεν υπαγορευω σε κανεναν πως να αισθανθει διαβαζοντας τις ταπεινες μου σκεψεις.Αντιθετως η DrGIA (DR Gonzo information agency)

Διάβαζα τις ίδιες μλκίες από (σχεδόν) τα ίδια άτομα την άνοιξη του 2006 στις καταλήψεις των πανεπιστημίων.

βλεπει καθε φορα ποιοι πιστευουν τι και τα βαφτιζει μακακιες αν δει οτι δεν τα πολυγουσταρει.Εγω δεν ειπα πουθενα ΅΅΅Ο ταδε ειναι ταδε κλπ" παρα μονο ΅΅ο ταδε κανει αυτο κι αυτο το λαθος γιατι μπλα μπλα μπλα"".Στον νομο 2928/01...Μιλαμε για αυτο το τερατουργημα ολοκληρωτισμου που εισηγαγε την εξεταση DNA ,τα προστιμα σε επιχειρησεις που κερδιζουν χρημα απο εγκληματα,την προστασια μαρτυρων,την αρση απορρητου τηλεπικοινωνιων για οργανωμενο εγκλημα ,την επεξεργασια προσωπικων δεδομενων για βαρια εγκληματα,την ευνοικη μεταχειριση εγκληματιων που συνεργαστηκαν με τις αρχες,την βαρυτερη τιμωρια οποιου παει να επηρεασει δικαστη με δωροδοκια η βια???Εγω παντως αυτα τα "βαρια εγκληματα ",που τα αναφερει ο εν λογω νομος, δεν τα βρισκω και τοσο πολιτικα (βιασμος ληστεια τοκογλυφια απατη'ω ναι ο τρομονομος καλυπτει και περιπτωσεις χρηματιστηριου ....Ποιος κοινωνικος αγωνιστης κανει απατες χρηματιστηριου μαμωτεν??!! και αλλα κλπ κλπ):hehe:
Σε ενοχλεί που αναφέρω στα όρια του λαϊκισμού τις ατασθαλίες της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού?

αλλο απλη αναφορα,αλλο media like μαγειρεμα!αν πεις ""το να εισαι ξανθια γυναικα πρωθυπουργου δεν σου δινει την δυνατοτητα να περασεις 14 μαθηματα ιατρικης σε μια εξεταστικη" (ο κοσμος ναρθει αναποδα δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο,οποιος εχει παει 10 λεπτα σε πανεπιστημιο το καταλαβαινει) ,και αλλο να υπαρχει σχεδιο (καλο κακο στραβο αναποδο) για ανακατεμα του κρατους στην διοικηση των τραπεζων και να το βαφτιζεις 28 δις χαρισμενα στις τραπεζες,και απτην αλλη το ιδιωτικο χερακι στον ΟΤΕ να ονομαζεται ξεπουλημα(χονδροειδης αντιφαση).Δεν ειναι χαρισμενα αν γινει αυτο,υπαρχει σοβαροτατο ανταλλαγμα.

Εμένα σαν ειρηνικό διαδηλωτή και αθώα περιστέρα δεν με πείραξαν ποτέ.

Το μόνο που έχω πάθει από τη συμμετοχή μου στην πορεία είναι να φάω ένα δακρυγόνο στην πλάτη.

Ωραια.Συμφωνουμε εδω.Πως δε χελ γινεται εσυ που δεν πειραξες κανεναν να μην παθεις τιποτα,οι κνιτες φιλοι μου που πηγαινουν καθε 3 κ λιγο και δεν αγγιζουν κανεναν να μην παθουν τιποτα,η αφεντια μου στις μετρημενες διαδηλωσεις που πηγε να μην παθει τιποτα,και κατα το αλλο περιστατικο που προανεφερα η αφεντια μου να τυχει αριστης μεταχειρισης,αλλα στα καναλια να βλεπουμε ξυλο?Τι απο τα δυο γινεται (ερωτηση ειλικρινους αγνοιας):Η οι καπς κοιμουνται ορθιοι και δεν πειραζουν κανεναν η αυτοι που τις τρωνε στην τιβι they had it coming!

Όσον αφορά την υπόλοιπη λάσπη για τα φρονήματά μου, κάθε Παρασκευή εμείς οι Θεσσαλονικείς πίνουμε καφέ.

δειξε μου ενα σημειο που πεταξα λασπη,να το ξερω να φτιαξω τους τροπους μου.Εγω παντως σε κερναω οποτε θες σουβλακια στα εξαρχεια,οπου και στεκομαι ρουφιανευοντας αθωα παιδια.

Κάνε μου ένα σχόλιο αν δεν βαριέσαι.

στο συγκεκριμενο συμβαν οι γνωσεις μου ειναι επιπεδου εσπρεσσο.

Πιστεύεις ότι είναι το άντρο του οργανωμένου εγκλήματος? Είναι ο χώρος όπου μπορούν να "στρατολογηθούν" και να αμυνθούν αναρχικά στοιχεία?

με την αρση του ασυλου θα κοπουν παρανομες καταληψεις κλπ ,ψηφοφοριες με πλειοψηφια 300/2000,επιθεσεις αναρχικων σε εκδηλωσεις του ΥΕ για το διεθνες δικαιο επειδη προωθουν τον ελληνικο ιμπεριαλισμο 'ιν φακτ απαγορευσαν επι τοπου αυτη την εκδηλωση τα συμπαθη αυτα κατοικιδια",η καταστροφη των κτιριων,(το νεο κτιριο της Νομικης Αθηνων ειχε μολις 3ετια γυρω που παραδοθηκε στην λειτουργια...και φυσικα πριν τις φωτιες ειχε γεμισει συνθηματα κλπ

Ο τυπος με τα πρασινα παπουτσια δικαιωθηκε νομιζω στο τελος...

ΑΝ ειναι απο εξοστρακισμο ειναι ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο (καπως ετσι)

οχι.ενδεχομενος δολος ειναι ΅΅Σημαδευω απο τεραστια αποσταση,σκεφτομαι ΅΅μπορει και να τον πετυχω΅΅ και λεω ΅΅δεν μαμιεται΅΅...η περιπτωση του εξοστρακισμου ειναι ξεκαθαρα αμελεια (ισως στην βαρυτερη μορφη της,την ενσυνειδητη,αλλα ειναι κλασεις παρακατω απο τον δολο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.