Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

Και μια που πιασατε την συνομωσιολογια και zeitgeist φαση...

Σε αυτο το θεμα... αρχισατε με "θανατο στους μπατσους", συνεχισατε με "Φολα στους αναρχικους" και τελικα πιστευω καταληξατε ολοι... " αυτα τα 2 καλο ειναι να αποφευγονται γιατι ποτε τα πραγματα δεν ειναι ασπρο μαυρο".

Ουτε οι μπατσοι θελουνε ΟΛΟΙ σκοτωμα γιατι οπως ειπε και ο ChuckD : "F*ck da police, but who's stopping you from killing me?" αλλα ουτε και ΟΛΟΙ οι αναρχικοι ειναι μπουμπουκια που παλευουνε για την δημοκρατια ΜΑΣ, την ελευθερια ΜΑΣ και το δικαιο αλλα σκοτωνονται αδικα στα πεδια μαχων των δρομων.

Τωρα πατε στις συνομωσιες. 6 σελιδες/μερες/χρονια/δεκαετιες μετα θα καταληξετε οτι παλι... ουτε ολα ειναι κατευθυνομενα απο ξενα κεντρα εξουσιας με σκοπο την διαλυση του κρατους επειδη "κοιμαται" με την κοκκινη αρκουδα και την επιβολη καμερων και τρομονομων, αλλα ουτε και ολα ειναι ξαφνικα, ΑΠΟΛΥΤΗ απορροια της κακης διακυβερνησης και των σκανδαλων. Λες και υπαρχει κυβερνηση χωρις σκανδαλα... Δειξτε μου μια (1) και μετακομιζω εκει αυριο.

Γιατι δεν μπορουμε εστω μια φορα να ξεκινησουμε απο την μεση (και τελικα ας καταληξουμε στα 2 ακρα)... αλλα πρεπει παντα να ξεκιναμε απο τα ακρα και μετα απο 15 κλωτσοπατιναδες και 18 ban να καταληγουμε στην μεση?

Δεν γινεται, μια φορα, να μην αποκλεισετε κανενα ενδεχομενο?:flower:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Σημασία έχει ότι μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν... όποιοι και να είναι αυτοί... στο τέλος πάλι όλα θα ξεχαστούν και όσους βρίζουμε τώρα θα τους ψηφίζουμε με πάθος... αυτό είναι ίσως το πιο εξοργιστικό απ' όλα...

η κατάσταση είναι S&M οπότε καθίστε και ευχαριστηθείτε το τουλάχιστον...

Και μια που πιασατε την συνομωσιολογια και zeitgeist φαση...

Σε αυτο το θεμα... αρχισατε με "θανατο στους μπατσους", συνεχισατε με "Φολα στους αναρχικους" και τελικα πιστευω καταληξατε ολοι... " αυτα τα 2 καλο ειναι να αποφευγονται γιατι ποτε τα πραγματα δεν ειναι ασπρο μαυρο".

Ουτε οι μπατσοι θελουνε ΟΛΟΙ σκοτωμα γιατι οπως ειπε και ο ChuckD : "F*ck da police, but who's stopping you from killing me?" αλλα ουτε και ΟΛΟΙ οι αναρχικοι ειναι μπουμπουκια που παλευουνε για την δημοκρατια ΜΑΣ, την ελευθερια ΜΑΣ και το δικαιο αλλα σκοτωνονται αδικα στα πεδια μαχων των δρομων.

Τωρα πατε στις συνομωσιες. 6 σελιδες/μερες/χρονια/δεκαετιες μετα θα καταληξετε οτι παλι... ουτε ολα ειναι κατευθυνομενα απο ξενα κεντρα εξουσιας με σκοπο την διαλυση του κρατους επειδη "κοιμαται" με την κοκκινη αρκουδα και την επιβολη καμερων και τρομονομων, αλλα ουτε και ολα ειναι ξαφνικα, ΑΠΟΛΥΤΗ απορροια της κακης διακυβερνησης και των σκανδαλων. Λες και υπαρχει κυβερνηση χωρις σκανδαλα... Δειξτε μου μια (1) και μετακομιζω εκει αυριο.

Γιατι δεν μπορουμε εστω μια φορα να ξεκινησουμε απο την μεση (και τελικα ας καταληξουμε στα 2 ακρα)... αλλα πρεπει παντα να ξεκιναμε απο τα ακρα και μετα απο 15 κλωτσοπατιναδες και 18 ban να καταληγουμε στην μεση?

Δεν γινεται, μια φορα, να μην αποκλεισετε κανενα ενδεχομενο?:flower:

To πρόβλημα είναι όμως - και το ξέρεις - ότι οι αναλυτές μετά από μερικές δεκαετίες θα δούνε ποιοι "επωφελήθηκαν" από όλο αυτό και θα το ρίξουν στη συνομωσία και στα παιχνίδια μεγάλων συμφερόντων.

Έχει γίνει άπειρες φορές στην ιστορία αυτό, έτσι θα γίνει κι εδώ.

To πρόβλημα είναι όμως - και το ξέρεις - ότι οι αναλυτές μετά από μερικές δεκαετίες θα δούνε ποιοι "επωφελήθηκαν" από όλο αυτό και θα το ρίξουν στη συνομωσία και στα παιχνίδια μεγάλων συμφερόντων.

Έχει γίνει άπειρες φορές στην ιστορία αυτό, έτσι θα γίνει κι εδώ.

Δεν διαφωνω. και, στην τελικη, θα το εβρισκα γελοιο, μετα απο 50 χρονια, να ερθει καποιος να μου πει οτι η Ελλαδα καηκε 3 μερες και ενα παιδι σκοτωθηκε, γιατι ακριβυνε το βιταμ 20%, και επειδη πουληθηκε σε ενα μοναστηρι μια εκταση...

Καλα κανουνε και την βλεπουνε ετσι την δουλεια.

Και να σου πω και κατι αλλο? Οταν εισαι πανω "εσυ" ειμαι απο κατω "εγω". Ειναι νορμαλ και λογικο να παλευω να βγω εγω απανω με οποιοδηποτε τροπο, ή στην τελικη να εκμεταλλευτω καποιο στραβοπατημα σου για να περασει το δικο μου.

Αυτο θα καταγραψουν και δεν θα ειναι ψεμα, ουτε αλλοιωση αληθειας.

Το θεμα ειναι αν οντως εγινε, ή αν γινεται τωρα κατι τετοιο... Οχι αν απλα θα καταγραφει στο μελλον κατι τετοιο.

Απλα βλεπω παρα πολλους να εχουν πεισθει ή να τεινουν να πιστεψουν, οτι οι αναρχικοι ειναι βαλτοι απο την ιδια την κυβερνηση για να τρομαξει τον κοσμο (α-λα V for vendetta) και να περασει τρομονομους. Ομορφα!

Γιατι λοιπον να μην ειναι βαλτοι και απο αλλον? Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι αν εισαι στο συμπερασμα "Β" να πας στο "Γ"?

Σαν αιτια, δεν εχω ακουσει κατι που να αποκλειει οποιοδηποτε συμπερασμα. Τα μονα που εχω αποκλεισει, ειναι τα 2 ακρα... οτι δηλαδη ολα αυτα ειναι "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ αποτελεσμα της συσσωρευμενης οργης απλων ΠΟΛΙΤΩΝ για την κατασταση στην χωρα και τον αδικο χαμο του παιδιου" και το " ΟΛΑ αυτα μας τα κανουν οι Αμερικανοι επειδη πηγαμε με τον Βλαδιμηρο"

υ.γ. Ιστοριες για μεταναστες κακοποιους τις ακουω βερεσσε. Ελληνες (υποκεινουμενοι ή μη) τα ξεκινησανε τα επεισοδια. Οι αλλοι απλα χαβαλεδιασανε και χωθηκανε για να εκμεταλλευτουν την ευκαιρια.

υ.γ.2 Ειμαι (για πρωτη φορα) πολυ περηφανος που ειμαι Κρητικος αν ειναι αληθεια αυτο που ακουσα! :sarcastic: Μολις μου ειπανε οτι στο Ηρακλειο εχουνε σπασει αποκλειστικα τραπεζες (και 1-2 μαγαζια που ηταν διπλα τους και τα πηρε η μπαλα).

Μαλιστα ακουσα οτι περαστικοι εδιναν και "παραγγελιες" στα ατομα... "Ριξε καμμια πετρα και στην ... Κυπρου" κλπ κλπ

Νταξει πιο μεγαλη ζημια θα τους εκαναν αμα πηγαιναν ολοι να σηκωσουν τις καταθεσεις τους, αλλα τι να κανουμε τωρα...:mamba:

...........................

Με το βατοπαιδι που ειναι η δικαιοσυνη , η κυβερνηση λεει οτι εγιναν..."παραλειψεις". Τι με λες , αν εγω παραλειψω και κλεψω....20 εκατομμυρια θα με συγχωρεσουν?

Ενα πραγμα συμπαιρενω , οτι οι κουκουλοφοροι δουλευουν για την εκτροπη της προσοχης της κοινης γνωμης απο τα πραγματικα προβληματα

Ασχετο το βατοπαιδι,με την εννοια οτι δεν ειναι λογος αυτο να δικαιολογουμε τα γεγονοτα..

Οι κουκουλοφοροι, οι χθεσινοι προχθεσινοι, ειναι κατευθυνομενοι, με σκοπο να εξυπηρετησουν συγκεκριμενες πολιτικες....

Σ'αυτους, αυτες τις τελευταιες μερες, προσθεθηκαν σε μεγαλο ή μικρο βαθμο. οι μαθητες -εξαιτιας του θανατου-, οι φοιτητες - εξαιτιας των προβληματων τους-, οι εργαζομενοι - εξαιτιας των διαχρονικων προβληματων τους και της πολιτικης που υπαρχει-, οι απλοι θεατες-περιεργοι, οι καταστηματαρχες που αλλοι ειναι εναντια στην αστυνομια επειδη δεν τους προστατεψε και αλλοι εναντιον των κουκουλοφορων επειδη τους τα σπασανε και γενικα εγινε ενα αχταρμας γιατι ολοι βρηκαν το πατημα, και γινεται οτι γινεται.

καταλαβες γιατι γινονται ολα αυτα? Ξανα λεω δεν διαφωνουμε οτι υπαρχουν πολιτικες ευθυνες και οτι ευθυνονται σε μεγαλο βαθμο για την κακη κατασταση του τοπου,αλλα αυτο δεν ειναι σε καμια περιπτωσγ λογος να τα κανουν μπαχαλο ....

Και στο τελος, αυτους ψηφισαμε. Οταν θα ξαναψηφισουμε εκει θα δειξουμε την δυναμη μας...

Ή μηπως τοτε θα ξανασκεφτουμαι που ειναι το συμφερον μας, ο ανθρωπος μας για το ρουσφετι????

"Τώρα θα μπουν γρηγορότερα σε εφαρμογή τα σενάρια της παραπέρα αμερικανοποίησής μας και των νέων συμφορών που απεργάζονται τα επιτελεία της Νέας Τάξης για την Ελλάδα. Στρώθηκε επίσης ο δρόμος για την αστυνομοκρατία και τις αυριανές άγριες καταστολές των κινημάτων. Η νέα υστερία των ΜΜΕ, μετατίθεται από τη «λαϊκή έκρηξη» στις καταστροφές. Όλοι ζητούν ισχυρό κράτος!!! Προετοιμάζουν τη κοινή γνώμη να αποδεχθεί άγρια κατασταλτικά μέτρα. Με το να μη καταδικάζουν ΑΝΟΙΚΤΑ τον προβοκατόρικό ρόλο των κουκουλοφόρων οι ποικίλοι αριστεροί», το αντίθετο να τον υποθάλπουν, στα μάτια του ελληνικού λαού ταυτίζεται το πραγματικό λαϊκό κίνημα που βρίσκεται προ των Πυλών, με το πλαστό «κίνημα» των κουκουλοφόρων, της ψυχωτικής καταστροφής και του πλιάτσικου. Το σχέδιο του καθεστώτος και των μηχανισμών του πέτυχε!!! Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλο το φάσμα της αριστεράς που δεν αποκάλυψε, ούτε αποκαλύπτει, ανοικτά και καθαρά, την θηριώδη προβοκάτσια αυτών των γεγονότων και του «κινήματος» των κουκουλοφόρων, καθώς τους βαθύτερους λόγους και στόχους αυτών προβοκατόρικων σχεδιασμών. Τώρα θα δρέψουμε του καρπούς, ΟΧΙ μόνο του εγκλωβισμού μας στα μακάβρια παιχνίδια των «νταβάδων», αλλά και της σκληρής αστυνομικής βίας που έρχεται εναντίον των αυθεντικών λαϊκών εκδηλώσεων. Τώρα ανοίξαμε το δρόμο σε ακόμα μεγαλύτερη αστυνομική βία και τρομοκρατία. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το σημαιοφόρο των νέων συμφορών, το άλλοθι της νέας τρομοκρατικής θηριωδίας"

από εδώ

εδειχνε στο ραδιο αρβυλα τις δηλωσεις του...

πραγματικα απορω αν υπαρχουν τοσο βλακεντιοι που να τις πιστεψουν.:suicide2:

Ενιωθα λες και ημουνα στο Mad Max παντως οταν εφυγα απο το κολωνακι σημερα (ναι, ειναι τοσο ηλιθιοι που η εταιρεια μου ανοιξε και σημερα και χθες!!)

Φευγοντας κατα τις 5 στην ακαδημιας υπηρχαν ελαχιστα ατομα που περιμεναν ταξι ...απλετη ησυχια, αερας γεματος αερια, ολα τα μαγαζια κλειστα, καμμενα αμαξια, καμμενα περιπτερα, καμμενες στασεις λεωφορειων ... σε κανει να νιωθεις πραγματικα ΣΚ@Τ@!!! Post apocalyptic σκηνικο ...

Έλα ρε...! λαμπάδα μέχρι πάνω έγινε το Πλαίσιο, δεν το χα δει...

Κρίμα για τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, όχι ότι έπαθαν τίποτα, αλλά για την ταλαιπωρία που θα φάνε μέχρι να ξαναστηθεί...

δεν νομίζω να τίθεται θέμα απολύσεων έτσι...?

Edit: Με τι λεφτά θα πληρώσουν οι ασφαλιστικές όλους όσους ήταν ασφαλισμένοι...? λέτε να έχουμε τίποτα πτωχεύσεις...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.