Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Ελπίζω η τακτική του να μειώνεις τον συνομιλιτή σου να δουλεύει καλά για το επάγγελμα σου.

Πιστεύω ότι το προηγούμενο ποστ σου βρίθει λασπολογίας παρόλα αυτά θα σου απαντήσω

κι εσύ μπορείς να το συνεχίσεις, ανάλογα με το επίπεδο που θέλεις να διατηρήσει η συζήτηση.

Ετσι και εδω ο τροπος να βελτιωθει η κατασταση στα πανεπιστημια ειναι η καταργηση του ασυλου...Και αποτι θυμαμαι αυτο το ασυλο των πανεπιστημιων σχεδον παει αγκαλια με τα κατορθωματα των γνωστων αγνωστων.

Η τρέχουσα κατάσταση στα πανεπιστήμια ποια είναι?

Πιστεύεις ότι είναι το άντρο του οργανωμένου εγκλήματος? Είναι ο χώρος όπου μπορούν να "στρατολογηθούν" και να αμυνθούν αναρχικά στοιχεία?

Ποια είναι η ευθύνη της αστυνομίας σ'αυτό? Έχει δυνατότητα να αντιδράσει ή πρέπει να αρθεί το άσυλο γιατί τα χέρια της είναι δεμένα?

Να τονίσω ότι και το 2007 και το 2008 στη ΔΕΘ είχε γίνει αρση του ασύλου από τον πρύτανη.

Αστυνομικοί ένστολοι δεν μπήκαν μέσα. Γιατί?

Στις εκλογές που είχαν στη νομική οργανώσεις κυπρίων φοιτητών, εισέβαλε ομάδα χρυσαυγιτών που επιτέθηκε με καδρόνια και λοστούς.

Έγινε άμεσα καταγγελία και ζητήθηκε η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία και επετράπη από τον πρύτανη.

Παρόλα αυτά, τα ΜΑΤ εμφανίστηκαν στη ΔΕΘ, απέναντι από το Πολυτεχνείο και δεν το κούνησαν ρούπι από εκεί.

Κάνε μου ένα σχόλιο αν δεν βαριέσαι.

- Για τους διαδηλωτές "αθώες-περιστέρες"

Έχεις ακούσει για τον Παναγιωτάκη? Τον φοιτητή με τα πράσινα all-star?

Τον συνέλαβαν ένα βράδυ κατά τις 4 μπροστά από την ΕΥΑΘ, γιατί κυκλοφορούσε ένα βίντεο με έναν κουκουλοφόρο (που φορούσε πράσινα all-star) .

Δύο αστυνομικοί τον αναγνώρισαν και τον συνέλαβαν. Βέβαια ο κουκουλοφόρος δεν είχε δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα,

ήταν κοντά στο 1.80+, ενώ ο Παναγιωτάκης με το ζόρι 1.65, παρόλα αυτά οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν.

Την ιστορία του, για το πόσο καιρό έμεινε προφυλακιστέος, και με τί είδους κατηγορίες, θα την ξέρετε οι περισσότεροι, να μην τα ξαναγράφω.

Εμένα σαν ειρηνικό διαδηλωτή και αθώα περιστέρα δεν με πείραξαν ποτέ.

Το μόνο που έχω πάθει από τη συμμετοχή μου στην πορεία είναι να φάω ένα δακρυγόνο στην πλάτη.

Οπότε, ναι, ούτε εγώ ξέρω τί είναι το γκλομπ. Το μόνο για το οποίο μπορώ να δηλώσω μάρτυρας,

είναι για το μέγεθος από τους μώλωπες που αφήνει το γκλομπ.

Τι θέλεις να βγάλεις από αυτό?

Πιστεύεις κι εσύ όπως ο Λουρής ότι ζητάω να φέρονται οι αστυνομικοί με το γάντι στους συλληφθέντες?

Ή μήπως νομίζεις ότι δηλώνω ότι η αστυνομία κάνει μόνο "λανθασμένες" συλλήψεις?

Τον τρομονόμο τον έχω διαβάσει, και λυπάμαι πραγματικά που οι συνομιλητές σου πρέπει να είναι μαλάκες κι εσύ παντογνώστης.

Είναι ο 2928/01 με τις προσθήκες του 2004.

Σε ενοχλεί που αναφέρω στα όρια του λαϊκισμού τις ατασθαλίες της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού?

Ευχαρίστως να συμμετέχω σε ένα άλλο thread όσο αναλυτικά θέλεις.

Όσον αφορά την υπόλοιπη λάσπη για τα φρονήματά μου, κάθε Παρασκευή εμείς οι Θεσσαλονικείς πίνουμε καφέ.

Σε κερνάω λοιπον, να γνωριστούμε από κοντά, απόγευμα όμως, γιατί το βράδυ παίρνω το καδρόνι μου και βγαίνω για να σπάω βιτρίνες.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλές χώρες να διαλύονται στην περιοχή μας.

Στην Ελλάδα υποψιαζόμαστε ότι υπάρχουν ανάλογες προσπάθειες, από τις αντιδράσεις ξένων χωρών για τον αγωγό φυσικού αερίου, την πληθυσμιακή αλλοίωση και αρκετοί πιστεύουν ότι χρηματοδοτούνται φωνές ανεξαρτησίας της Μακεδονίας και της Κρήτης.

Μέχρι στιγμής, κουτσά στραβά τα καταφέρνουμε. Τώρα όμως με την παγκόσμια οικονομική κρίση και για τα επόμενα δύο χρόνια, απαιτείται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να την ξεπεράσουμε αλώβητοι και να παραμείνουμε ανεξάρτητοι. Δείτε την Ισλανδία. Καταστράφηκε και την αγόρασαν ιδιωτικές εταιρίες. Τους ανήκει.

Οι εποχές αλλάζουν. Κάποιοι αλλοδαποί δεν έχουν ακόμα την Ελληνική παιδεία, ούτε τις δικές μας αρχές. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε σε μια πραγματικότητα, που θα εγγυάται μεν την ελευθερία και την ανάπτυξη, αλλά με αυστηρή εφαρμογή των νόμων, χωρίς αντιδημοκρατικές ακρότητες.

Να θωρακίσουμε την αστυνομία με νόμους, ώστε να μπορούν να είναι αποτελεσματικοί.

Για παράδειγμα, θα ήθελα οι ποινές σε όσους δεν εκτελούν τις εντολές της αστυνομίας (όπως όταν αντιστέκονται σε σύλληψη, βιαιοπραγούν κατά των οργάνων της τάξης) να είναι βαρύτατες και να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό.

Δεν μπορεί να βλέπουμε να πετροβολούν αστυνομικούς και να μένουμε απαθείς.

Θα έπρεπε να καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα.

Από την άλλη, κάθε διάλογος και ενέργεια των αστυνομικών θα έπρεπε να καταγράφεται κεντρικά, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας.

Οφείλουμε να προσαρμοστούμε σε μια πραγματικότητα, που θα εγγυάται μεν την ελευθερία και την ανάπτυξη, αλλά με αυστηρή εφαρμογή των νόμων, χωρίς αντιδημοκρατικές ακρότητες.

Μαριε μας δουλευεις? ποιοι ειναι αυτοι που παρανομουν σε αυτη τη χωρα με ολεθριες συνεπειες? Οι κουκουλοφοροι τα σπανε 20 μερες το χρονο , τις αλλες 345 η χωρα ρημαζεται απο πολιτικους και τοπικους αρχοντες που δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο (οπως αποδειχθηκε προσφατα). Λοιπον το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας , να τα πειτε αλλου αυτα.

Hayabusa κανε μου μια χαρη , μην ασχολεισε με τη παρτι μου οπως δεν ασχολουμε εγω με μωρα παιδια. Να σαι καλα

Ε αυτό δεν είναι απάντηση γιατί το ίδιο θα μπορούσα να πω και εγώ για σένα;)

Πραγματικα και φιλικά θα ήθελα να ξέρω τι προτείνεις.

Hayabusa κανε μου μια χαρη , μην ασχολεισε με τη παρτι μου οπως δεν ασχολουμε εγω με μωρα παιδια. Να σαι καλα

συζήτηση κάνουμε και όταν πετάς κάτι καλό είναι να παραθέτεις και ένα επιχείρημα...αμα θες να λες λόγια στον αέρα και να μην ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου( τα μωρά παιδιά όπως λες) σταμάτα να γράφεις γιατί παρεκτρέπεσαι..

http://www.skai.gr/master_story.php?id=103500

374 Κυρ Μητσοι σήμερα μαζεύουν τα σπασμένα και κοιτούν τα καμμένα καταστήματά τους.....η καμμένη τράπεζα που σε 3 μέρες θα είναι ξανά ανοιχτή και θα λειτουργεί κανονικά θα ζητήσει τη δόση του επαγγελματικού δανείου του κυρ Μήτσου στο τέλος του μήνα

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας...

Άμα ακούμε από τα τσατσάκια των αμερικανών

τους εγγλέζους για το πόσο καταπιεσμένοι είναι

οι Έλληνες, και πόσο επαναστάτες είμαστε...

Κλάφτα...

god_less_america.jpg

Οφείλουμε να προσαρμοστούμε σε μια πραγματικότητα, που θα εγγυάται μεν την ελευθερία και την ανάπτυξη, αλλά με αυστηρή εφαρμογή των νόμων, χωρίς αντιδημοκρατικές ακρότητες.

Μαριε μας δουλευεις? ποιοι ειναι αυτοι που παρανομουν σε αυτη τη χωρα με ολεθριες συνεπειες? Οι κουκουλοφοροι τα σπανε 20 μερες το χρονο , τις αλλες 345 η χωρα ρημαζεται απο πολιτικους και τοπικους αρχοντες που δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο (οπως αποδειχθηκε προσφατα). Λοιπον το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας , να τα πειτε αλλου αυτα.

Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό σκηνικό που παίζεται, ποιοι μας κυβερνάνε και πόσο τρώνε.

Είναι άλλο θέμα. Αν θέλεις φτιάχνεις ένα thread για την πολιτική διαφθορά, τα αίτια της και τρόπους αντιμετώπισης.

Αλλά η διαφθορά, δεν μπορεί να είναι άλλοθι για καταστροφές.

Η τάξη και η εφαρμογή των νόμων, με ισχυρή αστυνομία, μπορεί να αποτρέψει ακόμα και τα φαινόμενα διαφθοράς.

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η πολιτεία θέλει την αστυνομία ανοργάνωτη, του κλώτσου και του μπάτσου.

Έλα μωρέ σιγά 50εκ ευρώ ζημιές στο σύνολο είναι το κέρδος από μια συναλλαγή στο βατοπέδι είναι...Έτσι και αλλιώς βγήκε στη τηλεόραση ο πρωθυπουργος και σαν ο καλός σωτήρας θα δώσει σε όλους αποζημίωση από άλλη μια ασύμμετρη απειλή....Ε μετά ξέρετε θα κάνουμε εκλογές και πάλι όλα καλά όλα ωραία.

Και αφού σε καποιους αρέσουν οι φωτο

Άλλο διαδηλωτής και αλλο Αυτό το κωλόπαιδο.

Ελπίζω να μην είναι απάντηση σε εμένα, γιατί τότε δεν είσαι καν off side, αλλά βρίσκεσαι σε άλλο γήπεδο :flower:

Τοτε εξηγησε μας γιατι επι 33 χρονια δεν τους εχουν πιασει τους κυριους αυτους. Αφου ολοι το θελουμε σιγουρα θα πρεπει και να το εχουμε κανει ηδη , ομως δεν τους πιανουν , καθε χρονο τα ιδια. Φευγουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ απο το πολυτεχνειο.

Ομως με τα γεροντακια εξαντλησαν ολη την αυστηροτητα τους

Με του φοιτητες , καλα εκει τα ρεστα τους.

Λιμενεργατες και οικοδομοι , ξυλο μετα μουσικης

Μεχρι και εναντιον των ιδιων των αστυονομικων στραφηκαν

Με τις κουκουλες ομως τι παιζει? μηπως ειναι Navy Seals φερμενοι με τον 6ο στολο και δε το ξερω? μπα , δε πιστευω και στα ΟΥΦΟ.

Με το βατοπαιδι που ειναι η δικαιοσυνη , η κυβερνηση λεει οτι εγιναν..."παραλειψεις". Τι με λες , αν εγω παραλειψω και κλεψω....20 εκατομμυρια θα με συγχωρεσουν?

Ενα πραγμα συμπαιρενω , οτι οι κουκουλοφοροι δουλευουν για την εκτροπη της προσοχης της κοινης γνωμης απο τα πραγματικα προβληματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.