Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

οτι ναναι , τα λεφτα δλδ στον εφραιμ δωσανε εντολη οι αμερικανοι να πανε ? Φυσικα , ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι , εμεις ειμαστε οι αθωοι τιμιοι πατριωτες που θελουν να μας φανε οι αμερικανοι :rofl:

Οχι ρε φιλε ea6gka. Η πολιτικη συζητηση και γενικα η "χαλια" διακυβερνηση απο την εκαστοτε κυβερνηση, ειναι αλλη κουβεντα και δεν λυνεται με αυτους τους τροπους...

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Η φαντασία μου/μας έχει καλπάσει σε όλα τα πιθανά μονοπάτια, εχει οραματιστεί καθετί που θα μπορούσε να συμβαίνει στο παρασκήνιο, που τιποτε από τις θεωρίες συνωμοσιολογίας δεν είναι πλέον παράξενο ή ανήκουστο και όλα είναι πια πιθανά χωρίς αποδείξεις....Τίποτα δεν μας εκπλήσει, τιποτα δεν μας τρομάζει, δεν μας ρίχνει από τα σύννεφα.....

Συμφωνώ με τον Μάριο....

"Τα επεισόδια που γίνονται στο όνομα της Δημοκρατίας, μόνο δημοκρατία δεν εκφράζουν"

οτι ναναι , τα λεφτα δλδ στον εφραιμ δωσανε εντολη οι αμερικανοι να πανε ? Φυσικα , ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι , εμεις ειμαστε οι αθωοι τιμιοι πατριωτες που θελουν να μας φανε οι αμερικανοι :rofl:

θα εκδικηθούμε το 2012,τώρα δεχόμαστε εμείς ασσύμετρη απειλή, τότε θα είμαστε εμείς αυτή, ο καιρός γαρ εγγυς...

Ρε συ Tsakona μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε.

Το τελευταίο που έγραψα δεν σε ενδιέφερε καθόλου?

Τα πανεπιστήμια είναι ο χώρος που συγκεντρώνεται η εγκληματικότητα δλδ? Θα τρελαθούμε τελείως εδώ.

Όσοι μπαίνουν στο πανεπιστήμιο για να διαπράξουν ένα αδίκημα, βγαίνουν κι όλας από αυτό.

Οι ασφαλίτες που είναι μέρα νύχτα γύρω-γύρω τη δουλειά κάνουν? Μπρίκια κολάνε?

Τα αυτοκίνητα που είναι πάνω στην Αγ. Δημητρίου (ΕΞΩ από τα πανεπιστήμια) και τα σπάνε κάθε βράδυ τί διάολο, γιατί δεν τα φυλάει η αστυνομία?

ΕΞΩ από το άσυλο είναι. Έχουμε μπροστά μας το τόξο, αλλά κατηγορούμε το βέλος, έτσι λέει μια ινδιάνικη παροιμία.

Κι εσύ Louris7, γιατί με κατηγορείς ότι "μπερδεύομαι και μπερδεύω"?

Σε προσκαλώ να περπατήσουμε δίπλα-δίπλα σε μια φοιτητική πορεία, για να δεις αν υπάρχει ή όχι περιφρούρηση και κατά πόσο ο στόχος της αστυνομίας είναι τα ταραχοποιά

στοιχεία που κάνουν μπαμ από μακριά, ας μη γελιόμαστε.

Κι επειδή μάλλον δεν ξέρεις πόσο πονάει το γκλομπ, πρέπει να έρθεις, για να δεις πόσο ωραίο είναι να σέρνουν οι ΜΑΤατζήδες κόσμο από τα μαλλιά,

ενώ στα 10 μέτρα δίπλα τους οι μπάχαλοι πετάνε πέτρες ανενόχλητοι.

Μη λέμε ότι θέλουμε. Ούτε με τους αναρχικούς, ούτε με τα ΕΑΑΚ, ούτε με την ΝΑΡ ούτε με την ΚΝΕ είμαι.

Σας μιλάω για το δικαίωμά μου να διαδηλώνω ειρηνικά, σας μιλάω για την εθελοτυφλία της αστυνομίας

κι εσείς μου λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Το παλικάρι που σκοτώθηκε δεν το κάνω σημαία σ' αυτά που λέω.

Εγραψα προηγουμένως ότι πιστεύω πως μπορεί να ελεγθεί η κατάσταση χωρίς να χυθεί αίμα.

Και για να το καταστήσω 100% σαφές μιλάω για τη χρήση όπλων.

Αντιτίθεμαι δλδ σε όσους πιστεύουν ότι πρέπει να αρχίσει το πιστολίδι για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Και για να μη μπερδεύω την λούτσα με την π00τσα.

Λέω ότι θέλω κράτος δικαίου και το εννοώ.

Και δεν κάνω τα στραβά μάτια όταν γίνονται επεισόδια, ούτε δικαιολογώ τους μπάχαλους.

Ναι, θέλω ΣΩΣΤΗ στάση της αστυνομίας με όποια έννοια κι αν ισχύει αυτό.

Κι επειδή όπως έγραψε ο Tsakonas οι νόμοι είναι νόμοι, και δεν γίνεται να θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο,

ας δουλέψουν οι νόμοι για το κράτος.

Για το κράτος που πουλάει τον ΟΤΕ για ένα κομμάτι ψωμί, και παίρνει ένα φουρνάρικο μίζα.

Για το κράτος που δεν έχει λεφτά για την παδεία, αλλά βρίσκει 28δις για να στηρίξει τις τράπεζες.

Για το κράτος που θέλει να δουλέψουμε μέχρι τα 70, και καταστρέφει και τα ταμεία συνταξιοδοτήσεως.

Για το κράτος που στέλνει 5 διμοιρίες των ΜΑΤ στην Λευκίμμη για να σπάσουν στο ξύλο τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα σε μια χωματερή.

Για το κράτος που υποσχέθηκε να μην καταπατηθεί ούτε τετραγωνικό από τα καμμένα δάση,

αλλά οι ίδιοι οι βουλευτές του χτίζουν "αναψυκτήρια" στην καρδιά του πρασίνου.

Για το κράτος που χαρίζει τα χρέη στις ΠΑΕ για να μην πέσουν κατηγορία,

αλλά δεν έχει τα χρήματα για να φτιάξει το σύστημα δημόσιας υγείας.

Κι όταν τα περισσότερα από τα παραπάνω, τα έχουμε σχεδόν όλοι κατακρίνει,

παρόλα αυτά, αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι μπορεί και η αντίδραση του κράτους να είναι σάπια στην παρούσα φάση.

Κι εσύ Louris7, γιατί με κατηγορείς ότι "μπερδεύομαι και μπερδεύω"?

Σε προσκαλώ να περπατήσουμε δίπλα-δίπλα σε μια φοιτητική πορεία, για να δεις αν υπάρχει ή όχι περιφρούρηση και κατά πόσο ο στόχος της αστυνομίας είναι τα ταραχοποιά

στοιχεία που κάνουν μπαμ από μακριά, ας μη γελιόμαστε.

Κι επειδή μάλλον δεν ξέρεις πόσο πονάει το γκλομπ, πρέπει να έρθεις, για να δεις πόσο ωραίο είναι να σέρνουν οι ΜΑΤατζήδες κόσμο από τα μαλλιά,

Α οκ. Την επομενη φορα να βαλουν ενα κοκκινο χαλι,να τους γυαλισουν και τα ποδια και να τους βαλουν σε κλουβα-λιμουζινα, να τους οδηγησουν σε τμημα-βιλα, να τους ανακρινουν .

Και τερμα τα οπλα,τερμα τα γκλομπ,τερμα οι ασπιδες,τερμα τα δακρυγονα.

Ολα αυτα τα ατομα να τα αντιμετωπιζουν με τριανταφυλλα..

Κανενα στριγκακι να δωσουμε μηπως?

Ωφειλω να πω πως με αγγιξε η ομιλια του πολιτικου αναλυτη παντως, αληθευει οτι αμα δεν πεσει η κυβερνηση οι ξενοι απειλουν πως θα την ριξουν αυτοι για μας ? επισης οτι αμα τελικα πεσει μεχρι να ιδρυθει καινουργια οι νομοι δεν θα ισχυουν ? ( ετσι κι αλλιως ουτε και τωρα φαινεται να ισχυουν :p ) Α και κατι που με καιει αμεσα μιας και ειμαι εδω και 13 μερες με αδεια και χθες καταφερα να χασω το αεροπλανο οπως και αλλοι ΕΛΔΥΚαριοι λογω της κηδειας αφου ειχανε κλεισει ολους τους δρομους, αληθευει πως αφου δεν τα καταφερνει η αστυνομια να ηρεμησει τα πληθη θα βγαλουν τον στρατο στους δρομους ? ε ρε τι με πιανει στα λελε μου :happy2::tomato:

Το τελευταίο που έγραψα δεν σε ενδιέφερε καθόλου?

Τα πανεπιστήμια είναι ο χώρος που συγκεντρώνεται η εγκληματικότητα δλδ?

Οχι βεβαια,αλλα συνηθως αμα θες να πετυχεις κατι αρχιζεις απο τα πιο ευκολα.Και ειναι αυταπατη να αγνοει καποιος ενα προβλημα πιο σαφους υποστασης (δηλ':ασυλο=καταφυγιο για οποιονδηποτε νομιμο η μη) επειδη το γενικοτερο προβλημα εχει μεγαλυτερες γενικοτερες διαστασεις.Αμα βρει καποιος τον τροπο να σταματησουν τα ναρκωτικα στα σχολεια ειναι παραλογο να του πει καποιος αλλος ΅΅αααααα μα υπαρχουν εξω ,στο σχολειο σε πειραξανε?".Ετσι και εδω ο τροπος να βελτιωθει η κατασταση στα πανεπιστημια ειναι η καταργηση του ασυλου...Και αποτι θυμαμαι αυτο το ασυλο των πανεπιστημιων σχεδον παει αγκαλια με τα κατορθωματα των γνωστων αγνωστων.

γιατι θεωρεις ως δεδομενο οτι οι συρομενοι ηταν αθωες περιστερες?Εσενα σαν ειρηνικο διαδηλωτη δεν νομιζω να σε αγγιξαν...

Κι επειδή μάλλον δεν ξέρεις πόσο πονάει το γκλομπ

Μπορεις να μου ξεκαθαρισεις(απο περιεργεια) αν το ξερεις εσυ ατομικα και λες οτι δεν το ξερουν οι αλλοι?

Ούτε με τους αναρχικούς, ούτε με τα ΕΑΑΚ, ούτε με την ΝΑΡ ούτε με την ΚΝΕ είμαι.

ε η ορολογιο-φρασεολογια σου παντως δειχνει μια σαφεστατη επιρροη(βλ τρομονομος για ενα κειμενο που αμφιβαλλω αν τοχεις διαβασει ποτε./28 δις χωρις καν αναφορα στο οτι ετσι αγοραζονται μετοχες ΑΕ'φυσικα οταν πωλειται μερος μετοχων του ΟΤΕ ειναι ΅΅ξεπουλημα΅΅,οταν το κρατος παει να επεμβει στην διοικηση των τραπεζων ΅΅στερει λεφτα απο την υγεια΅΅:hehe: :hehe: :rofl:....καλη η κατακριση,αλλα η αοριστια οδηγει σε παραπληροφορηση-οπως και στο θεμα για την αρση ασυλου και ειχε ΅΅κρυφτει΅΅ η λεπτομερεια για θανατο η εγκυμοσυνη)

παρόλα αυτά, αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι μπορεί και η αντίδραση του κράτους να είναι σάπια στην παρούσα φάση.

ωραιες οι υποθεσεις.Αλλα υπαρχουν πραγματικες ζημιες απο πραγματικους κουκουλοφορους και μια πραγματικα αποκλεισμενη Αθηνα.

θα βγαλουν τον στρατο στους δρομους

οχι βρε αραξε.

μεχρι να ιδρυθει καινουργια οι νομοι δεν θα ισχυουν ?

ουτε...βαζουν υπηρεσιακη.edit:ημουν ασαφης.Ισχυουν.

οχι ρε φίλε, αν και Κεφαλονίτης, δεν είμαι τόσο τρελός :p Άλλωστε αν τις είχα βγάλει εγώ, θα ήταν στο γνωστό θέμα, μοιράζοντας και τα raw για καλύτερη επεξεργασία :hehe:

Τις βρήκα και τις μοιράστηκα ;)

@Louris7: Τους "αντιεξουσιαστές" που κάθονται με τους αστυνομικούς, κρατόντας τα καδρόνια τους μόνο εγώ τους βλέπω; :p

Δεν καταλαβα τις φωτο..

Tι να καταλάβεις..

Και ο πιο ανίδεος ξέρει ότι υπάρχουν αστυνομικοί με πολιτικά ωστε να μοιάζουν με τα κωλόπαιδα.

Πως αλλιώς θα παίρνουν πληροφορίες.

Ο deninho βέβαια δεν το ξέρει αυτό η κάνει πως δεν το ξέρει.

οχι ρε φίλε, αν και Κεφαλονίτης, δεν είμαι τόσο τρελός :p Άλλωστε αν τις είχα βγάλει εγώ, θα ήταν στο γνωστό θέμα, μοιράζοντας και τα raw για καλύτερη επεξεργασία :hehe:

Τις βρήκα και τις μοιράστηκα ;)

@Louris7: Τους "αντιεξουσιαστές" που κάθονται με τους αστυνομικούς, κρατόντας τα καδρόνια τους μόνο εγώ τους βλέπω; :p

όχι τίποτα, απλά επειδή εγώ ήθελα να ανέβω (για φτογράφιση) αλλά δεν εβρισκα παρέα :p

Καλά, δε σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις το ίδιο. Εγώ όταν κάνω λάθος, θα το παραδεχτώ και θα ζητήσω συγνώμη :/

Και πως είναι η σωστή συμπεριφορά στην αναγνώριση ενός λάθους κατά τη γνώμη σου; (περιμένω απάντηση σ'αυτό)

Ωραία, η σωστή συμπεριφορά είναι η αναγνώριση ενός λάθους και η συγγνώμη.

Αλλά ακόμα σωστότερο για μένα και σωστό εξ αρχής, ιδίως όταν είσαι και επιφορτισμένος με κάποιο συντονισμό, είναι να είσαι εγκρατής.Και η αναδίπλωση ήταν 180 μοιρών.Γι αυτό έκανε και ιδιαίτερα έντονη την αντίθεση αυτή που ανέφερα.

Δηλαδή λες καλά του κάναν του αλήτη, έτσι έπρεπε κ.οκ. και στο καπάκι ότι ήταν χοντράδα του φρουρού.Στο μεταξύ προτρέπεις τους χρήστες να είναι οι ίδιοι εκγρατείς γιατί δε γνωρίζουμε για τα πραγματικά περιστατικά.Ε προκαλεί εντύπωση που αυτό ενόχλησε μερικούς;

Υπάρχει ειρμός λογικός παραπάνω;

Το β ενικό είναι προς χάριν αμεσότητας.Δε θυμάμαι καν αν ήσουν εσύ ή κάποιος άλλος, έχω και καιρό να μπω και τα έχω λίγο μπερδέψει με τα νέα χρωματάκια και αβατάρ.Εν γένει η Δ.Ο. όμως είχε μια συμπλέουσα αντιμετώπιση.Μόνο ο perp ήταν επιφυλακτικός.

Απλά υποθέτω πως για να απαντάς για τον εαυτό σου αναλαμβάνεις τη ευθύνη. :D

@xrist: Δεν το ήξερα. Κι ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι η πονηρή, κατά πως λες, ΕΛ.ΑΣ. θα το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Χέρι-χέρι είναι εδώ

Τι θα πει απροκάλυπτα...είναι μέρος της δουλειάς της είναι, όσο και να μη αρέσει σε κάποιους.

αν θελεις μια λιγο πιο ψυχραιμη αποψη,ο νομος στα χαρτια λεει προσκαιρη καθειρξη (δηλ 5-20 χρονια) για την ανθρωποκτονια εκ προθεσεως εν βρασμω ψυχικης ορμης(αρ ΠΚ299παρ2).Αλλα οποιος ανθρωπος και να την διαπραξει υπαρχουν και τα σοβαροτατα ελαφρυντικα του προτερου εντιμου βιου,του βρασμου ψυχικης ορμης,και συνυπολογιζονται ολες οι περιστασεις της πραξης(δυστυχως το θυμα δεν καθοταν αμεριμνο στο σαλονι του σπιτιου του) κλπ κλπ...Ισως να σου ακουγονται νομικιστικα αυτα που σου λεω,αλλα κι εσυ αν λεμε αν (μακρια απο εμας ,λεμε τωρα) πανω στην τσαντιλα σου/σε μια ασχημη μερα/στη ρημαδα την κακια την ωρα κανεις κατι φρικτο,ελαφρυντικα θα εχεις.Απλα εχουν προβλεφθει αυτα να μην καταρρακωνεται ενας ανθρωπος απο ενα εγκλημα.

το οτι ακομη και 23 χρονια μετα ολοι τον ξερουμε με ονοματεπωνυμο ακριβως την στιγμη που δεν θυμομαστε ακριβως ουτε καν το ονομα του θυματος (Μιχαλης Καλτεζας)δεν ειναι επαρκης τιμωρια?Τι δουλεια μπορει να πιασει αυτος?Το ονοματεπωνυμο του οδηγου του φορτηγου απο τα τεμπη το ξερουμε?To ονοματεπωνυμο 2-3-4 εστω που ηπιαν τον αμπακα και θερισαν 3-4 στο δρομο?

Τsakonas μην βγαζεις και συ αυθαιρετα συμπερασματα. Το 85 ημουν νεογέννητο προσωπικά δεν θυμαμαι τιποτα απλα βλέπω ψάχνω μαθαινω....ήταν φανερό οτι η φωτογραφια με τα ανθη δεν ηταν του 2008...τα ονοματα δεν τα θυμομουν τα ήξερα..και ότι δεν θυμόμουν... google.

οσο για τη συγκεκριμενη πραξη ατιμωρισιας....θελεις να θυμισω οτι οι αστυνομικοι και αρχηγοι που ψευδορκισαν στο δηκαστηριο και στον Ελληνικο λαο με την ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ υπηρετουν στην αστυνομια κανονικοτατα...??

οσο για τους νεκρους στα Ντεμπη, το λετε και το ξαναλετε και το ματαξανελετε λες και ειναι κανα αλοθι....λες και ξερετε ολοι εδω μεσα ΤΙ και ΠΩΣ αντεδρασαν τα ατομα που παιρνουν μερος σ αυτην την συζητηση στο πολυνεκρη

τραγωδια στα τεμπη...λες και υπάρχουν ζυγαριες στην λυπη και στην οργή...αν δεις και στα πρηγουμενα post ακομα και τωρα ουδεποτε σταθηκα ουτε στο ονομα του 15χρονου ουτε στο ονομα του ειδικου φρουρου....δεν ειναι του υφους μου να παρουσιαζω τους νεκρους για συγκινιασιακη φορτιση και μεγαλοποιηση εκμεταλευομενος αδικοχαμενους ανθρωπους.

Στοχος μου ΔΕΝ ειναι ουτε αυτοι που φορανε τις στολες ουτε οι τα τσγλανια που σε καθε ευκαιρια βγαινουν να τα σπασουν

Στοχος μου ειναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ στους αστυνομικους να πραττουν όπως πραττουν

Στοχος μου ειναι ΑΥΤΟΙ που τους εκπαιδευουν

Στοχος μου ειναι ΑΥΤΟΙ που ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ τωρα αυτα τα τσογλανια να μπαινουν μεσα σε οποιαδηποτε διαδηλωση πορεια διαμαρτυριας και να τα κανουν μπαχαλο για αποπροσανατολισμό....

εδω δεν θελουν να καθαρισουν την βια στα γηπεδα (μην μου πειτε δεν μπορουν θα σκασω στα γελια)

αυτα που ειπε ο Dr. Gonzo πιο πριν πανω κατω ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.... τα εχω δει ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

όσο για το ΑΣΥΛΟ επισης εχω δει άτομα της ασφαλειας ΜΕΣΑ στο πανεπηστημια να τα κανουν μπαχαλο ΜΑΖΙ

με τσογλανια εκτος πανεπηστημιου ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ εξω απο την πορτα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.

αλλα και παλι δεν κατηγορω αυτους...ετσι τους ειπαν ετσι κανουν...και αυτοι για τα 800 σιγουρα μπηκαν στην αστυνομια...ρωτα 10 νεους σημερα ΓΙΑΤΙ θελουν να μπουν στην αστυνομια...να ακουσεις τι θα σου που οι 8 και τι ιδεες εχουν...και αν σου φανουν ok....τι αστυνομικο σωμα να στηθει ετσι.....ειναι πολυσυνθετο το θεμα και δεν μπορει να αναλυθει εδω μεσα...αλλιως θα πρεπε να γραφουμε συνεχεια.

Όσο για τα ΤΕΜΠΗ...και μια που το φερε η κουβεντα...η οργή μου και η αγανακτιση μου δεν ειχε να κανει

ΟΥΤΕ με τον οδηγο της ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΟΥΤΕ με τον οδηγο του ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ. Απο την στιγμή που συναιβει το κακο

λιγη σημασια εχουν αυτα.

ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ομως με τα ΔΙΣ που δινουμε καθε χρονο στα διοδια και εχουμε δρομους σαν αυτους στα ΤΕΜΠΗ και παντου.

ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ με τον τροπο που βγαινουν τα διπλωματα οδηγησης στην Ελλαδα.

ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ με τους ελλειπης ελεγχους ως προς το ασφαλή φορτιο που μεταφερουν οι νταλικες.

Σε καθε περιπτωση υπαρχουν και ατομική ευθυνη, που θα πρεπει να αποδιδεται και ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ τιμωρία.

απο τον μεθυσμενο οδηγό...μεχρι τον πρωθηπουργό που υπο την βλέψη του στηνονται οικονομικα εγκληματα

απο την κορφη μεχρι τα νυχια...και μαλιστα στην κορφή θα πρεπει να ειναι και παραδειγματική....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? -- ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ???

Τι περιμενατε δηλαδή να γινει?

Όταν φτανει η καταστροφή στην πορτουλα μας...ζηταμε κεφαλια,σφαιρες στο μετωπο και διψαμε για αιμα,

μεχρι την επομενη φορά που θα γινουν χειροτερα αλλα μεχρι τοτε.... ποιος νοιαζεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.