Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

Δεν είναι μόνο αυτό... αυτές τις μέρες ξέσπασε ο κάθε πικραμένος. Εχθές έλεγε έγιναν επεισόδια με κάτι Τσιγγάνους, με κάτι Πακιστανούς που βρέθηκαν στη κατοχή τους κλεμμένα ηλεκτρονικά είδη, ενός γνωστού του σπάσαν το μαγαζί στην Τριανδρία (ότι νάναι), έπαιρνε τηλέφωνο ο άνθρωπος στο τμήμα επι 3 ώρες και δε το σήκωνε κανείς. Η χαρά του κλέφτη ήταν....

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Dr Gonzo

Δηλαδή ρε Γιώργο για να καταλάβουμε.... επικροτείς και δικαιολογείς τις καταστροφές που κάνουν αυτοί οι τύποι?

Α και κατι ακόμη για να μη λέμε ότι μας συμφέρει.

Το κατάστημα οπτικών του φίλου μου το κανανε λιμπα (δεν προλάβαμε) και απο τη βιτρίνα διαλεξανε μονο rayban.

Αυτό δεν το είδες. (Απο κοντά θα σου πω και πιο είναι)

Όχι Χρήστο, ούτε τα σπασίματα, ούτε τα μπάχαλα, ούτε το πλιάτσικο δικαιολογώ.

Για τις τράπεζες επιφυλάσσομαι, αν και θα προτιμούσα, αντί για τους αναρχικούς να σπάνε οι απλοί πολίτες τις τράπεζες.

Απλά λέω ότι κατά τη γνώμη μου η τρέχουσα αναστάτωση είναι σε ένα βαθμό (μεγάλο κατά τη γνώμη μου) τεχνητή.

Είτε είναι βαλτοί είτε όχι οι μπάχαλοι, εξυπηρετούν σε ένα μεγάλο βαθμό συμφέροντα που δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε,

γιατί αμέσως απορρίπτουμε οτιδήποτε σχετικό με θεωρίες συνομωσίας.

Στο προηγούμενο post λέω ότι ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών ήταν μαζεμένοι έξω από τα πανεπιστήμια.

Όλη η πόλη ήταν αφύλακτη. Τί περιμένουμε λοιπόν, να μην επικρατήσει το χάος υπό τέτοιες συνθήκες?

Η ένστασή μου είναι στις πρακτικές της ελληνικής αστυνομίας καθώς και σε όσους σκίζουν τα ρούχα τους φωνάζοντας ότι πρέπει να ξεκινήσει η "οπλοχρησία".

Να σου πω το περιστατικό που μου διηγήθηκε χτες το βράδυ ο κολλητός μου από τη Λάρισα.

Επί της Ηρώων Πολυτεχνείου μια ομάδα 30-40 ατόμων έχει βάλει φωτιά στην εθνική τράπεζα.

Θέλει να προχωρήσει προς τη citybank που είναι μετά την Παπαναστασίου αλλά οι αστυνομικοί έχουν στήσει οδοφράγματα με τα περιπολικά

και τους απωθούν πίσω.

Γίνεται χαμός από δακρυγόνα. Είναι 4 διμοιρίες των ΜΑΤ στην περιοχή, αλλά δεν γίνεται απόπειρα για καμία σύλληψη.

Μεταξύ Παναγούλη και Παπαναστασίου υπάρχουν 5 κάθετοι δρόμοι.

Ασφαλίτες υπάρχουν και στις 4 γωνίες στο νοητό παραλληλόγραμμο γύρω από την τράπεζα.

Κι όμως, καμία σύλληψη. Ούτε απόπειρα να τους περικυκλώσουν ούτε τπτ.

Στον πανικό που επικρατεί, ένα 15χρονο-κουκουλοφόρος μπαίνει στην πολυκατοικία που είναι το γραφείο του κολλητού μου.

Τον πετυχαίνουν στα σκαλιά μαζί με άλλους ενοίκους στα 4, να μην μπορεί να πάρει ανάσα από τα δακρυγόνα.

Είναι κατατρομαγμένος και του πιάνουν την κουβέντα, από που είναι, πόσων ετών είναι κτλ.

Με τα πολλά με τα λίγα, ο πιτσιρικάς έχει έρθει με άλλα 30-40 άτομα από τη Θεσσαλονίκη.

Ήρθαν όλοι μαζί, με το ίδιο τρένο, και αντίστοιχα θα φύγουν κι όλοι μαζί, μόλις κοπάσει η μπόρα.

Αυτό με διαολίζει εμένα. Που από τη μία η χώρα είναι έτοιμη να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,

αλλά η αντίδραση της αστυνομίας είναι μηδαμινή.

Μένει να δούμε πόσο ζόρικοι θα είναι οι επόμενοι "τρομονόμοι" και με τί ευκολία και χαρά θα δεχθούμε τις κάμερες ασφαλείας κι όλα τα συναφή.

Δεν ξέρω αν όλη αυτή η κατάσταση ξεκίνησε από προβοκάτσια ή από το χώρο των αναρχικών,

βλέπω όμως ότι μακροπρόθεσμα το μόνο που θα καταφέρει είναι να πάει τη δημοκρατία και τις ατομικές ελευθερίες ένα βήμα πιο πίσω.

O M G

τελικα το "ραδιο αρβυλα" παιζει πολυ.

οι "κατοικοι της Πατρας" που "ενωθηκαν με τα ΜΑΤ κατα των κουκουλοφορων/αντιεξουσιαστων για να προστατεψουν τις περιουσιες τους" δεν ηταν τιποτα αλλο απο μελη της Χρυσης Αυγης απο γυρω πολεις (απο Ιωαννινα οι περισσοτεροι).

τα σχολια δικα σας.

Works both ways...

Πριν 7 χρονια που ξανακαιγοτανε η Πατρα στο καρναβαλι ηταν το ιδιο σκηνικο με ΜΑΤ+Πατρινους vs αναρχες.

Δεχομαι οτι οι "συναδελφοι" των ΜΑΤ δεν ηταν Πατρινοι... (ουτε ενας απο αυτους, ετσι για την κουβεντα). Ποσοι απο τους αναρχες ομως, νομιζεις οτι ηταν ιθαγενεις μιναρες?? Για να σου δωσω να καταλαβεις την συγκριση, τοτε... κανενας.

υ.γ. Μη βγει κανεις και πει οτι υπερασπιζομαι τους Χρυσαυγιτες.... δεν θα το αντεξω... :suicide2:

edit τωρα το ειδα απο το link του in.gr

Την Πέμπτη επίσης θα αποφασιστεί αν η κυβέρνηση θα κάνει χρήση των διατάξεων του πρόσφατου νόμου της Μαριέττας Γιαννάκου για την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξακριβώσει ότι η πλειονότητα των μολότοφ που χρησιμοποιούν οι κουκουλοφόροι, παρασκευάζονται στα εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Τι αλλο θα ακουσουμε... Απο ολες τις αιτιες για αρση του ασυλου...πιστευω οτι αυτη ειναι η πιο γελοια! Gratz!

.

η πλειονότητα των μολότοφ που χρησιμοποιούν οι κουκουλοφόροι, παρασκευάζονται στα εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Τι αλλο θα ακουσουμε... Απο ολες τις αιτιες για αρση του ασυλου...πιστευω οτι αυτη ειναι η πιο γελοια! Gratz!

Βρήκαν το λόγο που τα ελληνικά πανεπιστήμια δε παράγουν έρευνα...

αλλά η αντίδραση της αστυνομίας είναι μηδαμινή.

Μένει να δούμε πόσο ζόρικοι θα είναι οι επόμενοι "τρομονόμοι" και με τί ευκολία και χαρά θα δεχθούμε τις κάμερες ασφαλείας κι όλα τα συναφή.

γινονται συλληψεις?αντιδραση :΅΅ουουουουουουου ποινικοποιηση των αγωνων,ουουυου καταστολη,Λευτερια στον Σακη στον Λακη τον Τακη,συγκεντρωσεις με συνθηματα εξω απο τα δικαστηρια κλπ΅΅

δεν γινονται συλληψεις?""ουουυοουουου απρακτη η αστυνομια...ουυουουου βαλτοι,ουυοουου ψηνουν τρομονομο΅΅

Δεν ειδες Ευαγγελατο χθες να λεει οτι για τα επεισοδια της Νεας Σμυρνης εφταιγε η αστυνομια επειδη και μονο με την παρουσια της προκαλουσε και αν εφευγε τα πραγματα θα ειχαν ηρεμησει?(αισχρη σαχλαμαρα κατα την ταπεινη μου γνωμη)...

Δεν ειδες τον Ευαγγελατο,σε παροξυσμο λαικισμου και γελοιοτητας, να λυσσαει για τις βολες στον αερα?(λες και χαλασε κανεναν που αποφευχθηκε ετσι το ξυλο...)

Πως ειναι δυνατον αυτη η ρημαδα η αστυνομια να ειναι ο τεραστιος κακος και το ελαχιστο δειγμα κομματικα οργανωμενων διαδηλωτων(κνιτων που δεν πανε στα σκορπια)' που γνωριζω¨'και αποτι βλεπω κανεις απο τους συνομιλητες εδω να μην εχει φαει ποτε ουτε μια γκλομπια?(φυσικα και βλεπω ΜΑΤ να ενεργουν αλλα τοτε μαλλον υπαρχει ευλογη αιτια!)

Δεν το καταλαβαινουμε οτι ενα σφιξιμο στον καρπο τωρα και την επομενη μερα οι εφημεριδες θαχουν τιτλο ΅΅μπατσος προσπαθει να κοψει το χερι αθωου διαδηλωτη"??

Πως ειναι δυνατον να γκρινιαζουμε για αστυνομικη βια,να ΅΅συγκρατειται η αστυνομια΅΅ βασει εντολων,αλλα μετα γκρινιαζουμε που δεν εχει συλληψεις και φυσικα λεμε για τρομονομους ?Γιατι η νομοθεσια για την φθορα ξενης ιδιοκτησιας δεν μου φαινεται και τοσο τρομονομος...Εκτος αν η αναφορα παει για την σχετικοτατη και προσφατοτατη συνθηκη του Σενγκεν για διακινηση στην ΕΕ απλα με ταυτοτητα και ανταλλαγη πληροφοριων για το διεθνες εγκλημα...

Ειναι θεμα αποφασης.Ειτε θελουμε,ειτε δεν θελουμε κρατος.Αλλα δεν μπορουμε ναχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

Το ασυλο μακαρι να αρθει.Δεν ειναι κωμικοτραγικο ,απο τα καγκελα του πανεπιστημιου και μεσα να μην μπορει να επιβληθει νομος?Εκτος αν φοβαται κανεις οτι θα ερθουν να τον μαζεψουν την ωρα του μαθηματος επειδη δεν κραταει σημειωσεις. Δεν εξυπηρετει πια ουτε τον σκοπο για τον οποιο θεσπιστηκε...

γινονται συλληψεις?αντιδραση :΅΅ουουουουουουου ποινικοποιηση των αγωνων,ουουυου καταστολη,Λευτερια στον Σακη στον Λακη τον Τακη,συγκεντρωσεις με συνθηματα εξω απο τα δικαστηρια κλπ΅΅

δεν γινονται συλληψεις?""ουουυοουουου απρακτη η αστυνομια...ουυουουου βαλτοι,ουυοουου ψηνουν τρομονομο΅΅

Δεν ειδες Ευαγγελατο χθες να λεει οτι για τα επεισοδια της Νεας Σμυρνης εφταιγε η αστυνομια επειδη και μονο με την παρουσια της προκαλουσε και αν εφευγε τα πραγματα θα ειχαν ηρεμησει?(αισχρη σαχλαμαρα κατα την ταπεινη μου γνωμη)...

Δεν ειδες τον Ευαγγελατο,σε παροξυσμο λαικισμου και γελοιοτητας, να λυσσαει για τις βολες στον αερα?(λες και χαλασε κανεναν που αποφευχθηκε ετσι το ξυλο...)

Πως ειναι δυνατον αυτη η ρημαδα η αστυνομια να ειναι ο τεραστιος κακος και το ελαχιστο δειγμα κομματικα οργανωμενων διαδηλωτων(κνιτων που δεν πανε στα σκορπια)' που γνωριζω¨'και αποτι βλεπω κανεις απο τους συνομιλητες εδω να μην εχει φαει ποτε ουτε μια γκλομπια?

Δεν το καταλαβαινουμε οτι ενα σφιξιμο στον καρπο τωρα και την επομενη μερα οι εφημεριδες θαχουν τιτλο ΅΅μπατσος προσπαθει να κοψει το χερι αθωου διαδηλωτη"??

Πως ειναι δυνατον να γκρινιαζουμε για αστυνομικη βια,να ΅΅συγκρατειται η αστυνομια΅΅ βασει εντολων,αλλα μετα γκρινιαζουμε που δεν εχει συλληψεις και φυσικα λεμε για τρομονομους ?Γιατι η νομοθεσια για την φθορα ξενης ιδιοκτησιας δεν μου φαινεται και τοσο τρομονομος...Εκτος αν η αναφορα παει για την σχετικοτατη και προσφατοτατη συνθηκη του Σενγκεν για διακινηση στην ΕΕ απλα με ταυτοτητα και ανταλλαγη πληροφοριων για το διεθνες εγκλημα...

Ειναι θεμα αποφασης.Ειτε θελουμε,ειτε δεν θελουμε κρατος.Αλλα δεν μπορουμε ναχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

Το ασυλο μακαρι να αρθει.Δεν ειναι κωμικοτραγικο ,απο τα καγκελα του πανεπιστημιου και μεσα να μην μπορει να επιβληθει νομος?Εκτος αν φοβαται κανεις οτι θα ερθουν να τον μαζεψουν την ωρα του μαθηματος επειδη δεν κραταει σημειωσεις. Δεν εξυπηρετει πια ουτε τον σκοπο για τον οποιο θεσπιστηκε...

Το ποστ σου ήταν απάντηση σ' αυτά που έγραψα, ή η άποψή σου απέναντι στα γεγονοτα?

Νομίζω ότι έγραψα ξεκάθαρα ότι αλλού γίνονται τα έκτροπα, κι αλλού είναι οι αστυνομικοί.

Αν δεν το πιστεύεις είναι φυσικά δικαίωμά σου, αλλά δεν θα ήθελα να μου προσάπτεις το ότι

"από τη μία θέλουμε κράτος και τάξη, κι από την άλλη δεν θέλουμε αστυνομική βία".

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει δυνατότητα να επιβληθεί τάξη, χωρίς να χυθεί αίμα.

Αλλα στην παρούσα φάση, πιστεύω ότι είναι άλλες οι εντολές της ελληνικής αστυνομίας.

Κι όσο για το άσυλο που έχει γίνει σημαία στον "πόλεμο" κατά της αναρχίας και της τρομοκρατίας,

πιστεύω ότι γνωρίζεις ότι από το 2007 η αστυνομία μπορεί να επεμβαίνει άμεσα στους χώρους του πανεπιστημίου

όταν διαπράττονται αδικήματα κατά της ζωής.

Στη ΔΕΘ το 2007 και το 2008 ο πρύτανης είχε κάνει άρση του ασύλου, αλλά και πάλι οι αστυνομικοί δεν μπήκαν μέσα.

Η μεταφορά της εγκληματικότητας στον χώρο του πανεπιστημίου και ΜΟΝΟ δεν βλέπω τί σκοπούς μπορεί να εξυπηρετεί.

πιστεύω ότι γνωρίζεις ότι από το 2007 η αστυνομία μπορεί να επεμβαίνει άμεσα στους χώρους του πανεπιστημίου

όταν διαπράττονται αδικήματα κατά της ζωής.

......εγκλημα κατα της ζωης ειναι η ανθρωποκτονια,η παιδοκτονια,η τεχνητη διακοπη της εγκυμοσυνης η σωματικη βλαβη εμβρυου η νεογνου ,η διαφημιση μεσων τεχνητης διακοπης της εγκυμοσυνης,η εκθεση και η παραλειψη λυτρωσης απο κινδυνο ζωης.αρθρα 299-307 Ποινικου κωδικα.

δηλαδη πρεπει να περιμενουμε να σκοτωθει η να μεινει καποιος διαδηλωτης εγκυος για να μπει η αστυνομια στο πανεπιστημιο και να γλιτωσει τις ζημιες τους εμπρησμους κλπ?

Αν χρειαστεί να παρθούν νόμιμα προσωρινά μέτρα, που θα φέρουν την ηρεμία και το γιορτινό κλίμα, δεν είμαι αντίθετος. Τα επεισόδια που γίνονται στο όνομα της Δημοκρατίας, μόνο δημοκρατία δεν εκφράζουν. Την καταλύουν σε πολύ χειρότερο βαθμό από οποιοδήποτε νόμιμο μέτρο κι αν εφαρμοστεί.

Δεν θέλω να κάνω το χατήρι σε όσους ονειρεύονται την οικονομική δυσπραγία μας, για ίδιο όφελος. Δεν με ενδιαφέρει αν πρόκειται για αναρχικούς, οργανωμένους, συνασπισμένους, ξενοκίνητους, βαλκανοφάγους, πλιατσικολόγους, συγκινησιακούς πιτσιρικάδες, κερκιδοσπάστες ή ένα συνοθύλευμα των παραπάνω.

Πάνω από όλα βάζω την ευημερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μου, αρκεί να οικοδομηθεί πάνω σε νόμιμα και δημοκρατικά μέσα.

Το ποστ σου ήταν απάντηση σ' αυτά που έγραψα, ή η άποψή σου απέναντι στα γεγονοτα?

.........Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει δυνατότητα να επιβληθεί τάξη, χωρίς να χυθεί αίμα.

Αλλα στην παρούσα φάση, πιστεύω ότι είναι άλλες οι εντολές της ελληνικής αστυνομίας........

Μπερδευεσαι και μπερδευεις...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. βαλτο στην ακρη αυτο.......

Εχθες και προχθες και σημερα, ησουν στο δρομο?Ξερεις ποσο πιθανο ειναι οχι να πεθανει καποιος αλλα να τραυματιστει?...

Που εχει ανοιξει αιμα δηλαδη...Και μια δυο δεκα κλομπιες τι ειναι? Καλα να παθει .Αντισταση κατα της αρχης, πως να το κανουμε δηλαδη?Τριανταφυλλα να μοιραζουν?

Κατι αλλο..Αυτοι σημερα που εναι εναντια στα ΜΑΤ και κανουν φασαριες τι ειναι, της πορειας?Και γιατι ξανα μπαινουν στον ογκο?Και αν μπαινουν, γιατι στην πορεια δεν υπαρχει περιφρουρηση απτους ιδιους???

Φιλε μου,προσπαθησε να κτλβεις τι γινεται. Μην μπερδευουμε την λουτσα με την που**α......

Αυτα ετοιμαζονταν καιρο και ειναι κατευθυνομενα και οργανωμενα.

...

Από αυτό το άρθρο, καλό είναι να συγκρατήσουμε το εξής. Οι ιστορικοί, βλέποντας τα πράγματα "από ψηλά", σε κάθε περίπτωση πολιτικής ανατροπής, βρίσκουν τα συμφέροντα που εξυπηρετήθηκαν από πίσω.

Έτσι εν τέλει, το όλο σκηνικό σήμερα (γιατί είναι λίγο απίθανο να μην πέσει η ΝΔ) δείχνει από ψηλά ότι, όλα αυτά τα σκάνδαλα (που ανέκαθεν γίνονται από όλα τα μεγάλα κόμματα) και αυτά τα συνεχή επεισόδια σε όλη την Ελλάδα (που θα μπορούσαν να έχουν σταματήσει με αρκετούς τρόπους), εν τέλει εξυπηρετούν στο παγκόσμιο παιχνίδι τις ΗΠΑ, μιας και έρχεται ένας στεγνός φιλοαμερικάνος και φεύγει η κυβέρνηση που απέρριψε αμερικανικά οπλικά συστήματα για χάριν Γερμανικών/Ρώσικων, που έκανε τη συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό και που παρέμεινε "ουδέτερη" όταν όλη η Ευρώπη καταδίκαζε τα της Γεωργίας.

Σε καμία των περιπτώσεων βέβαια δεν πρέπει κάποιος να πιστέψει ότι..."οι Αμερικάνοι έβαλαν το μπάτσο να πυροβολήσει ή κρύβονται πίσω από τους κουκουλοφόρους", αλλά σίγουρα, όταν κάποιος τα δει από μια άλλη οπτική γωνία, βγάζει τα παραπάνω συμπεράσματα.

Ίσως τελικά σε 20-30 χρόνια τα βιβλία να μη γράφουν για τη δήθεν οικονομική κρίση που "έπληξε" την Ελλάδα και οδήγησε σε αυτά, αλλά σε παιχνίδια συμφερόντων που έριξαν την κυβέρνηση.

PS. plz, μη μου πει κανείς ότι υποστηρίζω τη ΝΔ :upside: Προσωπικά όλους τους σιχαίνομαι.

απο ολα αυτα που εγραψε ο gonzo αυτο καταλαβες χρηστο , οτι επικροτει και δικαιολογει τις καταστροφες? :blink:

Ε όταν απέφυγε να πει ότι έχουν καταστραφεί και άλλοι εκτός από τράπεζες-Vodafon-wind (δηλαδή το κεφάλαιο μόνο) για μια στιγμή εκεί πήγε το μυαλό μου.

Χαίρομαι που το ξεκαθάρισες Γιώργο.

Σε καμία των περιπτώσεων βέβαια δεν πρέπει κάποιος να πιστέψει ότι..."οι Αμερικάνοι έβαλαν το μπάτσο να πυροβολήσει ή κρύβονται πίσω από τους κουκουλοφόρους", αλλά σίγουρα, όταν κάποιος τα δει από μια άλλη οπτική γωνία, βγάζει τα παραπάνω συμπεράσματα.

........

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ....κ εκει πατησαν για να κανουν το ΗΔΗ σχεδιασμενο.Αυτο δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι.

οτι ναναι , τα λεφτα δλδ στον εφραιμ δωσανε εντολη οι αμερικανοι να πανε ? Φυσικα , ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι , εμεις ειμαστε οι αθωοι τιμιοι πατριωτες που θελουν να μας φανε οι αμερικανοι :rofl:

Υποστηρίζεις τη ΝΔ τώρα...... :D

Κάτω η ΝΔ

Κάτω το ΠΑΣΟΚ

Κάτω η χούντα

Κάτω ο "κουμουνιστής" με την porshe και τη λιμουζίνα

Κάτω όλοι τους.........

Το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ θα κυβερνήσει ΣΩΣΤΑ αυτή τη χώρα επι τέλους, για να μπορώ να ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ στο μπαλκόνι μου το καλοκαιράκι χωρίς να φοβάμαι για την οικογένειά μου?..

ΠΟΙΟΣ?.....

.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.