Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

το ν γιατι το βαλες?:whistling

χαιρεται αυτος για το βατοπαιδι.:ph34r:

To ζητάς το μπαν ε;

Ο επόμενος που θα χαρακτηρίσει κάποιον, θα πάρει ban μέχρι τα Χριστούγεννα. Τελευταία προειδοποίηση προς όλους.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
αν πάρουμε το νόμο στα χέρια μας το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε πριν ακόμη πιάσουμε τους αναρχικούς θα είναι να σκοτώσουμε τους δημοσιογράφους :mad:

μαζι σου. ειχα να δω τηλεοραση πολυ καιρο, την ανοιξα τις τελευταιες μερες και μου ερχεται να την σπασω.

Το επόμενο κάλεσμα προς τους γνωστούς άγνωστους για πλιάτσικο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΕΚ – ΕΚΚΕ – Κ.Ο. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ – ΝΑΡ – ΟΚΔΕ Σπάρτακος – ΟΚΔΕ – ΣΕΚ καθώς και οι μετωπικές οργανώσεις ΕΝΑΝΤΙΑ και ΜΕ.Ρ.Α

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 10ΠΜ!

εγώ πάλι δεν απογοητεύτηκα.......γιατί η γνώμη του καθένα από τη Δ.Ο μέσα στο συγκεκριμένο thread δείχνει οτι είναι κι αυτοί άνθρωποι με διαφορετικότητα.......ίσα ίσα που με χαροποιεί να βλέπω οτι ξέρουν να διαχωρίσουν τις προσωπικές τους απόψεις και να αντιδρούν με βάση τους κανονισμούς του forum ωστέ να είμαστε όλοι μας ευχαριστημένοι και να κυλάνε όλα σωστά.

αλίμονο εάν δεν μπορούσαν να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις σε ένα θέμα με θεματολογία εκτός TheLab επειδή είναι μέλη της Δ.Ο

(τι κάθεται και γράφει κανείς όταν δεν τα πάει καλά στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ε? )

εγώ πάλι δεν απογοητεύτηκα.......γιατί η γνώμη του καθένα από τη Δ.Ο μέσα στο συγκεκριμένο thread δείχνει οτι είναι κι αυτοί άνθρωποι με διαφορετικότητα.......ίσα ίσα που με χαροποιεί να βλέπω οτι ξέρουν να διαχωρίσουν τις προσωπικές τους απόψεις και να αντιδρούν με βάση τους κανονισμούς του forum ωστέ να είμαστε όλοι μας ευχαριστημένοι και να κυλάνε όλα σωστά.

αλίμονο εάν δεν μπορούσαν να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις σε ένα θέμα με θεματολογία εκτός TheLab επειδή είναι μέλη της Δ.Ο

(τι κάθεται και γράφει κανείς όταν δεν τα πάει καλά στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ε? )

qft

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ:agree:

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103422

χειμαρος ο τυπος.

καιρο ειχα να ακουσω μια ολοκληρωμενη λογικη αποψη με ανεπιτήδευτα συμπεράσματα απο δημοσιογραφο.Και ολα αυτα σε 5 λεπτα

μα δεν πρόκειται για δημοσιογράφο....γι αυτό τα ακούς όλα αυτά σωστά τεκμηριωμένα και μέσα σε 5 λεπτά χωρίς φανφάρες και εντυπωσιασμούς.....ο άνθρωπος είναι πολιτκός αναλυτής......άνθρωπος που χρησιμοποιεί το μυαλό του...τη σκέψη του...και μέσα από πολύ διάβασμα και αναλύσεις ιστορικών πολιτικών γεγονότων βγάζει το ζουμί............όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογραφΙΣΚΟΙ (επίτηδες το γράφω με κεφαλαία) ούτε μια τρίχα από τα παπάκια του δεν είναι.

Να τις εκφράσουν, δεν είπα το αντίθετο.Ούτε πως η γνώμη τους αποτλεί και επίσημη θέση του site είπα.Αλλά όταν βλέπω από την αρχή να προβαίνουν σε προκλητικές, για πολλούς, δηλώσεις και ενώ τα πράγματα είναι ακόμα θολά και ταυτόχρονα να ζητούν από τους υπόλοιπους σύνεση, γιατί δε γνωρίζουμε τα πραγματικά περιστατικά και πως να είμαστε κάθετοι, ε δε μου κάθεται καλά.Οι οικοδεσπότες δίνουν μια γραμμή, δε νομίζετε;Ακόμα και όταν εκφράζουν καθαρά προσωπική γνώμη.Όλα παίζουν το ρόλο τους.Και πιο πολύ με ενόχλησε η αναδίπλωση που ακολούθησε όταν ξεκαθάρισε το τοπίο.Όχι ότι θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς βέβαια...

Ο αναλυτής του Σκαι πάντως ήταν απόλυτα ακριβής.Μαζί του κι εγώ.

Να τις εκφράσουν, δεν είπα το αντίθετο.Ούτε πως η γνώμη τους αποτλεί και επίσημη θέση του site είπα.Αλλά όταν βλέπω από την αρχή να προβαίνουν σε προκλητικές, για πολλούς, δηλώσεις και ενώ τα πράγματα είναι ακόμα θολά και ταυτόχρονα να ζητούν από τους υπόλοιπους σύνεση, γιατί δε γνωρίζουμε τα πραγματικά περιστατικά και πως να είμαστε κάθετοι, ε δε μου κάθεται καλά.Οι οικοδεσπότες δίνουν μια γραμμή, δε νομίζετε;Ακόμα και όταν εκφράζουν καθαρά προσωπική γνώμη.Όλα παίζουν το ρόλο τους.Και πιο πολύ με ενόχλησε η αναδίπλωση που ακολούθησε όταν ξεκαθάρισε το τοπίο.Όχι ότι θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς βέβαια...

Ο αναλυτής του Σκαι πάντως ήταν απόλυτα ακριβής.Μαζί του κι εγώ.

το εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες. το λαμπ ειναι ο κοσμος του, τα μελη του.

και γιατι οι mods να δινουν τη γραμμη? εισαι πολυ λαθος...

Δεν εννοώ πως με την αποψη του πρεπει να συντάσσονται όλοι.Αλλα η τοποθέτησή του σε συγκεκριμένα θέματα έχει βαρύνουσα σημασια για εμένα.Είμαι σίγουρος και για αρκετούς άλλους.Και δε μιλάω ποιοτικά ως προς την άποψή του.Αυτή είναι και δε ζητάω να αλλάξει.Δε μου αρέσει όμως να κάνεις πρόωρες δηλώσεις που μπορεί να εξοργίσουν ακόμα ακόμα μερικούς ενώ την ίδια ώρα προτρέπεις τους υπολοίπους προς το αντίθετο.Δεν είσαι ένας τυχαίος που μπαίνει να κάνει χαβαλέ και να προκαλέσει αντιδράσεις.Συντονιστής είσαι.Ελπίζω να καταλαβείνετε το σκεπτικό μου και να μην παρεξηγηθεί από κάποιους.Δεν αποτελεί ούτε φωτογράφηση κάποιου συγκεκριμένου προσώπου ούτε επίθεση προς αυτό.Απλά κι εγώ ως χρήστης κάποια χρόνια εδώ ήθελα να αναφέρω κάτι που με ενόχλησε.Όπως είπες κι εσύ ο λάμπης είναι τα μέλη του.

Και πιο πολύ με ενόχλησε η αναδίπλωση που ακολούθησε όταν ξεκαθάρισε το τοπίο.

Καλά, δε σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις το ίδιο. Εγώ όταν κάνω λάθος, θα το παραδεχτώ και θα ζητήσω συγνώμη :/

Και πως είναι η σωστή συμπεριφορά στην αναγνώριση ενός λάθους κατά τη γνώμη σου; (περιμένω απάντηση σ'αυτό)

Αυτή τελικά είναι η δύναμη της 4ης εξουσίας όπως λένε. Τελικά ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (και καλά "ενημέρωση") είναι πάνω από όλα και κινούν όλα τα νήματα. Ξέρετε πολλούς πολιτικούς με μεγαλύτερη δύναμη-χρήμα από τους γνωστούς κεφαλαιούχους;

[merge]

Οι γονείς όλων αυτών των ΑΝΘΕΩΝ που είναι καλέ; ΕΜ απο κει ξεκινάνε όλα. Οι παλιοί μπαμπάδες που βγάζαν την ζώνη που και που ήταν κακοί βέβαια...Οι τωρινοί μπαμπάδες που τα δίνουν όλα στο πουλάκι τους είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες του κόσμου.

:jester:Αχ μωρέ κούτσι κούτσι μωρέ...:jester:Γκίλι γκίλι γκίλι γκίλι θα το κάνω εγώ..........:jester:

ΡΕ δεν τους μαζεύουνε όλους πανελλάδικώς να τους πάνε σε κανά ΣΟΥΔΑΝ, σε κανά ΙΡΑΚ να τα σπάσουν εκεί? Άρε "αράπικα" εργαλεία που θέλουν όλοι...and without liquid help!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.