Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

το εβγαλε ο αντενας το γκρουπακι;

καλα γενικα δε μ αρεσουν τα ακρα, ειτε δεξια ειτε αριστερα ειτε πανω κατω μπρος διαγωνια.Δεν μπορω. μου αναβουν τα λαμπακια ρε παιδι μου πως να το πω, ΜΟΥΡΛΑΙΝΟΜΑΙ

Ε μα εκεί στοχεύει αυτός που το έφτιαξε

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας ρε μαν ;

Αυτο ακριβως θα πουν ολοι οσοι παρακολουθησαν τα αποψινα χαλια και ετσι απροβληματιστα θα περασουμε κι εμεις στην "Big Brother" περιοδο

Remember remember the sixth of December...

υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί να κάνει το κομμάτι του ακόμα και σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.........

αύριο θα ανακοινωθούν εκλογές......ή δημοψήφισμα για εκλογές.(θα θελα ε?)

Αυτο ακριβως θα πουν ολοι οσοι παρακολουθησαν τα αποψινα χαλια και ετσι απροβληματιστα θα περασουμε κι εμεις στην "Big Brother" περιοδο

Remember remember the sixth of December...

αν και ολίγον ΟΤ θα επαναλάβω κάτι που είχα πει και στο παρελθόν...αν κάποιος δεν κάνει κάτι μεμπτο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις κάμερες...και για τα περί φακελώματος θα ήθελα να δω πόσοι από από όλους αυτούς που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν έχουν λογαριασμό στο facebook ή στο hi5 ;)

αν και ολίγον ΟΤ θα επαναλάβω κάτι που είχα πει και στο παρελθόν...αν κάποιος δεν κάνει κάτι μεμπτο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις κάμερες...και για τα περί φακελώματος θα ήθελα να δω πόσοι από από όλους αυτούς που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν έχουν λογαριασμό στο facebook ή στο hi5 ;)

που δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει, αυτο που θελω να ανεβαζω εγω στο νετ, με το οτι ΔΕΝ θελω να με παρακαλουθουν 24/7 ,εχει να κανει με το IQ μου?

και για τα περί φακελώματος θα ήθελα να δω πόσοι από από όλους αυτούς που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν έχουν λογαριασμό στο facebook ή στο hi5 ;)

ειναι ακριβως το ιδιο πραμα.Αληθεια 1!1!!!!!ενα!1. με την ιδια λογικη ειμαστε φακελωμενοι παντου, και ο isp σου ξερει τικανεις στο pc και που πας κτλ, και απ το κινητο ξερουν που βγαινουν κτλ.

υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας ρε μαν ;

Ναι ρε μαν ένα εκατομμυριο λογοι.

Δεν συλλαμβανουν τους αλητες γιατι δεν ξερουν ποιοι ειναι?

Ε μην τρελαθουμε τωρα. 1000 εκ χωρα ειμαστε...?

Αυτα ειναι αποτελεσματα πολιτικών ενεργειών που παρθηκαν ΚΑΙ δεν παρθηκαν ΧΡΟΝΙΑ τωρα

σε ολα τα επιπεδα...

Ασε που αν μπουν καμερες...θα ειμαι εμπαθης...αν σιγουρευτώ ότι όλη φαση ειναι κωλοστημενη και τους

ξεφυγε καπως απο τα ορια ?

@giorikas:

όταν φακελώνεσαι με την θέληση (όχι εσύ προσωπικά) σου από το facebook και όλες τις πολυεθνικές που υπάρχουν από πίσω δεν μπορείς να απαγορεύσεις στο κράτος να παρακολουθεί το τι συμβαίνει στους δρόμους του.

δεύτερον, μπορεί εσύ προσωπικά να μην αυτοφακελώνεσαι σε μεγάλο βαθμό, δες όμως πόσο συντριπτικά περισσότεροι είναι αυτοί που εκθέτουν πληροφορίες ακόμη και για την προσωπική τους ζωή εκεί πάνω ;)

οταν προτεινεις κατι (τοποθετηση συστηματων παρακολουθησης) οφειλεις,νομιζω να παραθεσεις και ορισμενους -πειστικους- λογους.

Ποσο διαφορετικη θα ηταν η εικονα της σημερινης αθηνας αν ειχε καμερες? (οχι πως τωρα δεν εχει σε πολλα σημεια?

@giorikas:

όταν φακελώνεσαι με την θέληση (όχι εσύ προσωπικά) σου από το facebook και όλες τις πολυεθνικές που υπάρχουν από πίσω δεν μπορείς να απαγορεύσεις στο κράτος να παρακολουθεί το τι συμβαίνει στους δρόμους του.

δεύτερον, μπορεί εσύ προσωπικά να μην αυτοφακελώνεσαι σε μεγάλο βαθμό, δες όμως πόσο συντριπτικά περισσότεροι είναι αυτοί που εκθέτουν πληροφορίες ακόμη και για την προσωπική τους ζωή εκεί πάνω ;)

1ον δεν εχουν ολοι facebook.

2ον το κρατος ειμαι εγω κι εσυ

3ον οι καμερες το μονο που κανουν ειναι να γραφουν,δεν σβηνουν

4ον θες να βαλουμε και καμια καμερα στο σπιτι σου?αν οχι γιατι?

εχεις κατι να φοβηθεις?

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t26/t26_10.htm

1ον δεν εχουν ολοι facebook.

2ον το κρατος ειμαι εγω κι εσυ

3ον οι καμερες το μονο που κανουν ειναι να γραφουν,δεν σβηνουν

4ον θες να βαλουμε και καμια καμερα στο σπιτι σου?αν οχι γιατι?

εχεις κατι να φοβηθεις?

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t26/t26_10.htm

το σπίτι μου είναι ιδιωτικόςε χώρος και μπορώ να κάνω ότι γουστάρω χωρίς να βλάψω αθώους...οι δρόμοι και τα σχετικά είναι δημόσια που τα έχουμε πληρώσει όλοι και αυτοί έχουν το θεωρητικό καθήκον να τα προστατεύσουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.