astrolabos Δεκέμβριος 8, 2008 #541 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 το εβγαλε ο αντενας το γκρουπακι;καλα γενικα δε μ αρεσουν τα ακρα, ειτε δεξια ειτε αριστερα ειτε πανω κατω μπρος διαγωνια.Δεν μπορω. μου αναβουν τα λαμπακια ρε παιδι μου πως να το πω, ΜΟΥΡΛΑΙΝΟΜΑΙΕ μα εκεί στοχεύει αυτός που το έφτιαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #542 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Αυριο θα μπορεσω να παω στην δουλεια αραγες με τον father????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Δεκέμβριος 8, 2008 #543 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας ρε μαν ;Αυτο ακριβως θα πουν ολοι οσοι παρακολουθησαν τα αποψινα χαλια και ετσι απροβληματιστα θα περασουμε κι εμεις στην "Big Brother" περιοδοRemember remember the sixth of December... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #544 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ε μα εκεί στοχεύει αυτός που το έφτιαξεενταξει ρε παιδι μου απλα δε καταλαβαινω τι ***** εχουν στο κεφαλι τους μερικοι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #545 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ενταξει ρε παιδι μου απλα δε καταλαβαινω τι ***** εχουν στο κεφαλι τους μερικοι.........Πολλα κιλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 8, 2008 #546 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας ρε μαν ;φυσικα και οχι, γιατι ως γνωστον οι καμερες του 21ου αιωνα βλεπουν και κατω απο τα κρανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2008 #547 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί να κάνει το κομμάτι του ακόμα και σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.........αύριο θα ανακοινωθούν εκλογές......ή δημοψήφισμα για εκλογές.(θα θελα ε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #548 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Αυτο ακριβως θα πουν ολοι οσοι παρακολουθησαν τα αποψινα χαλια και ετσι απροβληματιστα θα περασουμε κι εμεις στην "Big Brother" περιοδοRemember remember the sixth of December... αν και ολίγον ΟΤ θα επαναλάβω κάτι που είχα πει και στο παρελθόν...αν κάποιος δεν κάνει κάτι μεμπτο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις κάμερες...και για τα περί φακελώματος θα ήθελα να δω πόσοι από από όλους αυτούς που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν έχουν λογαριασμό στο facebook ή στο hi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 8, 2008 #549 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 αν και ολίγον ΟΤ θα επαναλάβω κάτι που είχα πει και στο παρελθόν...αν κάποιος δεν κάνει κάτι μεμπτο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις κάμερες...και για τα περί φακελώματος θα ήθελα να δω πόσοι από από όλους αυτούς που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν έχουν λογαριασμό στο facebook ή στο hi5 που δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει, αυτο που θελω να ανεβαζω εγω στο νετ, με το οτι ΔΕΝ θελω να με παρακαλουθουν 24/7 ,εχει να κανει με το IQ μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2008 #550 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ας ελπισουμε οτι ο φοινικας απο τις σταχτες του γιεννιεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #551 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 και για τα περί φακελώματος θα ήθελα να δω πόσοι από από όλους αυτούς που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν έχουν λογαριασμό στο facebook ή στο hi5 ειναι ακριβως το ιδιο πραμα.Αληθεια 1!1!!!!!ενα!1. με την ιδια λογικη ειμαστε φακελωμενοι παντου, και ο isp σου ξερει τικανεις στο pc και που πας κτλ, και απ το κινητο ξερουν που βγαινουν κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #552 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ας ελπισουμε οτι ο φοινικας απο τις σταχτες του γιεννιεταιμη γεννηθει παρεα με κανα στρατιωτη μονο.Γιατι αλλη ορεξη δεν ειχα να παω σε ξενη χωρα χωρις πτυχιο ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 8, 2008 #553 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας ρε μαν ;Ναι ρε μαν ένα εκατομμυριο λογοι.Δεν συλλαμβανουν τους αλητες γιατι δεν ξερουν ποιοι ειναι?Ε μην τρελαθουμε τωρα. 1000 εκ χωρα ειμαστε...?Αυτα ειναι αποτελεσματα πολιτικών ενεργειών που παρθηκαν ΚΑΙ δεν παρθηκαν ΧΡΟΝΙΑ τωρασε ολα τα επιπεδα...Ασε που αν μπουν καμερες...θα ειμαι εμπαθης...αν σιγουρευτώ ότι όλη φαση ειναι κωλοστημενη και τουςξεφυγε καπως απο τα ορια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2008 #554 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 σας καληνυχτω.....μακάρι αύριο να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103297&cid=1013&bc=1013&lsc=1http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103289&cid=1013&bc=1013&lsc=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #555 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 @giorikas: όταν φακελώνεσαι με την θέληση (όχι εσύ προσωπικά) σου από το facebook και όλες τις πολυεθνικές που υπάρχουν από πίσω δεν μπορείς να απαγορεύσεις στο κράτος να παρακολουθεί το τι συμβαίνει στους δρόμους του. δεύτερον, μπορεί εσύ προσωπικά να μην αυτοφακελώνεσαι σε μεγάλο βαθμό, δες όμως πόσο συντριπτικά περισσότεροι είναι αυτοί που εκθέτουν πληροφορίες ακόμη και για την προσωπική τους ζωή εκεί πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 8, 2008 #556 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 οταν προτεινεις κατι (τοποθετηση συστηματων παρακολουθησης) οφειλεις,νομιζω να παραθεσεις και ορισμενους -πειστικους- λογους.Ποσο διαφορετικη θα ηταν η εικονα της σημερινης αθηνας αν ειχε καμερες? (οχι πως τωρα δεν εχει σε πολλα σημεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #557 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 δυστυχώς αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ...αυτό όμως δεν αποκλείει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #558 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 @giorikas:όταν φακελώνεσαι με την θέληση (όχι εσύ προσωπικά) σου από το facebook και όλες τις πολυεθνικές που υπάρχουν από πίσω δεν μπορείς να απαγορεύσεις στο κράτος να παρακολουθεί το τι συμβαίνει στους δρόμους του. δεύτερον, μπορεί εσύ προσωπικά να μην αυτοφακελώνεσαι σε μεγάλο βαθμό, δες όμως πόσο συντριπτικά περισσότεροι είναι αυτοί που εκθέτουν πληροφορίες ακόμη και για την προσωπική τους ζωή εκεί πάνω 1ον δεν εχουν ολοι facebook. 2ον το κρατος ειμαι εγω κι εσυ 3ον οι καμερες το μονο που κανουν ειναι να γραφουν,δεν σβηνουν 4ον θες να βαλουμε και καμια καμερα στο σπιτι σου?αν οχι γιατι? εχεις κατι να φοβηθεις? ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t26/t26_10.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #559 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 σας καληνυχτω.....μακάρι αύριο να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103297&cid=1013&bc=1013&lsc=1http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103289&cid=1013&bc=1013&lsc=1ωραιος ο πρυτανης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #560 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 1ον δεν εχουν ολοι facebook.2ον το κρατος ειμαι εγω κι εσυ3ον οι καμερες το μονο που κανουν ειναι να γραφουν,δεν σβηνουν4ον θες να βαλουμε και καμια καμερα στο σπιτι σου?αν οχι γιατι?εχεις κατι να φοβηθεις?ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥhttp://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t26/t26_10.htmτο σπίτι μου είναι ιδιωτικόςε χώρος και μπορώ να κάνω ότι γουστάρω χωρίς να βλάψω αθώους...οι δρόμοι και τα σχετικά είναι δημόσια που τα έχουμε πληρώσει όλοι και αυτοί έχουν το θεωρητικό καθήκον να τα προστατεύσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.