theovaz Δεκέμβριος 8, 2008 #501 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Καλά ε...Εδώ έχει διαλυθεί η μισή χώρα,έχει χαθεί μια ζωή,πάρα πολλοί άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους και τους κόπους τους και οι υποκριτές-πολιτικοί συνεχίζουν να ασχολούνται με τα κομματικά τους..λέει ο άλλος ότι προσλήφθηκε ο μπάτσος-δολοφόνος απ'το πασοκ και φταίει αυτό και όχι η νου δου..Αυτοί θέλουν κάψιμο ρε,όχι τα μαγαζιά του κάθε απλού άσχετου ανθρώπου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #502 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ το θέμα εδώ..Έχει ανακατευτεί Χρυσή Αυγή?Παίζει τέτοιο σενάριο?δεν εχει ειπωθει κατι τετοιο αλλα λειπει ο μαρτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Δεκέμβριος 8, 2008 #503 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 δεν εχει ειπωθει κατι τετοιο αλλα λειπει ο μαρτης?Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είχε πέσει το μάτι μου σε κάποιο post που μιλούσε για ένα video/αρχείο ήχου (?) που κυκλοφορούσε στο οποίο αναφέρoνταν η ανάμειξή τους..Αν μπούν και αυτοί στο "παιχνίδι" ποιό είναι το επόμενο στάδιο?Πλήρης κατάρρευση? (αν και νομίζω δεν απέχουμε πολύ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 8, 2008 #504 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Άκου τον Κώστα. Έχει κ αποδεικτικά στοιχεία (άσχετα αν πάντοτε Χρυσή Αυγή / ζώα δεν είχαν κ τις καλύτερες σχέσεις)Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είχε πέσει το μάτι μου σε κάποιο post που μιλούσε για ένα video/αρχείο ήχου (?) που κυκλοφορούσε στο οποίο αναφέρoνταν η ανάμειξή τους..Αν μπούν και αυτοί στο "παιχνίδι" ποιό είναι το επόμενο στάδιο?Πλήρης κατάρρευση? (αν και νομίζω δεν απέχουμε πολύ...)Προσωπικά πιστεύω ότι θα σκοτωθεί κόσμος (ανάρχες + Χ.Αυγίτες) αλλά εμείς θα είμαστε πολύ καλύτερα απ' ότι τώρα.Ήδη είδαν έναν κουκουλοφόρο οι ανάρχες με γαλάζιο κασκόλ, νομίζοντας ότι είναι ακροδεξιός και έπεσαν πάνω του 20 άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2008 #505 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ρε Kostas κάνε λίγο κράττει..........μου θυμίζεις τον Κακαουνάκη στα παράθυρα των καναλιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #506 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Άκου τον Κώστα. Έχει κ αποδεικτικά στοιχεία (άσχετα αν πάντοτε Χρυσή Αυγή / ζώα δεν είχαν κ τις καλύτερες σχέσεις)??????επειδη εκανα μια υποθεση ειμαι και τραγκαουνακης τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 8, 2008 #507 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 εδώ και χρόνια βλέπω τον γενικό κατήφορο........όλοι μας τον βλέπαμε άσχετα με το πόσο το συζητούσε ο καθένας με τον διπλανό του.και ειλικρινά ένα 3ωρο που παρακολουθώ τα πλάνα των ταραχών αισθάνομαι θλίψη.....θλίψη όχι για τα επεισόδια,.....αλλά για το πόση καταπίεση και κρυμμένη οργή μπορεί να κρύβουν όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στο κέντρο και συμμετέχουν σε όλα αυτά.Ακριβώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο...Ετσι ακριβως.......Μου αρεσει που βριζουν τους μπατσους με το γνωστο μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...Ρε ζωαδια αν δεν ηταν αυτοι χειροτερα θα ηταν τωρα...Μπορεί να ήτανε και καλύτερα, τουλάχιστον αν ήταν άλλοι οι του αρχηγείου τους.Συνεχίστε εσείς, πάω να την πέσω γιατί δουλεύω.Ελπίζω να ξυπνήσω από τον γλυκό ήχο των ερπυστριών (...αλλιώς θα ξυπνήσω από καμμιά μολότωφ στο μπαλκόνι)Σου εύχομαι όταν ξυπνήσεις κάποια μέρα να μην αναγκαστείς να κάνεις ότι κάνουν και αυτοί.The return of Assymetri apeilhΑυτό σκέφτηκα και εγώ. Πάλι ασσύμετρες απειλές και πάει λέγοντας. Ποτέ κάποιος δεν ευθύνεται για κάτι. Μόνο οι αναρχικοί που τα σπάσανε όλα φταίνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #508 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Eχει γινει γνωστο τιποτα για πανεπιστημια και ΤΕΙ επαρχιας???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #509 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 πανεπιστημιακοι απεργια για 2 μερες απ οσα ακουσα, και σε μερικα καταληψεις.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 8, 2008 #510 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 βλεπω 30φυλλοπουλο.Εχει συνεντευξη του Χ.Ξηρου και ο δημοσιογραφος τον ρωτησε την ευφυεστατη και εμπνευσμενη )ειρωνεια) ερωτηση ΅:τι θα εκανε η 17Ν για ολα αυτα?και φυσικα ο καταδικος τρομοκρατης δεν εχασε να πει μετα πως "" η ψυχη μου ειναι στα οδοφραγματα και αγωνιζεται με τον λαο΅΅ (γιατι ολοι ξερουμε πως με το να καψεις ενα περιπτερο-μικρομεσαιο μαγαζι προκαλεις ζημια σε μια πολυεθνικη)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Δεκέμβριος 8, 2008 #511 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Πέρσι παρέδωσαν τα δάση στη φωτιά.Φέτος παρέδωσαν την πόλη στη φωτιά.Ασύμμετρη ανικανότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #512 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 βλεπω 30φυλλοπουλο.Εχει συνεντευξη του Χ.Ξηρου και ο δημοσιογραφος τον ρωτησε την ευφυεστατη και εμπνευσμενη )ειρωνεια) ερωτηση ΅:τι θα εκανε η 17Ν για ολα αυτα?και φυσικα ο καταδικος τρομοκρατης δεν εχασε να πει μετα πως "" η ψυχη μου ειναι στα οδοφραγματα και αγωνιζεται με τον λαο΅΅ (γιατι ολοι ξερουμε πως με το να καψεις ενα περιπτερο-μικρομεσαιο μαγαζι προκαλεις ζημια σε μια πολυεθνικη)...η 17ν ειχε καψει κανα περιπτερο?κατι ρουκετες σε βαρδινογιαννη,αμερικανικες πρεσβειες,και αμερικανικα καραβια ειχε ριξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 8, 2008 #513 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Δια στοματος 17Ν προερχόμενη δήλωση.. ακα τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2008 #514 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Αύριο έχει συλλαλητήριο 12μιση στα Προπύλαια και την κηδεία του παιδιού στις 3 το μεσημέρι στο Π.Φάληρο κοντά στα όρια με τη Ν. Σμύρνη.Όποιος δεν έχει σοβαρό λόγο ας μην κινηθεί σε εκείνες τις περιοχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2008 #515 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Δια στοματος 17Ν προερχόμενη δήλωση.. ακα τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.. :/ ενας σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #516 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 να πάρει...και ήθελα να ανέβω στο κέντρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 8, 2008 #517 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 @kostas007: και στον Αξαρλιάν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 8, 2008 #518 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Δε μου λέτε. Ακούστηκε μήπως τίποτα για το παιχνίδι του Παναθηναικού; Θα γίνει κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #519 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 αυτό το πρόβλημα σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 8, 2008 #520 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Δε μου λέτε. Ακούστηκε μήπως τίποτα για το παιχνίδι του Παναθηναικού; Θα γίνει κανονικά;Αν κατέβουν τα τάνκς ίσως τελικά να γίνει για να θυμίσει μέρες παλαιές ένδοξες στην Ευρώπη! :happy2: (kidding) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.