Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

θα ήθελα μια κάμερα μέσα στο Μαξίμου αυτή τη στιγμή που έχουν μαζευτεί όλα τα μπουμπούκια να δω τι λένε και τι σκέφτονται.

αφου τη ξερεις την απαντηση

προσπαθουν να εκμεταλλευτουν πολιτικα τη κατασταση.δε τους νοιαζει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο και μονο αυτο.

Υ.Γ. το warning περι "Προσβολή επαγγέλματος" που μου στειλατε να το στειλετε στους γονεις του παιδιου.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Ηρωποίηση του 15χρονου,διαστρέβλωση των βιντεο που βγαίναν στην επιφάνεια και λέγοντας ότι μλκια θέλουν.

Στο ότι η αστυνομία αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση άμυνας είναι κατα 80% θέμα των καναλιών.

Ναι καλα ολα αυτα...παλι συμφωνουμε...

την πυροδοτηση απο τα καναλια που την ειδες?

και να δεχθω οτι αυτοι που εκαναν πορειες επηρεαστηκαν απο τα καναλια και κατεβηκαν στους δρομους

οι αλλοι που τα σπανε τα καναλια περιμεναν?

Υ.Γ. το warning περι "Προσβολή επαγγέλματος" που μου στειλατε να το στειλετε στους γονεις του παιδιου.

Και σύ στους γονείς των αστυνομικών που χάσαν την ζωή τους υπερασπίζοντας την πολιτεία.

Είδες που υπάρχει και η άλλη οψη?

Ναι καλα ολα αυτα...παλι συμφωνουμε...

την πυροδοτηση απο τα καναλια που την ειδες?

και να δεχθω οτι αυτοι που εκαναν πορειες επηρεαστηκαν απο τα καναλια και κατεβηκαν στους δρομους

οι αλλοι που τα σπανε τα καναλια περιμεναν?

Μα δεν είναι αυτό λάδι στην φωτιά?

Απλά τα σπάνε πολύ περισσότεροι από ότι θα τα έσπαγαν κανονικά.

Εδώ είδα εικόνες με τσούρμο από παιδιάστην ομόνοια.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Ηρωποίηση του 15χρονου,

σε 5-10-20 χρονακια βαζω στοιχημα η θλιβερη αυτη ιστορια θα εχει εμπλουτιστει σε στυλ το αστεγο φτωχοπαιδο ειδε 468 Ματατζηδες και φωναξε ΅΅ψωμι παιδεια ελευθερια" και μετα τον πυροβολησαν ολοι μαζι και τον εκτελεσαν...

'οπως και στην περιπτωση του Καλτεζα,ο οποιος πριν πυροβοληθει ειχε πεταξει μολοτωφ μαζι με μπουλουκι εναντιον κλουβας. ...

ισως και ναναι η εποχη που αποζητα τοσο απελπισμενα ειδωλα (κι ας ζησαν αυτα τα ειδωλα μεσα σε μια πολυτελεια μου τα ερεθισμενα πιτσιρικια δεν θα δουν ποτε στην ζωη τους)...

Μια ζωη ειναι μια ζωη..nothing more nothing less

Και σύ στους γονείς των αστυνομικών που χάσαν την ζωή τους υπερασπίζοντας την πολιτεία.

Είδες που υπάρχει και η άλλη οψη?

εγω εγραψα για την μια οψη.αυτη που συζηταμε τωρα,αν δε το καταλαβαινετε αστο καλυτερα.

εγω εγραψα για την μια οψη.αυτη που συζηταμε τωρα,αν δε το καταλαβαινετε αστο καλυτερα.

αυτό είναι το πρόβλημα.

Πάντα βλέπουμε την μια όψη του νομίσματος.

So sad

τι μλκς...

Έλιωσα στο γέλιο λέμε...

Παυλ.: Έχουμε Δημοκρατία... (καίγονται τα σπίτια δίπλα)

Παυλ.: Όλα ενεργούν αυτή την στιγμή (καίγονται καταστήματα στο διπλανό παράθυρο)

Παυλ.: Δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια (καίγεται η Ομόνοια)

ΕΙΣΑΙ Μ...!!!

τα καίνε που τα καίνε δεν πετάνε και κανένα παΐδι στη φωτια?

Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ λεεί "αυτές δεν είναι εικόνες για το επίπεδο της Δημοκρατίας μας"

Ενώ η εικόνα των Παπάδων real estate το ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας η διαφθορά των Υπουργών και κτλ κτλ είναι επίπεδο Δημοκρατίας ε? ου ρε κάφρε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.