Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #441 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 για να ηρεμησουμε λιγο...οριστε κατι ωραιο που βρηκα ***Delete***http://parodos.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2008 #442 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Kosta τι ακριβώς προσφέρει το παραπάνω ποστ?κλίμα οχλαγωγίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 8, 2008 #443 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 νομίζω ότι ένα τέτοιο ποστ δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτή τη κατάσταση που βρισκόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #444 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Φανταστείτε ρε παιδιά που έχει καταντήσει ο Έλληνας, να διαλέξει ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο. 5,2 μονάδες το ΠΑΣΟΚ μπροστά με Γιωργάκη, αν είναι δυνατόν. Θα μας κυβερνήσει ένας που δεν μπορει να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο και κόντεψε να μείνει ανάπηρος γιατι πήγε να την βάλει on the fly!αστα να πανε....ουτε hot swapping δεν ειχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #445 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 νομίζω ότι ένα τέτοιο ποστ δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτή τη κατάσταση που βρισκόμαστεμπορεις απλα να το αγνοησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 8, 2008 #446 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Κάποια κανάλια πιστεύω ότι έχουν παραβεί το νόμο περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας, υποκίνησαν με τη στάση τους τις έκρυθμες καταστάσεις και πολύ θα ήθελα να λογοδοτήσουν στη συνέχεια.Παρουσιάζονται ως εκφραστές της κοινής γνώμης και παράλληλα ρίχνουν λάδι στη φωτιά.Ο τρόπος λειτουργίας τους εμένα δεν με εκφράζει.Αισθάνομαι οργή όταν βλέπω ανθρώπους να καταστρέφουν τον τόπο μου.Συμφωνώ... αλλά αν δεν ήταν και τα κανάλια, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να ήταν και χειρότερα...Δεν ξέρω, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο γκρι (για μένα), πάντως είναι όντως αδιανόητο ένας τηλεπαρουσιαστής να δίνει κατευθύνσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 8, 2008 #447 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 μπορεις απλα να το αγνοησεις.Δυστυχώς δεν μπορώ να το αγνοήσω.Μου είναι αδύνατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 8, 2008 #448 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Συμφωνώ... αλλά αν δεν ήταν και τα κανάλια, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να ήταν και χειρότερα...Δεν ξέρω, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο γκρι (για μένα), πάντως είναι όντως αδιανόητο ένας τηλεπαρουσιαστής να δίνει κατευθύνσεις...Μπά χειρότερα είναι.Ένα μεγάλο μέρος της πυροδότησης της κατάστασης είναι τα κανάλια.Και δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 8, 2008 #449 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ετσι ακριβως.......Μου αρεσει που βριζουν τους μπατσους με το γνωστο μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...Ρε ζωαδια αν δεν ηταν αυτοι χειροτερα θα ηταν τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #450 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 σιγουρα τα καναλια εχουν μερος της ευθυνης. οταν ο "αρρωστος" καιει δερνει η κανει οτιδηποτε και πει σπιτι και βλεπει τη φατσα του στη τηλεοραση γουσταρει. αν αδιαφορουσαν τα καναλια σιγουρα θα ηταν μικροτερα τα επεισοδια. Υ.Γ. ελεος ειδα ενα μπαρμπα 50 χρονων με φαλακρα να πεταει πετρες Ετσι ακριβως.......Μου αρεσει που βριζουν τους μπατσους με το γνωστο μπατσοι γουρουνια δολοφονοι... Ρε ζωαδια αν δεν ηταν αυτοι χειροτερα θα ηταν τωρα... μεχρι το μεσημερι στις πορειες ειχε μια βαση.τωρα απλα ειναι η ωρα του πλιατσικου. μη μπλεκεις τις πορειες διαμαρτυριας με τα επεισοδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 8, 2008 #451 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ΑΝ7, δεν σκέφτεσαι τι ξύλο (στην καλύτερη) και αντιμετώπιση θα είχαν, όχι αυτοί που τα σπάνε (γιατί αυτοί το θέλουν), αλλά και αυτοί που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά...? η κάμερα (με την σωστή της χρήση) είναι ένα μέσο διατήρησης της δημοκρατίας και συγκράτησης από ανεξέλεγκτες καταστάσεις... τουλάχιστον στις μέρες μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 8, 2008 #452 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Μπά χειρότερα είναι.Ένα μεγάλο μέρος της πυροδότησης της κατάστασης είναι τα κανάλια.Και δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος.Το οτι ειναι γελοια η κατασταση στα καναλια ειναι γνωστό, συμφωνουμε.Να πυροδοτησαν την συγκεκριμενη κατασταση.... γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 8, 2008 #453 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ΑΝ7, δεν σκέφτεσαι τι ξύλο (στην καλύτερη) και αντιμετώπιση θα είχαν, όχι αυτοί που τα σπάνε (γιατί αυτοί το θέλουν), αλλά και αυτοί που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά...? η κάμερα (με την σωστή της χρήση) είναι ένα μέσο διατήρησης της δημοκρατίας και συγκράτησης από ανεξέλεγκτες καταστάσεις... τουλάχιστον στις μέρες μας...Θα το ξαναπώ.Έχω πάει σε αρκετέ διαδηλώσεις.Άμα δεν θές να φάς το κεφάλι σου δεν θα το φάς.Άμα θές,θα το φας.Simple as that Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2008 #454 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 θα ήθελα μια κάμερα μέσα στο Μαξίμου αυτή τη στιγμή που έχουν μαζευτεί όλα τα μπουμπούκια να δω τι λένε και τι σκέφτονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 8, 2008 #455 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ενας που η δουλεια του ειναι να σε προστατευει σκοτωσε εναν ανηλικο για λογο που ακομα δεν ξερουμε, δεν ειναι το ιδιο πραμα με εναν τρελο που σκοτωνει καποιον, το οποιο σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με βιασμενα 11χρονα, το οποιο σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με νεκρα νεογεννητα στην Αφρικη. Γιατι μπλεκετε ενα καρο ασχετα πραματα, με ενα πολυ απλο θεμα;Ίδια δεν είναι. Είναι ΠΟΛΥ χειρότερα.Γι αυτό το λόγο ακριβώς θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι στους χαρακτηρισμούς μας. Δεν είναι δυνατόν να ηρωποιούμε ένα παιδί που βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, απέναντι σε έναν οπλισμένο φρουρό με τάσεις καλαχανισμού. Σε λίγο θα τον δω και τυπωμένο σε μπλούζες σαν τον Τσε.(και πόσο μάλλον όταν τον ηρωποιούν και άτομα που μπλέκονται στην...πλιατσικολογία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 8, 2008 #456 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Το οτι ειναι γελοια η κατασταση στα καναλια ειναι γνωστό, συμφωνουμε.Να πυροδοτησαν την συγκεκριμενη κατασταση.... γιατί?Ηρωποίηση του 15χρονου,διαστρέβλωση των βιντεο που βγαίναν στην επιφάνεια και λέγοντας ότι μλκια θέλουν.Στο ότι η αστυνομία αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση άμυνας είναι κατα 80% θέμα των καναλιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 8, 2008 #457 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 δυστηχως αυτα δεν θα τα μαθουμε συντομα.... Ρε γαμωτο δεν μπορω να βλέπω τετοια πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Δεκέμβριος 8, 2008 #458 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ετσι ακριβως.......Μου αρεσει που βριζουν τους μπατσους με το γνωστο μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...Ρε ζωαδια αν δεν ηταν αυτοι χειροτερα θα ηταν τωρα...ζωάδια = ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 8, 2008 #459 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ζώαΣπασαν και ενα υποκαταστημα Γερμανο, το ειχαν κατι φιλοι μας...Μεχρι και πακιστανοι μπηκαν να κλεψουν ΕΛΕΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 8, 2008 #460 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 θα ήθελα μια κάμερα μέσα στο Μαξίμου αυτή τη στιγμή που έχουν μαζευτεί όλα τα μπουμπούκια να δω τι λένε και τι σκέφτονται.στον ΑΝΤ1 νομιζω ακουσα οτι ειχε επιτεθει ενα μπουλουκι κουκουλοφορων στη Βουλη )απο εκει που ειναι η Αιγλη) αλλα απωθηθηκε...ΥΓ)επιφυλασσομαι για εγκυροτητα γεγονοτος,το ακουσα πλαγιως απο τηλεοραση=:ανηλικοι πλιατσικολογουσαν μαγαζι στην Σταδιου και ο ιδιοκτητης εκανε το τραγικο λαθος να φωναξει εναν αστυνομικο που ηταν παραδιπλα.Ο αστυνομικος με το που πηγε να βοηθησει ακουσε το γιουχαρισμα απο περαστικους.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.