Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Φανταστείτε ρε παιδιά που έχει καταντήσει ο Έλληνας, να διαλέξει ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο.

5,2 μονάδες το ΠΑΣΟΚ μπροστά με Γιωργάκη, αν είναι δυνατόν. Θα μας κυβερνήσει ένας που δεν μπορει να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο και κόντεψε να μείνει ανάπηρος γιατι πήγε να την βάλει on the fly!

αστα να πανε....ουτε hot swapping δεν ειχε...

Κάποια κανάλια πιστεύω ότι έχουν παραβεί το νόμο περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας, υποκίνησαν με τη στάση τους τις έκρυθμες καταστάσεις και πολύ θα ήθελα να λογοδοτήσουν στη συνέχεια.

Παρουσιάζονται ως εκφραστές της κοινής γνώμης και παράλληλα ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Ο τρόπος λειτουργίας τους εμένα δεν με εκφράζει.

Αισθάνομαι οργή όταν βλέπω ανθρώπους να καταστρέφουν τον τόπο μου.

Συμφωνώ... αλλά αν δεν ήταν και τα κανάλια, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να ήταν και χειρότερα...

Δεν ξέρω, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο γκρι (για μένα), πάντως είναι όντως αδιανόητο ένας τηλεπαρουσιαστής να δίνει κατευθύνσεις...

Συμφωνώ... αλλά αν δεν ήταν και τα κανάλια, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να ήταν και χειρότερα...

Δεν ξέρω, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο γκρι (για μένα), πάντως είναι όντως αδιανόητο ένας τηλεπαρουσιαστής να δίνει κατευθύνσεις...

Μπά χειρότερα είναι.

Ένα μεγάλο μέρος της πυροδότησης της κατάστασης είναι τα κανάλια.

Και δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος.

σιγουρα τα καναλια εχουν μερος της ευθυνης.

οταν ο "αρρωστος" καιει δερνει η κανει οτιδηποτε και πει σπιτι και βλεπει τη φατσα του στη τηλεοραση γουσταρει.

αν αδιαφορουσαν τα καναλια σιγουρα θα ηταν μικροτερα τα επεισοδια.

Υ.Γ. ελεος ειδα ενα μπαρμπα 50 χρονων με φαλακρα να πεταει πετρες:tomato:

Ετσι ακριβως.......

Μου αρεσει που βριζουν τους μπατσους με το γνωστο μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...

Ρε ζωαδια αν δεν ηταν αυτοι χειροτερα θα ηταν τωρα...

μεχρι το μεσημερι στις πορειες ειχε μια βαση.τωρα απλα ειναι η ωρα του πλιατσικου.

μη μπλεκεις τις πορειες διαμαρτυριας με τα επεισοδια.

ΑΝ7, δεν σκέφτεσαι τι ξύλο (στην καλύτερη) και αντιμετώπιση θα είχαν, όχι αυτοί που τα σπάνε (γιατί αυτοί το θέλουν), αλλά και αυτοί που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά...? η κάμερα (με την σωστή της χρήση) είναι ένα μέσο διατήρησης της δημοκρατίας και συγκράτησης από ανεξέλεγκτες καταστάσεις... τουλάχιστον στις μέρες μας...

Μπά χειρότερα είναι.

Ένα μεγάλο μέρος της πυροδότησης της κατάστασης είναι τα κανάλια.

Και δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος.

Το οτι ειναι γελοια η κατασταση στα καναλια ειναι γνωστό, συμφωνουμε.

Να πυροδοτησαν την συγκεκριμενη κατασταση.... γιατί?

ΑΝ7, δεν σκέφτεσαι τι ξύλο (στην καλύτερη) και αντιμετώπιση θα είχαν, όχι αυτοί που τα σπάνε (γιατί αυτοί το θέλουν), αλλά και αυτοί που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά...? η κάμερα (με την σωστή της χρήση) είναι ένα μέσο διατήρησης της δημοκρατίας και συγκράτησης από ανεξέλεγκτες καταστάσεις... τουλάχιστον στις μέρες μας...

Θα το ξαναπώ.

Έχω πάει σε αρκετέ διαδηλώσεις.

Άμα δεν θές να φάς το κεφάλι σου δεν θα το φάς.

Άμα θές,θα το φας.

Simple as that

Ενας που η δουλεια του ειναι να σε προστατευει σκοτωσε εναν ανηλικο για λογο που ακομα δεν ξερουμε, δεν ειναι το ιδιο πραμα με εναν τρελο που σκοτωνει καποιον, το οποιο σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με βιασμενα 11χρονα, το οποιο σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με νεκρα νεογεννητα στην Αφρικη. Γιατι μπλεκετε ενα καρο ασχετα πραματα, με ενα πολυ απλο θεμα;

Ίδια δεν είναι. Είναι ΠΟΛΥ χειρότερα.

Γι αυτό το λόγο ακριβώς θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι στους χαρακτηρισμούς μας. Δεν είναι δυνατόν να ηρωποιούμε ένα παιδί που βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, απέναντι σε έναν οπλισμένο φρουρό με τάσεις καλαχανισμού.

Σε λίγο θα τον δω και τυπωμένο σε μπλούζες σαν τον Τσε.

(και πόσο μάλλον όταν τον ηρωποιούν και άτομα που μπλέκονται στην...πλιατσικολογία)

Το οτι ειναι γελοια η κατασταση στα καναλια ειναι γνωστό, συμφωνουμε.

Να πυροδοτησαν την συγκεκριμενη κατασταση.... γιατί?

Ηρωποίηση του 15χρονου,διαστρέβλωση των βιντεο που βγαίναν στην επιφάνεια και λέγοντας ότι μλκια θέλουν.

Στο ότι η αστυνομία αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση άμυνας είναι κατα 80% θέμα των καναλιών.

θα ήθελα μια κάμερα μέσα στο Μαξίμου αυτή τη στιγμή που έχουν μαζευτεί όλα τα μπουμπούκια να δω τι λένε και τι σκέφτονται.

στον ΑΝΤ1 νομιζω ακουσα οτι ειχε επιτεθει ενα μπουλουκι κουκουλοφορων στη Βουλη )απο εκει που ειναι η Αιγλη) αλλα απωθηθηκε...

ΥΓ)επιφυλασσομαι για εγκυροτητα γεγονοτος,το ακουσα πλαγιως απο τηλεοραση=:ανηλικοι πλιατσικολογουσαν μαγαζι στην Σταδιου και ο ιδιοκτητης εκανε το τραγικο λαθος να φωναξει εναν αστυνομικο που ηταν παραδιπλα.Ο αστυνομικος με το που πηγε να βοηθησει ακουσε το γιουχαρισμα απο περαστικους.:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.