Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

μ'αρέσει που εξακολουθούν να τους αποκαλούν διαδηλωτές ρε...δεν είναι δυνατόν

ακόμη, τι δειλά που είναι αυτά τα φασιστόμουτρα...βγάλτε τις κουκουλες και τα κράνη ρε...

Θα ήθελα να δω επίσης κάποιον από αυτούς που παλιότερα ήταν κατά της τοποθέτησης καμερών στους δρόμους...

Τα νεύρα μου :rant:

Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε τις πηγές σας είναι κωμικός. Ακούμε ένα ηχητικό ντουκουμένο και βάσει αυτού είμαστε σίγουροι:

Ποιοι διαμαρτύρονται

Πόσο χρονών είναι οι εμπλεκόμενοι

κτλ κτλ κτλ

Για την ιστορία.

Αν οι συλληφθέντες είναι 15 χρονοι δεν είναι πρόβλημα της αστυνομίας. Προσωπικά θα προβληματιζόμουν αν η αστυνομία αντιμετωπίζει διαφορετικά κατά τη σύλληψη 15χρονους και 20χρονους. Κανένας 15 χρονος δεν έχει δουλειά σε πορεία. Τέλος. Εισαγγελέας για τους γονείς που τους άφησαν αμόλα.

Η ΥΑΤ σημαίνει Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης. Όταν λοιπόν καλούνται πρέπει να αποκαταστήσουν την τάξη. Προσωπικά μακάρι κάθε συλληφθέντας να λαμβάνει και ένα μπερτάκι ξύλο. Πήξαμε στους γιαλαντζί επαναστάτες. Αυτούς που νομίζουν ότι θα το παίζουν τσολιάδες στα υποβρύχια και θα μένουν ατιμώρητοι. Ξύλο μέχρι να σπάσουν τα γκλοπ.

Και επειδή έχουμε και πολλούς μετανάστες. Ρε μάγκες έχει δει κανείς σε άλλη ευρωπαική χώρα, πολίτη να ξεχαρμανιάζει πάνω στον αστυνομικό και να μένει ατιμώρητος;

Κοίτα, επί 10 λεπτά άκουγα ανθρώπους να λένε αφήστε το παιδί και την κοπέλα, δεν είναι λίγο too much τόση βία, όταν θες να λες ότι ζεις και υπηρετείς μια δημοκρατία?

Όπως και να χει, ουτοπίες είναι όλα για μένα, το να λέμε γιατί εκείνο και γιατί το άλλο είναι απλά διαπληκτισμοί της στιγμής. Περισσότερο με νοιάζουν τα εκατοντάδες χιλιάδες πτώματα που ανασύρουν ακόμα από εκείνη τη λίμνη στη Ρουάντα, παρά το γιατί κάποιος έγινε αντιδραστικός (ακροδεξιός ή ακροαριστερός).

Αλλά αυτό που με σοκάρει είναι ότι φάσκετε και αντιφάσκετε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. Από τη μια ο Πήτερ-Πανέας (χεχε) λέει πως είναι ανήκουστη η αφαίρεση ζωής, αλλά θάνατο στους μπάτσους.

Εσύ τώρα μου λες:

"Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε τις πηγές σας είναι κωμικός"

ΑΛΛΑ

"Ρε μάγκες έχει δει κανείς σε άλλη ευρωπαική χώρα, πολίτη να ξεχαρμανιάζει πάνω στον αστυνομικό και να μένει ατιμώρητος;"

Εσένα, ΠΟΙΕΣ είναι οι πηγές σου? Έχεις ζήσει σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις?

Έχεις δίκιο με το να λες ότι δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, αλλά κι εσύ μη στηρίζεσαι μόνο σε δελτία ειδήσεων ;)

Αυριο κανονιστηκε ραντεβου του πρωθυπουργου με τον Προεδρο Δημοκρατιας ακουστηκε οτι θα κυριχθει η Ελλαδα σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ......

Τα ακουτε ολοι εσεις που ειστε υπερ των χουλιγκανς και των αναρχικων?????:rant::rant::rant::rant::rant:

Να λοιπον κυριοι ποιος ηταν ο απώτερος σκοπός των "διαδηλωτων"...

Αλλαγή πολιτικού καθεστώτος, ενα μινι πραξικόπημα...

Ξυπνατε μέτοχοι του ζωϊκού βασιλείου... Ξυπνάτε...

Η μόνη λυση πλέον ειναι να επέμβει και ο στρατός. Δειτε τα ΧΑΛΙΑ σας με τις υπερ-φιλελεύθερες πεποιθήσεις σας....

"Ρε μάγκες έχει δει κανείς σε άλλη ευρωπαική χώρα, πολίτη να ξεχαρμανιάζει πάνω στον αστυνομικό και να μένει ατιμώρητος;"

Εσένα, ΠΟΙΕΣ είναι οι πηγές σου? Έχεις ζήσει σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις?

Μόνο σε τρεις. Και γι'αυτό ρωτάω τους μετανάστες του forum να μου πουν τι βλέπουν εκεί που μένουν. Σε κάλυψα με αυτό ως προς τις πηγές μου;

ΣΚΑΙ:

Το κατάστημα έχει πάρει φωτιά.. (μόνο του...)

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέει στην κυβέρνηση ότι οι αναρχικοί έχουν σπάσει οπλοπωλείο και πλέον είναι με οπλισμένοι (με πιο high-low-tech εξοπλισμό). Αυτήν την στιγμή είναι καλό να μην λέμε ότι θέλουμε....(και αργότερα)...μήπως βλέπει τις φωτοβολίδες σαν σφαίρες ο Καρατζαφέρης;

πολιτική προπαγάνδα κ εδώ...ΕΛΕΟΣ

στο Άλτερ το είχαν πει μισή ώρα νωρίτερα

ΜΑλιστα ακουστηκε και για παραιτηση...φανταζεστε να γινει κατι τετοιο.....?????

Τοτε ολες οι εφημεριδες ανα τον κοσμο και ολα τα καναλια θα λενε:

SUCCESS OF GREEK HULIGANS......!!!!

Oso 8a xtypane ta paidia kai tous mathites

kai den paizoun tavli me tous anarxikous

Oso i astunomia 8a me vlepei os ex8ro, 8a tin vlepo k ego etsi.

Γιατί όμως εχθρός των "αναρχικών" που κάνουν τα επεισόδια είναι και το κατάστημα της Ερμού, το παρκαρισμένο αμάξι και το ξενοδοχείο?

Υπάρχουν Αμερικάνικες Πρεσβείες, Υπουργεία και μια ρημάδα Βουλή που θα "έπρεπε" να είναι οι πραγματικοί στόχοι - τι δουλειά έχει το Πλαίσιο και το Sprider?

έρε και να γινόταν αυτό το πράγμα σε καμιά ΗΠΑ...κόβω το κεφάλι μου όμως ότι σε τέτοια περίπτωση θα βγάζαμε το καπέλο στους αστυνομικούς που θα μπαουλιάζαν τους ταραξίες και θα άνοιγαν κουμπότρυπες στους μάγκες...

pastelidis,

Na se rotiso:

Sumfoneis oti o aderfos sou simera pou pige paraligo stin poreia, eprepe na fai mia sfera sto kefali ? Afou pige ekei, ta i8ele o kolos tou, ton simmathiton tou. Ara, sumfona me tis apopseis ton edo mesa, an tora itan nekros (ftou ftou to palikari) tora 8a i8ela na iksera ti 8a eleges.

8a eleges: Kala tous ekanan ?

i 8a eleges: Kapse ta ola ?

You Got the point

Oso 8a xtypane ta paidia kai tous mathites

kai den paizoun tavli me tous anarxikous

Oso i astunomia 8a me vlepei os ex8ro, 8a tin vlepo k ego etsi.

Φιλε στην ζωη μου εμαθα να ειμαι σκληρος και στο λεω ολοψυχα αμα ηξερα την αληθεια δηλαδη οτι ο αδερφος μου ειχε καταστρεψει μαγαζια και πραγματικα ειχε διαπραξει εγκλημα γιατι προκειται για εγκλημα .....θα ηθελα να του αποδωθει η δικαιοσυνη και να τον κλισουν μεσα 8xΙΣΟΒΙΑδεν θα ειχα κανενα προβλημα αλλα οχι να τον σκοτωσουν δεν ειμαι υπερ καμιας δολοφωνιας και ουτε βεβαια του 15χρονου

.

Και ειπα παραπανω οτι η αφορμη ηταν ο 15χρονος.......

Αν τυχον τωρα ο αδερφος μου ηταν νεκρος θα τα ειχα βαλει με τον δολοφονο του οχι με την ΕΛ.ΑΣ. πιστεψε με

Να λοιπον κυριοι ποιος ηταν ο απώτερος σκοπός των "διαδηλωτων"...

Αλλαγή πολιτικού καθεστώτος, ενα μινι πραξικόπημα...

Ξυπνατε μέτοχοι του ζωϊκού βασιλείου... Ξυπνάτε...

Η μόνη λυση πλέον ειναι να επέμβει και ο στρατός. Δειτε τα ΧΑΛΙΑ σας με τις υπερ-φιλελεύθερες πεποιθήσεις σας....

Μην μιλας αλλο δεν χρειαζεται παρε το οπλο σου και πηγαινε και εσυ αυριο στη συναντηση:T:

http://www.live-pedia.gr/index.php/%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7

Μαλλον εσυ κοιμασαι :( Δεν ειμαι με αυτους που καινε ...... Αλλα ειναι το τελικο σταδιο! Μιας και η ιδια η κυβερνηση εποφελειται απο αυτο και τους αφηνει ελευθερους να το κανουν!

Υ.Γ.: Υπαρχουν πολλοι τροποι να σταματησεις καποιον χωρις να τον σκοτωσεις ΑΠΛΑ!

Μόνο σε τρεις. Και γι'αυτό ρωτάω τους μετανάστες του forum να μου πουν τι βλέπουν εκεί που μένουν. Σε κάλυψα με αυτό ως προς τις πηγές μου;

OXI βέβαια.

Γιατί απλά εγώ άλλα βλέπω και διαβάζω αρκετές φορές σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία - μαζικές απεργίες σε Γαλλία και Γερμανία, αλλά κανένας τραυματίας/επεισόδια. Εκεί δε διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς?

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε όλη την "πολιτισμένη" (αλήθεια ποιος την έκανε?) Ευρώπη, οι αστυνομικοί με το που δουν 2-3 ταραξίες, ξέρουν πως να τους μαζέψουν (Παρίσι...?)

Δεν άντεξα και άνοιξα την τηλεόραση...

Χαμός λέμε... πήρα τηλ ένα φίλο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ και έχουν εντολή να μην κάνουν τίποτα, όλοι οι αστυνομικοί είναι σε επιφυλακή σήμερα, αλλά δεν μπορούν να κουνηθούν για να μην προκαλέσουν λέει...

Ποιος θα λογοδοτήσει για την καταστροφή αυτή...? οι μεν καίνε και καταστρέφουν και οι δε ανοίγουν τον χώρο για να μην τους ενοχλεί κανείς...

κανένα σχέδιο, καμιά οργάνωση, είμαστε ένα κράτος στο έλεος... αν ήμουν τούρκος στρατηγός τώρα θα έδινα εντολή να πάρουμε όλη την Βόρεια Ελλάδα, δεν θα κουνιόταν κανείς, έχουν μείνει όλοι κόκκαλο λέμε... ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ...

θέλουν ξήλωμα όλοι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.