pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #321 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Και μην νομιζετε ο ιδιος μου αδερφος δεν νομιζω να ξανασκεφτει να κανει κατι αντιστοιχο μετα απο αυτα που επαθε εδω σε εμενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #322 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 μ'αρέσει που εξακολουθούν να τους αποκαλούν διαδηλωτές ρε...δεν είναι δυνατόνακόμη, τι δειλά που είναι αυτά τα φασιστόμουτρα...βγάλτε τις κουκουλες και τα κράνη ρε...Θα ήθελα να δω επίσης κάποιον από αυτούς που παλιότερα ήταν κατά της τοποθέτησης καμερών στους δρόμους...Τα νεύρα μου :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 8, 2008 #323 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε τις πηγές σας είναι κωμικός. Ακούμε ένα ηχητικό ντουκουμένο και βάσει αυτού είμαστε σίγουροι:Ποιοι διαμαρτύρονται Πόσο χρονών είναι οι εμπλεκόμενοι κτλ κτλ κτλ Για την ιστορία. Αν οι συλληφθέντες είναι 15 χρονοι δεν είναι πρόβλημα της αστυνομίας. Προσωπικά θα προβληματιζόμουν αν η αστυνομία αντιμετωπίζει διαφορετικά κατά τη σύλληψη 15χρονους και 20χρονους. Κανένας 15 χρονος δεν έχει δουλειά σε πορεία. Τέλος. Εισαγγελέας για τους γονείς που τους άφησαν αμόλα. Η ΥΑΤ σημαίνει Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης. Όταν λοιπόν καλούνται πρέπει να αποκαταστήσουν την τάξη. Προσωπικά μακάρι κάθε συλληφθέντας να λαμβάνει και ένα μπερτάκι ξύλο. Πήξαμε στους γιαλαντζί επαναστάτες. Αυτούς που νομίζουν ότι θα το παίζουν τσολιάδες στα υποβρύχια και θα μένουν ατιμώρητοι. Ξύλο μέχρι να σπάσουν τα γκλοπ. Και επειδή έχουμε και πολλούς μετανάστες. Ρε μάγκες έχει δει κανείς σε άλλη ευρωπαική χώρα, πολίτη να ξεχαρμανιάζει πάνω στον αστυνομικό και να μένει ατιμώρητος; Κοίτα, επί 10 λεπτά άκουγα ανθρώπους να λένε αφήστε το παιδί και την κοπέλα, δεν είναι λίγο too much τόση βία, όταν θες να λες ότι ζεις και υπηρετείς μια δημοκρατία? Όπως και να χει, ουτοπίες είναι όλα για μένα, το να λέμε γιατί εκείνο και γιατί το άλλο είναι απλά διαπληκτισμοί της στιγμής. Περισσότερο με νοιάζουν τα εκατοντάδες χιλιάδες πτώματα που ανασύρουν ακόμα από εκείνη τη λίμνη στη Ρουάντα, παρά το γιατί κάποιος έγινε αντιδραστικός (ακροδεξιός ή ακροαριστερός). Αλλά αυτό που με σοκάρει είναι ότι φάσκετε και αντιφάσκετε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. Από τη μια ο Πήτερ-Πανέας (χεχε) λέει πως είναι ανήκουστη η αφαίρεση ζωής, αλλά θάνατο στους μπάτσους. Εσύ τώρα μου λες: "Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε τις πηγές σας είναι κωμικός" ΑΛΛΑ "Ρε μάγκες έχει δει κανείς σε άλλη ευρωπαική χώρα, πολίτη να ξεχαρμανιάζει πάνω στον αστυνομικό και να μένει ατιμώρητος;" Εσένα, ΠΟΙΕΣ είναι οι πηγές σου? Έχεις ζήσει σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις? Έχεις δίκιο με το να λες ότι δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, αλλά κι εσύ μη στηρίζεσαι μόνο σε δελτία ειδήσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #324 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Μολις τωρα εδειξαν αυτους τους βαρβαρους και τους χουλιγκαν με τα σπαθια και τις ασπιδες και μετα απο πολυ ωρα ειδα τα ΜΑΤ να ενεργουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #325 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Εβαλαν φωτια στο χριστουγεννιατικο δεντρο στην Πλατεια Συνταγματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 8, 2008 #326 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 8, 2008 #327 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Μπράβο Αντώνη, πολύ εύστοχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #328 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Αυριο κανονιστηκε ραντεβου του πρωθυπουργου με τον Προεδρο Δημοκρατιας ακουστηκε οτι θα κυριχθει η Ελλαδα σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ......Τα ακουτε ολοι εσεις που ειστε υπερ των χουλιγκανς και των αναρχικων?????:rant::rant::rant::rant::rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 8, 2008 #329 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Να λοιπον κυριοι ποιος ηταν ο απώτερος σκοπός των "διαδηλωτων"...Αλλαγή πολιτικού καθεστώτος, ενα μινι πραξικόπημα...Ξυπνατε μέτοχοι του ζωϊκού βασιλείου... Ξυπνάτε...Η μόνη λυση πλέον ειναι να επέμβει και ο στρατός. Δειτε τα ΧΑΛΙΑ σας με τις υπερ-φιλελεύθερες πεποιθήσεις σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 8, 2008 #330 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Λετε να καλεσουν στρατο?1,5μηνα θελω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 8, 2008 #331 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 "Ρε μάγκες έχει δει κανείς σε άλλη ευρωπαική χώρα, πολίτη να ξεχαρμανιάζει πάνω στον αστυνομικό και να μένει ατιμώρητος;"Εσένα, ΠΟΙΕΣ είναι οι πηγές σου? Έχεις ζήσει σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις?Μόνο σε τρεις. Και γι'αυτό ρωτάω τους μετανάστες του forum να μου πουν τι βλέπουν εκεί που μένουν. Σε κάλυψα με αυτό ως προς τις πηγές μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 8, 2008 #332 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ΣΚΑΙ:Το κατάστημα έχει πάρει φωτιά.. (μόνο του...)Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέει στην κυβέρνηση ότι οι αναρχικοί έχουν σπάσει οπλοπωλείο και πλέον είναι με οπλισμένοι (με πιο high-low-tech εξοπλισμό). Αυτήν την στιγμή είναι καλό να μην λέμε ότι θέλουμε....(και αργότερα)...μήπως βλέπει τις φωτοβολίδες σαν σφαίρες ο Καρατζαφέρης;πολιτική προπαγάνδα κ εδώ...ΕΛΕΟΣστο Άλτερ το είχαν πει μισή ώρα νωρίτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #333 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ΜΑλιστα ακουστηκε και για παραιτηση...φανταζεστε να γινει κατι τετοιο.....?????Τοτε ολες οι εφημεριδες ανα τον κοσμο και ολα τα καναλια θα λενε:SUCCESS OF GREEK HULIGANS......!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 8, 2008 #334 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Oso 8a xtypane ta paidia kai tous mathiteskai den paizoun tavli me tous anarxikousOso i astunomia 8a me vlepei os ex8ro, 8a tin vlepo k ego etsi.Γιατί όμως εχθρός των "αναρχικών" που κάνουν τα επεισόδια είναι και το κατάστημα της Ερμού, το παρκαρισμένο αμάξι και το ξενοδοχείο?Υπάρχουν Αμερικάνικες Πρεσβείες, Υπουργεία και μια ρημάδα Βουλή που θα "έπρεπε" να είναι οι πραγματικοί στόχοι - τι δουλειά έχει το Πλαίσιο και το Sprider? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #335 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 έρε και να γινόταν αυτό το πράγμα σε καμιά ΗΠΑ...κόβω το κεφάλι μου όμως ότι σε τέτοια περίπτωση θα βγάζαμε το καπέλο στους αστυνομικούς που θα μπαουλιάζαν τους ταραξίες και θα άνοιγαν κουμπότρυπες στους μάγκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #336 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 pastelidis,Na se rotiso:Sumfoneis oti o aderfos sou simera pou pige paraligo stin poreia, eprepe na fai mia sfera sto kefali ? Afou pige ekei, ta i8ele o kolos tou, ton simmathiton tou. Ara, sumfona me tis apopseis ton edo mesa, an tora itan nekros (ftou ftou to palikari) tora 8a i8ela na iksera ti 8a eleges.8a eleges: Kala tous ekanan ?i 8a eleges: Kapse ta ola ?You Got the pointOso 8a xtypane ta paidia kai tous mathiteskai den paizoun tavli me tous anarxikousOso i astunomia 8a me vlepei os ex8ro, 8a tin vlepo k ego etsi.Φιλε στην ζωη μου εμαθα να ειμαι σκληρος και στο λεω ολοψυχα αμα ηξερα την αληθεια δηλαδη οτι ο αδερφος μου ειχε καταστρεψει μαγαζια και πραγματικα ειχε διαπραξει εγκλημα γιατι προκειται για εγκλημα .....θα ηθελα να του αποδωθει η δικαιοσυνη και να τον κλισουν μεσα 8xΙΣΟΒΙΑδεν θα ειχα κανενα προβλημα αλλα οχι να τον σκοτωσουν δεν ειμαι υπερ καμιας δολοφωνιας και ουτε βεβαια του 15χρονου.Και ειπα παραπανω οτι η αφορμη ηταν ο 15χρονος.......Αν τυχον τωρα ο αδερφος μου ηταν νεκρος θα τα ειχα βαλει με τον δολοφονο του οχι με την ΕΛ.ΑΣ. πιστεψε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Δεκέμβριος 8, 2008 #337 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Να λοιπον κυριοι ποιος ηταν ο απώτερος σκοπός των "διαδηλωτων"...Αλλαγή πολιτικού καθεστώτος, ενα μινι πραξικόπημα... Ξυπνατε μέτοχοι του ζωϊκού βασιλείου... Ξυπνάτε... Η μόνη λυση πλέον ειναι να επέμβει και ο στρατός. Δειτε τα ΧΑΛΙΑ σας με τις υπερ-φιλελεύθερες πεποιθήσεις σας.... Μην μιλας αλλο δεν χρειαζεται παρε το οπλο σου και πηγαινε και εσυ αυριο στη συναντηση http://www.live-pedia.gr/index.php/%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7 Μαλλον εσυ κοιμασαι Δεν ειμαι με αυτους που καινε ...... Αλλα ειναι το τελικο σταδιο! Μιας και η ιδια η κυβερνηση εποφελειται απο αυτο και τους αφηνει ελευθερους να το κανουν! Υ.Γ.: Υπαρχουν πολλοι τροποι να σταματησεις καποιον χωρις να τον σκοτωσεις ΑΠΛΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 8, 2008 #338 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Μολις καιγεται το ξενοδοχειο στην γωνια της πλατειας Συνταγματος το ATHENS PLAZA ειναι αυτο κατω απο το KING GEORGΕ και το ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 8, 2008 #339 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Μόνο σε τρεις. Και γι'αυτό ρωτάω τους μετανάστες του forum να μου πουν τι βλέπουν εκεί που μένουν. Σε κάλυψα με αυτό ως προς τις πηγές μου;OXI βέβαια.Γιατί απλά εγώ άλλα βλέπω και διαβάζω αρκετές φορές σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία - μαζικές απεργίες σε Γαλλία και Γερμανία, αλλά κανένας τραυματίας/επεισόδια. Εκεί δε διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς?Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε όλη την "πολιτισμένη" (αλήθεια ποιος την έκανε?) Ευρώπη, οι αστυνομικοί με το που δουν 2-3 ταραξίες, ξέρουν πως να τους μαζέψουν (Παρίσι...?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 8, 2008 #340 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Δεν άντεξα και άνοιξα την τηλεόραση...Χαμός λέμε... πήρα τηλ ένα φίλο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ και έχουν εντολή να μην κάνουν τίποτα, όλοι οι αστυνομικοί είναι σε επιφυλακή σήμερα, αλλά δεν μπορούν να κουνηθούν για να μην προκαλέσουν λέει...Ποιος θα λογοδοτήσει για την καταστροφή αυτή...? οι μεν καίνε και καταστρέφουν και οι δε ανοίγουν τον χώρο για να μην τους ενοχλεί κανείς...κανένα σχέδιο, καμιά οργάνωση, είμαστε ένα κράτος στο έλεος... αν ήμουν τούρκος στρατηγός τώρα θα έδινα εντολή να πάρουμε όλη την Βόρεια Ελλάδα, δεν θα κουνιόταν κανείς, έχουν μείνει όλοι κόκκαλο λέμε... ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ...θέλουν ξήλωμα όλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.