ventouzass Ιανουάριος 8, 2009 #1821 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 δηλαδη γουσταρεις να βλεπεις μπατσους να βαρανε συνταξιουχους,μαθητες και φοιτητες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 8, 2009 #1822 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Όποιος πετάει βόμβα μολότωφ είναι υποψήφιος δολοφόνος. Είναι ανήκουστο να μην αντιδράμε σε κάτι τέτοιο.συμφωνω.και οποιος κραταει οπλο ειναι υποψηφιος δολοφονος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 8, 2009 #1823 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 κοψε την ειρωνια και μην αποφευγεις την ερωτησηΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?Ειλικρινα δεν έχω καμία διάθεση να σε ειρωνευτω.. αν θέλεις σταματάω τη συζήτηση.δηλαδη γουσταρεις να βλεπεις μπατσους να βαρανε συνταξιουχους,μαθητες και φοιτητες?Ωπα... τώρα οι αστυνομικοί έγιναν μπάτσοιΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 8, 2009 #1824 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 @μαριος απλά επαναλαμβάνεις τη θέση σου (οτι φτιάει το ΜΕΡΑ και ο συνασπισμος)δεν μου απάντησες σε αυτά που είπα .Γράφεις ανακρίβειες, όπως το παρακάτω, όπου και επιλεκτικά απάντησα με παλαιά ποστ. Τώρα που πυροβολήθηκε αστυνομικος και χαροπαλεύει στο νοσοκομείοβρήκες την ευκαιρία, και άρχισες να κατηγορείς τη ριζοσπαστική αρισερα.Σοβαρά? Τι είμαι? Τυχοδιώκτης που εκμεταλλεύομαι το χτύπημα του αστυνομικού για ρίξω άδικες ευθύνες στη ριζοσπαστική αριστερά? Το είχα προβλέψει το χτύπημα, πριν γίνει.Αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ότι πρόκειται για τον Επαναστατικό Αγώνα, που φαντάζομαι ότι ξέρεις σε ποιο χώρο κινείται.Δηλαδή με βρίζεις και θέλεις και απαντήσεις στα υπόλοιπα.Σε όλα όσα γράφεις έχω ήδη πει την άποψη μου.Αν σε ενδιαφέρει ψάξε το μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 8, 2009 #1825 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 συμφωνω.και οποιος κραταει οπλο ειναι υποψηφιος δολοφονος.το όπλο μπορεί να είναι και για επιβολή της τάξης και για προστασία της ανθρώπινης ζωής από έναν ληστή με άλλο όπλο.η μολότωφ μόνο μια χρήση έχει......όπου πέφτει αφήνει πίσω στάχτη.....δεν ανθίζουν λουλούδια........:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 8, 2009 #1826 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Πάμε πάλι απ'τη αρχή..Απλα να τους συλλάβουν... χμμ δεν τον είχα σκεφτεί αυτόν τον τρόπο. Οκ... θα τους πει παιδιά περιμένετε τώρα μη πετάτε τίποτα γιατί θα σας συλλάβω Όσοι διαβάζετε βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Έμενα δεν με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο τους αντιμετωπίζουν γιατί δεν υπάρχει και άλλος Εσάς που σας ενοχλει να μας προτείνετε. στους υπολοιπους κακοποιους, όταν κλέβουν μαγαζί τι τους κάνουν? δεν τους συλλαμβάνουν?είναι πάνοπλοι και εκπαιδευμένοι να αντιμετοπίζουν τέτοιες καταστάσεις. @gznp εγώ δεν είπα να συλλαμβάνουν τους αναρχικους?δεν διαφωνούμε! απλά ο μάριος έγραφ λες και κυκλοφορουν στο δρόμο άναρχικοι με καλασνικοφ και χειροβομβιδες στα χέρια. αλλά και οι μπάτσοι δεν είναι καλύτεροι(και οι χειροβοβμίδες κρότου-λάμψης μπορουν και έχουν προκαλέσει εγκάυματα. και τα δακρυγόνα προκαλούν εγκάυματα και είναι βασανιστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 8, 2009 #1827 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 στους υπολοιπους κακοποιους, όταν κλέβουν μαγαζί τι τους κάνουν? δεν τους συλλαμβάνουν?είναι πάνοπλοι και εκπαιδευμένοι να αντιμετοπίζουν τέτοιες καταστάσεις.Εξαρταρται πως αντιδρούν οι κακοποιοίΕαν δεχθούν χωρίς αντίσταση την σύλληψη απλά τους συλλαμβάνουν.Αν αντισταθούν.. αναγκαστικά χρησιμοποιούν βια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 8, 2009 #1828 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 8, 2009 #1829 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Ωπα... τώρα οι αστυνομικοί έγιναν μπάτσοιΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ:bye: Μην το λες έτσι απλά Χρήστο, ο ορισμός "μπάτσος" γι αυτή ακριβώς τη μερίδα των μελών του αστυνομικού σώματος βγήκε, που πάνε και δέρνουν με τα γκλομπ ακόμα και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους συνταξιούχους (μου γυρίζει το μυαλό ανάποδα με τέτοια πράγματα...). Αυτοί τελικά Χρήστο, είναι μπάτσοι. Και ντροπή να λέγονται άνθρωποι, πόσο μάλλον αστυνομικοί. συμφωνω.και οποιος κραταει οπλο ειναι υποψηφιος δολοφονος. Καταλαβαίνω που το πας, αλλά δε σε πάει αυτό...:/ Με το να εξαφανίσουμε την αστυνόμευση και να καταργήσουμε το θεσμό της αστυνομίας, γνωρίζεις πολύ καλά πως η ανθρώπινη φύση, καθώς και η λειτουργία της μάζας/κοινωνίας, θα φτάσει σε πολύ χειρότερα επίπεδα. Καταστάσεις του στυλ "όπλο σε κάθε σπίτι", "αμύνομαι των κεκτημένων μου", "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" και άλλα όμορφα, θα επικρατήσουν. Στο τέλος, από ένα κακό θα πας σε ένα χειρότερο. Και δε φταις εσύ - φταίνε αυτοί που θα εκμεταλλευτούν την απώλεια αστυνόμευσης και το δικό σου ένστικτο επιβίωσης. (όλα αυτά στα λέω, γιατί δε νομίζω να σε πείραξε το αν ο αστυνομικός έχει Beretta ή γκλομπ, αλλά σε ενοχλεί από τη ρίζα η ύπαρξή του σαν επάγγελμα) @gznp εγώ δεν είπα να συλλαμβάνουν τους αναρχικους?δεν διαφωνούμε! απλά ο μάριος έγραφ λες και κυκλοφορουν στο δρόμο άναρχικοι με καλασνικοφ και χειροβομβιδες στα χέρια.αλλά και οι μπάτσοι δεν είναι καλύτεροι(και οι χειροβοβμίδες κρότου-λάμψης μπορουν και έχουν προκαλέσει εγκάυματα. και τα δακρυγόνα προκαλούν εγκάυματα και είναι βασανιστικα Όντως, έχουν αναφερθεί περιστάσεις σαν κι αυτές που λες, αλλά νομίζω πως καταλαβαίνεις το πόσο χειρότερη είναι η μολότωφ (και πόσο τραγικά μεγαλύτερη η πιθανότητα να σου κάνει ζημιά), από τα δακρυγόνα και τις flashbangs. Όπως και να χει βέβαια, το θέμα είναι πως να μαζέψουμε τους όσους πετάνε τις μολότωφ. Μια καλή ιδέα θα ήταν οι χειροβομβίδες με τις μπίλιες, μαζί με τα αντίστοιχα αεροβόλα με τις πλαστικές σφαίρες, που θα χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ σε τέτοιες καταστάσεις και μετά από έγκριση. Φυσικά μιλάμε για συντονισμένες κινήσεις τακτικής (όχι πάμε γιούρια κι ότι γίνει), από ειδικά εκπαιδευμένο σώμα. Στη "μάχη" μπορούν να μπουν και τα οχήματα που πετάνε νερό, καθώς και τα εκπαιδευμένα σκυλιά. Σίγουρα ούτε ο πιο ειρηνικός, ούτε ο πιο αναίμακτος, ούτε ο πιο σίγουρος τρόπος (γιατί όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν κάτω από Χ συνθήκες σε άσχημους τραυματισμούς και θάνατο), αλλά όταν ο άλλος πετάει μολότωφ και καίει πολυκατοικίες, νομίζω πως είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αν πετούσαν νεράτζια/πορτοκάλια/ντομάτες/μήλα και λοιπά φρουτο-λαχανοειδή (άνε και καμια τούρτα), όχι μόνο δακρυγόνα να μην πετούσαν, ας τους αφήναν κιόλας. Αλλά μιλάμε για μολότωφ... Εδώ τα παλικάρια μας βέβαια, είχαν τη μηχανή που πετάει δακρυγονα και τι κατάλαβαν? Μια αντι-ασφυξιογόνα μάσκα από το e-bay είναι το μόνο εύκολο πράγμα να βρεις πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 8, 2009 #1830 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 χαχαχα PUT THE MOLOTOV AND THE ROCK DOWN :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 8, 2009 #1831 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 εσυ πιστευεις οτι δε θα αλλαξει κατι με το να αδιαφορεις ποια κυβερνηση θα ερθει.εσυ αναρωτηθηκες τι με νοιαζει αν θα πεσει η νδ.δεν ψηφιζουμε το καλυτερο κομμα,αλλα το λιγοτερο χειροτερο και διεφθαρμενο.και οσο αντιδρουμε τοσο τους δηλωνουμε οτι υπαρχουμε και οτι δε θα μας κανουν οτι θελουν.αυτη ειναι η αποψη μου,η δικη σου ποια ειναι για ενα καλυτερο μελλον?Φίλε μου, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά συνέχεια απαντάς με ερωτήσεις και με αυθαίρετα συμπεράσματα.Σου έκανα μία ερώτηση στην οποία δεν κατάφερες να απαντήσεις διότι φοβάμαι δεν ξέρεις τι να απαντήσεις.Το κοντινότερο που φέρνει σε απάντηση, είναι το παρακάτω:"οσο αντιδρουμε τοσο τους δηλωνουμε οτι υπαρχουμε και οτι δε θα μας κανουν οτι θελουν."Μα πως δεν σε κάνουν ότι θέλουν? στην αγορά εργασίας θα βγεις αύριο μεθάυριο και θα ζητάς δίκαιη αντιμετώπιση από τον εργοδότη σου, όταν αρρωστήσεις στο ΕΣΥ θα πας, αν σου κλέψουν το σπίτι στην αστυνομία θα πας, όταν σε απολύσουν χωρίς αποζημίωση δικηγόρο θα βάλεις, όταν βγεις σε σύνταξη από το ΙΚΑ θα περιμένεις.Αν η εκάστοτε κυβέρνηση έχει αποτύχει, δεν θα βγεις γερός απο την δωρεάν περίθαλψη, δεν θα πάρεις απωζημίωση όταν σε απολύσουν και η σύνταξή σου δεν θα φτάνει ούτε για το νοίκι. Έλα και πες μου τότε ότι δεν σε κάνουν ότι θέλουν.Θες την δική μου άποψη για το μέλλον? για το δικό μου ή το δικό σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 8, 2009 #1832 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 ........... απλά ο μάριος έγραφ λες και κυκλοφορουν στο δρόμο άναρχικοι με καλασνικοφ και χειροβομβιδες στα χέρια................Δεν μίλησα ποτέ για αναρχικούς. Πάλι γράφεις ανακρίβειες.Στο ποστ που έγραψα για ταραχές με κάλυψη από όπλα, ήταν προφανές ότι μιλούσα για πιθανή ενέργεια του επαναστατικού αγώνα, με στόχο αστυνομικό των ΜΑΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 8, 2009 #1833 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ότι πρόκειται για τον Επαναστατικό Αγώνα, που φαντάζομαι ότι ξέρεις σε ποιο χώρο κινείται. και ποια ειναι η αποδειξη?η υποτιθεμενη προκυρηξη που μπορει να τυπωθει απο οποιονδηποτε εκτυπωτη... το όπλο μπορεί να είναι και για επιβολή της τάξης και για προστασία της ανθρώπινης ζωής από έναν ληστή με άλλο όπλο. μονος σου το ειπες μπορει. τι συμβαινει οταν δεν γινεται για επιβολη ταξης,αλλα για αλλες επιβολες και για καταχρησεις? Εξαρταρται πως αντιδρούν οι κακοποιοίΕαν δεχθούν χωρίς αντίσταση την σύλληψη απλά τους συλλαμβάνουν. Αν αντισταθούν.. αναγκαστικά χρησιμοποιούν βια. αναγκαστικα?ισως,αλλα ποση βια? χρειαζοταν το ξυλο στη ζαρτινιερα? το ξυλο και τα αρρωστα βασανιστηρια στους 2 αλβανους στο τμημα?ειχαν αντισταθει κατα της συλληψης? ολοι οι υπευθυνοι ζουν και βασιλευουν. η μαγκια της αστυνομιας φανηκε στα ζωνιανα και στο πασαρη. εκει γιατι δε ριξαν καμια σφαιρα ενω ειχαν δεχθει τοσες απειλες?βροχη ριχνανε τα ak74 και οι αστυνομικοι τρεχαν σα τις κοτες.δεν ακουσα κανεναν να λεει για κωλοπαιδα,παλιανθρωπους τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ της περιοχης που διακινουσαν πρεζα και ληστευαν.αντιθετως ακουσα απο πολλους να λενε κωλοπαιδο,αναρχικο κτλ τον 15χρονο. Με το να εξαφανίσουμε την αστυνόμευση και να καταργήσουμε το θεσμό της αστυνομίας, γνωρίζεις πολύ καλά πως η ανθρώπινη φύση, καθώς και η λειτουργία της μάζας/κοινωνίας, θα φτάσει σε πολύ χειρότερα επίπεδα. Καταστάσεις του στυλ "όπλο σε κάθε σπίτι", "αμύνομαι των κεκτημένων μου", "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" και άλλα όμορφα, θα επικρατήσουν. Στο τέλος, από ένα κακό θα πας σε ένα χειρότερο. Και δε φταις εσύ - φταίνε αυτοί που θα εκμεταλλευτούν την απώλεια αστυνόμευσης και το δικό σου ένστικτο επιβίωσης. (όλα αυτά στα λέω, γιατί δε νομίζω να σε πείραξε το αν ο αστυνομικός έχει Beretta ή γκλομπ, αλλά σε ενοχλεί από τη ρίζα η ύπαρξή του σαν επάγγελμα) σιγουρα θα υπαρξει χαος αν καταργηθει η αστυνομευση.δεν ειπα κατι τετοιο:nono: με ενοχλει η καταχρηση εξουσιας και η διαφθορα,και πανω απ ολα το συστημα που εχει φτιαχτει ετσι και εχει κανει τους πολιτες να ειναι κατω απο ολους και να μην μπορουν να αντιδρασουν σε τετοια φαινομενα. ο αστυνομικος πληρωνεται για να ειναι κυριος οταν χρειαστει,οχι να παραφερεται σα ψυχασθενης και να κανει οτι γουσταρει.δεν ειναι δικαστης για να παιρνει αποφασεις. Όντως, έχουν αναφερθεί περιστάσεις σαν κι αυτές που λες, αλλά νομίζω πως καταλαβαίνεις το πόσο χειρότερη είναι η μολότωφ (και πόσο τραγικά μεγαλύτερη η πιθανότητα να σου κάνει ζημιά), από τα δακρυγόνα και τις flashbangs.Όπως και να χει βέβαια, το θέμα είναι πως να μαζέψουμε τους όσους πετάνε τις μολότωφ. συμφωνω και στα 2 μαζι σου. το θεμα ειναι οτι δεν θελουν να σταματησουν τα επεισοδια,δεν τους συμφερει. Αν πετούσαν νεράτζια/πορτοκάλια/ντομάτες/μήλα και λοιπά φρουτο-λαχανοειδή (άνε και καμια τούρτα), όχι μόνο δακρυγόνα να μην πετούσαν, ας τους αφήναν κιόλας. μα εκει πεταγαν τα ματ δακρυγονα,στους μαθητες και τους φοιτητες,στους εμπρηστες δε κανανε ΤΙΠΟΤΑ.κοιταγανε. Φίλε μου, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά συνέχεια απαντάς με ερωτήσεις και με αυθαίρετα συμπεράσματα.Σου έκανα μία ερώτηση στην οποία δεν κατάφερες να απαντήσεις διότι φοβάμαι δεν ξέρεις τι να απαντήσεις. Το κοντινότερο που φέρνει σε απάντηση, είναι το παρακάτω: τι με ρωτησες και δε σε καλυψε η απαντηση μου? Μα πως δεν σε κάνουν ότι θέλουν? στην αγορά εργασίας θα βγεις αύριο μεθάυριο και θα ζητάς δίκαιη αντιμετώπιση από τον εργοδότη σου, όταν αρρωστήσεις στο ΕΣΥ θα πας, αν σου κλέψουν το σπίτι στην αστυνομία θα πας, όταν σε απολύσουν χωρίς αποζημίωση δικηγόρο θα βάλεις, όταν βγεις σε σύνταξη από το ΙΚΑ θα περιμένεις. δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Θες την δική μου άποψη για το μέλλον? για το δικό μου ή το δικό σου? γιατι το δικο σου μελλον να ειναι διαφορετικο απο το δικο μου?γιατι παντα πρεπει να κοιταει ο καθενας τη παρτη του και μαλιστα εις βαρος τον αλλων,και να πρεπει να το δεχομαστε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 8, 2009 #1834 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 και ποια ειναι η αποδειξη?η υποτιθεμενη προκυρηξη που μπορει να τυπωθει απο οποιονδηποτε εκτυπωτη... Λοιπόν βγάζω τον Vil από τους κοπτοράπτες. Πήρες επάξια τη θέση του. Να αφήσουμε επιτέλους τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να αποφανθούν,και τότε τα λέμε. Και το αφεντικό τους είναι? Δεν αποδέχεσαι τα κόμματα που λένε ότι τα γεγονότα συνδέονται. Τι αποδέχεσαι στη ζωή σου? Τη γνώμη του indy? Τη γραμμή του κόμματος? Τη γραμμή της παρέας? Ο ένας κόβει. ελπιζω να γινουν και καποτε δικαιες και αντικειμενικες... Ούτε τις άδικες και μη αντικειμενικές υπηρεσίες εμπιστεύεστε. Τώρα ο άλλος ράβει. Λοιπόν παίδες, μου αρέσετε. Κόβετε το γόρδιο δεσμό, δεν προσπαθείτε να τον λύσετε. Έχετε τον ακτιβισμό στο αίμα σας και σας πάω. Αγοράζετε τούμπανο υπολογιστές, τους μοντάρετε με ζωγραφιές και αυτοκόλλητα, δίνεται ρεύματα στο τέρμα και υπερχρονίζετε με το καλημέρα. You make love on first sight. Γιατί έτσι γουστάρετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 8, 2009 #1835 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Σε ρώτησα το παρακάτω:"τι ακριβώς ζητάς σαν πολίτης, πως πιστεύεις ότι θα το επιτύχεις και γιατί στην τελική ασχολείσαι αφού δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι?"Και από την απάντησή σου δεν κατάλαβα τι ζητάς και πως πιστέυεις ότι θα το πετύχεις.Μου απάντησες ότι αντιδράς για να δηλώσεις ότι υπάρχεις και για να μην σε κάνουν ότι θέλουν.Και προσπαθώ να καταλάβω πως δεν σε κάνουν ότι θέλουν όταν πχ χρειαστείς την δωρεάν περίθαλψη(χτύπα ξύλο !) αλλά η εκάστοτε κυβέρνηση θα σε/με αφήσει να πεθάνεις στο ράντζο.Το ότι θα έχουμε διαφορετικό μέλλον δεν σημαίνει ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του φίλε.Άλλα πράγματα ζητάω εγώ από την ζωή μου, άλλα εσύ, άλλη ηλικία εγώ, άλλη εσύ, άλλη αρρώστια η δική μου, άλλη η δική σου.Σταμάτα σε παρακαλώ να ψάχνεις παντού για συνομώτες, μην συμμετέχεις σε συζήτηση αν σκοπό έχεις να επιβάλεις την άποψή σου χωρίς να είσαι έτοιμος να ακούσεις και να επεξεργαστείς διαφορετικές απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 8, 2009 #1836 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 αναγκαστικα?ισως,αλλα ποση βια?Η βια δεν μπαίνει στη ζυγαριά δυστυχώς.Κάποιοι άνθρωποι την απεχθάνονται.. κάποιοι την αγαπούν.. κάποιοι δεν ζουν χωρίς αυτή.Και ολο περισσότερο οι δυο τελευταίες κατηγορίες τείνουν να επικρατήσουν.Πόσες φορές πρέπει να καταδικάσουμε το γεγονός την ζαρντινιέρας (και τα άλλα) για να μη το αναφέρετε πια..κατάντησε κουραστικό.Απ'τη στιγμη που και ο ίδιος ο φοιτητής ο πατέρας του και ο δικηγόρος του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποινή που εξέδωσε το δικαστήριο.Ας μη αναμασάμε τα ίδια πράγματα που έχουν λεχθεί κατά κόρον στο συγκεκριμένο Θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 8, 2009 #1837 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Ένα canis in patibus Indymedia έχει κλωνοποιηθεί σε πολλά αντίγραφα.Αξιαγάπητα μεν, αλλά μην έχουμε και μεγάλες απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 8, 2009 #1838 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Γράφεις ανακρίβειες, όπως το παρακάτω, όπου και επιλεκτικά απάντησα με παλαιά ποστ. Το είχα προβλέψει το χτύπημα, πριν γίνει. Αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ότι πρόκειται για τον Επαναστατικό Αγώνα, που φαντάζομαι ότι ξέρεις σε ποιο χώρο κινείται. Αν σε ενδιαφέρει ψάξε το μόνος σου. Δεν γράφω ανακρίβειες. σου είπα την άποψή μου για τα γεγονότα, και για ποιό λόγο έχω αυτή την άποψη. και που το είχες προβλέψει? και άλλοι το έλεγαν(οχι εδω, σε blog) οτι θα υπάρξει χτύπημα(για να αναστραφει το κλίμα) όσον αφορά τον επαναστατικό αγώνα ,θα μπορούσε , στο σατανικό μου μυαλό πάντα, άνετα να υποκινείτε(ή να είναι και δημιουργημένος) απο τις μυστικές υπηρεσίες ή απο παρακρατικους.άποψή μου πάντα. και το οτι κάποιος τηλεφώνησε και ανέλαβε το χτύπημα με μία προκύρηξη δεν σημαίνει τίποτα. και γώ θα μπορούσα να το κάνω. και εφόσον δεν έχουμε στοιχεία για τους δράστες άστο καλύτερα. Δεν μίλησα ποτέ για αναρχικούς. Πάλι γράφεις ανακρίβειες.Στο ποστ που έγραψα για ταραχές με κάλυψη από όπλα, ήταν προφανές ότι μιλούσα για πιθανή ενέργεια του επαναστατικού αγώνα, με στόχο αστυνομικό των ΜΑΤ. οχι δεν ήταν καθόλου προφανές, οπότε έκανα δική μου υπόθεση Εξαρταρται πως αντιδρούν οι κακοποιοίΕαν δεχθούν χωρίς αντίσταση την σύλληψη απλά τους συλλαμβάνουν. Αν αντισταθούν.. αναγκαστικά χρησιμοποιούν βια. σου είπα εγώ να μην χρησιμοποιήσουν βία? όταν πρέπει να χρησιμοποιούν. αλλά μόνο εκει και όχι στους διαδηλωτές. (δεν εννοώ βέβαια να βγάλουν τα όπλα και να τους πυροβολουν) @gznp θεωριτικά οι πλαστικές σφαίρες είναι λύση, αλλά επειδή είναι 1000000000% σίγουρο οτι θα τις ρίχνουν στους αθώους διαδηλωτές, άστο καλύτερα. και επαναλαμβάνω οτι αν και οι μολοτοφ είναι φονικά όπλα (πολύ ευκολα) και τα δακρυγόνα επίσης εν δυνάμει μπορούν να προκαλέσουν μόνιμες βλάβες μέχρι και τύφλωση(και θάνατο) συνδοιάστε το με το γεγονός οτι οι έλληνες αστυνομικοι ψεκάζουν απο 1 μέτρο κατευθείαν στο πρόσωπο(ενώ δεν πρέπει)δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακο. ας μην μιλήσω για τους ασθματικους, και τα παιδια. ειδικα αν χαθείς επηρεασμένος απο τα αέρια, κατά πάσα πιθανότητα, θα φάς ξύλο, θα σε συλλάβουν και θα σου φορτώσουν και οτι πετούσες μολότοφ. μία λύση βέβαια είναι η σωστή περιφρούρηση των διαδηλώσεων, αλλά με τη σημερινή κατάσταση της αριστεράς φαντάζει αδύνατο. edit: μάριε αν σε προσέβαλλα, συγνώμη, αλλά επειδή οι απόψεις μας είναι αντίθετες, δεν θα βγάλουμε άκρη, οπότε άστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 8, 2009 #1839 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 εγω δε δεχομαι αποψεις? εσυ δε δεχεσαι οτι μπορει να εχω την Α διαφωνια με κατι που επιβαλει η κυβερνηση εις βαρος μου. εσυ μου λες ΣΤΑΜΑΤΑ!μου βαζεις κανονες με τους οποιους θα σκεφτω και να μη συμμετεχω στη συζητηση αν δε πω αυτο που θα σ αρεσει. αυτο ειναι που θελεις? Σε ρώτησα το παρακάτω: "τι ακριβώς ζητάς σαν πολίτης, πως πιστεύεις ότι θα το επιτύχεις και γιατί στην τελική ασχολείσαι αφού δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι?" Και από την απάντησή σου δεν κατάλαβα τι ζητάς και πως πιστέυεις ότι θα το πετύχεις. η δικαιοσυνη ειναι ενα απο τα πρωτα που θα ζηταγα σα πολιτης.εσυ μου ειπες οτι δε προκειται να αλλαξει κατι αν αλλαξει η κυβερνηση... τοτε να ριχνουμε ενα ζαρι καθε 4ετια για το ποιος θα κυβερναει,κοστιζει και λιγοτερο... Μου απάντησες ότι αντιδράς για να δηλώσεις ότι υπάρχεις και για να μην σε κάνουν ότι θέλουν.Και προσπαθώ να καταλάβω πως δεν σε κάνουν ότι θέλουν όταν πχ χρειαστείς την δωρεάν περίθαλψη(χτύπα ξύλο !) αλλά η εκάστοτε κυβέρνηση θα σε/με αφήσει να πεθάνεις στο ράντζο. μα αν η το συστημα υγειας στη χωρα ειναι χαλια τι θα κανεις?θα το δεχτεις?θα αντιδρασεις.θα ζητησεις καποια πραγματα που πιστευεις οτι θα επρεπε να ειναι ετσι.Το ότι θα έχουμε διαφορετικό μέλλον δεν σημαίνει ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του φίλε.Άλλα πράγματα ζητάω εγώ από την ζωή μου, άλλα εσύ, άλλη ηλικία εγώ, άλλη εσύ, άλλη αρρώστια η δική μου, άλλη η δική σου. αυτο καταλαβα απο το το τροπο που εγραψες.τα βασικα πραγματα που ζηταει καποιος απο τη ζωη του ειναι κοινα με ολους. απο κει και περα οταν τα εχει αυτα προχωραει σε καποια που δεν ειναι τοσο απαραιτητα για να ζησει. δεν απαιτεις απο το κρατος να σου παρεχει μασερ στα νοσοκομεια οσο και να σ αρεσει,αλλα μπορεις να απαιτησεις να εχει καθαρα νοσοκομεια και εκπαιδευμενο και επαρκες προσωπικο. Ο ένας κόβει. Τώρα ο άλλος ράβει.οτι να ναι.Η βια δεν μπαίνει στη ζυγαριά δυστυχώς.Κάποιοι άνθρωποι την απεχθάνονται.. κάποιοι την αγαπούν.. κάποιοι δεν ζουν χωρίς αυτή. Και ολο περισσότερο οι δυο τελευταίες κατηγορίες τείνουν να επικρατήσουν. Πόσες φορές πρέπει να καταδικάσουμε το γεγονός την ζαρντινιέρας (και τα άλλα) για να μη το αναφέρετε πια..κατάντησε κουραστικό. Απ'τη στιγμη που και ο ίδιος ο φοιτητής ο πατέρας του και ο δικηγόρος του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποινή που εξέδωσε το δικαστήριο. Ας μη αναμασάμε τα ίδια πράγματα που έχουν λεχθεί κατά κόρον στο συγκεκριμένο Θέμα. απ οτι καταλαβα ανηκεις στις 2 τελευταιες κατηγοριες.σωστα?σε κουρασε η ζαρτινιερα?αγνοησε το ποστ και μη το σχολιασεις.αλλιως πες καποιο επιχειρημα. όσον αφορά τον επαναστατικό αγώνα, στο σατανικό μου μυαλό, θα μπορούσε άνετα να υποκινείτε(ή να είναι και δημιουργημένος) απο τις μυστικές υπηρεσίες ή απο παρακρατικους.άποψή μου πάντα. αν το 1930 περιπου ελεγες στους γερμανους οτι ο χιτλερ ειχε καψει τη βουλη για να κατηγορησει τους εβραιους,πιστευεις οτι θα το δεχοντουσαν?παρομοιες περιπτωσεις ηταν ο νερων,ο μπους και αλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 8, 2009 #1840 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Οκ, τσέκαρε μία στο λεξικό σου τι σημαίνει συζήτηση, ξεκαθάρισε την διαφορά μεταξύ συζήτησης και μονολόγου και ξαναέλα να τα πούμε.Αν δεν βρεθούν πολιτικοί με @@ οι οποίοι θα παλέψουν ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να αποκτήσει ξανά ο λαός πίστη στους θεσμούς και την δημοκρατία, οι ίδιοι θα ανεβοκατεβαίνουνΤο οποίο το μετέφρασες "εσυ μου ειπες οτι δε προκειται να αλλαξει κατι αν αλλαξει η κυβερνηση..." Μάλλον μπερδεύτηκες που μπήκαμε στην κουβέντα άτομα που δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι ή αναρχικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.