Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

Είπα κι εγώ, ξέχασαν να μαζευτούν στις 9 Ιανουαρίου. Άντε πάλι από την αρχή. Αυτή τη φορά, πέρα από τα ναπάλμ, οι πλιατσικολόγοι θα έχουν και κάλυψη από ακροβολιστές, RPG και επιθετικές χειροβομβίδες.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=956519

δεν κατάλαβα το νόημα του ποστ σου..

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

φιλε mariosalice μην εισαι ποτε τοσο απολυτος. Κρατα παντα μια πισινή, ποτέ δεν ξερεις. Μακαρι να ειμαι εγω (γιατι στο φορουμ γραφω εγω για μενα, ως Αντωνης, οχι ως εκπροσωπος των δημοσιογραφων) ο ρουφιανος, τσιρακι και αναμεταδώτης του Αλαβανου και ολοι οι αστυνομικοι να ειναι καλα παιδια μορφωμενα και ηθικες αξιες και σωστα εκπαιδευμένοι που περασαν με το σπαθι τους στις εξετάσεις.

Θα ηθελα να ακουσω ομως την δικια σου αποψη επι του θεματος (αν την εχεις πει, συγχωρεσε με αλλα δεν εχω τον χρονο να ψαξω σε τοσες σελιδες thread).

Και να ξεκαθαρισω την θεση μου, ο λογος που γραφω στο forum ειναι γιατι με αφορα η τεχνολογια και γιατι θελω να μαθαινω πως σκέφτεστε όλοι εσείς που είστε παιδιά της τεχνολογίας, της νεας γεννιας του internet.

Άντε πάλι τα τσιράκια του κ Αλαβάνου. Αφού συναντήθηκαν και πήραν γραμμή, τώρα κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση, γιατί δεν τους αφήνει να βαράνε τους διαδηλωτές και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.

Είπαμε. Δεν θέλουν ηρεμία. Θέλουν αίμα κι έχουν σκυλιάσει από τη στάση της αστυνομίας.

http://www.doe.gr/index.php?categoryid=3&p2_articleid=2465

Οι νέες ταραχές την Παρασκευή γίνονται και πάλι στη μνήμη του Αλέξανδρου.

Κάποιοι έχουν μνήμη ελέφαντα, ακοή φιδιού και όραση νυχτερίδας.

αφου μαθαμε τι κανουν τα τσιρακια του αλαβανου,πες μας τι κανουν τα τσιρακια του καραμανλη του παπανδρεου και του καρατζαφερη

αφου μαθαμε τι κανουν τα τσιρακια του αλαβανου,πες μας τι κανουν τα τσιρακια του καραμανλη του παπανδρεου και του καρατζαφερη

Κλέβουν το δημόσιο ασύστολα(για τους δύο πρώτους μιλω)

και απ'ότι θυμάμαι, το περασμένο καλοκαίρι κάηκε όλη η Ελλάδα.

οπότε ας μη μιλάμε για πλιατσικολόγους και αποκαιδολόγους ;)

όσον αφορά τις δολοφονίες και την τρομοκρατία, έχουμε και απο εκει παραδειγματα....(πχ Τεμπονέρας)

(το ποστ μου παει στο μάριο)

Ο ταμπονερας ποιος ειναι?

ΟΜG :blink:

2 ερωτησεις. α) Ποσο χρονων εισαι?? β) γραφτηκες χτες σε ενα τεχνολογικο forum για να κανεις κοινωνικη και πολιτικη συζητηση??? [δεν εχω κ κανα ιδιαιτερο ζορι.. απλα μου κανει εντυπωση.. :)]

φιλε mariosalice μην εισαι ποτε τοσο απολυτος. Κρατα παντα μια πισινή, ποτέ δεν ξερεις. Μακαρι να ειμαι εγω (γιατι στο φορουμ γραφω εγω για μενα, ως Αντωνης, οχι ως εκπροσωπος των δημοσιογραφων) ο ρουφιανος, τσιρακι και αναμεταδώτης του Αλαβανου και ολοι οι αστυνομικοι να ειναι καλα παιδια μορφωμενα και ηθικες αξιες και σωστα εκπαιδευμένοι που περασαν με το σπαθι τους στις εξετάσεις.

Θα ηθελα να ακουσω ομως την δικια σου αποψη επι του θεματος (αν την εχεις πει, συγχωρεσε με αλλα δεν εχω τον χρονο να ψαξω σε τοσες σελιδες thread).

Και να ξεκαθαρισω την θεση μου, ο λογος που γραφω στο forum ειναι γιατι με αφορα η τεχνολογια και γιατι θελω να μαθαινω πως σκέφτεστε όλοι εσείς που είστε παιδιά της τεχνολογίας, της νεας γεννιας του internet.

Πάνω πάνω έχει "αναζήτηση στο θέμα". Επιλέγεις εξελιγμένη αναζήτηση. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει, στο κουτί που λέει αναζήτηση με το όνομα του χρήστη, γράφεις mariosalice. Καλό διάβασμα.

Αν έχεις κάποια στοιχεία να μας δώσεις, δώστα και μην αερολογείς.

Κλέβουν το δημόσιο ασύστολα(για τους δύο πρώτους μιλω)

και απ'ότι θυμάμαι, το περασμένο καλοκαίρι κάηκε όλη η Ελλάδα.

οπότε ας μη μιλάμε για πλιατσικολόγους και αποκαιδολόγους ;)

όσον αφορά τις δολοφονίες και την τρομοκρατία, έχουμε και απο εκει παραδειγματα....(πχ Τεμπονέρας)

(το ποστ μου παει στο μάριο)

Υπάρχει σχετικό thread για τις φωτιές όπου υπάρχουν καταγραμμένες οι απόψεις μας για τα τότε γεγονότα.

Δώσε μας τα δικά σου στοιχεία για τα υπονοούμενα που αφήνεις στο κατάλληλο thread.

Η νεώτερη Ελληνική ιστορία είναι εκτός θέματος.

Το χαρακτηρισμό πλιατσικολόγοι και αποκαϊδολόγοι τον κέρδισαν με την αξία τους και με στοιχεία, οι οπαδοί της ριζοσπαστικής αριστεράς, που έκαιγαν, έσπαγαν και λεηλατούσαν, στο όνομα του Αλέξη. Αλλά αυτό σε πείραξε? Το ότι είναι δολοφόνοι δεν σε πειράζει?

μερικα εδωσε ο darthtony.μαλλον εκανες πως δε τα ειδες

καλα η προπαγανδα που κανετε οι δεξιοι ειναι απιστευτη,ακομα και μεσα στα φορουμ δηλαδη?

μας δουλευεις , δε βλεπεις τι κανουν υφυπουργοι πολιτισμου παπαδες και υπουργοι? πλακα μας κανεις ρε Μαριε που θελεις και στοιχεια , εχουμε πνιγει στη μποχα

μας δουλευεις , δε βλεπεις τι κανουν υφυπουργοι πολιτισμου παπαδες και υπουργοι? πλακα μας κανεις ρε Μαριε που θελεις και στοιχεια , εχουμε πνιγει στη μποχα

Το θέμα μας είναι η μπόχα ή τα γεγονότα που τρέχουν?

Η μπόχα είναι κάτι σα λάσπη. Γενικολογίες.

Αν θέλεις να κουβεντιάσεις ένα συγκεκριμένο γεγονός που σου βρωμάει, άνοιξε ένα thread και συζήτα το.

Αν πάλι υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την παρούσα κατάσταση, βάλε μας ένα link και ενημέρωσε μας για τι τι γίνεται τώρα και τι παρασκήνιο παίζει.

Το θέμα μας είναι η μπόχα ή τα γεγονότα που τρέχουν?

Η μπόχα είναι κάτι σα λάσπη. Γενικολογίες.

Αν θέλεις να κουβεντιάσεις ένα συγκεκριμένο γεγονός που σου βρωμάει, άνοιξε ένα thread και συζήτα το.

Αν πάλι υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την παρούσα κατάσταση, βάλε μας ένα link και ενημέρωσε μας για τι τι γίνεται τώρα και τι παρασκήνιο παίζει.

ξεχασες να πεις για τοτε που εκλεβε το πασοκ οταν ηταν κυβερνηση!

μη προσπαθεις να ξεγλυστρισεις,δε θα τα καταφερεις.

το θεμα ειναι η δολοφονια του αλεξη και οχι η επιθεση στον αστυνομικο,αρα γιατι το συζηταμε αυτο?

Συζητάμε τα γεγονότα που τρέχουν και το παρασκήνιο.

Είχα πει ότι συνδέονται οι απόπειρες δολοφονίας αστυνομικών, πολύ πριν το επιβεβαιώσουν όλα τα κόμματα.

Αν δεν το δέχεσαι, είναι δικό σου πρόβλημα.

ξεχασες να πεις για τοτε που εκλεβε το πασοκ οταν ηταν κυβερνηση!

μη προσπαθεις να ξεγλυστρισεις,δε θα τα καταφερεις.

το θεμα ειναι η δολοφονια του αλεξη και οχι η επιθεση στον αστυνομικο,αρα γιατι το συζηταμε αυτο?

Μια χαρά σας έχουν μάθει να βάζετε ταμπέλες και να φοράτε παρωπίδες, κατά τα άλλα η πλύση εγκεφάλου σε χάλασε....

Ξύπνησε ο επαναστάτης μέσα σας βλέπεις, δεν ξέρεις ποιος είναι ο Τεμπονέρας αλλά γνωρίζεις για τότε που το πασοκ έκλεβε.

Μια χαρά σας έχουν μάθει να βάζετε ταμπέλες και να φοράτε παρωπίδες, κατά τα άλλα η πλύση εγκεφάλου σε χάλασε....

Ξύπνησε ο επαναστάτης μέσα σας βλέπεις, δεν ξέρεις ποιος είναι ο Τεμπονέρας αλλά γνωρίζεις για τότε που το πασοκ έκλεβε.

Δεν είσαι κατανοητός εδώ, μάλλον σε αντίφαση μου μοιάζει, τι λες?

Συζητάμε τα γεγονότα που τρέχουν και το παρασκήνιο.

Είχα πει ότι συνδέονται οι απόπειρες δολοφονίας αστυνομικών, πολύ πριν το επιβεβαιώσουν όλα τα κόμματα.

Αν δεν το δέχεσαι, είναι δικό σου πρόβλημα.

Ναι το είχες πει, αλλά αυτό δεν γίνεται αυτομάτως να είναι και το σωστό.

Μη ξεχνάς ότι κόμματα και δημοσιογράφοι θα πουν αυτό που τους συμφέρει.

Να αφήσουμε επιτέλους τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να αποφανθούν,και τότε τα λέμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.