astrolabos Ιανουάριος 7, 2009 #1721 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Προς LevelOne: Δε σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα να με υποβαθμιζεις και να με εξευτελιζεις. Προφανως πειράχτικες απο τις απόψεις μου. Δικαιωμα σου και το σεβομαι. Αλλα δεν σεβομαι το γεγονος οτι μου κανεις προσωπική επιθεση μειώνοντας τον νοητικο μου υποβαθρο και το επαγγελμα μου. Το αστειο ειναι οτι εισαι και super moderator που υποτιθεται οτι εισαι ας πουμε "οργανο ταξης" του forum. Απαξιω να σε απαντησω. Συνηθιζω να μιλαω με πολιτισμενα ατομα που οταν διαφωνουν το δειχνουν με ευγενικο τροπο. Προφανως ομως, σιγουρα για μενα δεν αξιζεις την αρμοδιοτητα που σου εχουν δωσει.Προς xrist: Ποιος σου ειπε οτι ειμαι κομματοσκυλο ; Εγω την γνωμη μου ειπα και δεν ζηταω κανεναν να την ασπαστει. Σε τετοιες περιπτωσεις δεν νομιζω οτι μπορω να σου δωσω χειροπιαστα παραδειγματα. Ολοι ξερουμε τι εγινε με την siemens αλλα δεν μπορουν να το αποδειξουν με χειροπιαστα παραδειγματα. Φυσικα και τους κανουν μαθηματα επιστημονες ανθρωποι και δεν ειπα κανεναν απο αυτους ναζιστες ή φασιστες. Αλλα μπορώ να σου φερω παραδειγματα του συμμαθητη του γιου μου που περασε αστυφυλακας και γνωριζω τι εχει πει στον γιο μου για την σχολη του. Εκτος απο αυτο θα εχεις δει καποια δειγματα στην τηλεοραση (τοτε με την σφαλιαρες στο τμημα) ή ή http://www.youtube.com/watch?v=EZlXWeQVQkM . Φυσικα αυτα ειναι γελοια παραδειγματα ως τεκμηρια. Αλλα δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Αλλωστε ο σκοπος μου δεν ηταν να σε κανω να πειστεις και να συμφωνεις με αυτα που λεω, αλλα ο σκοπος μου ηταν να ακουστουν αυτα που λεω γιατι αρκετός κόσμος συμφωνει μαζί μου (βλ Αλαβανος βλ ο χρηστης ventouza και πιθανως και αλλοι). Οποτε, η γνωμη μου, η αποψη μου, ειναι αποψη και μερικων αλλων ανθρωπων. Απο αυτο και μονο, δεν σημαινει οτι λεμε ότι μας κατεβει στο κεφαλι άλλα ίσως θα έπρεπε και εμεις αλλά και εσυ να ψάξουμε περισσότερο το θεμα, παρα να διατηρούμε πάγιες αποψεις και να ειμαστε καθετοι σε μερικα ζητητημα. Τελος πάντων, θα σου πω οτι εχεις δικαιο για την μορφωση μας. Ουτε εμεις δεν εχουμε τα απαραιτητα στοιχεια οταν μας διαλέγουν αλλά τουλάχιστον εγώ δεν θα ειμαι υπεύθυνος για την ζωή σου. Και το υφακι του Βερυκιου που λες, δεν το ενστερνιζομαι. Γιατι αν εγλυφα οπως λες (και οντως ετσι γινεται σου το λεω απο πρωτο χερι που τα εχω ζησει) του ανωτερους τώρα θα έγραφα στο Βημα ή την Καθημερινη και όχι σε ενα τεχνολογικο forum.Δεν θα κατσω οπως παραπανω να απολογηθω. Εχω πολλά πράγματα να κανω απο το να δικαιολογουμαι για τις αποψεις μου σε ενα φορουμ που δεν με σέβεται όταν εγώ το σέβομαι. Οταν μάθετε να συζητάτε και να μιλάτε σαν άνθρωποι και όχι κρυμμένοι πίσω απο μια οθόνη βγάζοντας το άχτι σας σε μένα για οτι κακο έχουν κανει οι συναδελφοι μου ειναι άναδρο. Ντροπή σας κύριοι. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Φίλε μου 0x13, σαφώς και είμαστε ένα χώρος στον οποίο ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του και - όπως είναι λογικό - είναι φυσικό να υπάρχουν και διαφωνίες. Το λάθος το οποίο κάνεις είναι να συγχέεις τον ρόλο του χρήστη με τον ρόλο του συντονιστή συζητήσεων. Ο Levelone δε σου απάντησε ώς συντονιστής αλλά ως χρήστης. Άρα σαν χρήστη έπρεπε να του είχες απαντήσει και εσύ. Λές ότι θίχτηκες. Δεκτό. Δεν γίνεται να μπαίνεις με επιθετική επιχειρηματολογία σε ένα διάλογο και να περιμένεις να παραμείνεις αλώβητος. Έπρεπε να περιμένεις την επίθεση. Και αν δεν ήταν από τον Levelone, σίγουρα θα ήταν από κάποιον άλλο. Άρα καλό είναι να ανακαλέσεις τις απόψεις σου, μιας και τείνουν να συναγωνιστούν αυτών που σε έθιξαν. Λέμε ναι στο διάλογο, ναι στην παράθεση ιδεών και προτάσεων με επιχειρήματα. Δεν θέλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, μιας και έχει αποδειχθεί ότι στο thelab.gr οι χρήστες τους σε συζητήσεις δεν δέχονται a priori θέσεις που στερούνται βάσιμων επιχειρημάτων. Ευχαριστώ για το χρόνο σου να γράψεις στον δικτυακό μας χώρο και σου εύχομαι καλή συνέχεια στον υγιή διάλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 7, 2009 #1722 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Προς LevelOne: Προς xrist: Ποιος σου ειπε οτι ειμαι κομματοσκυλο ; .......... Φυσικα και τους κανουν μαθηματα επιστημονες ανθρωποι και δεν ειπα κανεναν απο αυτους ναζιστες ή φασιστες. Αλλα μπορώ να σου φερω παραδειγματα του συμμαθητη του γιου μου που περασε αστυφυλακας και γνωριζω τι εχει πει στον γιο μου για την σχολη του. ............ Αλλα όχι κρυμμένοι πίσω απο μια οθόνη βγάζοντας το άχτι σας σε μένα για οτι κακο έχουν κανει οι συναδελφοι μου ειναι τουλαχιστον άνανδρο.Κομματόσκυλο δεν σε αποκάλεσα... σε ρώτησα αν πρέπει να είναι αυτο κριτήριο για να μπουν στη σχολη.Απο συμμαθητή του γιου σου έχεις πληροφορίες και έγραψες όλα αυτά για την εκπαίδευση?Εντάξει.. διασταύρωσε τες πρώτα και ξαναμιλάμε.Στο τελευταίο έχεις δίκιο γιατί το ίδιο κάνουν και στους αστυνομικούς...είδες όμως πόσο άσχημο είναι?κολλητος σε ΣΝΔ,φιλη σε αστυφυλακων και γνωστως σε ευελπιδων.άρα δεν έχεις δική σου εμπειρία.Απλα θα σου πω οτι Στρ.σχολές με Σχ.Αστ... μέρα με την νύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 7, 2009 #1723 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Μας ειναι να μας προστατεύουν άτομα που γινονται αστυνομικοι με κριτηρια Μαθηματικων και Χημειας συν μπόνους τις γελοιες αθλητικές εξετασεις που τους κάνουνΔεν ξέρω τι είναι πιο επικίνδυνο. Να μας προστατεύει ένας τύπος που χρειάστηκε μεταξύ άλλων να ξέρει Μαθηματικά (Φιλοσοφία στην πράξη) και Χημεία και κυριολεκτικά κόπιασε (ακόμη κι αν σου φαίνονται γελοία τα αθλήματα, για να πιάσεις έναν καλό βαθμό θέλει κόπο) για να περάσει, ή να μας ενημερώνει ένας τύπος που πέρασε με χαμηλότερο βαθμό στη σχολή του από τον μπατσάκο; Άσε που ο δεύτερος δε χρειάζεται καν να μπει σε ΑΕΙ, καθώς υπάρχουν μπόλικα ΚΕΣ για αυτή τη δουλειά :whistle2:@ventouzass: Κι εγώ έχω έναν γνωστό που είχε μια γκόμενα που ο κολλητός της έχει θείο καθαριστή σε κέντρο εκπαίδευσης αστυνομικών σκύλων, και έχει ακούσει ιστορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 7, 2009 #1724 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Είπα κι εγώ, ξέχασαν να μαζευτούν στις 9 Ιανουαρίου. Άντε πάλι από την αρχή. Αυτή τη φορά, πέρα από τα ναπάλμ, οι πλιατσικολόγοι θα έχουν και κάλυψη από ακροβολιστές, RPG και επιθετικές χειροβομβίδες.http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=956519 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 7, 2009 #1725 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Αν θες πραγματικη αστυνομευση πρεπει να κοιταξεις στο εξωτερικο - γνωμη μου. Στην Ελλαδα θα βρεις , αλλα θα ψάξεις με το μικροσκόπιο ιδιαίτερα στα σημερινά και πόσο μαλλον μελλοντικα χρόνια. Η Δημοκρατίας μας αυτοκαστρέφεται . . .:giveup: Για τα περί της εκπαίδευσης των αστυνομικών, η εμπειρία μου είναι μηδενική, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Εδώ που τα λέμε βέβαια, ανέκαθεν υπήρχαν ακροδεξιές απόψεις στο στρατό και τις αστυνομικές δυνάμεις κάθε χώρας...δε νομίζω αν όντως ισχύουν τα όσα λες, να είναι μόνο στην Ελλάδα το φαινόμενο... Πάμε σε αυτό που είπες για το εξωτερικό. Ειλικρινά, κάνεις χοντρό λάθος. Ότι παράδειγμα και να μου φέρεις, θα έχω 15 να στο αντικρούσω. Θες ολόκληρη την αστυνομία των ΗΠΑ (τεράστια πηγή τέτοιων φαινομένων), θες Ρωσική αστυνομία που μαζεύει διαδηλώσεις στο τσακ μπαμ, θες Γερμανική να κάνει τα ίδια? Τα παραδείγματα κατάχρησης εξουσίας αστυνομικών πάνω στον πολίτη είναι άπειρα και πολύ λίγες οι χώρες στις οποίες δε συμβαίνουν. Δε λέω ότι εμείς είμαστε καλά βέβαια. Θεωρώ ότι η κατάχρηση των δικαιωμάτων του πολίτη (ίσως και του ανθρώπου) που έχουν γίνει σε αρκετές περιπτώσεις διαδηλώσεων (κάτι με τους συνταξιούχους ακόμα με χτυπάει άσχημα), θα έπρεπε να έχει γίνει σε κάτι αλβανο-ρουμάνους που είχαν λεωφορεία υπό την κατοχή τους και εν τέλει πήραν μαζί τους αθώους ανθρώπους, επειδή κανείς ανίκανος δεν ανέλαβε ευθύνη να δώσει εντολή στους σκοπευτές - με λίγα λόγια έχουν κάνει ουκ ολίγα λάθη. Αλλά μην λέμε ότι επειδή το σύνολο φαίνεται να μην πηγαίνει καλά, ΟΛΟ το αστυνομικό σώμα είναι ζώα/γουρούνια/άχρηστοι. Ξέρω ανθρώπους που είναι μέσα στην Αστυνομία και καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με το "προφίλ" που σχημάτισε ο κόσμος, μέσω των ΜΜΕ, γι αυτούς. Και μιας και είπα ΜΜΕ, πάμε κι εδώ, γιατί βλέπω ότι σε πονάει και θα θελα να (ξανα)πω δυο πράγματα. Δεν ξέρω εσύ πως κάνεις τη δουλειά σου, αλλά το επάγγελμα της δημοσιογραφίας έχει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό αλλάξει σε κάτι κατάπτυστο κατά τη γνώμη μου. Γιατί τόσο βαρύς χαρακτηρισμός? Ο δημοσιογράφος έχει μια δουλειά - τη μετάδοση ειδήσεων, αντικειμενικά, εκθέτωντας τα γεγονότα (και αν θέλει απόψεις, ΟΣΕΣ περισσότερες μπορεί, όχι μια-δυο μπαμ-μπαμ, από τους 50 που πήραμε συνέντευξη). ΚΑΝΕΙΣ, μα πραγματικά ΚΑΝΕΙΣ, δε ζήτησε από το δημοσιογράφο την άποψή του, τη γνώμη του ή τον τρόπο που ερμηνεύει ο ίδιος τα γεγονότα. ΔΕΝ-ΜΕ-ΝΟΙΑΖΕΙ. Αν θελήσω να μάθω την άποψη κάποιου, δεν κοιτάω τον ειδησεογράφο/newscaster, υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και αρθρογράφοι που μπορώ να ακούσω και να ΕΠΙΛΕΞΩ αν θα συμμεριστώ ή όχι τα λεγόμενά τους. Το ότι έχουμε γεμίσει με δήθεν δημοσιογράφους που μας λένε ότι είναι "υπερασπιστές" μας, ότι είναι η "φωνή" μας, είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα? Πήραμε έτσι αυθαίρετα το δικαίωμα να μιλήσουμε και να πούμε ότι ιδεολογικά μας εκφράζει, μέσα σε κεντρικά δελτία ειδήσεων? ΑΙΣΧΟΣ - τέλος. Αν ήταν έτσι, κι εγώ όταν γράφω ειδήσεις και review, να πετάω και μέσα τις προσωπικές μου προτιμήσεις (DELL XPS FTW, etc)? Είναι πραγματικά λαθος να λες ότι είσαι ειδησεογράφος και να πετάς μέσα προσωπικές πινελιές. Τη γνώμη σου αν θες να την πεις, τη λες κατόπιν, σε κάποιο άρθρο/ραδιοφωνική εκπομπή. Μέσα στις ειδήσεις? Κατευθυνόμενη, ανάλογα με την όρεξη και την άποψη του καθενός, ενημέρωση? Δε μιλάω καν για την επιλογή των ειδήσεων στα κεντρικά δελτία, τις ειδήσεις που παίζουν τελευταίες πριν τα αθλητικά και διάφορα άλλα όμορφα. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, είναι ότι το φαινόμενο επεκτάθηκε μαζικά, από την TV στο ραδιόφωνο και στις εφημεριδες. Ο κόσμος πλέον αντί να διαβάζει τα γεγονότα, διαβάζει και ακούει απόψεις του καθενός, οι οποίες βέβαια "περνάνε" στη "μάζα". Και σε ρωτάω, θα αλλάξει ποτέ αυτό? Δεν το σιχαθήκατε κι εσείς οι ίδιοι να το βλέπετε? Δεν ήρθε η ώρα να τους διώξετε από μόνοι σας αυτούς που ντροπιάζουν το επάγγελμά σας? Αυτούς που στο όνομα της τηλεθέασης, θυσιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα, αξιοπρέπεια και αντικειμενικότητα, επιδεικνύοντας μηδενική ηθική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 7, 2009 #1726 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 άρα δεν έχεις δική σου εμπειρία.Απλα θα σου πω οτι Στρ.σχολές με Σχ.Αστ... μέρα με την νύχτα. εχεις προσωπικη εμπειρια?@ventouzass: Κι εγώ έχω έναν γνωστό που είχε μια γκόμενα που ο κολλητός της έχει θείο καθαριστή σε κέντρο εκπαίδευσης αστυνομικών σκύλων, και έχει ακούσει ιστορίες...μπραβο.εισαι εξυπνος!ξερεις κατι παραπανω απο μενα?αν ναι πες το και ασε την ειρωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιανουάριος 7, 2009 #1727 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 παιδια πηγα την Δευτερα την γυναικα μου στον γιατρο τηςπου ειναι στην Ζαιμη..........ηταν ολοι οι δρομοι μεσα στην νεκραμονο αστυνομικοι και εγω με την γυναικα μου επαθα πλακαμια νεκρικη σιγη μερα μεσημερι.και κατι αλλο........ρε παιδια ακομα και σημεραδεν εχω δει καμια πορεια για τον ατυχο αστυνομικοουτε καμια βιτρινα κομματια.......ουτε μολοτωφ......ετσι ειναι......... αυτα τα παιδια ουτε αδελφια μας μπορει να ειναι ουτε πατεραδες μαςουτε φιλοι μας ουτε ενας απο εμας ειναι........ειναι αστυνομικοι...ειναι οι μπατσοι οπως θα ελεγαν και οι του κατηχητικου......θα ελεγα τι θα επρεπε να γινει αλλα..........μας εχει φαει η <<δημοκρατια>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Ιανουάριος 7, 2009 #1728 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Φιλε Αστρολαβος πραγματικα σε σεβομαι σαν ατομο και για τις αποψεις σου (τουλαχιστον οσο προλαβα να δω σε αυτο το λιγο διαστημα μου ειμαι μελος στο forum) αλλα και για τις πρωτοβουλιες που παίρνεις και χειριζεσαι τα θέματα.Ζητω συγγνωμη λοιπον και ανακαλλω ολα οσα ειπα και εθειξαν την διοικητικη ομαδα του forum.Dehnino, οταν βγεις στην αγορα εργασίας με το καλο ως Φυσικος (το μαντεψα απο το τιτλο που έχεις μαλλον) θα δεις τι δύσκολο ειναι να βρεις δουλεια. Η Γνώση μετράει, και οποιος εχει γνωσεις σήμερα και ειναι αστερι στον τομέα του δύσκολα θα μεινει ανεργος, είτε ειναι απο ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΚΕΣ ή οτι αλλο θες. Το πολύ πολύ να μην βρει δουλεια ενας άσχετος δημοσιογραφος ή να μην εχουν πειθώ τα λεγόμενα του αν όντως δεν αξιζει.Υπαρχουν επιστημονες ρουφιανολογοι στην ειδικότητά μου. Η παραπληροφόριση είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας, αλλά αν θες να το ψάξεις η αλήθεια δεν κρύβεται. Αλλωστε υπάρχουν πολλες πηγές να διασταυρώσεις ενα γεγονός. Ενας αστυνομικός όμως, θα έχει μόνιμη δουλεια. Αυτο ειναι ενα τεραστιο αβανταζ σε σχέση με καποιον αλλον. Το θεμα ειναι οτι αυτος ο αστυνομικος θα σε προτατεύει, είτε κάνει καλα την δουλεια του είτε οχι. Ειτε ειναι εκπαιδευμένος σωστά είτε οχι. Ειτε έχει ηθικές αναστολές είτε όχι. Είτε είναι εντιμος είτε όχι. Δεν μπορείς να επιλεξεις αστυνομικο να σε φυλάει εκτός και αν θες bodyguards. Αντιθετα μπορεις να επιλεξεις ποιον δημοσιογραφο θα εμπιστεύεσαι. Για αυτο αναφερα νωριτερα το θεμα, οτι μήπως, ίσως, θα ηταν σωστό να σκεφτούμε πως θα ήταν καλύτερο για όλους να υπάρχει ένα καλύτερο σύστημα αξιολογισης ενος παιδιού (αλιμονο αν στα 18 εισαι σε θεση να αποφασισεις τι θα κανεις στην ζωη σου) πριν μπει στο Αστυνομικο Σώμα.Για παραδειγμα, ξερω παιδια, μεσω του γιου μου και απο το σχολειο που συζητάω με γονεις, που εχουν γραψει λίστες που θα τις δωσουν στους γιους τους για να "κανονισουν" μερικους αντιπαθητικους.Τα ιδια παιδια που πετανε τωρα πετρες και καινε και βριζουν την Αστυνομια. Τα ιδια παιδια γινονται αστυνομικοι.ΥΣ: Κοιταξε τα PM σου Αστρολαβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 7, 2009 #1729 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 και κατι αλλο........ρε παιδια ακομα και σημερα δεν εχω δει καμια πορεια για τον ατυχο αστυνομικο ουτε καμια βιτρινα κομματια.......ουτε μολοτωφ...... υποτιθεται οταν κανεις πορεια τη κανεις εναντια στο συστημα,στο κρατος η κατι παρεμφερες αν γινοταν πορεια για τον αστυνομικο εναντια σε ποιον θα γινοταν?στην υποτιθεμενη τρομοκρατικη οργανωση? και αν εσυ καιγεσαι τοοοσο να γινει πορεια γιατι δεν πας να την ξεκινησεις εσυ? απο ποτε εγινε καποια πορεια υποχρεωτικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2009 #1730 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 μα ειχαν κανει πορεια οι αστυνομικοι και τους δειραν οι αλλοι αστυνομικοι , δλδ μπατσοι εναντιων μπατσων τρελο γελιο , αποκλειστικα και μονο στην Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιανουάριος 7, 2009 #1731 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 υποτιθεται οταν κανεις πορεια τη κανεις εναντια στο συστημα,στο κρατος η κατι παρεμφερεςαν γινοταν πορεια για τον αστυνομικο εναντια σε ποιον θα γινοταν?στην υποτιθεμενη τρομοκρατικη οργανωση? και αν εσυ καιγεσαι τοοοσο να γινει πορεια γιατι δεν πας να την ξεκινησεις εσυ? απο ποτε εγινε καποια πορεια υποχρεωτικη? αυτο λεω οτι το ενα ηταν παιδι και καεικε η αθηνα στην μνημη του ενω ο αστυνομικος ειναι αποπαιδι.... ουτε μανα εχει ουτε τιποτα ετσι απλα για την ιστορια και την υποκρισια........ οσο για το οτι μου την λες ενω λογικα δεν εχεις καταλαβει τι λεω...... δεν τρεχει τσαι .........οπως θα ελεγε και ενα φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 7, 2009 #1732 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 αυτο λεω οτι το ενα ηταν παιδι και καεικε η αθηνα στην μνημη του ενω ο αστυνομικος ειναι αποπαιδι.... ουτε μανα εχει ουτε τιποτα ετσι απλα για την ιστοριακαι την υποκρισια........μα δεν καηκε η αθηνα για τη μνημη του.αφορμη ψαχναν για τα επεισοδια τοτε και τους δοθηκε,αφορμη ψαχνουν τωρα καποιοι αλλοι για αλλους λογους που παλι δοθηκε.σε ξαναρωτω,γιατι δεν οργανωνεις εσυ μια πορεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 7, 2009 #1733 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 εχεις προσωπικη εμπειρια?Εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιανουάριος 7, 2009 #1734 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 μα δεν καηκε η αθηνα για τη μνημη του.αφορμη ψαχναν για τα επεισοδια τοτε και τους δοθηκε,αφορμη ψαχνουν τωρα καποιοι αλλοι για αλλους λογους που παλι δοθηκε.σε ξαναρωτω,γιατι δεν οργανωνεις εσυ μια πορεια?θα κανω και εγω καποια στιγμη μια πορεια ..........απο οτι βλεπωο καθε πικραμενος κανει και απο μια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 7, 2009 #1735 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Εχεις πμ στο οποιο δε μπορω να απαντησω γιατι δεν εχω 10 ποστ!:giveup: παντως δεν ειναι οτι ακουω ιστοριες που λενε,βλεπω αλλαγες σε συμπεριφορα και νοοτροπια προς το χειροτερο. το παιδι στη σνδ το ξερω 12 χρονια και στα τελευταια 4 εχει αλλαξει. θα κανω και εγω καποια στιγμη μια πορεια ..........απο οτι βλεπωο καθε πικραμενος κανει και απο μια......... για ποιο θεμα νιωθεις αδικημενος? πορεια δε κανει ο πικραμενος,κανει αυτος που καταπιεζεται και θελει να αντιδρασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 7, 2009 #1736 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Το σύστημα προσληψης ενός αστυνομικού μέσω των Πανελλαδικών είναι τελείως αποτυχημένο. Μας ειναι να μας προστατεύουν άτομα που γινονται αστυνομικοι με κριτηρια Μαθηματικων και Χημειας συν μπόνους τις γελοιες αθλητικές εξετασεις που τους κάνουν . . . ασε δε που η εκπαιδευση που τους δινουν ειναι περα για περα φασιστική και ναζιστική (του τύπου ο πολίτης είναι εχθρός σου). Φασκελοκουκουλωστα. Προς LevelOne: Δε σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα να με υποβαθμιζεις και να με εξευτελιζεις. Προφανως πειράχτικες απο τις απόψεις μου. Δικαιωμα σου και το σεβομαι. Αλλα δεν σεβομαι το γεγονος οτι μου κανεις προσωπική επιθεση μειώνοντας τον νοητικο μου υποβαθρο και το επαγγελμα μου. Το αστειο ειναι οτι εισαι και super moderator που υποτιθεται οτι εισαι ας πουμε "οργανο ταξης" του forum. Απαξιω να σε απαντησω. Συνηθιζω να μιλαω με πολιτισμενα ατομα που οταν διαφωνουν το δειχνουν με ευγενικο τροπο. Προφανως ομως, σιγουρα για μενα δεν αξιζεις την αρμοδιοτητα που σου εχουν δωσει.Προς xrist: Ποιος σου ειπε οτι ειμαι κομματοσκυλο ; Εγω την γνωμη μου ειπα και δεν ζηταω κανεναν να την ασπαστει. Σε τετοιες περιπτωσεις δεν νομιζω οτι μπορω να σου δωσω χειροπιαστα παραδειγματα. Ολοι ξερουμε τι εγινε με την siemens αλλα δεν μπορουν να το αποδειξουν με χειροπιαστα παραδειγματα. Φυσικα και τους κανουν μαθηματα επιστημονες ανθρωποι και δεν ειπα κανεναν απο αυτους ναζιστες ή φασιστες. Αλλα μπορώ να σου φερω παραδειγματα του συμμαθητη του γιου μου που περασε αστυφυλακας και γνωριζω τι εχει πει στον γιο μου για την σχολη του. Εκτος απο αυτο θα εχεις δει καποια δειγματα στην τηλεοραση (τοτε με την σφαλιαρες στο τμημα) ή ή http://www.youtube.com/watch?v=EZlXWeQVQkM ή http://www.youtube.com/watch?v=EZlXWeQVQkM . Φυσικα αυτα ειναι γελοια παραδειγματα ως τεκμηρια. Αλλα δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Αλλωστε ο σκοπος μου δεν ηταν να σε κανω να πειστεις και να συμφωνεις με αυτα που λεω, αλλα ο σκοπος μου ηταν να ακουστουν αυτα που λεω γιατι αρκετός κόσμος συμφωνει μαζί μου (βλ Αλαβανος βλ ο χρηστης ventouza και πιθανως και αλλοι). Οποτε, η γνωμη μου, η αποψη μου, ειναι αποψη και μερικων αλλων ανθρωπων. Απο αυτο και μονο, δεν σημαινει οτι λεμε ότι μας κατεβει στο κεφαλι άλλα ίσως θα έπρεπε και εμεις αλλά και εσυ να ψάξουμε περισσότερο το θεμα, παρα να διατηρούμε πάγιες αποψεις και να ειμαστε καθετοι σε μερικα ζητητημα. Τελος πάντων, θα σου πω οτι εχεις δικαιο για την μορφωση μας. Ουτε εμεις δεν εχουμε τα απαραιτητα στοιχεια οταν μας διαλέγουν αλλά τουλάχιστον εγώ δεν θα ειμαι υπεύθυνος για την ζωή σου. Και το υφακι του Βερυκιου που λες, δεν το ενστερνιζομαι. Γιατι αν εγλυφα οπως λες (και οντως ετσι γινεται σου το λεω απο πρωτο χερι που τα εχω ζησει) του ανωτερους τώρα θα έγραφα στο Βημα ή την Καθημερινη και όχι σε ενα τεχνολογικο forum.Δεν θα κατσω οπως παραπανω να απολογηθω. Εχω πολλά πράγματα να κανω απο το να δικαιολογουμαι για τις αποψεις μου σε ενα φορουμ που δεν με σέβεται όταν εγώ το σέβομαι. Οταν μάθετε να συζητάτε και να μιλάτε σαν άνθρωποι τοτε πειτε μου. Αλλα όχι κρυμμένοι πίσω απο μια οθόνη βγάζοντας το άχτι σας σε μένα για οτι κακο έχουν κανει οι συναδελφοι μου ειναι τουλαχιστον άνανδρο. Ντροπή σας κύριοι. Αν γράψω ότι οι δημοσιογράφοι είναι τσουτσέκια, αγράμματοι, αλήτες κι έχουν ***** στο κεφάλι τους, πώς θα φανεί σε όσους είναι δημοσιογράφοι? Αυτά γράφετε οι δύο ομοιδεάτες και ευχαριστούμε για την τεκμηριωμένη εξύβριση. Έδωσα link από την original φράση του κ. Αλαβάνου. Ήρθατε εκατοστοί. Έχει γεμίσει ο κόσμος από αναμεταδότες. Αν έχετε κάτι δικό σας να μας πείτε πείτε το. Αν μηρυκάζετε τη σκέψη του ΜΑΟ αυτούσια, φυσικά και θα σας πούνε κομματόσκυλα. Δεν είναι εξύβριση, αλλά τεκμηριωμένος χαρακτηρισμός. Σας είναι δύσκολο να βρίζετε "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" και να δολοφονείτε μορφωμένα και εκπαιδευμένα παιδιά που πέρασαν στα σώματα ασφαλείας με το σπαθί τους, με πανελλήνιες εξετάσεις? Η ντροπή που ακούσαμε είναι μπούμερανγκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιανουάριος 7, 2009 #1737 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 πορεια δε κανει ο πικραμενος,κανει αυτος που καταπιεζεται και θελει να αντιδρασει.εγω παλι απο οτι εχω δει τις τελευταιες εβδομαδες ο πικραμενος κανει πορειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 7, 2009 #1738 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Ο δημοσιογράφος έχει μια δουλειά - τη μετάδοση ειδήσεων, αντικειμενικά, εκθέτωντας τα γεγονότα (και αν θέλει απόψεις, ΟΣΕΣ περισσότερες μπορεί, όχι μια-δυο μπαμ-μπαμ, από τους 50 που πήραμε συνέντευξη). ΚΑΝΕΙΣ, μα πραγματικά ΚΑΝΕΙΣ, δε ζήτησε από το δημοσιογράφο την άποψή του, τη γνώμη του ή τον τρόπο που ερμηνεύει ο ίδιος τα γεγονότα. ΔΕΝ-ΜΕ-ΝΟΙΑΖΕΙ. Αν θελήσω να μάθω την άποψη κάποιου, δεν κοιτάω τον ειδησεογράφο/newscaster, υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και αρθρογράφοι που μπορώ να ακούσω και να ΕΠΙΛΕΞΩ αν θα συμμεριστώ ή όχι τα λεγόμενά τους. Να αγιάσει το στόμα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2009 #1739 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 που το ειδες , στην ΤΙΒΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 7, 2009 #1740 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Οπως αναφέρουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών, «εκατοντάδες είναι οι τραυματισμοί συναδέλφων και ορισμένοι εξ αυτών αρκετά σοβαροί λόγω της παθητικής στάσης,της ανοχής και της άμυνας που απαιτήθηκε από την ηγεσία με αποτέλεσμα το μάρμαρο να το πληρώνουν αυτοί που καθημερινά βρίσκονται στον δρόμο». Άντε πάλι τα τσιράκια του κ Αλαβάνου. Αφού συναντήθηκαν και πήραν γραμμή, τώρα κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση, γιατί δεν τους αφήνει να βαράνε τους διαδηλωτές και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.Είπαμε. Δεν θέλουν ηρεμία. Θέλουν αίμα κι έχουν σκυλιάσει από τη στάση της αστυνομίας.http://www.doe.gr/index.php?categoryid=3&p2_articleid=2465Οι νέες ταραχές την Παρασκευή γίνονται και πάλι στη μνήμη του Αλέξανδρου.Κάποιοι έχουν μνήμη ελέφαντα, ακοή φιδιού και όραση νυχτερίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.