ventouzass Ιανουάριος 6, 2009 #1701 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 συντομα θα καταληξουμε να συζηταμε για τετοια http://www.thelab.gr/showthread.php?t=59082θεματα και στην ελλαδα,σε ολους τους τομεις και οχι μονο για το ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 6, 2009 #1702 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 @darthtony Με τον σωστό εξοπλισμό και τους κατάλληλους ανθρώπους, δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι γιατί δεν έγινε τόσο γρήγορα, ορισμένες μέρες πριν με τον Αλέξανδρο. Σοβαρεύτηκαν ξαφνικά/ήταν "δικός" τους και το κάναν σωστά/συνωμοσίες? Πάντως σε όσα λέει ο Κούλογλου, υπάρχει μια αρχή: θεωρεί τους ανθρώπους του Επαναστατικού Αγώνα "έξυπνους" αρκετά, ώστε δε θα κάναν κάτι τέτοιο τώρα, ευννοόντας εν τέλει την ΕΑ. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί απλά να είναι τυφλωμένοι από μίσος, οπότε δεν συνειδητοποίησαν τι έκαναν τελικά. Αν βέβαια ευθύνονται όντως αυτοί για αυτό. @Petrossotrep: Συμφωνώ με όλα όσα λες, απλά θα σταθώ στο "δεν υπάρχει πουθενά στη φύση". Αν ακολουθούσαμε τη φύση, θα είχαμε πολύ πιο "στρατιωτικές" κοινωνίες (δες φωλιές εντόμων - απόλυτη τάξη, σχεδόν σαν "ρομπότ" - θυμίζει κάτι από ναζιστική Γερμανία ) Απλά τα ανθρώπινα ένστικτα και η απληστεία/περιέργειά μας (βασικότατα χαρακτηριστικά του είδους όπως πιστεύω) μας απαγορεύουν στην ουσία την αληθινή κοινωνία ισότητας. Μπορεί κάποιο κομμάτι ορισμένων ιδεολόγων να το αποζητά, αλλά δεν τους το επιτρέπει όλο το υπόλοιπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 6, 2009 #1703 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Απλά τα ανθρώπινα ένστικτα και η απληστεία/περιέργειά μας (βασικότατα χαρακτηριστικά του είδους όπως πιστεύω) μας απαγορεύουν στην ουσία την αληθινή κοινωνία ισότητας.τωρα πουμαι μεθυσμενος και βαρεθηκα να συζηταω με τον Νιονιο ας πω κ ενα σχολιο πανω σε αυτο.Μηπως η ισοτητα στις ανθρωπινες κοινωνιες ειναι εξ ορισμου ουτοπια ακριβως γιατι λειτουργουμε με κριτηρια εντελως ασυμβατα με αυτην?Δηλ στο βασικοτερο και πιο αρχεγονο ενστικτο μας πχ,διαλεγουμε συντροφο αναγνωριζοντας του καποια χαρακτηριστικα ανωτερα απο τα υπολοιπα subjects,δεν λεμε πχ μαμησα την Κουλα τωρα πρεπει να μαμησω και ολη την σαυροπαρεα της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 7, 2009 #1704 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 @darthtonyΜε τον σωστό εξοπλισμό και τους κατάλληλους ανθρώπους, δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι γιατί δεν έγινε τόσο γρήγορα, ορισμένες μέρες πριν με τον Αλέξανδρο. Σοβαρεύτηκαν ξαφνικά/ήταν "δικός" τους και το κάναν σωστά/συνωμοσίες? Πάντως σε όσα λέει ο Κούλογλου, υπάρχει μια αρχή: θεωρεί τους ανθρώπους του Επαναστατικού Αγώνα "έξυπνους" αρκετά, ώστε δε θα κάναν κάτι τέτοιο τώρα, ευννοόντας εν τέλει την ΕΑ. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί απλά να είναι τυφλωμένοι από μίσος, οπότε δεν συνειδητοποίησαν τι έκαναν τελικά. Αν βέβαια ευθύνονται όντως αυτοί για αυτό. @Petrossotrep: Συμφωνώ με όλα όσα λες, απλά θα σταθώ στο "δεν υπάρχει πουθενά στη φύση". Αν ακολουθούσαμε τη φύση, θα είχαμε πολύ πιο "στρατιωτικές" κοινωνίες (δες φωλιές εντόμων - απόλυτη τάξη, σχεδόν σαν "ρομπότ" - θυμίζει κάτι από ναζιστική Γερμανία ) Απλά τα ανθρώπινα ένστικτα και η απληστεία/περιέργειά μας (βασικότατα χαρακτηριστικά του είδους όπως πιστεύω) μας απαγορεύουν στην ουσία την αληθινή κοινωνία ισότητας. Μπορεί κάποιο κομμάτι ορισμένων ιδεολόγων να το αποζητά, αλλά δεν τους το επιτρέπει όλο το υπόλοιπο. Ότι θυμάται χαίρεται ο Κούλογλου. Όταν η 17Ν δολοφονούσε, δεν ήταν αρκετά έξυπνη? Όταν κατέβαζαν τα παιδάκια και έκαιγαν την Αθήνα δεν ήταν αρκετά έξυπνοι? Άλλαξαν οι καιροί. Ο κόσμος τους έχει σιχαθεί. Τα σαυροειδή της ριζοσπαστικής αριστεράς προσηλυτίζουν κάθε πικραμένο, όπως κάνουν οι θρησκευτικές οργανώσεις. Το κατάλαβαν οι γονείς και μαζεύουν τα παιδιά τους, για να μην τα χάσουν, όπως τα μαζεύουν όταν δούνε παπάδες, σαιεντολόγους κι άλλους περίεργους να τα πλησιάζουν. Αυτό δεν υπολόγισαν οι μαθουσάλες του Επαναστατικού Αγώνα και της ριζοσπαστικής αριστεράς. Μας λένε ότι η Αστυνομία το ήξερε ότι θα γίνει κι άλλη απόπειρα, αλλά δεν πήραν μέτρα. Σοβαρά? Κι εμείς το ξέραμε. Κι όλη η Ελλάδα το ήξερε. Και πάντα υπάρχει κίνδυνος για την Αστυνομία που έρχεται σε επαφή με κάθε καρυδιάς καρύδι. Θα κυκλοφορούν μόνιμα με αλεξίσφαιρα επειδή έτσι είπε ο Κούλογλου? Κάθε κίνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς, την προβλέψαμε και την ξέραμε. Τώρα μας λένε ότι όχι, δεν είμασταν εμείς οι πλιατσικολόγοι, οι αποκαιδολόγοι, οι νέρωνες, οι παιδόφιλοι, οι δολοφόνοι, γιατί εμείς είμαστε έξυπνοι? Ναι εσείς είστε, σας ξέρουμε, σας ξεμπροστιάσαμε και είδαμε και την εξυπνάδα σας. Άντε χαθείτε. Για τη βαλλιστική δε χρειάζεται μυαλό για να καταλάβεις ότι δεν βγαίνεις με νωπές μνήμες να μιλήσεις για εξοστρακισμό. Για περιπτώσεις όμως τρομοκρατικής δολοφονικής επίθεσης εναντίον αστυνομικών και όταν ήδη έχεις ταυτοποιήσει από πρόσφατο χτύπημα ένα όπλο, ε, δεν χρειάζεται να είσαι expert στη βαλλιστική για να βγάλεις πόρισμα τη δεύτερη φορά ότι πρόκειται για το ίδιο όπλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 7, 2009 #1705 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Τα σκώτοσεςΕάν το λές για εμένα, αυτό δεν είναι απάντηση,μήπως σου τελειώσανε τα επιχειρήματα?Η ορθογραφία είναι επίτηδες λάθος ( δεν το κατάλαβες?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 7, 2009 #1706 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 @darthtonyΜε τον σωστό εξοπλισμό και τους κατάλληλους ανθρώπους, δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι γιατί δεν έγινε τόσο γρήγορα, ορισμένες μέρες πριν με τον Αλέξανδρο. Σοβαρεύτηκαν ξαφνικά/ήταν "δικός" τους και το κάναν σωστά/συνωμοσίες? Σαφώς οι δυο περιπτώσεις δεν έχουν καμιά σχέση ως προς την ταυτοποίηση του όπλου, γιατί ήταν ήδη γνωστό από ποιο όπλο έφυγαν οι σφαίρες.(το βρίσκεις εύκολα από τους κάλυκες) Αποτελέσματα βαλλιστικής δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.(Και δεν νομίζω ότι έχουν καμιά σημασία...αφού δεν αμφισβητεί κανείς αν προσέκρουσε κάπου μια σφαίρα η όχι.) Άλλο ταυτοποίηση, άλλο βαλλιστική εξέταση που χρειάζεται πολύ χρόνο. Όσο για τον Κουλογλου...κάποτε κυκλοφορούσε η φήμη ότι αυτός και κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι είναι ''παιδιά'' του Τζορτζ Σόρος...χμ αρχίζω να το πιστεύω. Για έξυπνους η οχι τρομοκράτες...δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είναι θέμα timing. Εάν το λές για εμένα, αυτό δεν είναι απάντηση,μήπως σου τελειώσανε τα επιχειρήματα?Η ορθογραφία είναι επίτηδες λάθος (και αυτό δεν κατάλαβες?) Ειναι σαφέστατο δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις...σίγουρα δεν αναφέρεται σε σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 7, 2009 #1707 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Για τη βαλλιστική δε χρειάζεται μυαλό για να καταλάβεις ότι δεν βγαίνεις με νωπές μνήμες να μιλήσεις για εξοστρακισμό. Για περιπτώσεις όμως τρομοκρατικής δολοφονικής επίθεσης εναντίον αστυνομικών και όταν ήδη έχεις ταυτοποιήσει από πρόσφατο χτύπημα ένα όπλο, ε, δεν χρειάζεται να είσαι expert στη βαλλιστική για να βγάλεις πόρισμα τη δεύτερη φορά ότι πρόκειται για το ίδιο όπλο.δεν νομίζω οτι έτσι απλά ταυτοποιείς δύο όπλα(είπαν οτι είναι το ίδιο όπλο οχι απλά ο ίδιος τύπος όπλου) δεν είμαι ειδικός στη βαλλιστική, οπότε το βουλώνω. τον προβληματισμό μου είπα.και προς τί όλη αυτή η στοχοποίηση της αριστεράς?μήπως ο κόσμος δεν έχει σιχαθεί τα δύο μεγάλα κόματα? έχουμε καταλήξει να κυβερνιόμαστε απο δύο οικογένειες, κληρονομικά! αυτοί κάνουν πιο νόμιμο πλιάτσικο?δεν κάηκε το καλοκαίρι η ελλάδα? η αριστερά εφταιγε πάλι? δεν θα έπρεπε να λέγονται και αυτοί αποκαιδολόγοι και πλιατσικολόγοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 7, 2009 #1708 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 δεν είμαι ειδεικός η αριστερά ευταιγε πάλιδεν ξερω για τις φωτιες,αλλα τουλαχιστον για τα κατορθωματα των 2 κομματων στην παιδεια εχεις το πιο ατρανταχτο επιχειρημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 7, 2009 #1709 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 δεν ξερω για τις φωτιες,αλλα τουλαχιστον για τα κατορθωματα των 2 κομματων στην παιδεια εχεις το πιο ατρανταχτο επιχειρημα.:red: τι να κάνουμε δεν είμαι καλος στην ορθογραφία.(αλλά απο όλο το ποστ μου κόλησες σε δύο λέξεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 7, 2009 #1710 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 LOL, Δεν με ενδιαφέρουν τα λάθη που κάνει ο καθένας, αλλά το συγκεκριμένο έβγαζε άλλο νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Ιανουάριος 7, 2009 #1711 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 άραγε θα γίνει τόση φασαρία οπως με το θάνατο του Αλέξη στα κανάλια; δεν νομίζω...Αν βέβαια οι ειδικές δυνάμεις την επόμενη φορά επιδείξουν μηδενική ανοχή θα αρχίσουν να κράξουν οι δημοσιογραφίσκοι για δολοφόνους....Αλλά βέβαια, άλλο να πεθαίνει ένας μπάτσος και άλλο να πεθαίνει ένας τρομοκράτης...Ενας αστυνομικος βρισκεται ανα πάσα στιγμή σε κίνδυνο. Εχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει την ζωη του σε αντίθεση με κάποιον πολίτη. Και μην ξεχνάς ότι ειναι διαφορετικό να σκοτώνει ένα όργανο της τάξης για να πουλήσει μαγκιά (προσωπικη άποψη) και ειναι διαφορετικό να σκοτώνει ένας χyz αναρχικος/τρομοκρατης που άλλωστε είναι κατι για το οποιο είμαστε σίγουροι οτι θα κάνει ως εγκληματιας που ειναι και χαρακτηριζεται (λογική σκέψη). Το πρώτο θέμα πουλάει περισσότερο, το δεύτερο θέμα δεν πουλάει τοσο πολυ. ΜΜΕ. Τα χάλια τους δε βλεπονται(συμπερασμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 7, 2009 #1712 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ασε δε που η εκπαιδευση που τους δινουν ειναι περα για περα φασιστική και ναζιστική αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 7, 2009 #1713 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Η εκπαίδευση των αστυνομικών κατά την άποψη του κ. Αλαβάνου είναι ναζιστική, του τύπου εχθρός σου είναι ο πολίτης, επειδή γίνεται σε στρατόπεδα, έξω από την κοινωνία, όπως γίνεται με όλες τις στρατιωτικές σχολές. Φαίνεται ότι τις ίδιες απόψεις ασπάζονται και οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας, για προσλήψεις με κομματικά κριτήρια και για πλήρη κατάργηση της εκπαίδευσης. Τα αντικείμενα εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτές καθορίζονται από την πολιτεία και το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, οπότε εκφράζουν τη βούληση του τύπου της δημοκρατίας που έχουμε.Μόνο θετικό μπορώ να χαρακτηρίσω το γεγονός ότι υπάρχουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις και για την Αστυνομία. Νοιώθω ασφάλεια, ότι τα παιδιά που κοπίασαν να περάσουν τις εξετάσεις, δεν ανήκουν στον υπόκοσμο, δεν είναι κομματικά τσιράκια και με προσωπικό αγώνα πετυχαίνουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αστυνομικού.Νοιώθω ασφάλεια ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι ούτε μαγκάκια, ούτε κρετίνοι, ούτε ψυχοπαθείς, αφού ελέγχονται με αυστηρά κριτήρια και ιατρικές ψυχολογικές εξετάσεις.Η αντιτρομοκρατική, καλώς ή κακώς, υπολειτουργεί κατ' απαίτηση των αριστερών βουλευτών μας και των συνδικαλιστικών οργάνων της αστυνομίας, στα πλαίσια των δημοκρατικών αρχών και του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά και πάλι είναι επιλογή του τύπου της Δημοκρατίας που έχουμε.Επειδή ακριβώς τα νέα στελέχη της αστυνομίας που μπήκαν με το σπαθί τους έχουν δημοκρατικές αρχές, ξεφούσκωσε το τσουρέκι που μας έψηναν οι πλιατσικολόγοι με συνεχείς προκλήσεις. Δεν τους έκατσε και δεν θα τους κάτσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 7, 2009 #1714 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Kαι με τι κριτήριο θα ήθελες να μπαίνουν στην αστυνομία αγαπητέ δημοσιογράφε? με την ταυτότητα του κομματόσκυλου? Οι αθλητικές δοκιμασίες είναι ακριβώς οι ίδιες με τους πιλότους της Π.Α. και της Σχολής Ευελπίδων.Οσο για την εκπαίδευσή τους... αυτή θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη αλλά απέχει πάρα πολύ από αυτή που ισχυρίζεσαι. Δηλαδή όλοι αυτοί οι καθηγητές πανεπιστημίου που διδάσκουν στις σχολές αυτές είναι φασίστες και ναζιστές?Αν δεν γνωρίζεις μη πετάς πυροτεχνήματα.Να μη πούμε τι είδους εκπαίδευση και παιδεία έχουν οι δημοσιογράφοι... που για να προχωρήσουν στη ιεραρχία πρέπει να γλείφουν μια ζωή τα αφεντικά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 7, 2009 #1715 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 τελικα βρε παιδι μου,αμα εισαι αναρχικος μπορεις να υπερνικησεις μεχρι και τον χρονο.Μπορεις πχ να προβλεψεις οτι κατι θα γινει στις 6 Δεκεμβριου (λεμε τωρα) και να χεις φροντισει απο πριν να οργανωσεις μια ασχετη εκδηλωση για εκεινη την ημερα. Παραθετω φωτογραφιουλες απο Ιπποκρατους και Αλεξανδρας. ΥΓ:οι φωτοζ ειναι δικες μου και τις πουλαω προς 10 γκαζιλιονς το κομματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2009 #1716 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Φουλ ρεσπεκτ στα θεματα των ΧΥΤΑ εχουν 100% δικιο. Εφαρμοζουμε τεχνολογια 20ετιας και τη παρουσιαζουμε σαν καινοτομο λεγοντας πως κανουμε και καλο στο περιβαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 7, 2009 #1717 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Kαι με τι κριτήριο θα ήθελες να μπαίνουν στην αστυνομία αγαπητέ δημοσιογράφε με την ταυτότητα του κομματόσκυλου? Οι αθλητικές δοκιμασίες είναι ακριβώς οι ίδιες με τους πιλότους της Π.Α. και της Σχολής Ευελπίδων.Οσο για την εκπαίδευσή τους... αυτή θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη αλλά απέχει πάρα πολύ από αυτή που ισχυρίζεσαι. Δηλαδή όλοι αυτοί οι καθηγητές πανεπιστημίου που διδάσκουν στις σχολές αυτές είναι φασίστες και ναζιστές?Αν δεν γνωρίζεις μη πετάς πυροτεχνήματα.Να μη πούμε τι είδους εκπαίδευση και παιδεία έχουν οι δημοσιογράφοι... που για να προχωρήσουν στη ιεραρχία πρέπει να γλείφουν μια ζωή τα αφεντικά τους.οι οποιες ειναι απλα γελοιες,για να μη περασεις πρεπει να το προσπαθησεις.σε ολες τις στρατιωτικες σχολες σου βαζουν ***** μεσα στο κεφαλι και σε κανουν ρομποτακι.πληρης πλυση εγκεφαλου.οι καθηγητες μπορει να μην ειναι ναζιστες αλλα οι υπολοιποι εκπαιδευτες ειναι.παντου υπαρχει ιεραρχεια,εκτος απο την αναρχια,αρα ολοι γλυφουνε συμφωνα με αυτα που λες εσυ.οι χατζηνικοβερικιοι που λες απο ποιους κυνδυνευουν πιστευεις?απο τσαντακηδες και βιαστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 7, 2009 #1718 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 οι οποιες ειναι απλα γελοιες,για να μη περασεις πρεπει να το προσπαθησεις.σε ολες τις στρατιωτικες σχολες σου βαζουν ***** μεσα στο κεφαλι και σε κανουν ρομποτακι.πληρης πλυση εγκεφαλου.Έχεις δική σου εμπειρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Ιανουάριος 7, 2009 #1719 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Προς LevelOne: EDIT by me Προς xrist: Ποιος σου ειπε οτι ειμαι κομματοσκυλο ; Εγω την γνωμη μου ειπα και δεν ζηταω κανεναν να την ασπαστει. Σε τετοιες περιπτωσεις δεν νομιζω οτι μπορω να σου δωσω χειροπιαστα παραδειγματα. Ολοι ξερουμε τι εγινε με την siemens αλλα δεν μπορουν να το αποδειξουν με χειροπιαστα παραδειγματα. Φυσικα και τους κανουν μαθηματα επιστημονες ανθρωποι και δεν ειπα κανεναν απο αυτους ναζιστες ή φασιστες. Αλλα μπορώ να σου φερω παραδειγματα του συμμαθητη του γιου μου που περασε αστυφυλακας και γνωριζω τι εχει πει στον γιο μου για την σχολη του. Εκτος απο αυτο θα εχεις δει καποια δειγματα στην τηλεοραση (τοτε με την σφαλιαρες στο τμημα) ή ή http://www.youtube.com/watch?v=EZlXWeQVQkM ή http://www.youtube.com/watch?v=EZlXWeQVQkM . Φυσικα αυτα ειναι γελοια παραδειγματα ως τεκμηρια. Αλλα δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Αλλωστε ο σκοπος μου δεν ηταν να σε κανω να πειστεις και να συμφωνεις με αυτα που λεω, αλλα ο σκοπος μου ηταν να ακουστουν αυτα που λεω γιατι αρκετός κόσμος συμφωνει μαζί μου (βλ Αλαβανος βλ ο χρηστης ventouza και πιθανως και αλλοι). Οποτε, η γνωμη μου, η αποψη μου, ειναι αποψη και μερικων αλλων ανθρωπων. Απο αυτο και μονο, δεν σημαινει οτι λεμε ότι μας κατεβει στο κεφαλι άλλα ίσως θα έπρεπε και εμεις αλλά και εσυ να ψάξουμε περισσότερο το θεμα, παρα να διατηρούμε πάγιες αποψεις και να ειμαστε καθετοι σε μερικα ζητητημα. Τελος πάντων, θα σου πω οτι εχεις δικαιο για την μορφωση μας. Ουτε εμεις δεν εχουμε τα απαραιτητα στοιχεια οταν μας διαλέγουν αλλά τουλάχιστον εγώ δεν θα ειμαι υπεύθυνος για την ζωή σου. Και το υφακι του Βερυκιου που λες, δεν το ενστερνιζομαι. Γιατι αν εγλυφα οπως λες (και οντως ετσι γινεται σου το λεω απο πρωτο χερι που τα εχω ζησει) του ανωτερους τώρα θα έγραφα στο Βημα ή την Καθημερινη και όχι σε ενα τεχνολογικο forum.EDIT by me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventouzass Ιανουάριος 7, 2009 #1720 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Έχεις δική σου εμπειρία?κολλητος σε ΣΝΔ,φιλη σε αστυφυλακων και γνωστως σε ευελπιδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.