darthtony Ιανουάριος 5, 2009 #1661 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Πολυ εύκολη ερώτηση..Βρίσκεται το φυτώριο των τρομοκρατών Αρα τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί? το κράτος ? ποιοι?....μήπως ο πατέρας του? Μάλλον για αφελείς μας περνάς. Και ρωτάω. "Θα γίνει πορεία για την άνανδρη αναίτια επίθεση στον 21χρονο Διαμαντή? Το κεντρικό σύνθημα θα είναι κουκουλοφόροι γουρούνια δολοφόνοι ? Βλέπω τους δήθεν ευαίσθητους να κάνουν την πάπια. το παρακράτος. πώς το θεωρείς σίγουρο, οτι τον σκότωσαν κουκουλοφόροι?επειδή το λένε τα κανάλια? Αν θα γινει πορεία δεν νομίζω. αλλά εφόσον θεωρείς, οτι τον σκότωσαν τρομοκράτες, που θές να κάνουνε την πορεία στη βουλή? στη ΓΑΔΑ ?στη γιάφκα με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2009 #1662 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 το παρακράτος.πώς το θεωρείς σίγουρο, οτι τον σκότωσαν κουκουλοφόροι?επειδή το λένε τα κανάλια?όταν όμως έφαγε τη σφαίρα ο πιτσιρικάς, έπρεπε να δεχτούμε χωρίς δεύτερη κουβέντα τα πορίσματα των δημοσιογραφίσκων ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 5, 2009 #1663 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 όταν όμως έφαγε τη σφαίρα ο πιτσιρικάς, έπρεπε να δεχτούμε χωρίς δεύτερη κουβέντα τα πορίσματα των δημοσιογραφίσκων ε ;για ποια πορίσματα ακριβώς μιλάς?τη σφαίρα ο πιτσιρικάς την έφαγε απο αστυνομικο. αυτό είναι σίγουρο.δεν σου είπα να τα δεχτείς. (εγώ δεν τα δέχομαι)και είναι πολύ πιθανόν η συγκεκριμένη περίπτωση,(του αλέξη) να είναι αποτέλεσμα της τρέλας του εν λόγω ανθρώπου και να μην έχει σχέση με την αστυνομία. αλλα τον τίτλο ΜΠΑ-ΓΟΥ-ΔΟ τον κέρδισαν μέσα σε πολλά χρόνια, με τις πράξεις τους. και εφόσον τόσο καιρό ήσασταν κατά των διαδηλώσεων, τώρα πώς ζητάτε να διαδηλώσουνε ξανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2009 #1664 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 το παρακράτος.πώς το θεωρείς σίγουρο, οτι τον σκότωσαν κουκουλοφόροι?επειδή το λένε τα κανάλια?P Αρα η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας είναι το παρακράτος...χμ ενδιαφέρον. Αν θα γινει πορεία δεν νομίζω. αλλά εφόσον θεωρείς, οτι τον σκότωσαν τρομοκράτες, που θές να κάνουνε την πορεία στη βουλή? στη ΓΑΔΑ ?στη γιάφκα με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες??? Εξω από την γιάφκα του πολυτεχνείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 5, 2009 #1665 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Ειχε γινει καποτε.. Μακαρι να ξαναγινει... Πότε...? Επί Φλωράκη μιλάς, εκείνη την υπηρεσιακή, που οδήγησε εν τέλει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 5, 2009 #1666 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Αρα η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας είναι το παρακράτος...χμ ενδιαφέρον. και γώ μπορώ να αρχίσω να βαράω αστυνομικούς, και να υπογράφω "οργάνωση κατακοκκινα και κομμουνιστικα μαρούλια" γιατί απορίπτετε απερίφραστα την αποψή μου?δεν πιστεύετε οτι είναι πιθανον? δηλαδή δεν υπάρχουν προβοκάτσια έτσι?ούτε έχουν γίνει ποτε! δεν απορίπτω την περίπτωση να είναι και τρομοκρατική επίθεση. αλλά αυτό είναι το πιο "απλοικο"και κατά την γνώμη μου λιγότερο πιθανόν.. edit: για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ τον αστυνομικό που πυροβολήθηκε εξίσου αδικοχαμένο με τον Αλέξη, και πραγματικά συγκινήθηκα όταν άκουσα στις ειδήσεις να μιλάει η αδερφή του. και άνετα θα διαμαρτυρόμουν για τον άδικο χαμό του. απλά εγώ δεν θα διαμαρτυρόμουν για τους "τρομοκράτες" και "κουκουλοφόρους" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2009 #1667 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Τα νέα γεγονότα έχουν ως εξής:Πυροβολείται ο γιος ενεργού μέλους του ΠΑΜΕ.Οι μεν, μιλάνε για παρακράτος που θέλει να φοβίσει την νεολαία να κατέβει στους δρόμους.Οι δε, για προβοκάτσια που θέλει να εμφανίζει το κράτος.. δολοφόνο παιδιών.Ιδανικές συνθήκες για συνέχιση της έντασης και δικαιολογία για ακόμα περισσότερες καταστροφές και ζημιές, με απώτερο σκοπό το χάος, στο όνομα ενός ακόμα δολοφονημένου παιδιού.Ποιος είναι αυτός που θέλει το χάος?Ευτυχώς ο μακακας αστόχησε.Ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος?Είμαι υποχρεωμένος να στο ξαναθυμίσωκαι να ξαναπώ ευτυχώς οι μακακες ξαναστοχησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 5, 2009 #1668 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Φανταζομαι το ξερουμε ολοι ποσο πανευκολο ειναι να βρεις ενα καλαζνικοφ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 5, 2009 #1669 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Είμαι υποχρεωμένος να στο ξαναθυμίσωκαι να ξαναπώ ευτυχώς οι μακακες ξαναστοχησαν.θεωρείς δηλαδή οτι είναι οι ίδιοι, και επιδιώκουν αποσταθερωποίηση του κράτους?αν ναι, τότε οκ συμφωνώ είναι και αυτό πιθανόν. αλλά σίγουρα δεν είναι μια απλή τρομοκρατική οργάνωσηπάντως κοιτώντας ποιος θα επωφεληθεί περισότερο, αυτός είναι σίγουρα το κράτος και η αστυνομία.και ακόμα δεν πιστεύω, οτι με αυτήν την ενέργεια αποσταθεροποιήται το κράτος. ίσα ίσα, ενισχύεται η αστυνομοκρατία, και η επιβολή της τάξης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 5, 2009 #1670 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Φανταζομαι το ξερουμε ολοι ποσο πανευκολο ειναι να βρεις ενα καλαζνικοφ . Ναι? για λέγε που τα βρίσκεις εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 5, 2009 #1671 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Ναι? για λέγε που τα βρίσκεις εσύ? ζηλευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 5, 2009 #1672 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 ζηλευεις? Ναι βρε και είμαι ενδιαφερόμενος, έχεις τίποτα καλό? Πάντως μεγάλη φαντασία έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2009 #1673 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 πάντως κοιτώντας ποιος θα επωφεληθεί περισότερο, αυτός είναι σίγουρα το κράτος και η αστυνομία.και ακόμα δεν πιστεύω, οτι με αυτήν την ενέργεια αποσταθεροποιήται το κράτος. ίσα ίσα, ενισχύεται η αστυνομοκρατία, και η επιβολή της τάξης!Νομίζω έχεις ''κολλήσει'' κάπου ρηχά...πήγαινε πιο βαθιά και..... εφάρμοσε την υπογραφή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 5, 2009 #1674 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 θεωρείς δηλαδή οτι είναι οι ίδιοι, και επιδιώκουν αποσταθερωποίηση του κράτους?αν ναι, τότε οκ συμφωνώ είναι και αυτό πιθανόν. αλλά σίγουρα δεν είναι μια απλή τρομοκρατική οργάνωσηπάντως κοιτώντας ποιος θα επωφεληθεί περισότερο, αυτός είναι σίγουρα το κράτος και η αστυνομία.και ακόμα δεν πιστεύω, οτι με αυτήν την ενέργεια αποσταθεροποιήται το κράτος. ίσα ίσα, ενισχύεται η αστυνομοκρατία, και η επιβολή της τάξης!Καλά διάβασε τις προκηρύξεις τους, δες ότι ξεκίνησαν το πρώτο κτύπημα τότε με τον Ξηρό κτλ και άλλο ένα συνέπεσε με δίκη τους και θα καταλάβεις τι σχέση έχουν με το ΜΕΡΑ, την 4η διεθνή και το δίκτυο Σπάρτακος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 5, 2009 #1675 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Νομίζω έχεις ''κολλήσει'' κάπου ρηχά...πήγαινε πιο βαθιά και..... εφάρμοσε την υπογραφή μου.για βοηθησέ με να ξεκολλήσω..Καλά διάβασε τις προκηρύξεις τους, δες ότι ξεκίνησαν το πρώτο κτύπημα τότε με τον Ξηρό κτλ και άλλο ένα συνέπεσε με δίκη τους και θα καταλάβεις τι σχέση έχουν με το ΜΕΡΑ, την 4η διεθνή και το δίκτυο Σπάρτακος.τις έχεις κάπου πρόχειρες? για βοήθησε λίγο και συ...δηλαδή πιστεύετε οτι δεν υπάρχουν προβοκάτορες? είναι προιόντα της αφελής φαντασίας μερικών?κοιτώντας ποιος επωφελείται πιο πολύ, εγώ βγάζω το συμπέρασμα οτι είναι προβοκάτσια.τι συμφέρον θα είχε το ΜΕΡΑ με τη δολοφονία του αστυνομικου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 5, 2009 #1676 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 κοιτώντας ποιος επωφελείται πιο πολύ, εγώ βγάζω το συμπέρασμα οτι είναι προβοκάτσια. EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ 6.12 ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 5, 2009 #1677 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Πότε...?Επί Φλωράκη μιλάς, εκείνη την υπηρεσιακή, που οδήγησε εν τέλει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη? :crazy::crazy: οχι ρε... Το '81 ηρθε η αριστερα... Ομως ειπα ομως και πριν, οταν γινεις κυβερνηση αλλαζουν τα πραγματα. Προχτες διαβαζα την κυριακατικη ελευθεροτυπια και ο Χρυσοχοιδης εκανε μια πολυ ευστοχη τοποθετηση.. "Ο ΣΥΡΙΖΑ με 34 χρονια καθυστερηση υποδυεται το ΠΑΣΟΚ του '70, χωρις να αντιλαμβανεται τις αλλαγες που εχουν συμβει στην ελληνικη κοινωνια." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 5, 2009 #1678 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 για βοηθησέ με να ξεκολλήσω..τις έχεις κάπου πρόχειρες? για βοήθησε λίγο και συ...δηλαδή πιστεύετε οτι δεν υπάρχουν προβοκάτορες? είναι προιόντα της αφελής φαντασίας μερικών?κοιτώντας ποιος επωφελείται πιο πολύ, εγώ βγάζω το συμπέρασμα οτι είναι προβοκάτσια.τι συμφέρον θα είχε το ΜΕΡΑ με τη δολοφονία του αστυνομικου?Ένα κομμάτι(............................ κτλ)Το Πολυτεχνείο του 73 μεταμορφώθηκε στις μέρες μας σε γιορτή από τους απόλεμους και από αυτούς που, όχι μόνο δεν συμμετείχαν στην εξέγερση, αλλά και κατηγορούσαν το γεγονός ως δημιούργημα 300 πρακτόρων του Ρουφογάλη και της ΚΥΠ (βλ. ΚΚΕ. ΚΝΕ). Σήμερα αυτοί οι "αγωνιστές"περιφρουρούν το Πολυτεχνείο σε συνεργασία με τα ΜΑΤ, ενώ οι ίδιοι οι σφαγείς, τα σώματα ασφαλείας, ο στρατός, οι φονιάδες του Κουμή, της Κανελοπούλου, του Καλτεζά, μέσα σε ένα πνεύμα ταξικής και κοινωνικής συμφιλίωσης, καταθέτουν στεφάνια και λουλούδια.(............................ κτλ)- Να αντιπαρατεθούμε στους απολογητές της καθεστωτικής ηθικής και της αστικής νομιμότητας που καταδικάζουν την ένοπλη δράση, από όποιον πολιτικό χώρο κι αν αυτοί προέρχονται.- Να επιτεθούμε άμεσα στους μηχανισμούς και τους οργανισμούς που στηρίζουν και προωθούν τα εγκλήματα της Νέας Τάξης, στις δομές του καπιταλισμού, οικονομικές και πολιτικές, στον κρατικό μηχανισμό και τα παρακλάδια του.- Να αγωνιστούμε για να αντιστρέψουμε τους όρους του σύγχρονου πολέμου, περνώντας στην αντεπίθεση, να μεταφέρουμε τον φόβο στους κόλπους του συστήματος και τους υπηρέτες του.- Να αγωνιστούμε για την αφύπνιση των συνειδήσεων και την ριζοσπαστικοποίησή τους, για την διαμόρφωση των υποκειμενικών συνθηκών, για τη γενίκευση του αγώνα και της επαναστατικής ελπίδας.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, που πιστεύουμε πως αξίζει κανείς να αγωνίζεται. (............................ κτλ)Με μια τέτοια διεθνή προοπτική πιστεύουμε πως είναι δυνατή και εφικτή ή πραγμάτωση του επαναστατικού οράματος.Η πραγματική έφοδος στον ουρανό...- Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη διπλή βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 5 Σεπτεμβρίου 2003.- Επίσης, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στη Citibank στο Ν. Ψυχικό στις 14 Μαρτίου 2004.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 5, 2009 #1679 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 "Ο ΣΥΡΙΖΑ με 34 χρονια καθυστερηση υποδυεται το ΠΑΣΟΚ του '70, χωρις να αντιλαμβανεται τις αλλαγες που εχουν συμβει στην ελληνικη κοινωνια."Σιχαθηκαν και τον εαυτο τους οι πασοκοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 5, 2009 #1680 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Σιχαθηκαν και τον εαυτο τους οι πασοκοι.so true.. so true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.