jpavly Δεκέμβριος 18, 2008 #1441 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Το thread κλείνει μέχρι αύριο και να καταλάβετε ότι δεν θα το κάνουμε κομματο-μάχη εδώ πέρα. Άντε καληνύχτες. Btw, αν δω συνέχεια των παραπάνω στο ΠΟΘ αύριο, έχετε για βρυσούλες. Αυτά αρμόζουν σε καφενεία, όχι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 18, 2008 #1442 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Δες τι απαιτούν. Δε λέω, σημαντικά, αλλά δεν είδα καμία ΓΣ για το ότι δεν έχουμε δηλώσει μαθήματα, ή που δεν έχουμε πάρει βιβλία ακόμα ή που δεν ξέρουμε το πρόγραμμα της εξεταστικής (που τυπικά αρχίζει 19/1)Ωχ καλή φάση... "Απαιτούμε να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας, να γεννήσει το κράτος θέσεις εργασίας, να σταματήσει να βρέχει, να μας μάθεται πως να φερόμαστε χωρίς να φαινόμαστε ζουρνάδες! Όχι τώρα, ΤΩΡΑ!"Απόγονοι των σοφών της αρχαίας Ελλάδας, ανακαλύψανε την αναρχία, τον αντικομφορμισμό και το Hi5 και νομίζουν ότι τα αυγά τα κουρεύουνε... WFP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 19, 2008 #1443 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Ενδιαφέρον βίντεο: Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το σημείο από 0:44 μέχρι 1:10, καθώς και τα σχόλια των πολιτών στο τέλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 19, 2008 #1444 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Τα νέα γεγονότα έχουν ως εξής:Πυροβολείται ο γιος ενεργού μέλους του ΠΑΜΕ.Οι μεν, μιλάνε για παρακράτος που θέλει να φοβίσει την νεολαία να κατέβει στους δρόμους.Οι δε, για προβοκάτσια που θέλει να εμφανίζει το κράτος.. δολοφόνο παιδιών.Ιδανικές συνθήκες για συνέχιση της έντασης και δικαιολογία για ακόμα περισσότερες καταστροφές και ζημιές, με απώτερο σκοπό το χάος, στο όνομα ενός ακόμα δολοφονημένου παιδιού.Ποιος είναι αυτός που θέλει το χάος?Ευτυχώς ο μακακας αστόχησε.Ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 19, 2008 #1445 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 ...Αγαπημενο μου canis particus graecus,τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα λειτουργουν καλυτερα ανοικτα.Μπορω αν θες να διευκολυνω την κατανοηση σου προσαρμοζοντας τα λογια μου στα συνηθη ερεθισματα που δεχεσαι.Εξω οι βασεις του θανατου.Αλλα ειναι τραγικο ,να προσπαθεις να μου κολλησεις την ταμπελα του μπλε επειδη εδωσα λινκ με το λεβεντη να κανει τον εν λογω χαρακτηρισμο και στο αποκορυφωμα της χυδαιοτητας να αναφερεσαι στο ατομο μου με β πληθυντικο συνδυαζοντας με με τους μπλε.Σου ειναι τραγικα δυσκολο μαλλον να τεκμηριωσεις μια αντιθετη στα γραφομενα μου αποψη και καταφευγεις σε τακτικες αμφιθεατρου.Αληθεια το κανεις αυτο και στην ακαδημαικη σου ζωη?Δηλ πχ σου διανεμει η κομματικη ηγεσια ενα index librorum prohibitorum και αν δεις το ονομα καποιου "απαγορευμενου" επιστημονα σε μια υποσημειωση αρνεισαι να διαβασεις το βιβλιο που την περιεχει?Τι πρεπει να κανω εγω για να κανεις τον υπερογκο κοπο να κουνησεις τα ματια σου πανω απο τα γραφομενα μου?Μηπως οταν βλεπεις ενα κειμενο λιγο πιο περιπλοκο απο συνθηματα αμφιθεατρου κομπλαρεις και το βαφτιζεις "πολιτικο λογο"?Δεν σουχει μιλησει ποτε κανεις για την πολωση και εγω ειμαι πολιτικαντης επειδη αναφερθηκα σε αυτην?Τα πανεπιστημιακα σου συγγραμματα δηλαδη ζητας να στα μεταφρασουν σε συνθηματακια για να τα καταλαβεις?(Λευτερια στο ηλεκτρονιο,Ιση βαρυτητα για ολους και οχι μονο τους χοντρους)...Φυσικα μπορω να δειξω κατανοηση στο οτι διαλυεται ο κοσμος σου οταν βλεπεις καποιον να δημιουργει αποψη μονος του και να μην παιζει το μηδενικο διπλα απο μια κομματικη μοναδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 19, 2008 #1446 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Κουκουλοφόροι συλλαμβάνουν διαδηλωτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 19, 2008 #1447 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Κουκουλοφόροι συλλαμβάνουν διαδηλωτήΝα συμπληρώσω:Κουκουλοφόροι Αστυνομικοί της Ασφάλειας με πολιτικά συλλαμβάνουν ''διαδηλωτή''.Κάτι που γινεται εδώ και πολλά χρόνια.Ξαφνικά κάποιοι σαν τον Κουλογλου ΤΩΡΑ το ανακάλυψαν.Να πω και από που τα παίρνει εδώ και πολλά χρόνια ο Κουλογλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 19, 2008 #1448 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Αγαπημενο μου canis particus graecus,τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα λειτουργουν καλυτερα ανοικτα.Μπορω αν θες να διευκολυνω την κατανοηση σου προσαρμοζοντας τα λογια μου στα συνηθη ερεθισματα που δεχεσαι.Εξω οι βασεις του θανατου.Αλλα ειναι τραγικο ,να προσπαθεις να μου κολλησεις την ταμπελα του μπλε επειδη εδωσα λινκ με το λεβεντη να κανει τον εν λογω χαρακτηρισμο και στο αποκορυφωμα της χυδαιοτητας να αναφερεσαι στο ατομο μου με β πληθυντικο συνδυαζοντας με με τους μπλε.Σου ειναι τραγικα δυσκολο μαλλον να τεκμηριωσεις μια αντιθετη στα γραφομενα μου αποψη και καταφευγεις σε τακτικες αμφιθεατρου.Αληθεια το κανεις αυτο και στην ακαδημαικη σου ζωη?Δηλ πχ σου διανεμει η κομματικη ηγεσια ενα index librorum prohibitorum και αν δεις το ονομα καποιου "απαγορευμενου" επιστημονα σε μια υποσημειωση αρνεισαι να διαβασεις το βιβλιο που την περιεχει?Τι πρεπει να κανω εγω για να κανεις τον υπερογκο κοπο να κουνησεις τα ματια σου πανω απο τα γραφομενα μου?Μηπως οταν βλεπεις ενα κειμενο λιγο πιο περιπλοκο απο συνθηματα αμφιθεατρου κομπλαρεις και το βαφτιζεις "πολιτικο λογο"?Δεν σουχει μιλησει ποτε κανεις για την πολωση και εγω ειμαι πολιτικαντης επειδη αναφερθηκα σε αυτην?Τα πανεπιστημιακα σου συγγραμματα δηλαδη ζητας να στα μεταφρασουν σε συνθηματακια για να τα καταλαβεις?(Λευτερια στο ηλεκτρονιο,Ιση βαρυτητα για ολους και οχι μονο τους χοντρους)...Φυσικα μπορω να δειξω κατανοηση στο οτι διαλυεται ο κοσμος σου οταν βλεπεις καποιον να δημιουργει αποψη μονος του και να μην παιζει το μηδενικο διπλα απο μια κομματικη μοναδα...Μπλα μπλα μπλα.συνεχιζεις να αερολογεις χωρις νοημα:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 19, 2008 #1449 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Για το ποτε θα σταματησουν ολα αυτα εχουμε καμια ενδειξη? Εμενα ρε παιδια ο πατερας μου, με εμαθε να φτιαχνω και οχι να χαλαω. Πως μπορει καποιος να καταστρεφει ξενες περιουσιες και να κοιμαται ησυχος ακομα δεν εχω καταλαβει. Εβλεπα κατι video που εσπαζαν πεζοδρομεια για να πεταξουν πετρες και μετα κλωτσουσαν καδους. Η μαγκια που ειναι? Ο προισταμενος μου στη δουλεια βλεπωντας αυτα το μονο που ειπε ειναι οτι δεν περιμενεις απο μια χωρα μελος της ευρωπαικης ενωσης τοσα χρονια να εχει τετοια προβληματα. Μηπως εντελει δεν ειμαστε πολιτισμενοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 19, 2008 #1450 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 καραβλαχοι ειμαστε.τωρα το καταλαβατε ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 19, 2008 #1451 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 καραβλαχοι ειμαστε.τωρα το καταλαβατε ομως?α. Εγώ είμαι Επτανήσιοςβ. Από πότε η καταγωγή είναι κάτι υποτιμιτικό; Εκτός κι αν στην προπαγάνδα δεν προλάβανε να σου μάθουν ότι τι είναι Βλάχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 19, 2008 #1452 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 καραβλαχοι ειμαστε.τωρα το καταλαβατε ομως?Nα μιλάς για τον εαυτό σου και τις γενικεύσεις να τις αφήσεις έξω. Επειδή κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι φωτιά δεν τους λές όλους homο sapiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 19, 2008 #1453 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Επειδή κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι φωτιά δεν τους λές όλους home sapiens/smarta$$ mode on (gznp διορθωσε αν πεφτω εξω).Βασικα homo sapiens ειναι το επιστημονικο ονομα του συγχρονου ανθρωπου.(sapiens=σοφος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 19, 2008 #1454 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 /smarta$$ mode on (gznp διορθωσε αν πεφτω εξω).Βασικα homo sapiens ειναι το επιστημονικο ονομα του συγχρονου ανθρωπου.(sapiens=σοφος )fixed βιαστικός mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 19, 2008 #1455 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 καραβλαχοι ειμαστε.τωρα το καταλαβατε ομως? Και τι καράβλαχοι όμως, με ευχέρια λόγου! Μπλα μπλα μπλα.συνεχιζεις να αερολογεις χωρις νοημα:sick: Trolls: εκεί που σταματάει η επιχειρηματολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 19, 2008 #1456 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 ...Τα πανεπιστημιακα σου συγγραμματα δηλαδη ζητας να στα μεταφρασουν σε συνθηματακια για να τα καταλαβεις?(Λευτερια στο ηλεκτρονιο,Ιση βαρυτητα για ολους και οχι μονο τους χοντρους)... Χαχαχαχααχα, πραγματικά γέλασα πολύ :hehe::hehe: Να συμπληρώσω:Κουκουλοφόροι Αστυνομικοί της Ασφάλειας με πολιτικά συλλαμβάνουν ''διαδηλωτή''. Όχι man, αντικειμενικά αυτό που είδες ήταν: Κουκουλοφόροι (άγνωστης ταυτότητας/προέλευσης) έδειραν και μπαγλάρωσαν κάποιον (άγνωστης ταυτότητας/προέλευσης), για άγνωστο λόγο και αιτία, τον οποίον κάπου πήγαιναν. Το αν ήταν αναρχικοί που το καναν σε άλλον αναρχικό (τα χω δει live αυτά), αναρχικοί που τα κάναν σε ακροδεξιό, ακροδεξιοί που τα κάναν σε αναρχικό, μυστικοί αστυνομικοί που τα κάναν σε αναρχικό, μυστικοί αστυνομικοί που τα κάναν σε αθώο πολίτη, μυστικοί αστυνομικοί που τα κάναν σε εγκληματία, δεν το ξέρεις. Κι αυτό Χρήστο είναι το πρόβλημα ΟΛΗΣ αυτής της κατάστασης, ότι μέσω της TV, όλοι βγάλαν ότι συμπέρασμα θέλανε, και γι αυτό καθόμαστε και συζητάμε για όλα αυτά, ενώ αντικειμενικά: - Τα πράγματα που κάνουν οι αναρχικοί και οι όποιοι τους ακολουθούνε σε αυτήν την καταστροφολογία είναι ανήθικα και εγκληματικά, ενώ όλοι αυτοί είναι άνετα υποψήφιοι δολοφόνοι (εκτός κι αν νομίζουν ότι η μολότωφ δε σκοτώνει). - Οι αστυνομικοί έχουν ομάδες συναδέλφων τους που πάνω στην αδικαιολόγητα ασυγκράτητη οργή τους, ξυλοκοπούν αγρίως κόσμο, εφαρμόζοντας τη "δικαιοσύνη του δρόμου", πράγμα που τους υποτιμά και δεν αρμόζει στο επάγγελμά τους, ενώ στιγματίζει ολόκληρο το αστυνομικό σώμα. Για το ποτε θα σταματησουν ολα αυτα εχουμε καμια ενδειξη? Εμενα ρε παιδια ο πατερας μου, με εμαθε να φτιαχνω και οχι να χαλαω. Πως μπορει καποιος να καταστρεφει ξενες περιουσιες και να κοιμαται ησυχος ακομα δεν εχω καταλαβει. Εβλεπα κατι video που εσπαζαν πεζοδρομεια για να πεταξουν πετρες και μετα κλωτσουσαν καδους. Η μαγκια που ειναι? Ο προισταμενος μου στη δουλεια βλεπωντας αυτα το μονο που ειπε ειναι οτι δεν περιμενεις απο μια χωρα μελος της ευρωπαικης ενωσης τοσα χρονια να εχει τετοια προβληματα. Μηπως εντελει δεν ειμαστε πολιτισμενοι? Απλά Χρήστο, όταν στην Αγγλία και τη Ρωσία είδα να γίνονται παρόμοια, βγήκαν έφιπποι και ειδικές δυνάμεις καταστολής και "φίμωσαν" τέτοιες αντιδράσεις. Μόνο εμείς και οι Γάλλοι δεν αντιδρούμε παρόμοια σε τέτοια φαινόμενα (το "δυστυχώς ή ευτυχώς" ταιριάζει πολύ στη συγκεκριμένη περίπτωση). /smarta$$ mode on (gznp διορθωσε αν πεφτω εξω).Βασικα homo sapiens ειναι το επιστημονικο ονομα του συγχρονου ανθρωπου.(sapiens=σοφος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 19, 2008 #1457 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 α. Εγώ είμαι Επτανήσιοςβ. Από πότε η καταγωγή είναι κάτι υποτιμιτικό; Εκτός κι αν στην προπαγάνδα δεν προλάβανε να σου μάθουν ότι τι είναι Βλάχος Nα μιλάς για τον εαυτό σου και τις γενικεύσεις να τις αφήσεις έξω. Επειδή κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι φωτιά δεν τους λές όλους homο sapiens Και τι καράβλαχοι όμως, με ευχέρια λόγου! Trolls: εκεί που σταματάει η επιχειρηματολογία. οποιος εχει τη μυγα...:whistling κανεις δεν καταλαβε οτι δεν εννοουσα καταγωγη,αλλα συμπεριφορα γιδοβοσκου.:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 19, 2008 #1458 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Μπα; Τώρα πέρα από τους μπάτσους, μας ενοχλεί η συμπεριφορά και των γιδοβοσκών; Πολύ ρατσιστής ρε φίλε για αριστερός. πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2008 #1459 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 κανεις δεν καταλαβε οτι δεν εννοουσα καταγωγη,αλλα συμπεριφορα γιδοβοσκου.:baby:μάλλον εσύ δεν ξέρεις να γράφεις καθώς η πρόταση''καραβλαχοι είμαστε''από το''είμαστε άνθρωποι με συμπεριφορά γιδοβοσκού''απέχουν δραματικά σε νόημα και φυσικά το βλάχος δεν περιγράφει συμπεριφορά αλλά καταγωγή...........οπότε το να απαντάς αμέσως πιο κάτω ''κανεις δεν κατάλαβε τι εννοούσα'' είναι επίσης λάθος.......δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να βρίσκεται μέσα στον εγκέφαλό σου για να αντιληφθεί τι ακριβώς θες να πεις με αυτά που γράφεις.....ή γράφτα σωστά και ξεκάθαρα ωστέ να μην γίνονται παρανοήσεις ή συμβουλέψου κανένα λεξικό πριν συντάξεις μια πρόταση.κανείς δεν γεννήθηκε σοφός και άριστος στο λόγο του....δεν είναι ντροπή αυτό που σου λέω.αλλά μην ρίχνεις και το επίπεδο της συζήτησης με θολά λόγια που τα γράφεις χωρίς την απαραίτητη προσοχή και βαρύτητα που απαιτείται όταν συνδιαλέγεσαι σε τόσο λεπτά ζητήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 19, 2008 #1460 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Μισό να μασήσω κάτι δάφνες να μαντέψω τι θες να πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.