Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

επισης να μου αποδειξεις οτι αυτοι που σπανε ειναι ολοι αναρχικοι ιδεολογικα και δεν ειναι κατι αλλο πχ φασιστες η εβραιοι η οτιδηποτε αλλο.

Προσωπικά είτε αναρχικοί είναι, είτε φασίστες είτε γάβροι δεν έχω πρόβλημα. Εφόσον φέρνουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του οποιοδήποτε, σφαίρα στο ψαχνό και μετά ανάκριση. Το κάθε τσογλάνι βουτάει μια μόλοτφω και όταν το σαπίζουν στο ξύλο όλοι λένε "Χούντα, χούντα κτλ". Θα ήθελα να ξέρω σε ποια άλλη ευρωπαική χώρα χρησιμοποιεί ο κάθε πικραμένος τους αστυνομικούς για να ξεχαρμανιάζει

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Προσωπικά είτε αναρχικοί είναι, είτε φασίστες είτε γάβροι δεν έχω πρόβλημα. Εφόσον φέρνουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του οποιοδήποτε, σφαίρα στο ψαχνό και μετά ανάκριση. Το κάθε τσογλάνι βουτάει μια μόλοτφω και όταν το σαπίζουν στο ξύλο όλοι λένε "Χούντα, χούντα κτλ". Θα ήθελα να ξέρω σε ποια άλλη ευρωπαική χώρα χρησιμοποιεί ο κάθε πικραμένος τους αστυνομικούς για να ξεχαρμανιάζει

ετσι ε?

οκ

να κοτσαρω ενα πολυβολο και να παω στα επεισοδια,και οποιος μπατσος η οτιδηποτε αλλος με πλησιασει απειλειτικα να αρχισω να τον γαζωνω?

επισης να μου αποδειξεις οτι ο 15χρονος με μαζα σωματος περιπου 50 κιλα πως μπορει να απειλησε 10 ειδικους φρουρους οπλισμενους και αναγκαστηκαν να τον πυροβολησουν

καταληψεις'επιθεσεις σε βαρος αστυνομιας¨ληστειες ....θες να κανεις και λιγο υπομονη να σου φερω φωτοζ απο τετοιες αφισες ?

ληστειες?

εννοεις αυτες που κλεψαν 10 πακετα μακαρονια και τα δωσαν σε γερους η μηπως οταν κλεψαν απο τις "Φτωχες" τραπεζουλες?

καταληψεις?σχολειων?μηπως τωρα να στειλουμε μπατσους στα σχολεια που εχουν καταληψεις?

τυχαια ειναι η προκαταληψη εναντια στην αστυνομια ε?

μεμονομενα περιστατικα ολα

και αυτο,και η ζαρτινιερα,και οι συνταξιουχοι,και η κοπελα που τη χτυπησε το παπι,και το δακρυγονο που εχει σκασει πανω στο ποδι μου χωρις λογο,

μηπως ολα αυτα προκαλουν οργη?

καποια στιγμη το ποτηρι ξεχυλιζει.

πρωτα απ ολα οι εξυπναδες αλλου

ειναι αναρχια και οχι αναρχιδια

και δε ξερω κατα ποσο εβγαλες σχολειο και εμαθες ορθογραφια.

και φανταζομαι δεν εχεις καμια ιδεα τι σημαινει κυριολεκτικα η λεξη αναρχια.

επισης να μου αποδειξεις οτι αυτοι που σπανε ειναι ολοι αναρχικοι ιδεολογικα και δεν ειναι κατι αλλο πχ φασιστες η εβραιοι η οτιδηποτε αλλο.

και δεν ηξερα οτι εχουμε χουντα και οτι πρεπει να εισαι απο 18 και πανω για να πας η να περασεις απο τα εξαρχεια.

να την εκκενωσουμε τη περιοχη τοτε για να κανουν οτι γουσταρουν οι μπατσοι χωρις να κυνδυνευει κανεις.τι λες?

θα σου αρεσε αυτη η ιδεα?

Εγώ ξέρω ότι το 80% αυτών αυτοαποκαλούνται αναρχικοί.Η αναρχία ξέρω μια χαρά τι είναι..και δεν χρειάζεται μυαλό...η ίδια η λέξη το λέει.

Όταν όμως είσαι φραγκάτος και πάς και σπάς τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των άλλων συναθρώπων σου..δεν μπορώ να σε πώ αναρχικό αλλά αναρχιδικό.

Δλδ άμα έρθω και σου πάρω το κινητό σου και το αυτοκίνητό σου δεν θα έχεις πρόβλημα?

Αναρχικός είσαι.Δεν πιστεύεις σε αυτά.Η ιδιοκτησία δεν είναι στο λεξιλόγιό σου.

Πάμε πάλι και από εμένα, κακώς έγιναν οι καταστροφές, σε καμία περίπτωση δεν τους υποστηρίζω και καλά έκανε η αστυνομία και συνέλαβε 6 άτομα για πλιάτσικο. Όταν είσαι αστυνομία όμως πρέπει να δείχνεις το σωστό, να είσαι υπεράνω αν θες να σε εμπιστεύονται, όχι δολοφονίες ή αυτό που ακούγεται στο απόσπασμα από το ράδιο. Το ότι έγινε η δολοφονία από αστυνομικό είναι που δείχνει το μέγεθος της υπόθεσης.

Αν θες επιστημονική απάντηση μη ρωτάς εμένα, ρώτα την ελληνική νομοθεσία, για ένα έγκλημα ανηλίκου συνήθως υπόλογοι είναι και οι γονείς μαζί με το ίδιο το παιδί. Κάτι παραπάνω ξέρουν.

Ωραία.

Όπως αναφέρθηκε και πρίν,το ότι ο 1 στους 10000 αστυνομικούς είχε πρόβλημα,δεν μπορείς να κατηγορείς όλο το σώμα.

Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι?

να κοτσαρω ενα πολυβολο και να παω στα επεισοδια,και οποιος μπατσος η οτιδηποτε αλλος με πλησιασει απειλειτικα να αρχισω να τον γαζωνω?

Όταν αν και εφόσον η πολιτεία σου εμπιστευτεί τη φύλαξη της, ναι.

επισης να μου αποδειξεις οτι ο 15χρονος με μαζα σωματος περιπου 50 κιλα πως μπορει να απειλησε 10 ειδικους φρουρους οπλισμενους και αναγκαστηκαν να τον πυροβολησουν

Η μολοτωφ δεν έρχεται σε συσκευασία νταμουτζάνας. Που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να την πετάξει

Εγώ ξέρω ότι το 80% αυτών αυτοαποκαλούνται αναρχικοί.Η αναρχία ξέρω μια χαρά τι είναι..και δεν χρειάζεται μυαλό...η ίδια η λέξη το λέει.

Όταν όμως είσαι φραγκάτος και πάς και σπάς τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των άλλων συναθρώπων σου..δεν μπορώ να σε πώ αναρχικό αλλά αναρχιδικό.

Δλδ άμα έρθω και σου πάρω το κινητό σου και το αυτοκίνητό σου δεν θα έχεις πρόβλημα?

Ωραία.

Όπως αναφέρθηκε και πρίν,το ότι ο 1 στους 10000 αστυνομικούς είχε πρόβλημα,δεν μπορείς να κατηγορείς όλο το σώμα.

Τώρα εσύ γενικεύεις...

Σου είπα εγώ ότι πρέπει να καταδικάσουμε όλη την αστυνομία???

Εγώ σου λέω ότι πρέπει να γίνεται καλύτερος έλεγχος στο ποιός μπαίνει στην αστυνομία, και γενικά όσοι είναι μέσα να ξυπνήσουν λίγο και να καταλάβουν ότι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα με την στάση τους και με τις πράξεις τους, να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι υπόδειγμα για τον λαό για να μπορεί να τους εμπιστευθεί, και όχι να γυρνάνε με την εξουσία που τους δίνει το όπλο και να το παίζουν μάγκες. Και δεν είναι μόνο ο ένας, άκου το απόσπασμα από το ράδιο που πόσταραν τα παιδιά, θα περίμενε κάποιος μία μέρα μετά τη δολοφονία να βάλουν λίγο μυαλό. Αν δεν κάνουν για αυτό το αξίωμα να σηκωθούν να φύγουν.

Τώρα εσύ γενικεύεις...

Σου είπα εγώ ότι πρέπει να καταδικάσουμε όλη την αστυνομία???

Εγώ σου λέω ότι πρέπει να γίνεται καλύτερος έλεγχος στο ποιός μπαίνει στην αστυνομία, και γενικά όσοι είναι μέσα να ξυπνήσουν λίγο και να καταλάβουν ότι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα με την στάση τους και με τις πράξεις τους, να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι υπόδειγμα για τον λαό για να μπορεί να τους εμπιστευθεί, και όχι να γυρνάνε με την εξουσία που τους δίνει το όπλο και να το παίζουν μάγκες. Και δεν είναι μόνο ο ένας, άκου το απόσπασμα από το ράδιο που πόσταραν τα παιδιά, θα περίμενε κάποιος μία μέρα μετά τη δολοφονία να βάλουν λίγο μυαλό. Αν δεν κάνουν για αυτό το αξίωμα να σηκωθούν να φύγουν.

Οκ σε αυτό συμφωνούμε :)

Η μολοτωφ δεν έρχεται σε συσκευασία νταμουτζάνας. Που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να την πετάξει

Ωραία.

τους εχεις γνωρισει ολους και ξερεις τι λενε ολοι ε?...

και ξερεις οτι ειναι και φραγκατοι ολοι?

οταν εισαι μπατσος και βαρας τι εισαι?

απλα κανεις τη δουλεια σου ε?

ωστε ο 1 στους 10000 εχει το προβλημα ε?

στατιστικα οσους εχω γνωρισει ηταν ολοι γτπκ.

δεν ειπα οτι δικαιολογω αυτους που σπανε αυτοκινητα και σπιτια

αλλα εσυ ακομα επιμενεις οτι ειναι αναρχικοι και οχι κατι αλλο

α τωρα ο μικρος κρατουσε και μολοτωφ ε?

απο εγκυρες και αντικειμενικες πηγες της αστυνομιας Οτι ομικρος ειχε παρεα αλλους 60 συνομηλικους του οπλισμενους με ak47,uzi,rpg,και πηρυνικους αντιδραστηρες τσεπης

οι αστυνομικοι με μεγαλη δυσκολια καταφεραν να τους αφοπλισουν και κατα τυχη ενα οπλο επκυρσοκροτησε ενω ηταν στη θηκη,και μετα απο 4132 γκελες η σφαιρα κατεληξε σε ενα παιδι και το σκοτωσε.:hmm:

μαλλον εισαι ενας απο αυτους που κλαινε ακομα που επεσε η χουντα ε?

εννοεις αυτες που κλεψαν 10 πακετα μακαρονια και τα δωσαν σε γερους η μηπως οταν κλεψαν απο τις "Φτωχες" τραπεζουλες?

η ληστεια εχει μεσα και χρηση βιας-απειλης.Και δευτερον ο νομος ειναι για ολους.

καταληψεις?σχολειων?μηπως τωρα να στειλουμε μπατσους στα σχολεια που εχουν καταληψεις?

ετσι θα γινοταν στην πολιτισμενη Ευρωπη.Αλλα πρεπει να τα κοιταμε με το κυαλι.Επισης οι ζημιες που γινονται στα σχολεια και στα πανεπιστημια απο την τσεπουλα σου θα βγουν.

και η κοπελα που τη χτυπησε το παπι

φανταζομαι δεν εννοεις το περιστατικο με τη φοιτητρια της Παντειου που ορμηξε στην Συγγρου και την πατησε διερχομενος...αλλα ενα δυστυχημα στο δρομο δεν μου φαινεται και τοσο τρομακτικο-απροσδοκητο.

σοβαρα !?ε λοιπον edited για ευνοητους λογους.Οι γνωριμιες ειναι για τις καφετεριες....

στην αναμπουμπουλα λενε χαιρεται ο λυκος http://www.thelab.gr/showpost.php?p=6387&postcount=11

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=6402&postcount=15

Βγηκαν τα μπουμπουκια να μας κανουν μαθηματα ταξης , σιγουρα μετα το φονο του 15χρονου η ελλαδα εγινε ενα ασφαλεστερο μερος, βαλε το λυκο να σου φυλαξει τα προβατα...αντε να μην αρχισω

Για πειτε μου ολοι οι "επαναστατες" χωρις αιτία, τι θελετε επιτέλους απο την αστυνομία, ε;

Απαντηστε μωρε, για ονομα του θεού. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; Θελετε μια αστυνομία κότα για να μπορείτε και εσεις να δρατε ανεξελεγκτοι (οι αποψεις μερικων εδω μεσα ειναι απολυτως συμβατες με των "αναρχικων"). Θελετε μια αστυνομία αποτελούμενη απο Ζαν λωντ Βαν Νταμ; Ποναει κεφάλι κόβει κεφάλι; Αυτο θέλετε;

Γιατι κανενας σας απο αυτους που εχουν ηδη θαψει συσσωμο το σωμα δεν βγαινει να πει "θελω αυτο";

Το βρηκαμε ολοι, μασησαμε το κουτοχορτο και την καραμελα οπως ειπε ο chosen "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι".

Εγω θελω να αλλαξει η κατάσταση. Θελω μια αστυνομία δίκαιη και μαλακή με τους σωστούς, και αμείλικτη με τους λάθος. Αυτο δεν ειναι και το σωστό;

Πως θα δειξεις ομως κυριε στους λάθος οτι "η ΕΛ.ΑΣ δε σηκωνει πλεον μυγα στο σπαθι" ε; Μηπως να βγαλουν catering και να κερασουν τους αναρχικους σαν ενδειξη συμφιλιωσης;

Μα ειμαστε καλα μωρε; Τελικα το προβλημα το εχουμε εχουμε εμεις οι ιδιοι.... Η μηπως ειμαστε εμεις το προβλημα; Λες..;

τους εχεις γνωρισει ολους και ξερεις τι λενε ολοι ε?...

και ξερεις οτι ειναι και φραγκατοι ολοι?

οταν εισαι μπατσος και βαρας τι εισαι?

απλα κανεις τη δουλεια σου ε?

δεν ειπα οτι δικαιολογω αυτους που σπανε αυτοκινητα και σπιτια

αλλα εσυ ακομα επιμενεις οτι ειναι αναρχικοι και οχι κατι αλλο

Ρε φιλος.

Δεν έχω κολλήσει στο ότι είναι όλοι αναρχικοί αυτοί που τα κάνουν.Εσύ κόλλησες.

Έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά.

Οι περισσότεροι αυτοαποκαλόντουσαν αναρχικοί και είχαν λεφτά.

Και μερικοί απ αυτούς, όταν δεν είχαν τι να κάνουν λέγανε να πάνε να σπάσουν τπτ να περάσει η ώρα τους.

Το επικροτείς αυτό?

η ληστεια εχει μεσα και χρηση βιας-απειλης.Και δευτερον ο νομος ειναι για ολους.

ετσι θα γινοταν στην πολιτισμενη Ευρωπη.Αλλα πρεπει να τα κοιταμε με το κυαλι.Επισης οι ζημιες που γινονται στα σχολεια και στα πανεπιστημια απο την τσεπουλα σου θα βγουν.

φανταζομαι δεν εννοεις το περιστατικο με τη φοιτητρια της Παντειου που ορμηξε στην Συγγρου και την πατησε διερχομενος...αλλα ενα δυστυχημα στο δρομο δεν μου φαινεται και τοσο τρομακτικο-απροσδοκητο.

ο νομος ειναι επισης και για ρουσοπουλους εφραιμ κτλ

οταν τιμωρηθουν αυτοι τοτε τα ξαναλεμε στο thread και για την τιμωρια αυτων που κλεψαν για να φανε.

με το κυαλι κοιταμε το γενικο επιπεδο που εχουν οι χωρες,σε επιπεδα διαφθορας,παιδεια υγεια κτλ

εσυ κατσε σα προβατο σε οτι και αν σε προσταξουν οι απο πανω χωρις να αντιδρασεις.ε λοιπον μαθε οτι δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη.

μιλαω για το περιστατικο στη κερκυρα αν θυμαμαι που ειχε κατι διαμαρτυριες για εργοστασια και οι μπατσοι βαρεσανε κατι παιδια πανω σε ενα μηχανακι και επεσε και σκοτωσε μια κοπελα.

σοβαρα !?ε λοιπον εμενα οι 2 που με συνελαβαν στα 15 μου στην καρδια των Εξαρχειων επειδη εκανα ενα ΅΅εγκλημα΅΅ μου συμπεριφερθηκαν αριστα...οπως και ολοι οι τροχαιοι που με εχουν σταματησει.Οι γνωριμιες ειναι για τις καφετεριες....

τι εγκλημα ειχες κανει?

Ρε φιλος.

Δεν έχω κολλήσει στο ότι είναι όλοι αναρχικοί αυτοί που τα κάνουν.Εσύ κόλλησες.

Έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά.

Οι περισσότεροι αυτοαποκαλόντουσαν αναρχικοί και είχαν λεφτά.

Και μερικοί απ αυτούς, όταν δεν είχαν τι να κάνουν λέγανε να πάνε να σπάσουν τπτ να περάσει η ώρα τους.

Το επικροτείς αυτό?

οχι βεβαια

ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτοι ξερουν τι σημαινει αναρχια.

ειμαι κατα των ζημιων και των καταστροφων ειδικα σε περιουσιες πολιτων που δε φταινε σε τιποτα.

εσυ τι πιστευεις οτι γεμιζει οργη αυτα τα ατομα?

Για πειτε μου ολοι οι "επαναστατες" χωρις αιτία, τι θελετε επιτέλους απο την αστυνομία, ε;

Απαντηστε μωρε, για ονομα του θεού. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; Θελετε μια αστυνομία κότα για να μπορείτε και εσεις να δρατε ανεξελεγκτοι (οι αποψεις μερικων εδω μεσα ειναι απολυτως συμβατες με των "αναρχικων"). Θελετε μια αστυνομία αποτελούμενη απο Ζαν λωντ Βαν Νταμ; Ποναει κεφάλι κόβει κεφάλι; Αυτο θέλετε;

Γιατι κανενας σας απο αυτους που εχουν ηδη θαψει συσσωμο το σωμα δεν βγαινει να πει "θελω αυτο";

Το βρηκαμε ολοι, μασησαμε το κουτοχορτο και την καραμελα οπως ειπε ο chosen "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι".

Εγω θελω να αλλαξει η κατάσταση. Θελω μια αστυνομία δίκαιη και μαλακή με τους σωστούς, και αμείλικτη με τους λάθος. Αυτο δεν ειναι και το σωστό;

Πως θα δειξεις ομως κυριε στους λάθος οτι "η ΕΛ.ΑΣ δε σηκωνει πλεον μυγα στο σπαθι" ε; Μηπως να βγαλουν catering και να κερασουν τους αναρχικους σαν ενδειξη συμφιλιωσης;

Μα ειμαστε καλα μωρε; Τελικα το προβλημα το εχουμε εχουμε εμεις οι ιδιοι.... Η μηπως ειμαστε εμεις το προβλημα; Λες..;

Αυτα να τα πεις στα πλουσιοπαιδα γονους μεγαλο παραγοντων που πανε την αλλη μερα και τα βγαζουν. Γιατι 30 χρονια τωρα , μπαινοβγανουν στα τμηματα. Η αστυνομια και να θελει δε μπορει , και να θελεις εσυ δε μπορει. Το προβλημα ειναι στη πλατεια συνταγματος , δεν ειναι στο πολιτη.

Ειναι ομως και στο πολιτη , γιατι καθε 4 χρονια δεν κανει το καθηκον του. Λοιπον dont cry out loud

ο νομος ειναι επισης και για ρουσοπουλους εφραιμ κτλ

οταν τιμωρηθουν αυτοι τοτε τα ξαναλεμε στο thread και για την τιμωρια αυτων που κλεψαν για να φανε.

με το κυαλι κοιταμε το γενικο επιπεδο που εχουν οι χωρες,σε επιπεδα διαφθορας,παιδεια υγεια κτλ

εσυ κατσε σα προβατο σε οτι και αν σε προσταξουν οι απο πανω χωρις να αντιδρασεις.ε λοιπον μαθε οτι δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη.

Και εσύ με το να σπάς την ξένη περιουσία λύνεις το πρόβλημα ε?

Το ότι τους βοηθάς να ξεχαστεί το βατοπέδι το έχεις σκεφτεί?

Αντί να σπάσεις την βουλή πάς και σπάς το μαγαζάκι του κυρ μήτσου που βγαίνει ίσα ίσα.

Θεωρείσαι μάγκας και επαναστάτης με αυτό?

Α ναι,ξέχασα,άμα ακουμπήσεις βουλή / υπυργικό πράγμα σε μπουζουριάσανε κατευθείαν.Μην πάς μέσα και για τις επαναστατικές σου ανησυχίες

εσυ κατσε σα προβατο σε οτι και αν σε προσταξουν οι απο πανω χωρις να αντιδρασεις.ε λοιπον μαθε οτι δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη

αυτο που περιγραφεις εσυ,δεν ειναι αποψη.Ειναι οχλοκρατια.Ας σιμπλ ας δατ.Επισης οι απο πανω μια χαρα βολευονται με ολες αυτες τις γελοιοτητες'γιαυτο εξαλλου το ασυλο μενει στην θεση του ενω μπορει να αλλαξει μια χαρα σαν θεσμος και να μην πληρωνει ο κοσμακης τα σπασμενα...αλλα αυτο δεν τοχει πει ο 30φυλλοπουλος αρα δεν υφισταται ε?.Τρομαξε τωρα κανα παιδακι που θα θελει να κανει μαθημα στο πανεπιστημιο....

tip σβηστηκε,ελπιζω να το προλαβε ο ενδιαφερομενος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.