Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #241 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Οκ.Σαν να λέμε και ότι πίνεις καφέ στα Εξάρχεια είναι ένα ρίσκο.Μας είμαστε σοβαροί?Οι μπάτσοι δεν έχουμε πρόβλημα να σκοτώνονται ε?Δεν είναι άνθρωποι αυτοί.εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 8, 2008 #242 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Σίγουρα και είναι κρίμα για το παλικάρι αλλά όταν μπαίνεις στην αστυνομία ξέρεις ότι μπορεί να σκοτωθείς, το κάνεις με δικιά σου ευθύνη και είναι ρίσκο που δέχεσαι.Με την ίδια λογική, όταν κατεβαίνεις βράδυ στα Εξάρχεια, έτσι όπως τα καταντήσανε αστυνομία-πολιτικοί-αδιαφορία, ξέρεις ότι μπορεί να το φας το κεφάλι σου -μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά-, οπότε το κάνεις με δικιά σου ευθύνη και είναι ρίσκο που δέχεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2008 #243 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.πολύ ώριμο εκ μέρους σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_Escobar Δεκέμβριος 8, 2008 #244 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Οκ.Σαν να λέμε και ότι πίνεις καφέ στα Εξάρχεια είναι ένα ρίσκο.Μας είμαστε σοβαροί?Οι μπάτσοι δεν έχουμε πρόβλημα να σκοτώνονται ε?Δεν είναι άνθρωποι αυτοί.Σου είπα εγώ ότι δεν έχουμε πρόβλημα? Εγώ σου λέω ότι είναι ενήλικοι και παίρνουν ευθύνη για τις πράξεις τους. Και αν σκοτωθούν υπάρχουν επίσημες τιμές από το κράτος, και αποζημιώσεις στην οικογένεια. Αν δει ότι δεν μπορεί να ζήσει έτσι ας παραιτηθεί και ας βρει άλλη δουλειά. Τι άλλο να γίνει, πορείες κατά των εμπόρων ναρκωτικών?Εδώ είχαμε μία δολοφονία 15χρονου αγοριού (εκ προμελέτης ή εξ αμελείας μένει να το δούμε), ότι και να έκανε το αγόρι εκεί ακόμα και πέτρες να πέταγε δεν δικαιολογείται αυτή η αντίδραση, και μάλιστα απότι άκουσα οι αστυνομικοί είχαν φύγει, πήγαν στο Α.Τ. και ξαναγύρισαν χωρίς να ειδοποιήσουν το κανέναν, αυτό μάλλον για φόνο εκ προμελέτης μου κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_Escobar Δεκέμβριος 8, 2008 #245 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Με την ίδια λογική, όταν κατεβαίνεις βράδυ στα Εξάρχεια, έτσι όπως τα καταντήσανε αστυνομία-πολιτικοί-αδιαφορία, ξέρεις ότι μπορεί να το φας το κεφάλι σου -μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά-, οπότε το κάνεις με δικιά σου ευθύνη και είναι ρίσκο που δέχεσαι.Ναι αλλά ένα 15 χρονο παιδί δεν έχει την κρίση να καταλάβει ότι μπορεί να σκοτωθεί. Άλλο να είσαι 15 και άλλο 37. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2008 #246 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence.......:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 8, 2008 #247 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 .......:wassat:Θεέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 8, 2008 #248 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Nice man.Good for you.Σου είπα εγώ ότι δεν έχουμε πρόβλημα? Εγώ σου λέω ότι είναι ενήλικοι και παίρνουν ευθύνη για τις πράξεις τους. Και αν σκοτωθούν υπάρχουν επίσημες τιμές από το κράτος, και αποζημιώσεις στην οικογένεια. Αν δει ότι δεν μπορεί να ζήσει έτσι ας παραιτηθεί και ας βρει άλλη δουλειά. Τι άλλο να γίνει, πορείες κατά των εμπόρων ναρκωτικών?Εδώ είχαμε μία δολοφονία 15χρονου αγοριού (εκ προμελέτης ή εξ αμελείας μένει να το δούμε), ότι και να έκανε το αγόρι εκεί ακόμα και πέτρες να πέταγε δεν δικαιολογείται αυτή η αντίδραση, και μάλιστα απότι άκουσα οι αστυνομικοί είχαν φύγει, πήγαν στο Α.Τ. και ξαναγύρισαν χωρίς να ειδοποιήσουν το κανέναν, αυτό μάλλον για φόνο εκ προμελέτης μου κάνει...Οι ευθύνες των πράξεων του καθενός είναι ανεξάρτητες απ την ηλικία του.Άμα το 15χρονο σκοτώσει έναν μπάτσο γιατι να το μεταχειριζόμαστε διαφορετικά?Πάμε πάλι.Κρίμα το παλικάρι,15 χρονών ήταν, τα συλλυπητήριά μου στους γονείς και τους συγγενείς.Δεν έπρεπε να χαθεί καμιά ζωή.Είναι λόγος όμως να καίγεται όλη η Αθήνα απ τους αναρχιδικούς?Είναι λόγος να ΚΛΕΒΟΥΝ να ΣΠΑΝΕ και να ΚΑΙΝΕ τα καταστήματα?Κάτσε και συ να σου πετάνε πέτρες πόσα χρόνια τώρα το κάθε μλκιστίρι και να σπάνε βιτρίνες.Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παλικάρι δεν έκανε απολύτως τπτ.Κάτι έκανε.Κάτι του πέταξε κάτι του έβρυσε.Κακώς του την μπουμπούνισε.Έχω πάει και γώ σε πολλές πορείες για την παιδεία και τα ρέστα.Άμα δεν θές να ανακατευτείς δεν θα ανακατευτείς με τους άλλους.Άμα όμως σε τρώει ο κωλαράκος σου...θα το φάς το κεφάλι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #249 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 καλα στα εξαρχεια εχετε παει τελευταια ρε παλικαρια; τιγκα στις περιπολιες ειναι....Σιγουρα ομως, αμα ειναι να γινει φασαρια , θα γινει εκει...Αλλα οχι και οτι η περιοχη ειναι η ιδια με πριν 15 χρονια...τοτε απλα δεν παταγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #250 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 πολύ ώριμο εκ μέρους σου.τραβα πεστο στη μανα του αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 8, 2008 #251 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Λαθη λαθη λαθη γαμωτο . να δουμε ποσο καιρο θα τα πληρωνουμε αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 8, 2008 #252 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #253 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Nice man.Good for you.Οι ευθύνες των πράξεων του καθενός είναι ανεξάρτητες απ την ηλικία του.Άμα το 15χρονο σκοτώσει έναν μπάτσο γιατι να το μεταχειριζόμαστε διαφορετικά?Πάμε πάλι.Κρίμα το παλικάρι,15 χρονών ήταν, τα συλλυπητήριά μου στους γονείς και τους συγγενείς.Δεν έπρεπε να χαθεί καμιά ζωή.Είναι λόγος όμως να καίγεται όλη η Αθήνα απ τους αναρχιδικούς?Είναι λόγος να ΚΛΕΒΟΥΝ να ΣΠΑΝΕ και να ΚΑΙΝΕ τα καταστήματα?Κάτσε και συ να σου πετάνε πέτρες πόσα χρόνια τώρα το κάθε μλκιστίρι και να σπάνε βιτρίνες.Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παλικάρι δεν έκανε απολύτως τπτ.Κάτι έκανε.Κάτι του πέταξε κάτι του έβρυσε.Κακώς του την μπουμπούνισε.Έχω πάει και γώ σε πολλές πορείες για την παιδεία και τα ρέστα.Άμα δεν θές να ανακατευτείς δεν θα ανακατευτείς με τους άλλους.Άμα όμως σε τρώει ο κωλαράκος σου...θα το φάς το κεφάλι σου.πρωτα απ ολα οι εξυπναδες αλλουειναι αναρχια και οχι αναρχιδιακαι δε ξερω κατα ποσο εβγαλες σχολειο και εμαθες ορθογραφια.και φανταζομαι δεν εχεις καμια ιδεα τι σημαινει κυριολεκτικα η λεξη αναρχια.επισης να μου αποδειξεις οτι αυτοι που σπανε ειναι ολοι αναρχικοι ιδεολογικα και δεν ειναι κατι αλλο πχ φασιστες η εβραιοι η οτιδηποτε αλλο. και δεν ηξερα οτι εχουμε χουντα και οτι πρεπει να εισαι απο 18 και πανω για να πας η να περασεις απο τα εξαρχεια.να την εκκενωσουμε τη περιοχη τοτε για να κανουν οτι γουσταρουν οι μπατσοι χωρις να κυνδυνευει κανεις.τι λες?θα σου αρεσε αυτη η ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Δεκέμβριος 8, 2008 #254 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 καλο θα ηταν να μην φαινονται προσωπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 8, 2008 #255 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Καψανε ΜΟΛΙΣ 3 αμαξια επι της σκουφα ... πηρα κατι αθλιες pics με το κινητο μου, θα τις ποσταρω later ... γ@μω τις μ@νες σας τσογλανια ...Edit : Αστυνομια/ΜΑΤ, ΑΦΑΝΤΑ υποψιν .... δεν εχει εμφανιστει κανεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 8, 2008 #256 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 και δε ξερω κατα ποσο εβγαλες σχολειο και εμαθες ορθογραφια.αληθεια,εσυ κατα ποσο εβγαλες σχολειο και εμαθες αναγνωση?γιατι στο δρομο,οι αφισες με υπογραφες αναρχικων διοργανωσεων συνεχως εγκωμιαζουν τετοιες πραξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_Escobar Δεκέμβριος 8, 2008 #257 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Nice man.Good for you.Οι ευθύνες των πράξεων του καθενός είναι ανεξάρτητες απ την ηλικία του.Άμα το 15χρονο σκοτώσει έναν μπάτσο γιατι να το μεταχειριζόμαστε διαφορετικά?Πάμε πάλι.Κρίμα το παλικάρι,15 χρονών ήταν, τα συλλυπητήριά μου στους γονείς και τους συγγενείς.Δεν έπρεπε να χαθεί καμιά ζωή.Είναι λόγος όμως να καίγεται όλη η Αθήνα απ τους αναρχιδικούς?Είναι λόγος να ΚΛΕΒΟΥΝ να ΣΠΑΝΕ και να ΚΑΙΝΕ τα καταστήματα?Κάτσε και συ να σου πετάνε πέτρες πόσα χρόνια τώρα το κάθε μλκιστίρι και να σπάνε βιτρίνες.Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παλικάρι δεν έκανε απολύτως τπτ.Κάτι έκανε.Κάτι του πέταξε κάτι του έβρυσε.Κακώς του την μπουμπούνισε.Έχω πάει και γώ σε πολλές πορείες για την παιδεία και τα ρέστα.Άμα δεν θές να ανακατευτείς δεν θα ανακατευτείς με τους άλλους.Άμα όμως σε τρώει ο κωλαράκος σου...θα το φάς το κεφάλι σου.Πάμε πάλι και από εμένα, κακώς έγιναν οι καταστροφές, σε καμία περίπτωση δεν τους υποστηρίζω και καλά έκανε η αστυνομία και συνέλαβε 6 άτομα για πλιάτσικο. Όταν είσαι αστυνομία όμως πρέπει να δείχνεις το σωστό, να είσαι υπεράνω αν θες να σε εμπιστεύονται, όχι δολοφονίες ή αυτό που ακούγεται στο απόσπασμα από το ράδιο. Το ότι έγινε η δολοφονία από αστυνομικό είναι που δείχνει το μέγεθος της υπόθεσης.Άμα το 15χρονο σκοτώσει έναν μπάτσο γιατι να το μεταχειριζόμαστε διαφορετικά?Αν θες επιστημονική απάντηση μη ρωτάς εμένα, ρώτα την ελληνική νομοθεσία, για ένα έγκλημα ανηλίκου συνήθως υπόλογοι είναι και οι γονείς μαζί με το ίδιο το παιδί. Κάτι παραπάνω ξέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 8, 2008 #258 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 αληθεια,εσυ κατα ποσο εβγαλες σχολειο και εμαθες αναγνωση?γιατι στο δρομο,οι αφισες με υπογραφες αναρχικων διοργανωσεων συνεχως εγκωμιαζουν τετοιες πραξεις....τι πραξεις?μιλα αναλυτικαΠάμε πάλι και από εμένα, κακώς έγιναν οι καταστροφές, σε καμία περίπτωση δεν τους υποστηρίζω και καλά έκανε η αστυνομία και συνέλαβε 6 άτομα για πλιάτσικο. Όταν είσαι αστυνομία όμως πρέπει να δείχνεις το σωστό, να είσαι υπεράνω αν θες να σε εμπιστεύονται, όχι δολοφονίες ή αυτό που ακούγεται στο απόσπασμα από το ράδιο. Το ότι έγινε η δολοφονία από αστυνομικό είναι που δείχνει το μέγεθος της υπόθεσης.μαζι σουαλλα γιατι ΠΟΤΕ δεν εχει γινει συλληψη κανενος?γιατι μονιμα βρισκουν 5-6 τους σαπιζουν στο ξυλο και οι αλλοι συνεχιζουν και σπανε?η ειναι απιστευτα αχρηστοι ολοι οι μπατσοι και ανωτεροι και κατωτεροιη υπαρχει καποια σκοπιμοτητα.εχει ακουστει πολλες φορες οτι τα κανουν χρυσαυγιτες η και μπατσοι τα επεισοδια για διαφορους λογους.δε ξερω αν ειναι αληθεια αλλα ειναι μεγαλη πιθανοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Δεκέμβριος 8, 2008 #259 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Όσο υπάρχουν ζώα και φασίστες στην ΕΛΑΣ ο τίτλος μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι θα διαιωνίζεται. Στο χέρι τους είναι. Φέρουν τον τίτλο δικαιωματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris korydallos Δεκέμβριος 8, 2008 #260 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ρε παιδια ειναι τραγικο αυτο που συνεβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.