Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

Εγω το μονο που ξερω ειναι χθεσινη μου εμπειρια....

Ηθελα να παω σε εναν φιλο μου που ειχε γενεθλια και παρτυ.Επρεπε ομως να περασω μεσα απο την ομονοια λογω του μετρο και να παρω ενα ταχι να φυγω απο την κολαση που γινοταν εκει.Βγαινοντας απο το μετρο μας ακολουθησαν δυο τυποι,εγω με τον φιλο μου το ψιλιαστηκαμε το πραγμα και πηγαμε να περασουμε απεναντι,ομως ηταν αργα μας ειχαν ηδη πιασει.Ανταλλαζουμε μποθνιες και κλωτσιες στο κεντρο της ομονοιας.Καταφερνω να ξεφυγω και ο φιλος μου το ιδιο.Μπουνιες κλωτσιες και η αστυνομια πουθενα.Ο λογος ηταν τα κινητα μας που ηθελαν.Δεν ξερω αν αυτοι ηταν αναρχικοι.Παντως ξεφυγα με μολωπες και αιματα στο προσωπο μου και το κινητο στην τσεπη,Αλλα δεν ηταν για το κινητο,ηταν το γοητρο,που εχουμε καταντησει επιτελους....Να γυρναω σπιτι μου με αιματα και μολωπες.Ευτυχως γλυτωσα και ευτυχως δεν ειχαν μαχαιρι...Θα γλυτωσω και την επομενη φορα ομως???

Ε και εσυ τι ηθελες εκει περα τετοια μερα? δεν ειδες τι γινοταν?κανε μια παρακαμψη ή χεστα γενεθλια, και του χρονου γεροι να εισαστε θα τα γιορταζατε , αν σου ερχοταν καμια πλακα μαρμαρου στη κεφαλη ομως?

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Δεν μπορω να υοθετισω την αποψη που περνανε τα καναλια και εχουν κανει τον 16χρονο συγχρονο "μαρτυρα" και τον αστυνομικο εκτελεστη. Κανεις δεν θα μαθει τι εγινε στην πραγματικοτητα...Κριμα βεβαια που σκοτωνεται ενας ανθρωπος για οποιοδηποτε λογω οποιος και αν ειναι αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω να λειψει απο την κοινωνια. Απλα ενα ακομα πλουσιοπαιδο στο οποιο δεν εχει λειψει ποτε τιποτα ειπε να το παιξει αναρχικος...και να καψει μερικα μαγαζια και αυτοκινητα καποιων χωρις βεβαια να μπορει να καταλαβει με ποσους κοπους αποκτηθηκαν.

Γιατι δεν πανε καψουν κανενα Υπουργειο ή ακομη καλυτερα να πανε στην Αμερικανικη πρεσβεια....αλλα εκει ξερουν οτι θα τους καθαρισουν σαν κρεμυδια. Που να τολμησουν να πλησιασουν.

Δυστυχως ολα αυτα τα σκουπιδια ειναι υποκινουμενα και δεν εχουν καμια ιδεολογια οπως προσπαθουν να μας πεισουν. Απλα εξυπηρετουν συμφεροντα και εμφανιζονται παντα οταν υπαρχει πρεπει να αποστραφει η προσοχη του κοσμου απο τα πραγματικα προβληματα της κοινωνιας και να καλυφθουν αυτα. Δεν πιστευω να γυρισουμε με τον ιδιο μοχθο στο Βατοπεδιο και το ελευθερο ωραριο μετα τα χτεσινα.

Δεν μπορω να υοθετισω την αποψη που περνανε τα καναλια και εχουν κανει τον 16χρονο συγχρονο "μαρτυρα" και τον αστυνομικο εκτελεστη. Κανεις δεν θα μαθει τι εγινε στην πραγματικοτητα...Κριμα βεβαια που σκοτωνεται ενας ανθρωπος για οποιοδηποτε λογω οποιος και αν ειναι αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω να λειψει απο την κοινωνια. Απλα ενα ακομα πλουσιοπαιδο στο οποιο δεν εχει λειψει ποτε τιποτα ειπε να το παιξει αναρχικος...και να καψει μερικα μαγαζια και αυτοκινητα καποιων χωρις βεβαια να μπορει να καταλαβει με ποσους κοπους αποκτηθηκαν.

Γιατι δεν πανε καψουν κανενα Υπουργειο ή ακομη καλυτερα να πανε στην Αμερικανικη πρεσβεια....αλλα εκει ξερουν οτι θα τους καθαρισουν σαν κρεμυδια. Που να τολμησουν να πλησιασουν.

Δυστυχως ολα αυτα τα σκουπιδια ειναι υποκινουμενα και δεν εχουν καμια ιδεολογια οπως προσπαθουν να μας πεισουν. Απλα εξυπηρετουν συμφεροντα και εμφανιζονται παντα οταν υπαρχει πρεπει να αποστραφει η προσοχη του κοσμου απο τα πραγματικα προβληματα της κοινωνιας και να καλυφθουν αυτα. Δεν πιστευω να γυρισουμε με τον ιδιο μοχθο στο Βατοπεδιο και το ελευθερο ωραριο μετα τα χτεσινα.

Όλοι είμαστε αναντικατάστατοι. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο για κανέναν να λέμε ότι δε θα λείψει από κανένα. Θα λείψει από τους δικούς του. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.

Υπαρχουν και εκκατομυρια ανθρωποι που πεθαινουν απο καρκινο! Δεν σημαινει οτι ο ενας θανατος ειναι λιγοτερος απο τον αλλο!

Παρά ταύτα δεν είδα κανέναν να βγαίνει κάθε μέρα να διαμαρτυρηθεί για τους δρόμους που είναι χάλια, για το ότι δεν πιάνουν τους πρεζέμπορες, να βγει να διαμαρτυρηθεί (όχι να καταστρέψει 35 μαγαζιά, 22 ΙΧ και 12 σπίτια) για τα χάλια του ΕΣΥ. Κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι από αυτά, αλλά συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας. Αυτοί οι θάνατοι αξίζουν, μήπως, λιγότερο από του Γρηγορόπουλου; Δε είδα κανέναν να βγαίνει να διαμαρτυρηθεί για τους μαφιόζους των Ζωνιανών, που κατέστρεψαν τη ζωή εκείνου του αστυνομικού, που μάλλον δε θα ξαναπερπατήσει (και που σίγουρα δε θα μπορέσει να πάει να παίξει μπάλα με το παιδί του) Δεν είδα καν να συγκινείται κανείς από τέτοιες και τέτοιες εικόνες, και απαιτείς να συγκινηθώ παραπάνω για ένα 15χρονο που ήξερε ότι δεν πάει σε καλή περιοχή της Αθήνας; Γιατί από τη μία ακούω ότι ήταν σε net cafe εκεί κάτω μία από τις σπάνιες φορές που αποφάσισε να βγει, κι αλλού οι φίλοι του λένε ότι εκεί κάτω ήταν το στέκι του, άρα άκρη για το ποιον του δεν πρόκειται να βγάλουμε ποτέ, όπως και για το τι πραγματικά συνέβη

Απλα δεν υπαρχεται οσοι υποστηριζεται τον αστυνομικο και οσοι υποστηριζεται τους πρεζακιδες αναρχικους!

Εδω ο αλλος λεει κριμα που εχει το γκανι στο σκοπευτηριο αχαχαχαχχααχαχα!ΕΧΩ 3 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.......

Σκεφτικε κανεις απο τους ***** που ειπανε οτι καλα του εκαναν του πιτσιρικα, οτι ο αστυνομικος θα μπορουσε να του ριξει στο ποδι στην ΕΣΧΑΤΗ περιπτωση!!!!!!

Εχεται βαρεσει ποτε με οπλο να δειτε πως ειναι, ενα κοτσιφι σκοτωνεις και μετα εχεις τυψεις!

Δεν ξερω ποιος φταιει και ποιος οχι, παντως δεν πανα να ειναι αλλος 5-10-15-20-25.... δεν εχει κανεις το δικαιωμα να του αφαιρεσει τη ζωη, αν λαβουμε υποψη οτι απο μολοτοφ και πετρα δεν πεθανε κανεις!

Εδω ρε λετε οτι αυτος εφταιγε που τον εβρισε.... Οταν σε βριζουν εχεις δυο επιλογες αρχικα,βριζεις η αδιαφορεις. Εαν βρισεις περνας στην επομενη φαση => Παιζεις μπουνιες σπας καμια μυτι μαυριζεις κανα ματι και μετα απο 1 χρονο λες τι μ@λακας ημουν που ασχολιθηκα! ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ! Αν ΟΜΩΣ ΦΑΣ ΣΦΑΙΡΑ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ **** , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΟΡΗΣΕΙ!

Και θελω να πιστευω πως ενας ανθρωπος 15 χρονων εχει λιγοτερη λογικη απο εναν 30!

Ανθρωποι με ιδεες σαν τις δικες σας πανε πισω ολο το πλανητη!

Η βια δεν αντιμετοπιζεται με βια!

Και αμα οι αναρχικοι(ΚΩΛΟΖΩΑ) ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΙΚΗ δεν θα καιγανε περιουσιες, θα καιγανε τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....

Μηπως κρυψανε βατοπαιδι? Μηπως ηρθε οδηγια στα ΜΑΤ να αφησουν τους αναρχικους να γαμ@νε τη πολη! Μηπως πολλοι αναρχικοι ειναι αστυνομικοι, μηπως ζουμε σε ενα μπουρδελο που ο καθενας κανει οτι του **** και το κρατος- Ανωνυμη εταιρια εινα απασχολημενη με τις επενδυσεις του, μηπως φταιει το παγκοσμιο προτυπο της εξουσιας που θελει να φτασει την αστυνομια στο επιπεδο στρατου κατοχης, μηπως που το καθε παλικαρι που εχει ψυχολογικα γινεται πρεζακι με τις ηρωινες που πουλανε οι κεφαλεουχοι της χωρας?????

Τι να πω ρε παιδια?? Εγω οποτε εχω παει στα εξαρχεια(πολυ συχνα μενει η κολητη μου διπλα απο το λοφο) παντου αστυνομια βλεπω ποιο αβατο λενε ολοι??

Δεν ξερω ο καθενας εχει τις δικες του αποψεις, αλλα οταν ακουω καποιον να λεει οτι μπραβο που σκοτωθικε ενας ανθρωπος δεν ξερω τη να πω......................

πόσο δίκιο έχεις... και αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης...

κάποιος αφαίρεσε τη ζωή ενός συμπολίτη μας...

ότι και αν ήταν αυτός δεν υπάρχει καμία διακαιολογία...

τι να λέμε τώρα...

Παρά ταύτα δεν είδα κανέναν να βγαίνει κάθε μέρα να διαμαρτυρηθεί για τους δρόμους που είναι χάλια, για το ότι δεν πιάνουν τους πρεζέμπορες, να βγει να διαμαρτυρηθεί (όχι να καταστρέψει 35 μαγαζιά, 22 ΙΧ και 12 σπίτια) για τα χάλια του ΕΣΥ. Κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι από αυτά, αλλά συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας. Αυτοί οι θάνατοι αξίζουν, μήπως, λιγότερο από του Γρηγορόπουλου; Δε είδα κανέναν να βγαίνει να διαμαρτυρηθεί για τους μαφιόζους των Ζωνιανών, που κατέστρεψαν τη ζωή εκείνου του αστυνομικού, που μάλλον δε θα ξαναπερπατήσει (και που σίγουρα δε θα μπορέσει να πάει να παίξει μπάλα με το παιδί του) Δεν είδα καν να συγκινείται κανείς από τέτοιες και τέτοιες εικόνες, και απαιτείς να συγκινηθώ παραπάνω για ένα 15χρονο που ήξερε ότι δεν πάει σε καλή περιοχή της Αθήνας; Γιατί από τη μία ακούω ότι ήταν σε net cafe εκεί κάτω μία από τις σπάνιες φορές που αποφάσισε να βγει, κι αλλού οι φίλοι του λένε ότι εκεί κάτω ήταν το στέκι του, άρα άκρη για το ποιον του δεν πρόκειται να βγάλουμε ποτέ, όπως και για το τι πραγματικά συνέβη

Αυτό είναι το θέμα φίλε μου, ότι είναι 15 ετών, το παιδί δεν έχει πήξει ακόμα το μυαλό του αν θες να στο πω έτσι. Ο αστυνομικός 37 ετών απ'όσο άκουσα, με τόση εμπειρία πρέπει απλά να είναι στυγνός δολοφόνος για να κάνει αυτό που λέγεται, περιμένουμε ακόμα την ιατροδικαστική για ασφαλέστερα συμπεράσματα. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι, αυτοί οι "αστυνομικοί" δεν περνάνε ψυχολογικά τέστ πριν τους δώσουν τόση εξουσία και ένα όπλο?? Συμφωνώ απόλυτα με τις αντιδράσεις, ΟΧΙ με τις καταστροφές.

o πυροβολισμός είναι αδικαιολόγητος, οι αντιδράσεις υπερβολικές και χωρίς λόγο..

μια ερώτηση μόνο:

πραγματικά πιστεύετε, οτι αν ήθελε το κράτος, δεν θα μπορούσε να σταματήσει την δράση των αναρχικών?

αυτο που εγραψα , περπατησε προς το μερος του και του την εσκασε στο στηθος. Εχουμε να κανουμε με εν ψυχρω δολοφονια

ea6gka αυτο γιατι δε προβληθηκε πουθενα ολη μερα; μηπως κοιμοσουν ωρε;; :)

...........Ο αστυνομικός 37 ετών απ'όσο άκουσα, με τόση εμπειρία πρέπει απλά να είναι στυγνός δολοφόνος για να κάνει αυτό που λέγεται, περιμένουμε ακόμα την ιατροδικαστική για ασφαλέστερα συμπεράσματα. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι, αυτοί οι "αστυνομικοί" δεν περνάνε ψυχολογικά τέστ πριν τους δώσουν τόση εξουσία και ένα όπλο?? Συμφωνώ απόλυτα με τις αντιδράσεις, ΟΧΙ με τις καταστροφές.

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=841196&postcount=219

2η παραγραφο...

Αυτό είναι το θέμα φίλε μου, ότι είναι 15 ετών, το παιδί δεν έχει πήξει ακόμα το μυαλό του αν θες να στο πω έτσι. Ο αστυνομικός 37 ετών απ'όσο άκουσα, με τόση εμπειρία πρέπει απλά να είναι στυγνός δολοφόνος για να κάνει αυτό που λέγεται, περιμένουμε ακόμα την ιατροδικαστική για ασφαλέστερα συμπεράσματα. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι, αυτοί οι "αστυνομικοί" δεν περνάνε ψυχολογικά τέστ πριν τους δώσουν τόση εξουσία και ένα όπλο?? Συμφωνώ απόλυτα με τις αντιδράσεις, ΟΧΙ με τις καταστροφές.

δε μίλησα για τον αστυνομικό που σκότωσε το παιδί... Αυτόν ας τον στείλουν φυλακή, κι ας τον ... κι από τη μύτη. Αδιαφορώ. Τα πάντα στη ζωή μας είναι θέμα επιλογών.

Μίλησα για έναν άλλον αστυνομικό που θα ζει ανάπηρος, επειδή έκανε τη δουλειά του, αλλά κανείς δε συγκινήθηκε για αυτόν. Προφανώς επειδή ήταν μπάτσος...

Aς υποθεσουμε ότι δεν ειχαμε ενα κλουβί με λυκους που ανοιξαμε την πορτα επιτηδες να βγουν λιγο εξω....

γιατί το απαιτουσε η στιγμή.....που εμενα δεν μου φαινεται καθόλου περίεργο και ασυνηθιστο.

και υποθετουμε ότι πραγματι ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ (δεν μ αρεσει να τους αποκαλω αναρχικους

γιατι πολυ απλα δεν ειναι)

Ένα πολιτισμενο και οργανωμενο κρατος 10 εκατομμυριων κατοικων θα επρεπε να εχει σχεδιο αμεσης και ανεμακτης καταστολής, και να λειτουργεί τελεια. Ποσο μαλλον όταν τετοια φαινομενα παρουσιαζονται συγκεκριμενα σε 2 πολεις. Και αυτό ΜΟΝΟ στην περίπτωση που κατι πηγε στραβά και δεν λειτουργησαν ομαλα τα μετρα προληψης. Λέγοντας μετρα προληψης δεν εννοω καμερες και βια προς τους εν δυναμη "αναρχικους"....αλλα ενα συνολο απο ενεργειες και κοινωνική πολιτική με στοχο την πιο σωστη εκπεδευση του πολιτη και την καλυτερευση της ζωής του. Η κοινωνική πολιτική δεν ειναι ουτοπια. Σε ενα πολιτισμενο ανθρωπινο κρατος θα πρεπει να απαιτηση όλων. Σε ενα κρατος που πραγματικα νοιαζεται ΕΣΤΩ και λίγο για την ζωη του πολιτη φαινομενα βιας θα ειχαν εξομαλυνθει απο μονα τους...θα ειχαν απορροφηθει απο την ιδια την κοινωνια...σε ενα τετοιο κρατος ο νεαρος που κραταει μια μολοτοφ θα προσπαθουσε να συνεργαστει και να χαρει τη ζωη του...σε ενα τετοιο κρατος ο αστυνομικος που εβλεπε εναν τετοιο νεαρο θα ήταν αριστα εκπεδευμενος να μην βγαζει πιστολι απο την θηκη.

δεν ειμαι αδαης να πιστευω οτι με τα παραπάνω θα ειχαν εξαλειφθει πληρως τετοια φαινομενα...και θα ηταν αδειες οι φυλακες

ουτε ρομαντικος να πιστευω οτι καποτε θα εφαρμοστουν....αλλα

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ για τους παραπάνω λόγους .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ.

ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

Τουλαχιστον να κανουν ΜΙΑ ενεργεια προς αυτη την κατευθυνση....αλλα δεν τους φτανει ο χρονος...

στο μυαλό τους εχουν φωτογραφικους νομους..πως θα αυξησουν τους ήδη τεραστιους μισθους Νομικων και βουλευτων..πως θα αντλησουν περισσοτερο δημοσιο πλουτο...

..πως θα στησουν καμια κομπινα....και πως θα την καλυψουν μετα....γνωστα πραγματα.

δηλαδή και ιδιοφυιες να ειναι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

όμως όσο υπαρχουν αντιδρασεις...

" οσο ημουν φοιτητης ημουν κατα της αστυνομιας τωρα που μεγαλωσα

και ωριμασα ειμαι υπερ" ....

..."η ριζα του κακου ειναι οι αναρχικοι"...

..."οι κακη αστυνομια φταιει για όλα".....

..."να καταργηθει το ασυλο"...

..."να σκοτωσουμε μερικους να φοβουνται να μην τα ξακανουν"...

ειμαστε πολυ μακρια....εγωιστες, τελειως αποπροσανατολισμένοι, κοιμησμενοι....

να μην πω νεκροι.

και περνουμε αυτο που μας αξιζει τελικα...και μεσα σε ολα τ αλλα και....ενα κλουβί με λυκους....βιτρινα και μεσο τρομου και αποπροσανατολισμου με χαμενες ζωες...

αλλα δεν υπάρχει ελπιδα για καλυτερη πολιτικη στην Ελλαδα..ειμαι σιγουρος.

Για Νταρκσαγκα

Σε καμμια περιπτωση δεν εννοουσα αντρικεια λυση κλπ.Μια προχειρη αναλυση του περιστατικου βασει γνωστης κοινωνικης θεωριας εκανα.Συμφωνα με αυτην,ο κοινωνικα υποδεεστερος υπαλληλακος θα καταληξει σε καθε περιπτωση "ζημιωμενος" στο τελος.

Απο εκει και περα,η πραξη,με οσα καινουργια βγηκαν στην επιφανεια,φαινεται οτι ειναι υπερβολικη,αλλα αφου προηγηθηκε επιθεση του θυματος μαζι με αρκετα αλλα ατομα' (μπουκαλια,υβρεις κλπ) εν ψυχρω δεν ειναι σε καμμια περιπτωση...Φοβαμαι επισης μηπως η κατασταση αυτη οδηγησει σε υπερβολικους περιορισμους για αστυνομια κλπ και τα αγριεμενα μπουμπουκια αλωνιζουν με καθε ευκαιρια.

..."να καταργηθει το ασυλο"...

τους ήδη τεραστιους μισθους Νομικων

μαλλον χρειαζονται μεγαλυτερους μισθους καποιοι για να εξηγησουν στον κοσμο τι απολιθωμα ειναι το ασυλο και να ξεφυγει ο κοσμος απο αυτο το μεταδικτατορικο ταμπου.Εγω τουλαχιστον σε αλλα δημοσια κτιρια ΙΚΑ-υπουργεια χωρις ασυλο κλπ δεν εχω δει να παραβιαζονται δικαιωματα

δε μίλησα για τον αστυνομικό που σκότωσε το παιδί... Αυτόν ας τον στείλουν φυλακή, κι ας τον ... κι από τη μύτη. Αδιαφορώ. Τα πάντα στη ζωή μας είναι θέμα επιλογών.

Μίλησα για έναν άλλον αστυνομικό που θα ζει ανάπηρος, επειδή έκανε τη δουλειά του, αλλά κανείς δε συγκινήθηκε για αυτόν. Προφανώς επειδή ήταν μπάτσος...

Όπου πινακίδες βάλτε την λέξη μπάτσος.

Έτσι απλά.

Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια: (που έχουν υποστηρίξει τα ΜΜΕ και πιστεύω κι εγώ)

1. Ο νεαρός ήταν σε ομάδα κουκουλοφόρων και πετούσε πέτρες, και διάφορα άλλα αντικείμενα, σε περιπολικό. Όταν το περιπολικό σταμάτησε και βγήκαν οι αστυνομικοί, οι κουκουλοφόροι τους εντόπισαν πάλι και άρχισαν πάλι τα ίδια.

Ε, αν ισχύει αυτό, τότε ερωτώμαι το εξής: Από πού κι ως πού

Α. 15χρονο (ή 16χρονο δεν έχει σημασία) παιδί ρίχνει πέτρες σε αστυνομικούς, οι οποίοι στο κάτω κάτω δεν τους δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα, απλά κάνανε μια περιπολία ???

Β. Οι γονείς αφήνουν (είτε εν γνώση είτε εν αγνοία) το παιδί τους να κάνει παρέες με κουκουλοφόρους?

ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ θα έπρεπε να τονίσουν τα ΜΜΕ και ΜΕΤΑ να ρίξουν ευθύνες στον αστυνομικό.

Ο αστυνομικός στο κάτω κάτω ας μην ξεχνάμε πως είναι κι αυτός άνθρωπος.

Μια ομάδα ανθρώπων του πετάνε πέτρες κτλ. Δηλαδή κινδυνεύει η ζωή του εύκολο είναι να χάσει την ψυχραιμία του και να αστοχήσει*.

Αυτό για όσους υποστηρίζουν το "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" και βάζουν στα blog το βιντεοκλιπ με το Γελαστό Παιδί της Μαρίας Φαραντούρη. Τότε είχαμε δικτατορία, πλέον όχι. Ο πυροβολισμός δεν έγινε για να "σωπάσουν" οι "αντιφρονούντες" αλλά προέκυψε προκειμένου να διασώσει τη σωματική του ακεραιότητα ένας άνθρωπος (ο αστυνομικός).

*(Ένας αστυνομικός έχει το δικαίωμα να πυροβολίσει άνθρωπο στα πόδια προκειμένου να τον ακινητοποιήσει από ότι άκουσα στις ειδήσεις)

------

2. Το παιδί ήταν περαστικό, είδε τη συμπλοκή, πήγε να δει τι συμβαίνει και τον πυροβόλησαν.

Θέτω πάλι τα εξής ερωτήματα: Απο πού κι ως που

Α. Πηγαίνεις να δεις από κοντά μια συμπλοκή κουκουλοφόρων - αστυνομικών? Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να ΦΥΓΕΙΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ.

Β. Πηγαίνεις για καφέ στα Εξάρχεια τη στιγμή που τελευταία γίνεται το έλα να δεις?

Γ. Αφήνουν οι γονείς το παιδί τους να πάει για καφέ στα Εξάρχεια με της παρούσες συνθήκες?

Όπως και να χει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συμβαίνουν τέτοια πράγματα ...

Σίγουρα και είναι κρίμα για το παλικάρι αλλά όταν μπαίνεις στην αστυνομία ξέρεις ότι μπορεί να σκοτωθείς, το κάνεις με δικιά σου ευθύνη και είναι ρίσκο που δέχεσαι.

Οκ.

Σαν να λέμε και ότι πίνεις καφέ στα Εξάρχεια είναι ένα ρίσκο.

Μας είμαστε σοβαροί?

Οι μπάτσοι δεν έχουμε πρόβλημα να σκοτώνονται ε?Δεν είναι άνθρωποι αυτοί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.