Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

Απλα δεν υπαρχεται οσοι υποστηριζεται τον αστυνομικο και οσοι υποστηριζεται τους πρεζακιδες αναρχικους!

Εδω ο αλλος λεει κριμα που εχει το γκανι στο σκοπευτηριο αχαχαχαχχααχαχα!ΕΧΩ 3 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.......

Σκεφτικε κανεις απο τους ***** που ειπανε οτι καλα του εκαναν του πιτσιρικα, οτι ο αστυνομικος θα μπορουσε να του ριξει στο ποδι στην ΕΣΧΑΤΗ περιπτωση!!!!!!

Εχεται βαρεσει ποτε με οπλο να δειτε πως ειναι, ενα κοτσιφι σκοτωνεις και μετα εχεις τυψεις!

Δεν ξερω ποιος φταιει και ποιος οχι, παντως δεν πανα να ειναι αλλος 5-10-15-20-25.... δεν εχει κανεις το δικαιωμα να του αφαιρεσει τη ζωη, αν λαβουμε υποψη οτι απο μολοτοφ και πετρα δεν πεθανε κανεις!

Εδω ρε λετε οτι αυτος εφταιγε που τον εβρισε.... Οταν σε βριζουν εχεις δυο επιλογες αρχικα,βριζεις η αδιαφορεις. Εαν βρισεις περνας στην επομενη φαση => Παιζεις μπουνιες σπας καμια μυτι μαυριζεις κανα ματι και μετα απο 1 χρονο λες τι μ@λακας ημουν που ασχολιθηκα! ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ! Αν ΟΜΩΣ ΦΑΣ ΣΦΑΙΡΑ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ **** , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΟΡΗΣΕΙ!

Και θελω να πιστευω πως ενας ανθρωπος 15 χρονων εχει λιγοτερη λογικη απο εναν 30!

Ανθρωποι με ιδεες σαν τις δικες σας πανε πισω ολο το πλανητη!

Η βια δεν αντιμετοπιζεται με βια!

Και αμα οι αναρχικοι(ΚΩΛΟΖΩΑ) ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΙΚΗ δεν θα καιγανε περιουσιες, θα καιγανε τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....

Μηπως κρυψανε βατοπαιδι? Μηπως ηρθε οδηγια στα ΜΑΤ να αφησουν τους αναρχικους να γαμ@νε τη πολη! Μηπως πολλοι αναρχικοι ειναι αστυνομικοι, μηπως ζουμε σε ενα μπουρδελο που ο καθενας κανει οτι του **** και το κρατος- Ανωνυμη εταιρια εινα απασχολημενη με τις επενδυσεις του, μηπως φταιει το παγκοσμιο προτυπο της εξουσιας που θελει να φτασει την αστυνομια στο επιπεδο στρατου κατοχης, μηπως που το καθε παλικαρι που εχει ψυχολογικα γινεται πρεζακι με τις ηρωινες που πουλανε οι κεφαλεουχοι της χωρας?????

Τι να πω ρε παιδια?? Εγω οποτε εχω παει στα εξαρχεια(πολυ συχνα μενει η κολητη μου διπλα απο το λοφο) παντου αστυνομια βλεπω ποιο αβατο λενε ολοι??

Δεν ξερω ο καθενας εχει τις δικες του αποψεις, αλλα οταν ακουω καποιον να λεει οτι μπραβο που σκοτωθικε ενας ανθρωπος δεν ξερω τη να πω......................

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Που το είδατε αυτό το video που λέτε όλοι?

Γιατί αν είναι αυτό που βάλατε κάποιες σελίδες πίσω, δεν φαίνεται τίποτα από όσα λέτε.

Ar@besqu.e

Πολύ τηλεόραση βλέπεις και συγκινείσαι εύκολα.

Αυτό θολώνει και κατευθύνει τη σκέψη σε λάθος μονοπάτια.

Κανείς δεν έβαλε το χρήμα και τα υλικά αγαθά πάνω από τη ζωή.

Την ασφάλεια της δικής μας ζωής βάζουμε μπροστά και το δικαίωμα να περπατάμε ελεύθερα στους δρόμους χωρίς να κινδυνεύουμε.

Αλλά να βάζουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις.

Εμείς με τους αντιπροσώπους μας επιλέξαμε να έχουμε αστυνομία και το είδος της, όπως και τους νόμους που θα μας προστατεύουν από φαινόμενα ασυδοσίας.

Είναι παράλογο να αντιδρούμε υπερβολικά σε ατυχή γεγονότα.

Η έλλειψη οικονομικής ευρωστίας σκοτώνει φίλε μου, αλλά δεν θέλεις να το δεις. Όταν σκοτώθηκαν πολλά παιδάκια στα Τέμπη, γιατί το Κράτος, δηλαδή εμείς που ψηφίζουμε, δεν είχε φτιάξει σωστό δρόμο με διαχωριστικές μπάρες, (γιατί είμαστε φτωχό κράτος), δεν είδα αντίστοιχη ευαισθησία.

Όλοι καταδίκασαν την αφαίρεση μια ζωής από όσους ανέφερες ότι δεν θέλεις να συναναστρέφεσαι.

Αυτοί που τα σπάνε και λεηλατούν νομίζεις ότι έχουν την ίδια άποψη?

Αυτοί τρίβουν τα χέρια τους που συνέβη αυτό το ατυχές γεγονός.

Που το είδατε αυτό το video που λέτε όλοι?

Γιατί αν είναι αυτό που βάλατε κάποιες σελίδες πίσω, δεν φαίνεται τίποτα από όσα λέτε.

Μάριε αυτό εδώ εννοώ :

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=840755&postcount=65

το έδειχνε την ώρα που γύρισα στο mega και μίλαγε ο αυτόπτης, αλλά παράλληλα εξηγούσε τί είδε από το περιστατικό

Είχε και 2ο αυτόπτη στον Ant1 μετά που γύρισα...

Παράλληλα έχει βγεί και κάποια δικηγόρος και λέει πως το παιδί της/ φίλος του παιδιού της ήταν πάνω από το πτώμα του 15χρονου και τη ρώταγε τί να κάνει...είπε και ότι τα παιδιά που μίλησε της είπαν πως ο Ε.Φ. είχε βγαλμένο το όπλο στο χέρι όσο περπατούσε προς τα παιδιά...δεν γνωρίζω αν μπορούν να καταθέσουν οι ανήλικοι παρόντες, αν ξέρει κάποιος ας διαφωτίσει και τους υπόλοιπους...

...

Αγορίνα μου καλή, εμένα γιατί με quotάρεις? Ο Πανέας, όταν λέει από τη μια για την εγκληματική αφαίρεση της ζωής του 16χρονου, που τον βρίσκει κάθετα αντίθετο, μιας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ανθρώπινη ζωή, όπως τονίζει - ΑΛΛΑ από την άλλη λέει ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, το παιδί πραγματικά υποφέρει είτε από πολλά νεύρα που τον κάνουν και γράφει:

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Η απλά είναι αυτό που είπα - Ανώμαλος.

Πέθανε το παιδί και σας χάλασε τη κακομοιριασμένη σας πραγματικότητα?

ΑΙΣΧΟΣ. σας συχαίνομαι.

Οταν ζεις και δουλευεις μακρια απο τα εξαρχεια και δεν καιγεται το σπιτι σου-η δουλεια σου μπορεις να παιζεις τον ιδεολογο οσο θες.

Η Γερμανια του βιντεο ,που εχει κιολας το γνωστο παρελθον,ειναι μια απο τις χωρες με την καλυτερη λειτουργια οσον αφορα τα ανθρωπινα δικαιωματα και οσον αφορα την τηρηση της ταξης,ειχα φιλο πουχε δει κατι τρελλογερμανους να κανουν βραδιατικα ποδηλατο μπροστα απο πιατσα με εκδιδομενες λες και ηταν στο παρκο.Αλλα το "μπατσος" ακουγεται πιο επαναστατικο βρε παιδι μου.

Πολεμοχαρεις ανθρωποι τελικα δεν υπαρχουν μονο αναμεσα στους ακροδεξιους ;);).

ΝουΝου .(μια και γιναν μοδα οι υπογραφες ζηλεψα κι εγω)

Ξέρετε πόσοι αδικοχαμένοι χύνουν καθημερινά το αίμα τους στην άσφαλτο επειδή ο απέναντι οδηγούσε μεθυσμένος ή νυσταγμένος ή κ@βλωμένος;

Όλοι αυτοί είναι αδικοχαμένοι, λέμε κρίμα και αλλάζουμε κανάλι.

Ένας πιτσιρικάς που ήταν σε ένα τσούρμο στα Εξάρχεια και έβριζε δύο τύπους με όπλο δεν είναι ακριβώς αδικοχαμένος. Είναι θύμα των επιλογών του. Στεγνά.

Υπαρχουν και εκκατομυρια ανθρωποι που πεθαινουν απο καρκινο! Δεν σημαινει οτι ο ενας θανατος ειναι λιγοτερος απο τον αλλο!

Απλα ειναι ακραιο το να πεθαινεις απο αυτον που πληρωνει ο πατερας σου και η μανα σου και εσυ ο ιδιος για να σε προστατευει ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! Που τυχαινει να ειναι αυτος που επελεξε να ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!

Οι επιλογες σου σε κρινουν σαν ατομο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ, σε βοηθουν μεσα απο τα λαθοι σου να γινεσαι καλυτερος! ΒΡΕΓΜΕΝΑ!

Απλα ειναι ακραιο το να πεθαινεις απο αυτον που πληρωνει ο πατερας σου και η μανα σου και εσυ ο ιδιος για να σε προστατευει ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! Που τυχαινει να ειναι αυτος που επελεξε να ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!

Συμφωνώ απόλυτα. Και το ακραίο που είπες είναι λίγο όπως και το κράτος που τους εκπαιδεύει.

Στο μόνο που στάθηκα ήταν η λέξη αδικοχαμένος. Δεν σύγκρινα την έννοια του θανάτου αλλά τα αίτια της.

Ρε παίδες όποιος είναι απο Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή...Μου είπαν οτι γίνεται λίγο χαμός Μπουρνάζι/Αγ. Αντώνη απο διαδηλωτές..Ισχύει κάτι τέτοιο? :S Αν είναι να μην πάω δουλειά :p Μη βγώ και χωρίς κεφάλι...

τοσες και τοσες αναλυσεις γινονται στα καναλια,αναρωτιεμαι γιατι κανεις δεν το εχει δει ταξικα (αλλα μαλλον αυτο δεν συμφερει τα σχετικα κομματα)

ο προνομιουχος,με αριστες προοπτικες για το μελλον, και ευνοημενος απο το συστημα (και οποιος εχει ενστασεις απο το ευνοημενος ας ρωτησει για τα ενοικια επαγγελματικων χωρων στη Βουκουρεστιου οπου διατηρει την επιχειρηση η μητερα του εκλιποντος),που στις διακοπες του μπορει να ξοδευει οσα ξοδευει ο αστυνομικος σε κανα 3μηνο, σε εναν επαναστατικο παροξυσμο βριζει και πεταει πετρες στον κακοπληρωμενο που μονο βρισιες και στραβα/αναποδα βλεπει στη δουλεια του...οτιδηποτε και να γινοταν,ο κοινωνικα κατωτερος υπαλληλακος θα εβγαινε χαμενος.Δηλ.

1)Θα το αγνοουσε?Ενας ακομα καθημερινος εξευτελισμος

2)θα τον προσηγε στο τμημα?Αμεσως θα πλακωναν δικηγοροι κλπ και σε λιγο θα ηταν σαν να μην εχει συμβει τιποτα.Ισως και να παταγε καμμια μηνυση στον αστυνομικο.

τελικα αυτο περι 25 ατομων που εγραφε στο in.gr αληθευει?

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με το υπάρχον σύστημα ότι και να γίνει η αστυνομία ακούει κράξιμο...

Επεμβαίνουν δυναμικά, τους κράζουμε (κακώς)

Κάθονται και χαζεύουν τους αλήτες να τα σπάνε, πάλι τους κράζουμε..

Ελεος...:giveup:

Tsakonas

δλδ μόνη αντρίκια λύση ήταν το όπλο?

για να μη σβήνει με καλοπληρωμένους δικηγόρους?

κουκούλωμα τύπου ζαρντινιέρα μου μυρίζει...

και είναι κρίμα...

όπως κρίμα είναι και όλα τα υπόλοιπα που κουκουλώθηκαν

απο μπαριέρες σε δρόμους,

θύματα teizer στο Ίλιον και

μπάτσων

μπράβων....

ατυχή γεγονότα στη Μύκονο στο κολωνάκι

στα εξάρχεια

και ατιμωρησία....

κρίμα.....

Περιμένω τώρα αυτούς που "ξέραν" το "παιδί" να βγουν και να πουν τι "καλό αλλά λίγο ζωηρό παιδί" που ήταν και που δεν είχε κάνει κακό σε κανέναν και που εκείνη τη μέρα είχε πάει από κει για "να δει τι γίνεται"...

Έτσι θα γινόταν, όπως πάντα Πετράν. Την αλήθεια δεν θα την μάθει κανείς μας ποτέ. Και το τονίζω γιατί πλέον, ούτε οι μαρτυρίες θα μου πουν κάτι, ούτε οι "αυτόπτες", ούτε κανείς. Κρίμα το παιδί, αλλά δεν ξέρω ποιος φταίει.

ban ο πανεας;; :/

Ο Πανέας "έφυγε" γιατί έβρισε (ή αλλιώς διαολόστειλε τον Level1) απροκάλυπτα. Δεν είναι το τι λέει, είναι το πως το λέει. Κι άλλοι εδώ παραφέρθηκαν, αλλά μόνο ο εν λόγω "κύριος" έπιασε "πέτρες" και άρχισε να τις πετάει.

ΑΙΣΧΟΣ. σας συχαίνομαι.

φοιτητής στους ηλεκτολόγους πάτρας και πρώην μέλος του thelab.gr

Λυπάμαι που ορισμένοι βράζουν όλο τον κόσμο στο ίδιο καζάνι. Αυτό πάει για όλους. Γιατί για 4-5, πάει όλο το Lab. Για 1 αστυνομικό πάει όλη η αστυνομία κ.ο.κ. Δεν σας κρατάει κανείς εδώ με το ζόρι, και φυσικά αυτές οι συζητήσεις δεν είναι του "ύφους" μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τις δεχόμαστε.

Μετά το σημερινό δεν έχω πολλές ελπίδες ότι πολλοί θα δουν το μηνυμα μου. Τουλάχιστον θα το δει ο πρώτος που θα το σβήσει.

Δεν το κάνουμε ποτέ αυτό. Αν κάτι κρίνεται προσβλητικό κλπ, πάει στην μαύρη τρύπα. Το ότι "σβήνουμε για να φιμώσουμε στόματα" κλπ, ας μείνει εκεί που είναι με τις άλλες ακρότητες.

και τωρα αφηνουν την αθνα να καει , αστυνομια πουθενα. Βολευει κιολας , μπορει να αφησουμε το βατοπαιδι για λιγο :ph34r:

Μέσα στο μυαλό μου είσαι γιώργη, κάθε φορά που πάει να βγει μία μεγάλη μούργα έξω κάτι τέτοιο γίνεται ;)

Και ξανά, κρίμα το παληκάρι. Ντροπή στον αστυνομικό αν φταίει, ντροπή στους γονείς του αν δεν φταίει. Μπράβο δεν θα πω σε κανένα.

Ενημερωτικά, συνεχίστε ελεύθερα τη συζήτηση αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς προς άλλους.

Εγω το μονο που ξερω ειναι χθεσινη μου εμπειρια....

Ηθελα να παω σε εναν φιλο μου που ειχε γενεθλια και παρτυ.Επρεπε ομως να περασω μεσα απο την ομονοια λογω του μετρο και να παρω ενα ταχι να φυγω απο την κολαση που γινοταν εκει.Βγαινοντας απο το μετρο μας ακολουθησαν δυο τυποι,εγω με τον φιλο μου το ψιλιαστηκαμε το πραγμα και πηγαμε να περασουμε απεναντι,ομως ηταν αργα μας ειχαν ηδη πιασει.Ανταλλαζουμε μποθνιες και κλωτσιες στο κεντρο της ομονοιας.Καταφερνω να ξεφυγω και ο φιλος μου το ιδιο.Μπουνιες κλωτσιες και η αστυνομια πουθενα.Ο λογος ηταν τα κινητα μας που ηθελαν.Δεν ξερω αν αυτοι ηταν αναρχικοι.Παντως ξεφυγα με μολωπες και αιματα στο προσωπο μου και το κινητο στην τσεπη,Αλλα δεν ηταν για το κινητο,ηταν το γοητρο,που εχουμε καταντησει επιτελους....Να γυρναω σπιτι μου με αιματα και μολωπες.Ευτυχως γλυτωσα και ευτυχως δεν ειχαν μαχαιρι...Θα γλυτωσω και την επομενη φορα ομως???

Οφείλω να ομολογήσω ότι μερικά από αυτά που είπα ήταν το λιγότερο βλακείες.

Αυτό που κατάλαβα από τις ελάχιστες ειδήσεις για την Ελλάδα που βλέπουμε εδώ + αυτά που διάβασα στο in.gr μου έδωσαν την εντύπωση ότι πρώτα ξεκίνησαν οι φασαρίες και οι φωτιές και μετά έγινε το συμβάν με τον πυροβολισμό.

Αλλά απ'ότι μου είπε ο ea6gka χτες στις 04:00, δεν υπήρχαν φασαρίες πριν γίνει το συμβάν.

Λυπάμαι για ορισμένα σχόλια που έγραψα νομίζοντας ότι το σκηνικό έγινε κατά την διάρκεια των φασαριών...

That said, απλά δεν υπάρχει δικαιολογία για να πυροβολήσεις ένα παιδί στα καλά καθούμενα, όταν σε οπλίζουνε κανονικά και με το νόμο, η πρώτη και σημαντικότερη εκπαίδευση θα έπρεπε να είναι "πως να ελέγχεις την θερμοκρασία σου".

Κι από την άλλη δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να κάψεις το αυτοκίνητο και το κατάστημα του άλλου.

Κι εμένα υπουργική Mercedes σκότωσε την θεία μου και άφησε παραπληγικό τον ξάδερφό μου, αλλά αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να καταστρέψω τίποτα στο όνομα της οργής μου...

Όσο λυπάμαι για τον πιτσιρικά που σκοτώθηκε, άλλο τόσο λυπάμαι που οι ανά την χώρα αναρχικοί βρήκαν το θύμα και το πάτημα που έψαχναν για να λένε και να κάνουν τα δικά τους...

Αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι αρκετοί θεωρείτε δεδομένη την κατάσταση και βιάζεστε να διαλέξετε θέσεις...

Δεν σας απασχολούν τα αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό να τραβήξει τη σκανδάλη και το παλικάρι στο θάνατο? Σας απασχολούν όταν τρώτε χαζεύοντας τηλεόραση ή στην γρήγορη πρωινή ματιά στις εφημερίδες/net ?? και μετά πίσω στα δικά μας... σωστά?

Αν ήταν το δικό μου αυτοκίνητο/μαγαζί που καιγόταν ίσως να ζήταγα και εγώ δικαίωση, 3 νεαροί νεκροί από σφαίρες/γκλοπ πιστεύω είναι καλά...

Αν ήταν το δικό μου παιδί που σκοτώθηκε θα ζήταγα δικαιοσύνη από αυτούς που το εκτέλεσαν και θα έπρεπε να ζήσω με το βάρος που όλοι εσείς ευγενικά μου φορτώσατε... δικό μου το λάθος που το παιδί μου βρέθηκε εκεί...

Μας έχουν τόσο πολύ στριμώξει/τρομάξει με αποτέλεσμα να έχουμε αναπτύξει μία ιδιαίτερη ανάγκη για προστασία από πάσης φύσεως κινδύνους(είτε πραγματικούς, είτε φανταστικούς). Με χαρά θα πληρώσουμε το "χαράτσι" για νέες κάμερες και μεθόδους αστυφύλαξης. Οι προυποθέσεις προκειμένου να νιώθουμε ανασφαλείς έχουν τηρηθεί:

ανεργία, φτώχεια, μετανάστες, media και σωρό άλλα. Αν καταφέρεις και σκέφτεσαι έστω και λίγο καθαρά μετά από όλα αυτά θα σου προσθέσω και το remake των Εξαρχείων.

Ξύπνα έλληνα του "σπιτιού, εξοχικού, αυτοκίνητου" και κατάλαβε ότι έχεις δύναμη στα χέρια σου... δύναμη που έμαθες να χαραμίζεις στις εκλογές και ευθύνες που έμαθες να μεταφέρεις στους αρμόδιους when the $h1t hits the fan.

Χρειάζεται κάποιος/κάποιοι να αντιδράσουν στα παραπάνω. Η λύση σαφώς και δεν είναι η καταστροφή περιουσίας, αλλά αυτό είναι τα special effects ώστε να μας κρατήσει στους καναπέδες μας μέχρι να τελειώσει το έργο.

Από τότε που είδα για 1η φορά το V for Vendetta, το θεώρησα προφητικό. Όχι τόσο για το επαναστατικό πνεύμα του, αλλά περισσότερο για τον τρόπο που λειτουργούσε η πολιτεία/καθεστώς έχοντας εμποτίσει με φόβο τους πολίτες.

Σίγουρα δεν μιλάω για κάτι καινούργιο, απλά σας ζητάω να σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν μεταφέρετε τις σκέψεις σας. Δεν έχω βρει καμία λύση να σας προσφέρω, αλλά αν όλοι μας δεχτούμε ότι υπάρχει πρόβλημα είναι καλύτερο από το τίποτα.

Εγω θελω να προσθεσω πως οποιος πηγε στο κεντρο θα καταλαβε ποσο καφροι ειναι ολοι αυτοι...

Καταδικαζουμε ολοι μασ φανταζομαι,τον αδικο -οπως φαινεται θανατο του παιδιου, και λεω αδικο γιατι αν ηταν απο αυτους που πετανε πετρες μπουκαλια μολοτοφ κ τα σχετικα, παλι κριμα θα ηταν , αλλα θα λεγαμε πως τα ηθελε ο κωλ0ς του,αλλα και επειδη ο καθενας μας σε αμυνα θα προσπαθουσε να προστατευτει.ΞΑΝΑΛΕΩ ομως πως φαινεται οτι κατι τετοιο δεν εγινε, απλα ο αστυνομικος ηταν ψευτομαγκας, και εκανε Μ@λακια... -οπως φαινεται-

Σκεφτηκατε οτι απλα μπορει να ειναι ο ενας στους 10000 αστυνομικους που εκανε την τρελα του?

Ας πουμε οτι απο τους 10000αστυνομικους δεν περνανε ολοι τεστ ψυχολογιας ,αλλα οι 5000...

Απο αυτους δεν υπαρχει ενα ποσοστο λαθους?? 5-10-100???

Δεν μπορει λοιπον αυτους ο ανθρωπος να ηταν ο 1 που ειχε προβλημα?

Γιατι δηλαδη δεν καταλαβα...Πως μπορεις να εισαι 1000000000% σιγουρος οτι ο υπαλληλος σου ειναι αριστος?

Για μενα λοιπον μπορει να ακουγεται απλο, αλλα αυτος που τραβηξε οπλο και εκανε την μ@λ@κια του, ισως να ανηκει σε αυτο το ποσοστο λαθους, που δεν γινεται να μην υπαρχει οτι εκπαιδευσει και να χεις...

Αυτο δεν σημαινει πως ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ δικαιολογούνται!!ΕΛΕΟΣ!! Ολοι αυτοι θελουν φυλακη. Δεν καταλαβα δηλαδη, ποιον υπερασπιζουν?Τους γονεις,σπαζοντας καταστηματα?

Στην μνημη του παιδιου , εκμεταλευονται την καφριλα τους!!

Και ουτε σημαινει πως οι αστυνομικοι ή οι φρουροι ειναι ασχετοι και λακαμαδες κ.τ.λ...

Τον αστυνομο που χαροπαλευει στο νοσοκομειο, που ειχε παει στη Κρητη?τον θυμαστε??Ηρωας ε?..

Ο θανατος ειναι θανατος, αλλα αυτο ηταν μια ευκαιρια για ολους τους ΚΑΦΡΟΥΣ.

Και ξαναλεω,επειδη εχθες το βραδυ ημουν πολυτεχνειο και εβγαζα φωτο, και επειδη παλι πριν λιγο περασα απο εκει και απο την Πατησιων γενικα,ειναι μπαχαλο και αδικο για τους καταστηματαρχες και τους απλους πολιτες που δεν φταινε σε τιποτα...!!

Υ.Σ 0: Το ποσοι περιεργοι υπηρχαν δεν λεγεται...Εκει να δειτε τι γινοταν...Ειλικρινα ειναι θαυμα που δεν χτυπησε κανεις εχθες.

Απτην μια στην ΠΑτησιων και Αβερωφ, 50 -60 ατομα ΘΕΑΤΕΣ, στην εισοδο του πολυτεχνειου οι "γνωστοι αγνωστοι" και στην Πατησιων και Στουρναροι Ματ με δημοσιογραφους και ΘΕΑΤΕΣ...

Υ.Σ 1: το πλαισιο ειναι κατεστραμενο, τουλαχιστον εξωτερικα φαινοταν να χει τεραστιες ισως και ολοκληροτικες ζημιες, ολο το κτηριο.Πολλα καμμενα αμαξια, πετρες εννοειται παντου,στην Πατησιων απο πολυτεχνειο μεχρι ΑΣΟΕ σπασμενα τζαμια,βιτρινες, πετρες,φαναρια,ξυλα,υπολοιπα κροτιδων-μολοτοφ-δακρυγονων κ.τ.λ...

Υ.Σ 2 : Ορισμενα αν οχι ολα καναλια ραδιοφωνα,κατα την γνωμη μου πρεπει να φανε τεραστια μουτζα...Γιατι και αυτοι πανω στη "τρελα" τους και την "αγαπη" τους για την δουλεια τους , -φρεσκο φαγητο,νεο θεμα που πουλαει,οτι καλυτερο γι'αυτους - λενε ό,τι να ναι και αποπροσανατολιζουν!!

Υ.σ 3 : Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ

Εγω το μονο που ξερω ειναι χθεσινη μου εμπειρια....

Ηθελα να παω σε εναν φιλο μου που ειχε γενεθλια και παρτυ.Επρεπε ομως να περασω μεσα απο την ομονοια λογω του μετρο και να παρω ενα ταχι να φυγω απο την κολαση που γινοταν εκει.Βγαινοντας απο το μετρο μας ακολουθησαν δυο τυποι,εγω με τον φιλο μου το ψιλιαστηκαμε το πραγμα και πηγαμε να περασουμε απεναντι,ομως ηταν αργα μας ειχαν ηδη πιασει.Ανταλλαζουμε μποθνιες και κλωτσιες στο κεντρο της ομονοιας.Καταφερνω να ξεφυγω και ο φιλος μου το ιδιο.Μπουνιες κλωτσιες και η αστυνομια πουθενα.Ο λογος ηταν τα κινητα μας που ηθελαν.Δεν ξερω αν αυτοι ηταν αναρχικοι.Παντως ξεφυγα με μολωπες και αιματα στο προσωπο μου και το κινητο στην τσεπη,Αλλα δεν ηταν για το κινητο,ηταν το γοητρο,που εχουμε καταντησει επιτελους....Να γυρναω σπιτι μου με αιματα και μολωπες.Ευτυχως γλυτωσα και ευτυχως δεν ειχαν μαχαιρι...Θα γλυτωσω και την επομενη φορα ομως???

man για διάβασε παρακάτω :

life>σωματική ακεραιότητα>κινητο>pride ..... και .... μαχαιρι > κλωτσομπουνίδια...

φιλικά πάντα, έτσι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.