Chosen Δεκέμβριος 8, 2008 #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Γιατι δεν απαντας στα λεγομενα του Dem?έχω καταλαβει καλά? Αυτο λέτε?Όχι, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που γράφω.@chosenΓιατι δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα πριν?Τι ρώτησες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 - Αν την πέφτεις σε σκοτεινές περιοχές που διαδραματίζονται σκηνές πολέμου και αποφασίζεις να την πεις/πέσεις σε οπλισμένο αστυνομικό που περιμένει το καδρόνι να σκάσει στο κεφάλι του ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε γωνία "απλά επειδή είναι μπάτσος/γουρούνι": >80%τωρα τα πιστευεις αυτα; τουλαχιστον 10 φορες το μηνα θα γινει της ******* στα εξαρχεια και δε θα πεσει πυροβολισμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 8, 2008 #183 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Τι ρώτησες;Ποιος απο εδω εχει βγαλει το πορισμα για το πως εγινε το γεγονος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #184 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ο μπατσος ομολογησε οτι τον σκοτωσε , ΝΕΤεπειδη δε το δα, τι ειπε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 8, 2008 #185 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 έχω καταλαβει καλά? Αυτο λέτε?Όταν κάποιοι δε μετράνε οχι υλικά αλλά την ανθρώπινη ζωή, ούτε τη δική τους ούτε των άλλων, μπορείς πάντα να πας να το συζητήσεις μαζί τους. Εσύ μπροστά, εμένα μου επιτρέπεις να κρατάω το πιστόλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2008 #186 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 αυτο που εγραψα , περπατησε προς το μερος του και του την εσκασε στο στηθος. Εχουμε να κανουμε με εν ψυχρω δολοφονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 8, 2008 #187 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Καφρίλα. *Είπε γιατί; Ο αστυνομικός ο ίδιος, οχι η ΝΕΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 8, 2008 #188 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Ποιος απο εδω εχει βγαλει το πορισμα για το πως εγινε το γεγονος?Όλοι όσοι έχουν πάρει θέση στο ζήτημα.Δεν άκουσα πουθενά ότι πήγαινε κάπου και τον έφαγε μια σφαίρα στα καλά καθούμενα, αλλά το ότι είχε νταλαβέρι με αστυνομικούς, σε μια περιοχή που είχε γίνει πεδίο μάχης και που πριν & μετά οι αστυνομικοί ήταν στόχοι καδρονιών, πετρών και μολότοφ.Δεν λέω ότι δεν ήταν τραγικό, λέω ότι ήταν κουτό εκ μέρους του και σχεδόν αναμενόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2008 #189 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ειπε καθολου τι γινοταν ακριβως; τελικα υπηρχε μολοτοφ , εγινε καμια επιθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Δεκέμβριος 8, 2008 #190 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Έλεος με τους Judge Dredd.Τον εφρέμ καμμία λουλού δεν τον πυροβόλησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2008 #191 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Καφρίλα. *Είπε γιατί; Ο αστυνομικός ο ίδιος, οχι η ΝΕΤ.http://www.cosmo.gr/News/Hellas/223285.htmlΟι κατηγορουμενοι δεν κανουν δηλωσεις , νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Δεκέμβριος 8, 2008 #192 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Θα ακουστεί λίγο σκληρό αυτό που θα πω, αλλά καλά του κάνανε του πιτσιρικά και δε με απασχολεί αν ήταν 15 χρονών "λουλούδι" ή 35 χρονών κακοποιός.Αυτοί οι άνθρωποι με τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα που καίγονται κάθε χρονιά γιατί αυτοί οι θερμόαιμοι νέοι δείχνουν έτσι την οργή τους, τι φταίνε; Να 'χεις την παγκόσμια οικονομική ύφεση, να 'χεις την τράπεζα έτοιμη να σου βάλει λουκέτο στο μαγαζί και καπάκι να στο κάνει λαμπόγυαλο "η νεολαία"; Ρε σφαίρα λέμε κι αν είμαι γω εκεί και δεν έχω όπλο, θα του ανοίξω το κεφάλι με ό,τι βρω στα χέρια μου. Άκου εκεί "το παιδί"... Τι "παιδί" είναι αυτό με την κουκούλα στους δρόμους να καίει μαγαζιά κι αυτοκίνητα; Ποιος θα τραβήξει την γραμμή στην ηλικία που ξεκινάνε οι ευθύνες; Αν δηλαδή ήταν 18 χρονών και μιας ημέρας, θα ήταν ενήλικος με πλήρη ευθύνη; Βάζει την κουκούλα και φτιάχνει μολότοφ γιατί ξέρει ότι κανείς δεν θα του κάνει τίποτα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καίει το μαγαζί του μεροκαματιάρη στη γωνία, και μετά να τρέξει να κρυφτεί. Περιμένω τώρα αυτούς που "ξέραν" το "παιδί" να βγουν και να πουν τι "καλό αλλά λίγο ζωηρό παιδί" που ήταν και που δεν είχε κάνει κακό σε κανέναν και που εκείνη τη μέρα είχε πάει από κει για "να δει τι γίνεται"... Πανέα είσαι ανώμαλος, ειλικρινά. Μωρε καλα το κανανε το κωλοπεδο, τι δουλεια ειχε εκει? Τι φτεει ο καθενας που του γ@μησ@ν το μαγαζι? Ποιος θα πληρωσει ολες αυτες τισ ζημιες? Σε αυτη την περιπτωση ειμαι υπερ του μπατσου, δε γινεται να βγεινει ο καθε μ@λ@κ@ς οποτε του γκ@υλωσει και να σπαει και να καταστρεφει ξενες περιουσιες. και εγω να ημουν στη θεση του μπατσου τα ιδια θα εκανα, μπας και βαλουν μυαλο οι υπολοιποι και σταματησουν τους βανδαλισμους και τις καταστροφες. Δηλαδη τωρα εγω αν ειχα ενα μαγαζι εκει η ειχα παρκαρισμενο το αμαξι μου ποιος του δινει το δικαιωμα να τα ακουμπισει και να τα καταστρεψει επειδη δεν εχει πως αλλιως να περασει την ωρα του? Να τους καθαρισουν ολους να ησυχασουμε, δε' πα' να 'ναι παιδια, ενηληκοι η γεροι το ιδιο ειναι, μεχρι και ενα δεκαχρονο αν το ρωτησεις θα σου πει οτι αυτο δεν ειναι σωστο. Κακως κατακρινουν τον μπατσο που το εκανε, θα επρεπε να ειναι παραδειγμα προς μιμηση γιατι δε γινεται καθε φορα που γινεται κατι τετοιο απλα να καθονται σε μια γωνια και να πετανε δακρυγονα, ετσι δε λυνεται το προβλημα και η ιστορια επαναλαμβανειται με αλλες τοσες ζημιες. Η καταστροφη δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας ειναι εγκλημα! Συμφωνω σχεδον μάυτο...Αν το ελεγα εγω ετσι ομως πιστευω οτι θα ειχε σβηστει το ποστ...Επισης δεν διαφωνω με την αποψη οτι υπαρχουν πολλα ατομα,αστυνομικοι που κανουν καταχρηση εξουσιας ωστοσο, μπορει να μας πει καποιος με πιο τροπο να μας προστατεψουν απο τους καφρους??? -και δεν εννοω να σκοτωνουν οι αστυνομικοι, αλλα οχι και να αφοπλιστουν, γιατι κ αυτο ακουσα στο ραδιο- Edit: 15:48 ημουν στο πολυτεχνειο, με αμαξι, και εκεινη την ωρα εβλεπα ατομα με ροπαλα,τσαντες, σακιδια κ.τ.λ, να κλεινουν δρομους και να φτιαχνουν φρουρια...μεχρι και αντιθετα στην πατησιων πηγαινα... Αυτοι τι ειναι , καλοι ανθρωποι που πανε να διαμαρτυρηθουν??? Πέστα Πέτρο... Εσυ δεν κινδυνεύεις να σε πουν χουντικό... Πεστα χρυσόστομε... Έχεις δίκιο! Ο Χριστός η Παναγιά και οι 10 απόστολοι.Εγώ θα μείνω μόνο εδώ/ Ήσουν μπροστά εσύ και ξέρεις τι έγινε? Μαρτυρίες?Ποιές μαρτυρίες? Δεν έχω ακούσει κάτι. Ποιοι μασάνε την ίδια τσίχλα συνέχεια? Γιατί πάντα θα πρέπει να φταίει ο μπάτσος σε τέτοιες περιπτώσεις? Γιατί δεν κάνετε έτσι και όταν τρώνε τους μπάτσους? Μια ζωή χάθηκε και εκεί.Δεν καταλαβαίνω. Και ο μπάτσος άνθρωπος είναι,δεν είναι ρομπότ. Οκ.Οι μπάτσοι να κάθονται να τις τρώνε.Οι άλλοι να κάνουν την παράστασή τους να τα σπάνε όλα κτλπ. Ήθελα να ήξερα,αν σπάγανε το δικό σου αυτοκίνητο θα καθόσουν να του κοιτάς?Θα τους έλεγες και ευχαριστώ? Νοιώθεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο μπάτσος έμμεσα υπερασπίζεται την περιουσία του πολίτη? Έ ρε μια ΧΟΥΝΤΑ που χρειάζεται σε μερικούς για να καταλάβουν τι είναι η χούντα/// Λυπάμαι. Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και μετα δυσκολίας μπορώ να μιλήσω. Η καρδιά μου χτυπάει απίστευτα γρήγορα. Λυπάμαι που είμαι Έλληνας αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι που συγχρωτίζομαι στον ίδιο χώρο μαζί σας, έστω και αν είναι ηλεκτρονικός. Άντεξα να διαβάσω μόνο μεχρι τη τρίτη σελίδα. Αν δεν ήξερα τη γνώριμη ιστοσελίδα του thelab που μέχρι σήμερα επισκεφτόμουν σχεδόν καθημερινά θα νόμιζα ότι βρίσκομαι σε χώρο ακροδεξιάς παράταξης. Ντροπή σας. Το ξαναλέω. Ντροπή σας. Φαίνεται ότι τα ηλεκτρονικά σας έχουν πειράξει λίγο. Δεν μπορώ να δώσω λογικές εξηγήσεις σε αυτό το φαινόμενο. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΘΑΝΕ!!!!! ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???????? ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!! ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΡΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!! απο πότε τα λεφτα μετράνε περισσότερο από τις ζωές μας ρε!!!!!!!! Το έχετε χάσει τελείως????????????? Πέθανε το παιδί και σας χάλασε τη κακομοιριασμένη σας πραγματικότητα?????? Δε ντρέπεστε λίγο ρε? Απ ότι βλέπω όλα αυτά τα λέγατε πριν τα δελτια ειδήσεων. Μετά που μάθατε ότι το παλικάρι δεν ήταν αναρχικός????????? ΣΚΑΣΑΤΕ???????? ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ LIVE???? ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΤΕ??????? Στο σχολείο μου πήγαινε. Ξέρω τι σόι παρέες ήτανε. Τις ζούσα τόσα χρόνια δίπλα μου. Ξέρω ότι ήταν ΑΘΩΟΙ. ΑΘΩΟΙ για τα εγκλήματα παρενόχλησης της άθλιας ρουτίνας σας. Το πιο σωστό σύνθημα είναι αυτό που λεει. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ. σας συχαίνομαι. Μετά το σημερινό δεν έχω πολλές ελπίδες ότι πολλοί θα δουν το μηνυμα μου. Τουλάχιστον θα το δει ο πρώτος που θα το σβήσει. Αμα το δεί και κανείς ας ακούσει τα παρακάτω. Είμαι ένας απλός φοιτητής. Τη Πέμπτη ήμουν στη πανελλαδική εκπαιδευτική πορεία που έγινε για τα ΚΕΣ. Τα ΜΑΤ σε κάποια φάση και ενώ γινόνταν επισόδεια από τους αναρχικούς, πέσανε πάνω μας και ρίχνανε ξύλο σε αθώο κόσμο στεγνά. Μην έχετε αυταπάτες. Δε σας φτάνει η μαρτυρία μου? http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Αν δεν σας φτάνει ούτε αυτό, άκουσα για ένα βιντεάκι που παίζετε στη τηλεόραση... Οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι ενώ αυτοί που τα καίνε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ?????? Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι αυτό. Το δεύτερο είναι να βγείτε στους δρόμους και να εκφράσετε την οργή σας. Δε σας εκφράζει το σπάσιμο? ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! ούτε εγώ το έκανα. Αλλα δείξτε ότι διαφωνείτε, μόνο και μόνο η φωνή και η παρουσία σας έχουν τρομερή δύναμη. ΜΜ φοιτητής στους ηλεκτολόγους πάτρας και πρώην μέλος του thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 8, 2008 #193 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 http://www.cosmo.gr/News/Hellas/223285.htmlΟι κατηγορουμενοι δεν κανουν δηλωσεις , νομιζωΑπλά δεν εμπιστευομαι κανένα δημοσιογράφο. Δεν λεω αν έγινε ή οχι, απλά περιμένω να το ακούσω υπεύθυνα.Mερικά λεπτά νωρίτερα, ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών επιτίθεται σε σταθμευμένη κλούβα της αστυνομίας στην οδό Στουρνάρη. Πετάει μια βόμβα μολότωφ. Οι αστυνομικοί βγαίνουν από την κλούβα. Λέγεται ότι κρατούσαν όπλα στα χέρια.Ένας εξ αυτών σημαδεύει προς την ομάδα των νεαρών, η οποία έχει ήδη τραπεί σε φυγή και κατευθύνεται προς τα Εξάρχεια. Στοχεύει και πετυχαίνει πισώπλατα τον 15-χρονο μαθητή διαδηλωτή. Τον πέτυχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από απόσταση είκοσι μέτρων.Η ρημάδα η μολότωφ όμως φάνηκε καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 8, 2008 #194 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 που την έδειξε Live την εκτέλεση; Γιατί σε ένα βίντεο που δείχνουν στην τηλεόραση, δε βλέπω τίποτα, και ακούω δύο κρότους. Μπορεί να είναι την ώρα που σκοτώνεται το παιδί, μπορεί και όχι. Θα έβλεπε η άλλη να εκτελούν άνθρωπο μπροστά στα μάτια της και θα έλεγε "τι κάνει εκεί ρε φούστη;". Εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά κυνικό θα είχα φάει φρίκηΌσο για το "ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΘΑΝΕ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???". Και να'ταν μόνο ένα... Ξέρεις πόσα παιδάκια κάτω των 2 ετών έχουν σκοτωθεί στο Κονγκό, επειδή έτυχε να γεννηθούν εκεί, κι όχι επειδή διάλεξαν να πάνε εκεί;Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με ασφάλεια στην πόλη που ζω, σε όποιο μέρος της θέλωΗ ρημάδα η μολότωφ όμως φάνηκε καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή.. :/Πάντα είχα αυτήν την άποψη για το περιστατικό αυτό. Αυτός το επεδίωξε να τον πυροβολήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2008 #195 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Κοιταξε και στη περιπτωση του κυπριου λεγανε πως τους επιτεθηκε ο κυπριος και αντισταθηκε στη συλληψη , η δε ζαρντινιερα επεσε πανω στο κυπριο...το βιντεο τους διεψευσεΦυσικα αν δεν υπηρχε το βιντεο σημερα θα ελεγες οτι ο κυπριος εφταιγε , αυτα για τις υπευθυνες και επισημες πηγες , εχει και αλλα πολλα παραδειγματαΑ , και οι μπατσοι στη δικη του κυπριου πεσανε στα μαλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 8, 2008 #196 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Απο υπεβάλλοντα ζήλο έγινε το φονικό παίδες.... μια ζωή αυτοί οι ειδικοί φρουροί κάνουν λες και ειναι 007 πράκτορες σε ειδική απαστολή και κατα την γνώμη μου κυκλοφορεί ένα κομπλεξ στο επαγγελμά τους... είναι το ίδιο όπως οι σεκιουριτάδες στο αεροδρόμιο που ορισμένες φορές σε βγάζουν απο ρούχα σου με την FBI συμπεριφορά τους.Προσωπικά ντράπηκα με τις ορχιδέες του Υπ. Εσωτερικών που άκουσα στην TV χτες το βράδυ περί "αμυνόμενης πως το είπε Αστυνομίας", προτιμώ την κατάσταση στην Μαλαισία που επισκέφτηκα... ναρκωτικά και κλοπή = θανατική ποινή. Πολύ πιο ασφαλής απο την Ελλάδα ένιωθα.Την αστυνομία οι πολίτες την θέλουν για να επιβάλλουν την τάξη και να κάνουν κάτι (συλλήψεις, προσαγωγές, ελεγχους κτλ) όταν γίνονται παρανομίες... και όχι να είναι δημοσίοι υπαλλήλοι - παρατηρητές επεισοδίων... έλεος με τα επεισόδια και τα καψίματα... Η υπογραφή του Astrolabos για άλλη μια φορά δίνει το στίγμα της κοινωνίας μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 8, 2008 #197 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Αργά το απόγευμα παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ο Βασίλης Καπερνάρος, αναφερόμενος σε προσωπικούς λόγους και στο ότι δεν γνώριζε τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Δεκέμβριος 8, 2008 #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 @Ar@besqu.e Επειδη πιστευουμε οτι οι αναρχικοι ειναι το πραγματικο προβλημα και η ριζα ολων οσων γινονται, ειμαστε ακροδεξιοι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 8, 2008 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Νομίζω ότι η κουβέντα αρχίζει και γίνεται προσωπική και ξεφεύγει πολύ από το θέμα των γεγονότων, αυτόπτης μάρτυρας από εμάς δεν ήταν κανείς, οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα να έκλεινε το θέμα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 8, 2008 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Στο Mega έχει το άτομο που τράβηξε το βίντεο που έδειξε κάποιος προηγουμένως και λέει ότι είδε τη στιγμή που σκοτώθηκε ο 15χρονος...τουλάχιστον αυτό πρόλαβα να ακούσω στα λεγόμενά του......αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.