greekfragma Δεκέμβριος 7, 2008 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 ωραίος:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 7, 2008 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Οι αναρχοαριστεριστές στο ΕΧΤΡΑ ειχε παρει τηλ απευθειας ενας καταστηματαρχης και ειχε πει για συμπλοκη αναρχικων με κατοικους....Αλλα δεν βλεπω να βγηκε αυτο σε κανα ΜΜΕ...και για ποια καταχρηση-φασιστικο κρατος μιλαμε,οταν βλεπει κανεις πως στεκεται προσοχη(αισχος κιολας) η αστυνομια μπροστα απο το πανεπιστημιακο ασυλο κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2008 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 απορώ γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι πάντως ώστε να μπει η αστυνομία στις σχολές και τα πανεπιστήμια. το άσυλο υποτίθεται πως προστατεύει την γνώση και την παιδεία, όχι τους εγκληματίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 7, 2008 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 εγω να ρωτησω, ο αναρχοαριστεριστης τι ***** ειναι ? αναρχικος ή αριστερος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 7, 2008 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 ο μονος που δεν εφαγε ξυλο παντως και φανηκε να γλενταει το "πανηγυρι" ειναι ο σκυλος του ΕΜΠ , σε καθε πορεια και συγκρουσεις στη πρωτη γραμμη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 7, 2008 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 απορώ γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι πάντως ώστε να μπει η αστυνομία στις σχολές και τα πανεπιστήμια. το άσυλο υποτίθεται πως προστατεύει την γνώση και την παιδεία, όχι τους εγκληματίες. μεγαλο θεμα πιανεις τωρα κ συ...Εγω απ τη μια δε θα γουσταρα καθολου να παιζουν αστυνομοι στη σχολη αμα ειναι να χουν το στυλακι που χουν (αμα εχεις μαλλια-σκουλαρικια-καπνιζεις κανα στριφτο την εκατσες τη βαρκα).Αμα ειναι για σοβαρη αστυνομευση εννοειται πως πρεπει να μπουνε μεσα, και να μαζεψουν ολους που πουλανε ντραγκια (και δε θα με χαλαγε να μαζευανε και ολα τα κομματα μαζι τους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 7, 2008 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Αλεξη, δεν προλαβα να σου πω επειδη πηγες για υπνο ρε χαμενε.Σε περιπτωση που ο πιτσιρικας εβγαλε οπλο/μολοτοφ ή οτιδηποτε τοτε σαφώς και ειναι σωστή ενέργεια του αστυνομικού να προστατέψει τον εαυτό του αφού βρίσκεται σε άμυνα-αυτοάμυνα.Αυτο όμως είναι ενα σενάριο που δεν δείχνει να επαληθεύεται απο τα γεγονότα.Θα πρέπει να βαζουν εμπειρους μπατσους στα εξαρχια (αφου ειναι γνωστη κωλοπεριοχη) και οχι ψαρακες που να τσιμπάνε στις ******** και στις προκλήψεις τον πιτσιρικαδων. Υπηρχε φραστικο επειδοσδιο οπως λενε. Θα εβρισε ο ενας τον αλλον, ηταν και νεαρος ο μπάτσος του , ε λιγο πολυ του "την εδωσε" και τον φυτεψε την σφαιρα κανονικα και με τον νόμο (και καλα εξοστρακίστηκε). Αυτα πιστευω εγω. Αβασιμα μεν το ξερω. Αλλα μου φαινετε πολυ πιο πειστικο σεναριο απο το οτι εξοστρακίστηκε η σφαίρα και την γελοια καταθεση της αστυνομιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 7, 2008 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Ενοχλούν οι αστυνομικοί και δεν ενοχλούν οι σεκιούριτύ ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 7, 2008 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 ban ο πανεας;; :/οι σεκιουριτι τι σχεση εχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 7, 2008 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Δηλαδη ενοχλούν τα σώματα ασφαλείας που ανήκουν στο κράτος; Γιατι ξέρω ότι στα ιδρύματα δραστηριοποιούνται εταιρίες φύλαξης χώρου, οι οποίες βέβαια είναι περιορισμένης ευθύνης. Τεσπα, δεν είναι αυτο το θέμα μας, σαν παρένθεση το έγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2008 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 οι μεν ειναι δημοσιο ,οι δε ιδιωτικη εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 7, 2008 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Κάπου διάβασα παραπάνω ότι υπάρχει εντολή να μην αντιμετωπίζει η αστυνομία τα επεισόδια...? όντως ισχύει αυτό...? :nada:δεν κατάλαβα δηλαδή, είναι που είναι οι αστ. ανενεργοί στην καθημερινότητα θα είναι απαθείς και όταν τους έχουμε ανάγκη...? δεν έχω δει ακόμα τι έχει γίνει και δεν έχω εικόνα του τι έχει συμβεί, αλλά αν έχουν καεί όλα αυτά που λέτε μιλάμε για όχι απλά για επεισόδια, αλλά για γενικευμένη σύρραξη... πάντως κακώς που δεν αντιδρούν και να τους μαζέψουν όλους...από την άλλη φταίμε και εμείς που τα βλέπουμε αυτά με δέος τρώγοντας το βραδινό μας μπροστά στην τηλεόραση, γιατί η εικόνα είναι αποτέλεσμα των πατεράδων μας και δικό μας, οπότε ως προς τι το δέος... ο κόσμος δεν αλλάζει και αν υπάρξει αλλαγή θα είναι μόνο προσωρινή, και όσοι πίστευαν στην αλλαγή πέθαναν με το όνειρο... Εμένα αυτό που μου γυρνάει στο μυαλό, είναι ότι όταν κάθε μέρα από το πρωί, την αρχή της μέρας του, με κοιτάει ο άλλος στραβωμένος και πατάει το γκάζι για να με "κόψει" και να προλάβει τον πεζό που πάει να περάσει το πράσινο φανάρι και δεν σέβεται τίποτα ζωντανό, τι παράδειγμα και μάθημα ζωής θα δώσει στο παιδί του που σε 15-20 χρόνια θα είναι μαθητής στο κέντρο της Αθήνας ή νέος αστυνομικός με όπλο στο χέρι... όλα ξεκινάνε μέσα από το σπίτι και έχουμε καταφέρει το σπίτι μας να το μετατρέψουμε στο μέρος που θα ξεσπάσουμε πάνω στα παιδιά μας για τα προβλήματά μας, και ο άντρας που ήταν κάποτε παιδί, θα αντανακλά με την συμπεριφορά του τα hardcoded (δεν άντεξα) διδάγματά του...νομίζω ότι κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 7, 2008 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Δε θα έγραφα καν, οχι πως δε με νοιάζει αλλά τα ακούμε και από πάνω συνήθως.. Γράφω μόνο επειδή μιλούσα με τη μάνα στο τηλέφωνο. Δουλεύει στο βρωμόκεντρο της Αθήνας κοντά 30 χρόνια τώρα. Έχει φάει τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια με το κουτάλι. Μου λέει οτι αύριο φοβάται να πάει στη δουλειά. Λογικό, μπορεί και να τη τουλουμιάσουν ή να φάει καμιά πέτρα στο κεφάλι. Γιατί να φοβάται όταν πληρώνει και τους φόρους της και είναι σωστή βάση του νόμου.. Γιατί να έχει η μάνα μου μεγαλύτερες πιθανότητες να φάει ξύλο από τους αλήτες που τα σπάνε; Σφαίρα στο κεφάλι από μένα*, χωρίς δευτερη σκέψη. 5-10 και θα πιάσουν όλοι το νόημα και είμαι και πολύ δημοκρατικός.*Αυτό δεν πάει στον 15χρονο συγκεκριμένα, το εξηγώ γιατί το γεγονός που ξέρουμε είναι το "αστυνομικός πυροβόλησε 15χρονο". Το γιατί δε θα μάθουμε ποτέ.. Άλλα θα μας πει η αστυνομία, άλλα οι "αυτόπτες" (ούτε μεταξύ τους δε τα βρίσκουν αυτοί) και άλλα οι φίλοι του. Οπότε έχουμε από αληταρά κουκουλοφόρο μέχρι περαστικό που έπαιζε wow στο i-cafe και για τον αστυνομικό, τέρας σε powertrip μέχρι αμυνόμενο όργανο της τάξης. Δυστυχώς οι ειδήσεις που παίρνουμε είναι φοβερά φιτραρισμένες και μαγειρεμένες πλέον, προσωπικά δε πιστευω τίποτα αν δε το δω. Και αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην έχω άποψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 7, 2008 #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 αναρωτιέμαι αν θα γινόταν κουβέντα με τέτοια ένταση κι 170+ απαντήσεις μέσα σε λίγες ώρες, αν έπεφτε νεκρός ο ειδικός φρουρός. φαντάζομαι αυτούς δεν τους κλαίει καμία μάνα, καθώς τους βρίσκουμε στα λάχανα, απαραίτητο προσόν για να κάνεις αυτή τη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 8, 2008 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 8, 2008 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 άκουσα το βίντεο πολύ καθαρά....''ξαμολύστε τους χρυσαυγίτες''....το παρακάτω δεν ακούγεται πολύ καθαρά. "ξαμολύστε τους χρυσαυγίτες, να πιάσουν κανένα να σου (τους?) πω εγώ". Earphones rule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 8, 2008 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Και εγω συνηθως δεν παιρνω θεση σε τετοια θεματα μεσα απ το φορουμ...για διαφορους λόγους.Αλλα πραγματικά με εχει εξεπληξει η ακραια σταση που κυριαρχει στα λόγια μερικών.Αν καταλαβα καλά και αν κανω λαθος διορθωστε με.Μερικοι προτεινουν το εξής. Να το γραψω ξεκαθαρα και απλα για να καταλαβαινουμε και τι λέμεκαι περναει αερας.Να ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ 5-6 απ αυτους για εκφοβισμό και παραδειγματισμογια να μην επαναληφθουν παρομοια γεγονοτα.Μαλιστα μερικοι επιβραβευουν το θανατο του ενος θα ηθελαν κι αλλους να πεθανουν...μιας και ΕΝΑΣ θανατος ΔΕΝ εφτασε να σταματησει τις βιαιες αντιδρασεις.έχω καταλαβει καλά? Αυτο λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 8, 2008 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 νομίζω ότι κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...100%Κανείς δεν αναρωτήθηκε τι οδήγησε τον πιτσιρικά να παίξει τσαμπουκάδες με τους αστυνομικούς. Επειδή είναι trendy; Επειδή το κάνουν και τα άλλα παιζάκια;Μήπως ήταν επαναστάτης σαν τον Πανέα και μόλις έφαγε το βραδυνό που του μαγείρεψε η γιαγιά, βγήκε από το αυγό και ήξερε αυτόματα ότι "μπάτσοι=γουρούνια=δολοφόνοι" και αποφάσησε να απειλήσει/βρίσει τον ειδικό φρουρό νομίζοντας ότι το οικονομικοκοινωνικό status του μπαμπάκα από το Ψυχικό τον καθιστά αλεξίσφαιρο;Μην με παρεξηγείτε, ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι πάντα ένα τραγικό γεγονός.Και κάποτε μπορεί οι 16χρονοι να μην είχαν ιδέα από την ζωή στον σκληρό κόσμο. Αλλά εν έτη 2008, νομίζω ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουμε αρκετό feedback και πρόσβαση σε πληροφόρηση ώστε να αποφύγουμε τους χαζούς λόγους για να σκοτωθούμε. Και για να το κάνω και πιο απλά:Πιθανότητες να τελειώσει η ζωή σου από σφαίρα αστυνομικού:- Αν αποφεύγεις τις περιοχές που γίνονται διαδηλώσεις και βιτρινο-σπασίματα και έχεις ένα χόμπυ που δεν αφορά molotov και καδρόνια: 0.0003%- Αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού: 0.04%- Αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού σε ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 6.2%- Αν την πέφτεις σε σκοτεινές περιοχές που διαδραματίζονται σκηνές πολέμου και αποφασίζεις να την πεις/πέσεις σε οπλισμένο αστυνομικό που περιμένει το καδρόνι να σκάσει στο κεφάλι του ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε γωνία "απλά επειδή είναι μπάτσος/γουρούνι": >80%Εξ ου και ο καημένος ο νεκρός ο πιτσιρικάς ήταν αυτός που ήταν και όχι ο LevelOne. Γιατί ο LevelOne ήταν στο σπίτι του και έφαγε βραδυνό πριν βγει βόλτα σε μια περιοχή που δεν γίνονται διαδηλώσεις και σπασίματα (πολύ σημαντικό).Πολλοί παράγοντες εμπλέκονται για το πως θα σου έρθει η κακιά η ώρα, αλλά σε γενικές γραμμές λέγεται natural selection και όσο σκληρό κι αν ακούγεται, είναι η αλήθεια... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2008 #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ο μπατσος ομολογησε οτι τον σκοτωσε , ΝΕΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 8, 2008 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 @chosenΓιατι δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα πριν?Γιατι δεν απαντας στα λεγομενα του Dem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.