o polonos Δεκέμβριος 7, 2008 #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Daytime dreamerΓιατί να επέμβει η αστυνομία? Ψάχνουμε για κορόιδα δηλαδή. Που θα μας προστατεύουν κι εμείς θα τους βρίζουμε. Δεν βλέπεις τι αίσθημα βγάζουμε (πχ Polonos, DrPaneas), πριν ακόμα καταδικαστεί κανείς? Ας ήμασταν πιο σοβαροί, ώστε να απαιτούμε και σωστή αστυνόμευση. Μαριε, μαλλον δεν καταλαβες... Παραδεχτηκα οτι εχω φαει ξυλο στα γηπεδα απο την αστυνομια. Τοτε μπορει και να ειχαν δικαιο, αλλα χθες ο συγκεκριμενος μπορουσε να κανει κατι αλλο... Υπαρχουν και καλοι αστυνομικοι που κανουν σωστα την δουλεια τους και την θεωρουν λειτουργημα. Αλλα ως συνηθως, μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα Η βαλλιστικη εξεταση θα δειξει αν ΟΝΤΩΣ το εκανε αθελα του. Οπως και να εχει ηταν το παιδακι καποιας μανας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 7, 2008 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 τώρα νοιάστηκε και αυτή που το παιδί της τριγυρίζει στους δρόμους των εξαρχείων και βρίζεται με αστυνομικούς? λυπάμαι που ένα παίδι έχασε την ζωή του, όχι όμως για τους γονείς του. Αν ενδιαφέρονταν πραγματικά το παιδί δεν θα ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή...γονέας είμαι και δεν θα ήθελα να γίνει αυτό στο παιδί μου, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω να κάνω πράξη την επιθυμία μου αυτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 7, 2008 #103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Θα σε απογοητεύσω αλλά νομίζω ότι ο Ισοκράτης τα έχει πεί καλύτερα:"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία " Ισοκράτης Δεν απογοητεύομαι για το ποιος απο τους 2 τα είπε καλά,(Ο Ένας έδωσε το θέμα και ο άλλος έκανε την ανάλυση) συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, αλλά από τους Νεοέλληνες απογοητεύομαι που τους ξεχάσαμε. Φίλε πανέα είσαι λάθος, ηρέμησε κανα 2 μέρες και ξανασκέψου τις 2 πλευρές καλλίτερα, και μετά πες μας την άποψή σου. Προσωπικά δεν συμφωνώ με την απόφασή σου να αποχωρίσεις απο τον λαμπη μας.:nono: JaguarOne +1:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 7, 2008 #104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 γιατί να μην φύγουν τρέχοντας(περαν του εκτακτου χαρακτηρα της καταστασης)-και γιατι αυτος που εχει δικαιο δεν ειναι υποχρεωμενος να υποχωρει μπροστα απο αυτον που εχει αδικο.Και εσυ αν σε ληστευει καποιος και μπορεις η να το βαλεις στα ποδια η να τον μαχαιρωσεις μπορεις να τον μαχαιρωσεις χωρις να τιμωρηθεις με την φουλ τιμωρια 'η και χωρις να τιμωρηθεις ατ all ...αναλογα την περισταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 7, 2008 #105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Chosen φυσικα και να λες την γνωμη σου. Δεν ειπα το αντιθετο.Αλλα επιτρεψε μου να σε ρωτησω:Τι διαφορά έχει ο λογος ο δικος σου που λες οτι καλα εκαναν και το σκότωσαν (και δεν παιρνεις καρτα) και δειχνεις οτι σοβαρολογεις παραθέτωντας επιχειρήματα.Και τι διαφορα εχει ο δικος μου λόγος που λεω πανω στα νευρα μου "Θανατο στους μπάτσους" και παίρνω καρτα.Κάρτα δεν παίρνει κανείς για την άποψη του, αλλά για τον τρόπο που την εκφράζει. Αυτή την τεράστια διαφορά μπορείς να την δεις ή κωλύεσαι;Να σε δω όταν μεγαλώσεις και οι ευθύνες σου θα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχεις μέσα σε ένα φόρουμ, πχ στον Στρατό ή καλύτερα στην πρώτη σου δουλειά. Πες μια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νευράκια σου, πες "μ@λ@κες" κλπ κι έλα μετά να μου πεις αν σου δώσανε Infraction ή να σε απέλυσαν.Δεν σου φταίει κανείς αν δε μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, και δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που στο λένε αυτό.Αν μετά από Χ χρόνια δεν έχεις καταλάβει ότι το TheLab δεν είναι 4chan, τότε μήπως δεν είσαι εσύ έτοιμος να συμμετέχεις σε Online community; Για ψάξτο λίγο...Αυτό είναι η δικαιοσύνη του Thelab.gr ; Αυτό που επιβραβεύει το forum ;Το φόρουμ επιβραβεύει το να λες την άποψή σου κόσμια, όποια κι αν είναι αυτή. Σου έριξε κανείς infraction επειδή είπες ότι οι αστυνομικοί θα έπρεπε να καταδικαστούν σε θάνατο; Όχι, στο έριξαν για τον τρόπο που το είπες, κάνε scroll up και ξαναδες το...Φυσικα και συμφωνω να τιμωρουν τους αναγκεφαλους που σπανε αμαξια και βιτρινες και καταστηματα. Τι φταει ο αλλος να του καταστρεφεις την περιουσια. Αλλα τι σχέση έχει με τον θάνατο του 16 χρονου;Ωραίος, σα να μου λες "τι σχέση έχουν 16χρονοι με κουκούλες & ρόπαλα, που πετάνε πέτρες και μολότοφ σε αστυνομικούς, βιτρίνες και αυτοκίνητα, με τις ζημιές που γίνανε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη;" Κάτσε και αναλογίσου λίγο τι ακριβώς ρώτησες εδώ.Εκτός κι αν το αθώο 16χρονο φορούσε Adidas σορτσάκι, κρατούσε μπάλα του μπάσκετ και πήγαινε στο γήπεδο να παίξει με τους φίλους του, αλλά πολύ χλωμό σε κόβω.Το έχω πει και θα το ξαναπώ: οι αρχαίοι Κινέζοι λέγανε "αν βγεις να κυνηγήσεις τίγρεις, να είσαι προετοιμασμένος ότι θα συναντήσεις μια". Με άλλα λόγια αν φτιάξεις βόμβες μολότοφ, πάρεις στο χέρι καδρόνι, βάλεις κουκούλα κι αρχίσεις να πετάς πέτρες σε ένοπλους αστυνομικούς και να προσπαθείς να τους βάλεις φωτιά, πες μου πόσες και ποιες ακριβώς καταλήξεις μπορεί να έχει αυτή η κατάσταση.Να σου πω εγώ;Α) Ξεφεύγεις και την άλλη μέρα γελάς με τα φιλαράκια σου που έκαψες το Hyundai του φούρναρη της γειτονιάς.Β) Σε συλλαμβάνουν και μετά αρχίζουν να ασχολούνται τα media (και σαφώς και οι μπάτσοι στο τμήμα) μαζί σου.Γ) Κάποιος από τους ένοπλους στους οποίους πετάς μολότοφ, βγάζει το όπλο του και γίνεται το τραγικό γεγονός.Οι Έλληνες το παραπάνω το λένε διαφορετικά από τους Κινέζους: "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες".Δεν μπορώ ρε συ να το πω πιο απλά για να το καταλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 7, 2008 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Καλά,στο Αλτερ έχει το θέατρο του παραλόγου.Απ το videaki που βλέπαμε πριν λίγο και δεν βγάζαμε άκρη.....Στο δελτίο έγινε σαφές ότι τα 2 άτομα που είναι στην μέση του δρόμου είναι μπάτσοι.Ο ένας σημαδεύει το παιδί όση ώρα είναι στον δρόμο(άσχετα αν δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι μπάτσοι ή αναρχικοί) και για να καταλάβουμε από πόσο μακριά το βάρεσε δεν φαίνεται καν στο πλάνο του βιντεο.ΗΜΑΡΤΟΝ.Παρατρίχα να πυροβολήσω την οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 7, 2008 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 (περαν του εκτακτου χαρακτηρα της καταστασης)-και γιατι αυτος που εχει δικαιο δεν ειναι υποχρεωμενος να υποχωρει μπροστα απο αυτον που εχει αδικο.Και εσυ αν σε ληστευει καποιος και μπορεις η να το βαλεις στα ποδια η να τον μαχαιρωσεις μπορεις να τον μαχαιρωσεις χωρις να τιμωρηθεις με την φουλ τιμωρια 'η και χωρις να τιμωρηθεις ατ all ...αναλογα την περισταση. Δηλαδή το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι στρατιώτες στον πόλεμο? (να το βάζουν στα πόδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 7, 2008 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Αλλος ενα που εβγαλε πόρισμα... ΕΛΕΟΣ. Ε Λ Ε Ο Σ. Ωραίος, σα να μου λες "τι σχέση έχουν 16χρονοι με κουκούλες & ρόπαλα, που πετάνε πέτρες και μολότοφ σε αστυνομικούς, βιτρίνες και αυτοκίνητα, με τις ζημιές που γίνανε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη;" Κάτσε και αναλογίσου λίγο τι ακριβώς ρώτησες εδώ.Εκτός κι αν το αθώο 16χρονο φορούσε Adidas σορτσάκι, κρατούσε μπάλα του μπάσκετ και πήγαινε στο γήπεδο να παίξει με τους φίλους του, αλλά πολύ χλωμό σε κόβω.Ποιος εβγαλε συμπερασμα τωρα πειτε μου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 7, 2008 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 κριμα επεσες λιγο εξω δεν φορουσε σορτσακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 7, 2008 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Συμφονα με το δελτιο του ΑΝΤ1 το παιδι ηταν στο κοντινο internet cafe με τους φιλους του. Ηταν να παει στο μαγαζι της μητερας του που ειναι σε κοντινη αποσταση απο το σημειο του συμβαν. Καμμια σχεση δεν ειχε με της συμπλοκες με την αστυνομια. Μαλιστα ενας μαρτυρας λεει οτι ο αστυνομικος σημαδευε τα παιδια κ οχι τον ουρανο που γινεται συνηθως για εκφοβισμο. Οπως και να εγινε ο μπατσος δεν ειναι θεος για να αφαιρει μια ζωη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2008 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 ξερουμε οτι τα εξαρχεια ειναι περιεργη περιοχη.ξερουμε οτι κατακλυζονται απο ατομα που ειτε οντως το πιστευουν ή ειτε πηγαινοντας εκει θα γινουν ενα με τον "ΑΝΤΙ-" χωρο.Και γω σαν παιδι στα 16 μου πηγαινα στα εξαρχεια.θες για συναυλιες/καφε/Στουρναρη.Αν λοιπον οι πιο μεγαλοι σ ηλικια κανετε ενα κανακαρη,ακουει χεβι μεταλ / τον στειλετε να παρει την radeon 10700 ,η ειχε παει με τους φιλους του εκει λογω φτηνοτερου καφε για να μαζεψει και παρει το PS5 και σας λεγανε "ξερεις τον σκτωσε εν ψυχρο ο μπατσος" ή ακομη αν ηταν μπροστα σε τετοιο σκηνικο -δεν νομιζω οτι ειναι οτι πιο ομορφη αναμνηση αυτη για εναν νεο- να δω τοτε τι θα λεγατε.Δεν μπορω να διανοηθω οτι 2 μπατσοι (οι οποιοι ειχαν πριν απο 20 μερες παλι "ιστοριες" γιατι πηγαιναν σε περιοχες που υπαρχει οδηγιες να μην πηγαινουν για να αποφευγονται τετοιου ειδους περιστατικα) πηγαν με το περιπολικο.απο αποσταση (εστω και μπουκαλια να τους πεταξαν κλπ στα εξαρχεια δουλευουν ,εχουν δει και χειροτερα....) βριστηκαν με την παρεα των πιτσιρικαδων ,μη κουκουλοφωρων συμφωνα με Αυτοπτες μαρτυρες στη TV ,παρκαρουν το περιπολικο και πανε να κανουν τσαμπουκα με τα παιδακια?οι 2 τους?δεν ξερω τι λεει ο "κανονας " τις αστυνομιας ,αλλα αν οντως τα παιδια ηταν απειλη ας φωναζαν μια ομαδα να τους διωξει.πραγμα ευκολο αφου η διμοιρια ηταν 100 μετρα απο το σημειο.εκεινοι προτιμησαν να πανε και να κανουν τσαμπουκα με τα πιτσιρικια.αν καναν κατι ΠΑΡΑΝΟΜΟ (βαση νομου) ας καναν συλλειψεις,ας εριχνε καμια καρπαζια στον πιτσιρικα,ας ξεχεζανε τους γονιους του,αλλα (συμφωνα με τις τωρα εξελιξεις/μαρτυριες) να βγαλει το πιστολι και να του ριξει ειναι απαραδεκτο.οπως απαραδεκτο ειναι αυτο που γινεται απο χθες σ ολη την Ελλαδα (αν και βεβαια αυτη τη φορα τουλαχιστον σ Αθηνα / Θεσ/νικη δεν κατεβηκαν οι γνωστοι θερμοκεφαλοιαλλα και απλος κοσμακης που ηθελε να διαμαρτυρηθει.σε καμια περιπτεωση ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ αυτα που γιναν και που γινονται.τιποτα απο αυτα δεν θα φερει το παιδι πισω.Αυτα ειναι κουραφεξαλα , οι καταστρεμμενες περιουσιες του κοσμακη δεν θα αλλαξουν το συστημα.μακαρι ολοι αυτοι με το ιδιο παθος που σπαγαν και εκαιγαν τα παντα στο περασμα τους ,να εκανα την ιδια προσπαθεια να αλλαξει αυτος ο τοπος και αυτα που τους "ενοχλουν". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 7, 2008 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 lol Περαστικός κουκουλοφόρος και ανυποψίαστος πολίτης, τρώει άδικα σφαίρα από διερχόμενο αστυνομικό ράμπο, που τον έπιασε υστερικό αμόκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 7, 2008 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 (οι οποιοι ειχαν πριν απο 20 μερες παλι "ιστοριες" γιατι πηγαιναν σε περιοχες που υπαρχει οδηγιες να μην πηγαινουν για να αποφευγονται τετοιου ειδους περιστατικα)δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρη χωρα στην Ευρωπη με "κρατος εν κρατει" ....επισημα τουλαχιστον...Δηλαδη αυτοι που ζουν στην περιοχη ειναι καταδικασμενοι να ζουν καπου οπου δεν μπορει να πατησει αστυνομια γιατι ερεθιζονται τα μπουμπουκια κι αγριευουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 7, 2008 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Mα τι σου φαίνεται περιέργο σε αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 7, 2008 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 lol Περαστικός κουκουλοφόρος και ανυποψίαστος πολίτης, τρώει άδικα σφαίρα από διερχόμενο αστυνομικό ράμπο, που τον έπιασε υστερικό αμόκ. Τοοοοοοοοσο απιθανο σου ακουγεται ? Στα ιστορικα ξερεις, υπαρχουν περιπτωσεις που αθωοι πολιτες εχουν πεθανει απο "αδεσποτες" αστυνομικου.... Ενα παραειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι πριν 5 χρονια νομιζω μια 28χρονη κοπελα που περναγε τυχαια στο δρομο της Γερμανιας αν θυμαμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2008 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρη χωρα στην Ευρωπη με "κρατος εν κρατει" ....επισημα τουλαχιστον...Δηλαδη αυτοι που ζουν στην περιοχη ειναι καταδικασμενοι να ζουν καπου οπου δεν μπορει να πατησει αστυνομια γιατι ερεθιζονται τα μπουμπουκια κι αγριευουν?ελλαδα.ασυλο σε ιδρυματα και εκκλησιες.ναι δεν ειναι και τοσο σοβαρη χωρα της Ε.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 7, 2008 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Εγώ από την μία βλέπω ένα κάρο αυτοαποκαλούμενους Αυτόπτες Μάρτυρες και στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει δεν νομίζω να μπόρεσε κανένας μέσα απ τα αυτοκίνητα να δεί τι έγινε μιας και δεν σταματήσαν καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 7, 2008 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 ετσι οπως το λες για τα ΑΕΙ δεν μου φαινεται τοσο θεοτρελλο αλλα ειναι 100% διασταυρωμενο οτι ειχαν τετοια εντολη οι καπς η ειναι Τραγκας-Κακαουνακης wisdom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 7, 2008 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Τεσπα, είναι για μένα μακριά η κουβέντα και δε βγαίνει εύκολα άκρη. Απλά οι αναρχικοί θεωρώ πως θα κάναν ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ καλύτερη δουλειά/εντύπωση αν δεν τα βάζαν με τη Fena, αλλά με ένα κολωνάτο κτίριο εκεί στο Σύνταγμα...Βουλή το λένε?Μπορεί να ειναι οι γονεις τους μεσα.Γιατί δεν σου κανει εντυπωση που μεχρι στιγμης δεν εχει σκοτωθει "κατα λάθος" κανενας έμπορος ναρκωτικών, κανενας έμπορος λευκης σαρκας....δεν υπάρχουν οπλα εκεί? Δεν βγαινουν απο τις θήκες τους? Εκει είναι ΠΑΝΤΑ είναι ψυχραιμοι και εχουν σαφης εντολες. Και στελνουν τους καλυτερους.Τι κινητρο δινουν οι Ελληνες πολιτικοι σε καποιον που σκεφτεται να μπει στην αστυνομια?Απο τι εξετασεις τον περνανε?Ποσα του δινουν?Με τι κριτηρια γινεται καποιος ασφαλιτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 7, 2008 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 ενα μικρο update ... μολις καηκε ενα κτιριο της εταιρειας που δουλευω επι της Αλεξανδρας ... αυριο πρεπει να παω να δω τι εχει μεινει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.