Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
εγω.

Πιστευω οτι το μονο που θα γινει ειναι καταχρηση οσο δεν παει.

Σε μενε και σε εσενα που δεν κανω τιποτα τι καταχρηση???...Γιατι κ αυτη ειναι καραμελα μεγαλη...

"Φοβουνται" αυτοι που γουσταρουν να μπλεκουν σε τετοια.

Ποσο τραγικοι μπορει να ειστε???

Ελεος για αυτους που λενε καλα εκαναν οι μπατσοι.....

αν αντί να πυροβολούσαν τους έτρωγαν λάχανο οι αλήτες είμαι σίγουρος πως θα έλεγες ότι έκαναν κακώς που δεν έβγαλαν όπλο.

Ποσο τραγικοι μπορει να ειστε???

Ελεος για αυτους που λενε καλα εκαναν οι μπατσοι.....

Είπαμε, κρίμα το παιδί, είμαστε ενάντιοι στην αφαίρεση της ανθρωπινης ζωής, αλλά φίλε μου δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι υπάρχει δράση χωρίς αντίδραση. Ή να στο πω αλλιώς, όπως στρώνεις θα κοιμηθείς. Ακόμα καλύτερα, αν ανακατευτείς με τα πίτουρα θα σε φάνε οι κότες.

Θα λυπηθώ και θα πώ κρίμα και άδικο, για τον θάνατο του Αξαρλιάν που έτυχε να περνάει απο εκεί που βάρεσε η 17Ν τον Παλαιοκρασσά. Θα λυπηθώ για το θάνατο του 15χρονου, αλλά θα ζητήσω να διωχθούν ποινικά οι γονείς του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο*.

Καλό θα είναι να μην φορτιζόμαστε συναισθηματικά και να προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα από όλες τις πλευρές. Και του επιτιθέμενου, και του αμυνόμενου και του άμαχου πληθυσμού.

*Ακριβή ορισμό μπορεί να δώσει ο Tsakonas. Δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς.

Λυπαμαι . . . . .

Γιατι το φορουμ που ειμαι καιρο με αναγκαζει να αποχωρισω οριστηκα απο αυτο. Το γεγονος οτι επιβραβευουν το εγκλημα του αστυνομικου ψάχνοντας να βρουν ακυρες δικαιολογιες που να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα. Τιμωρείτε την χρηση υβριστικης γλώσσας αλλά δεν τιμωρείτε την αδικία, απεντίας την επιβραβέυετε. Ζείτε σε μια ουτοπικη κοινωνια που μετρατε τα παντα με Mhz και σκέφτεστε με νόμους Liberty City.

Ναι, ημουν μικρος οταν ειχα το περιστατικο με τους Αλβανους που με μαχαιρωσαν και πηραν το κινητο. Πριν 5 χρονια. Ειχα νευρα, οργη, θυμο ημουν 15 χρονο και εβριζα ασυστολα. Φυσικα και εχω αναθεωρησει τις αποψεις μου τωρα. Δεν ειμαι ρατσιστης. Τωρα ειμαι φιλος με Αλβανο και ειναι πολυ καλο παιδι και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του. Μήπως θα μου προσάψετε και τιποτα αλλο από βρεφικη ηλικία ;

Ειμαι κακος που δεν θελω τα ναρκωτικα ; Οποιος μπλεκει με αυτα καταληγει νεκρος.

Δεν εχετε πει ποτε πράγματα πανω στα νευρα σας ; Μαλλον όχι, απ' ότι φαίνεται.

Δεν έχετε κάνει ποτέ λάθη στην ζωή σας ; ή σας αρέσει να τα χτυπάτε στον αλλον (καποιο βιτσιο) ;

Με παρουσιάζετε δεν ξερω και γω σαν κανενα τέρας. Καποιο κτήνος που σκοτώνει τα πάντα στο περας του.

Στα λόγια: Ισως να σκότωνα έναν παιδεραστή . Ισως να σκότωνα έναν αρχιτρομοκράτη που έχει σκοτώσει χιλιάδες κόσμο . Θα φυλάκιζα έναν κλέφτη. Θα πολεμούσα τους dealers και όχι τους ναρκομανείς.

Στην πράξη: Αλλά δεν θα σκότωνα έναν 16χρονο γιατί είπε κάτι που με έθειξε.

Αλλο θεμα αν ηταν αναρχικος και ειχε μολοτοφ και χιλια-δυο και απειλουσε την ζωη του αστυνομικου. Αλλα δεν φαινεται κατι τετοιο, δεν υπάρχουν στοιχεια που να δειχνουν οτι ήταν αρχικός ή πως απειλούσε την ζωή του μπάτσου. Αντιθετως μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες που δείχνουν το αντίθετο. Και δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι συνεχιζουν να αναμασαν την ιδια τσίχλα.

Chosen φυσικα και να λες την γνωμη σου. Δεν ειπα το αντιθετο.

Αλλα επιτρεψε μου να σε ρωτησω:

Τι διαφορά έχει

ο λογος ο δικος σου που λες οτι καλα εκαναν και το σκότωσαν (και δεν παιρνεις καρτα) και δειχνεις οτι σοβαρολογεις παραθέτωντας επιχειρήματα.

Και τι διαφορα εχει ο δικος μου λόγος που λεω πανω στα νευρα μου "Θανατο στους μπάτσους" και παίρνω καρτα.

Αυτό είναι η δικαιοσύνη του Thelab.gr ; Αυτό που επιβραβεύει το forum ;

Φυσικα και συμφωνω να τιμωρουν τους αναγκεφαλους που σπανε αμαξια και βιτρινες και καταστηματα. Τι φταει ο αλλος να του καταστρεφεις την περιουσια. Αλλα τι σχέση έχει με τον θάνατο του 16 χρονου ;

Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα συμφωνουσα ουτε τωρα, ουτε σε 10 ουτε σε 20 ουτε σε Ν χρόνια με το απανθρωπο αυτό έγκλημα.

Athens2004:

Υπαρχουν άτομα που γινονται αστυνομικοι γιατί σκέφτομαι το δημοσιο θα καθονται σε εναν γραφειο και θα ξινονται. Αμ, ελα που τα πράγματα δεν είναι ετσι. Δηλαδη οταν πας να γραφτείς αστυνομικος δεν σκέφτεσαι ότι η ζωη σου θα μπει σε περισσότερο κίνδυνο από το να διάλεγες να γίνεις κομμωτής ; ή το όνειρο του είναι να στήνετε πίσω απο πινακίδες με γελοία όρια (40 σε εθνική οδό) και να κώβει κλήσεις ;

Με το σημερινό γεγονός όλος ο κόσμος σιχάθηκε την υπηρεσία που τον προστατεύει. Γιατι έχει παραγίνει το κακό. Και η εκουσία χωρίς λαϊκό έρεισμα γνωρίζεται πολύ καλά πως ονομάζεται: ΧΟΥΝΤΑ.

Το γεγονός ότι τρώνε ξυλο σε καθε συμπλοκή τι μου το αναφερεις ; Αστυνομικος ειναι, σε συμπλοκή βρίσκετε. Να βγαλουν τα καλασνικοφ να τους θερισουν ολους ; Οχι. Αλλο πράγμα να βρίσκεσαι σε κίνδυνο και να σκοτώσει από αναγκη αυτοάμυνα και άλλο πράγμα να σκοτώσεις απο αναγκή ανωτερότητας.

Υπάρχουν αστυνομικοι που εχουν γυναικες και παιδια και ολοκληρη οικογενεια και φοβουνται οι ανθρωποι να ρισκαρουν την ζωη τους. Τους νιωθω. Αλλα αυτη ειναι η τύχη του αστυνομικου, να ειμαι πάντα σε κίνδυνο. Δεν ειναι μια καθημερινη δουλειά.

Αντι να κοιτάνε ποσο γρήγορα τρέχεις ή ποσο ψηλός είσαι θα έπρεπε να κοιτάνε αν έχεις τα κότσια και τα ******α να τα βγάλεις πέρα σε μια δύσκολη κατασταση που απαιτεί ψυχικο σθένος, ηρωισμό και δυνατό χαρακτήρα. και πάνω απο όλα να υπάρχει ο ηθικός τομέας! Τετοια πρέπει να είναι τα υλικά με τα οποια φτιάχνεται ενας αστυνομικός, ένα όργανο της τάξης που θα με κάνει περίφανο. Και οχι ενας μάγκας με πιστόλι.

Οπως και να έχει,

το ζήτημα είναι οτι μαθαίνω οτι ένας αστυνομικος σκότωσε εν ψυχρώ ενας 16χρονο λόγω διαπληκτισμού.

Αυτο και μόνο αυτό, φτάνει για μενα, σαν Πάνο.

Αυτό όμως είναι αδύνατο να φτάνει για σας. Που ειστε πεπισμένοι οτι το παιδι ηταν τρομοκρατης, ειχε μολοτοφ πανω του και πολλα αλλα. Ειχε κρυμεννη συμορια να κανει ντου. Ειχε σκοπο να σπασει τζαμαριες και βιτρινες. Και οι μαρτυρες που μιλησαν στις ειδισεις ηταν στημμενοι και ολο ειναι ενα φιάσκο ενάντια την τιμή της ελληνικης αστυνομίας.

:slap:

Μιλάτε για λύση στο πρόβλημα των αναρχικών, την στιγμή που δεν υπάρχει μαρτυρία που να δηλώνει ότι ο 15χρονος είναι ενας γαμημενος αναρχικός. Αν νομιζετε οτι ειναι σωστο να παθαινουν παιδιά για ψίλου πήδημα τότε μπράβο σας. Εγω πάλι προτιμώ να βρεθει μια λύση για καλύτερη αστυνομευση ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα.

Ευχαριστω τα παιδια για τις καλες στιγμες που περασα εδω στο φορουμ.

Ζητω την μόνιμη διαγραφή μου απο έναν Administrator.

Δεν μπορώ να ειμαι μελος μιας κοινωνιας που αντι να τιμωρεί τα αυτονόητα, τα επιβραβεύει.

Φιλικά,

Παναγιώτης

:hi:

ΟΚ, υπαρχουν τοτε δυο επιλογές.

α) Να βλέπεις συνέχεια σκηνές σαν και αυτές

β) Να τις ζήσεις και απο κοντά κάποια στιγμή.

Τις αποδέχεσαι;

Δηλαδη η περιπτωση να τους πιασουν απλα δεν υπαρχει;

εδιτ : Βρε πανεα , κουβεντα κανουμε.

Φιλε μου.....

Δεν καταλαβες...Ολοι καταδικαζουν το γεγονος, αλλα προσωπικα δεν φοραω παροπιδες ωστε να λεω ΜΟΝΟ αχ το παιδι ή τον εκαστοτε ανθρωπο που επαθε οτι επαθε ο μικρος...

Το λενε πιο πανω..

Αν στη θεση του ηταν αστυνομικος τι θα ελεγες??

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ αλλα παει να περασει το οτι "ΑΧ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.."

Λυπαμαι . . . . .

Γιατι το φορουμ που ειμαι καιρο με αναγκαζει να αποχωρισω οριστηκα απο αυτο. Το γεγονος οτι επιβραβευουν το εγκλημα του αστυνομικου ψάχνοντας να βρουν ακυρες δικαιολογιες που να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα. Τιμωρείτε την χρηση υβριστικης γλώσσας αλλά δεν τιμωρείτε την αδικία, απεντίας την επιβραβέυετε. Ζείτε σε μια ουτοπικη κοινωνια που μετρατε τα παντα με Mhz και σκέφτεστε με νόμους Liberty City.

Ναι, ημουν μικρος οταν ειχα το περιστατικο με τους Αλβανους που με μαχαιρωσαν και πηραν το κινητο. Πριν 5 χρονια. Ειχα νευρα, οργη, θυμο ημουν 15 χρονο και εβριζα ασυστολα. Φυσικα και εχω αναθεωρησει τις αποψεις μου τωρα. Δεν ειμαι ρατσιστης. Τωρα ειμαι φιλος με Αλβανο και ειναι πολυ καλο παιδι και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του. Μήπως θα μου προσάψετε και τιποτα αλλο από βρεφικη ηλικία ;

Ειμαι κακος που δεν θελω τα ναρκωτικα ; Οποιος μπλεκει με αυτα καταληγει νεκρος.

Δεν εχετε πει ποτε πράγματα πανω στα νευρα σας ; Μαλλον όχι, απ' ότι φαίνεται.

Δεν έχετε κάνει ποτέ λάθη στην ζωή σας ; ή σας αρέσει να τα χτυπάτε στον αλλον (καποιο βιτσιο) ;

Με παρουσιάζετε δεν ξερω και γω σαν κανενα τέρας. Καποιο κτήνος που σκοτώνει τα πάντα στο περας του.

Στα λόγια: Ισως να σκότωνα έναν παιδεραστή . Ισως να σκότωνα έναν αρχιτρομοκράτη που έχει σκοτώσει χιλιάδες κόσμο . Θα φυλάκιζα έναν κλέφτη. Θα πολεμούσα τους dealers και όχι τους ναρκομανείς.

Στην πράξη: Αλλά δεν θα σκότωνα έναν 16χρονο γιατί είπε κάτι που με έθειξε.

Αλλο θεμα αν ηταν αναρχικος και ειχε μολοτοφ και χιλια-δυο και απειλουσε την ζωη του αστυνομικου. Αλλα δεν φαινεται κατι τετοιο, δεν υπάρχουν στοιχεια που να δειχνουν οτι ήταν αρχικός ή πως απειλούσε την ζωή του μπάτσου. Αντιθετως μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες που δείχνουν το αντίθετο. Και δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι συνεχιζουν να αναμασαν την ιδια τσίχλα.

Chosen φυσικα και να λες την γνωμη σου. Δεν ειπα το αντιθετο.

Αλλα επιτρεψε μου να σε ρωτησω:

Τι διαφορά έχει

ο λογος ο δικος σου που λες οτι καλα εκαναν και το σκότωσαν (και δεν παιρνεις καρτα) και δειχνεις οτι σοβαρολογεις παραθέτωντας επιχειρήματα.

Και τι διαφορα εχει ο δικος μου λόγος που λεω πανω στα νευρα μου "Θανατο στους μπάτσους" και παίρνω καρτα.

Αυτό είναι η δικαιοσύνη του Thelab.gr ; Αυτό που επιβραβεύει το forum ;

Φυσικα και συμφωνω να τιμωρουν τους αναγκεφαλους που σπανε αμαξια και βιτρινες και καταστηματα. Τι φταει ο αλλος να του καταστρεφεις την περιουσια. Αλλα τι σχέση έχει με τον θάνατο του 16 χρονου ;

Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα συμφωνουσα ουτε τωρα, ουτε σε 10 ουτε σε 20 ουτε σε Ν χρόνια με το απανθρωπο αυτό έγκλημα.

Athens2004:

Υπαρχουν άτομα που γινονται αστυνομικοι γιατί σκέφτομαι το δημοσιο θα καθονται σε εναν γραφειο και θα ξινονται. Αμ, ελα που τα πράγματα δεν είναι ετσι. Δηλαδη οταν πας να γραφτείς αστυνομικος δεν σκέφτεσαι ότι η ζωη σου θα μπει σε περισσότερο κίνδυνο από το να διάλεγες να γίνεις κομμωτής ; ή το όνειρο του είναι να στήνετε πίσω απο πινακίδες με γελοία όρια (40 σε εθνική οδό) και να κώβει κλήσεις ;

Με το σημερινό γεγονός όλος ο κόσμος σιχάθηκε την υπηρεσία που τον προστατεύει. Γιατι έχει παραγίνει το κακό. Και η εκουσία χωρίς λαϊκό έρεισμα γνωρίζεται πολύ καλά πως ονομάζεται: ΧΟΥΝΤΑ.

Το γεγονός ότι τρώνε ξυλο σε καθε συμπλοκή τι μου το αναφερεις ; Αστυνομικος ειναι, σε συμπλοκή βρίσκετε. Να βγαλουν τα καλασνικοφ να τους θερισουν ολους ; Οχι. Αλλο πράγμα να βρίσκεσαι σε κίνδυνο και να σκοτώσει από αναγκη αυτοάμυνα και άλλο πράγμα να σκοτώσεις απο αναγκή ανωτερότητας.

Υπάρχουν αστυνομικοι που εχουν γυναικες και παιδια και ολοκληρη οικογενεια και φοβουνται οι ανθρωποι να ρισκαρουν την ζωη τους. Τους νιωθω. Αλλα αυτη ειναι η τύχη του αστυνομικου, να ειμαι πάντα σε κίνδυνο. Δεν ειναι μια καθημερινη δουλειά.

Αντι να κοιτάνε ποσο γρήγορα τρέχεις ή ποσο ψηλός είσαι θα έπρεπε να κοιτάνε αν έχεις τα κότσια και τα ******α να τα βγάλεις πέρα σε μια δύσκολη κατασταση που απαιτεί ψυχικο σθένος, ηρωισμό και δυνατό χαρακτήρα. και πάνω απο όλα να υπάρχει ο ηθικός τομέας! Τετοια πρέπει να είναι τα υλικά με τα οποια φτιάχνεται ενας αστυνομικός, ένα όργανο της τάξης που θα με κάνει περίφανο. Και οχι ενας μάγκας με πιστόλι.

Οπως και να έχει,

το ζήτημα είναι οτι μαθαίνω οτι ένας αστυνομικος σκότωσε εν ψυχρώ ενας 16χρονο λόγω διαπληκτισμού.

Αυτο και μόνο αυτό, φτάνει για μενα, σαν Πάνο.

Αυτό όμως είναι αδύνατο να φτάνει για σας. Που ειστε πεπισμένοι οτι το παιδι ηταν τρομοκρατης, ειχε μολοτοφ πανω του και πολλα αλλα. Ειχε κρυμεννη συμορια να κανει ντου. Ειχε σκοπο να σπασει τζαμαριες και βιτρινες. Και οι μαρτυρες που μιλησαν στις ειδισεις ηταν στημμενοι και ολο ειναι ενα φιάσκο ενάντια την τιμή της ελληνικης αστυνομίας.

:slap:

Μιλάτε για λύση στο πρόβλημα των αναρχικών, την στιγμή που δεν υπάρχει μαρτυρία που να δηλώνει ότι ο 15χρονος είναι ενας γαμημενος αναρχικός. Αν νομιζετε οτι ειναι σωστο να παθαινουν παιδιά για ψίλου πήδημα τότε μπράβο σας. Εγω πάλι προτιμώ να βρεθει μια λύση για καλύτερη αστυνομευση ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα.

Ευχαριστω τα παιδια για τις καλες στιγμες που περασα εδω στο φορουμ.

Ζητω την μόνιμη διαγραφή μου απο έναν Administrator.

Δεν μπορώ να ειμαι μελος μιας κοινωνιας που αντι να τιμωρεί τα αυτονόητα, τα επιβραβεύει.

Φιλικά,

Παναγιώτης

:hi:

Τεχνολογικό φόρουμ είμαστε. Η υποκατηγορία της υποκατηγορίας της κοινωνίας. Φεύγοντας από εδώ δε σημαίνει ότι φεύγεις και από την κοινωνία που δημιούργησε αυτά που καταδικάζεις.

Το καημένο το παιδάκι έκανε ένα λαθάκι και είπε θάνατο στους μπάτσους και μετά διαμαρτύρεται γιατί τρώει μπαν ή μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ας πρόσεχαν. Και μη ζητάμε και τα ρέστα δηλαδή.

Δεν είναι όλος ο κόσμος χαλί να τον πατήσουμε και να κάνουμε ότι γουστάρουμε ασύδοτα χωρίς συνέπειες.

Τις περισσότερες ευθύνες τις έχουν οι γονείς του παιδιού, που αυτοί είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι στην περίπτωση που ισχύει ότι ήταν μέλος συμμορίας κουκουλοφόρων.

Αν πάλι τρελάθηκε ένας αστυνομικός και άρχισε να βαράει στο ψαχνό, δεν υπάρχει καν λόγος κουβέντας.

Ο Χριστός η Παναγιά και οι 10 απόστολοι.

Εγώ θα μείνω μόνο εδώ/

Ήσουν μπροστά εσύ και ξέρεις τι έγινε?

Μαρτυρίες?Ποιές μαρτυρίες?

Δεν έχω ακούσει κάτι.

Ποιοι μασάνε την ίδια τσίχλα συνέχεια?

Γιατί πάντα θα πρέπει να φταίει ο μπάτσος σε τέτοιες περιπτώσεις?

Γιατί δεν κάνετε έτσι και όταν τρώνε τους μπάτσους?

Μια ζωή χάθηκε και εκεί.Δεν καταλαβαίνω.

Και ο μπάτσος άνθρωπος είναι,δεν είναι ρομπότ.

Οκ.Οι μπάτσοι να κάθονται να τις τρώνε.Οι άλλοι να κάνουν την παράστασή τους να τα σπάνε όλα κτλπ.

Ήθελα να ήξερα,αν σπάγανε το δικό σου αυτοκίνητο θα καθόσουν να του κοιτάς?Θα τους έλεγες και ευχαριστώ?

Νοιώθεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο μπάτσος έμμεσα υπερασπίζεται την περιουσία του πολίτη?

Έ ρε μια ΧΟΥΝΤΑ που χρειάζεται σε μερικούς για να καταλάβουν τι είναι η χούντα///

Ο Χριστός η Παναγιά και οι 10 απόστολοι.

Οκ.Οι μπάτσοι να κάθονται να τις τρώνε.Οι άλλοι να κάνουν την παράστασή τους να τα σπάνε όλα κτλπ.

Εγω απο την συνεντευξη του κ. υπουργου αυτο καταλαβα παντως.

Οτι θελει μια αστυνομια να ΑΜΥΝΕΤΑΙ :nerd:

Εχω φαει αρκετα γλοπ απο αστυνομικους (δικαια η αδικα ειναι αλλη ιστορια)

Εχω φαει και μπαλα απο καουτσουκ στην πλατη απο μπατσο.

Αλλα το να βγαλει το οπλο του εστω και για εκφοβισμο και να αρχιζει να ριχνει (προφανως ειχε κλεισει τα ματακια του απο φοβο) ειναι απαραδεκτο...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπηρχαν και αλλα μετρα που μπορουσαν να παρουν οι 2 αστυνομικοι εκεινη την στιγμη ασχετα αν δεχοταν μολοτοφ η οχι.

Μακαρι να μπει στην στενη ... απο κει και περα θα τον αναλαβουν οι συγκρατουμενοι ...

Το πιο τραγικο σε ολη την ιστορια ειναι οτι θα επαναληφθει ... οπως καθε χρονο επαναλαμβανοντια οι φωτιες στα δαση και σπιτια.

Κανεις δεν κανει τιποτα σε αυτην την χωρα γιατι προφανως υπαρχουν συμφεροντα απο πισω και καποιοι προφανως κερδιζουν απο ολη αυτην την ιστορια.

Το "μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι" ειναι το ευκολο πατημα ωστε να καταστραφουν χιλιαδες οικογενειες? Ιδιως τωρα οπως αναφερθηκε με την οικονομικη κριση ...

Σε καμια περιπτωση δεν δινω δικιο στον ειδικο φρουρο που σκοτωσε τον αναρχικο, αλλα δεν δινω και δικιο σε ολους αυτους που καταστρεψανε και συνεχιζουν να καταστρεφουν τα παντα ...

Με τις πυρκαγιες στην Πελοποννησο αποκατασταθηκαν ολοι αυτοι που χασανε τις περιουσιες και τα σπιτια τους? Οχι ...

Μετα απο 2-3 μηνες θα ξανανοιξουν οι ιδιοι ή αλλοι σε αυτες τις περιοχες καταστηματα? Δυσκολο ... Θα αποζημιωθουν απο κανεναν? Σιγουρα οχι ... Αλλες τοσες χιλιαδες οικογενειες παιρνουν την κατω βολτα

Δεν βρηκαν ευκαιρια στις 17 Νοεμβρη (λογω βροχης) να κανουν οτι ειχαν σκοπο, και απλα η "γιορτη" μεταφερθηκε στις 6 με 7 Δεκεμβρη ...

Το μεγαλυτερο αισχος ειναι το κρατος , που για αλλη μια στιγμη ειναι απροετοιμαστο σε οτι και να γινει ...

Εγω ξαναλεω οτι αν το σκηνικο εγινε οπως το διαβασα σε 2-3 site (εγινε μικροσυμπλοκη φυγανε με το περιπολικο και μετα σταματησανε και πηγαν να τους καταδιωξουν), θεωρω οτι ειναι λαθος που πυροβολησε.Τωρα αν πυροβολησε πανω-κατω-πανω του θα δειξει.

Αλλα υποτιθεται οτι οι αστυνομικοι και ειδικα οι ειδικοι φρουροι πρεπει να μπορουν να ζυγιζουν καταστασεις και αντιδρασεις καλυτερα.Αλλωστε για αυτο αυτοι οπλοφορουν και εμεις οχι.

Daytime dreamer

Γιατί να επέμβει η αστυνομία?

Ψάχνουμε για κορόιδα δηλαδή.

Που θα μας προστατεύουν κι εμείς θα τους βρίζουμε.

Δεν βλέπεις τι αίσθημα βγάζουμε (πχ Polonos, DrPaneas), πριν ακόμα καταδικαστεί κανείς?

Ας ήμασταν πιο σοβαροί, ώστε να απαιτούμε και σωστή αστυνόμευση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.