Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Δεν σε αναγκαζει να κανεις να γινεις αστυνομικος, εσυ το επιλεγεις.

Eδω γελάμε ?

Δηλαδη οσοι μπαινουν στην αστυνομικη σχολη πρεπει να το εχουν παρει αποφαση

1. να πεθανουν ?

2 . Σε καθε συμπλοκη να τους κανουν τοπι στο ξυλο γιατι ενας απο τους κουκουλοφορους ισως ειναι 16 χρονων και δεν πρεπει ?

3 κατι αλλο ?

wake up . Εδω βλεπεις τι γινεται τριγυρω σου με την ανεργια . 40 χρονων αντρες παρακαλανε για μια συμβαση στο οπουδηποτε , και ενας νεος δεν θα δεχθει ενα σιγουρο μελλον ?

Σε σημειο οπου η σωματικη ακεραιοτητα τιθετε σε κινδυνο τοτε φυσικα και να κανει χρηση οπλου και να τον σκοτωσει τον κ@ρι0λι. Στο συγκεκριμενο περιστατικο τι έγινε απο αυτα που περιγραφεις ;

10-20-30 ατομα εναντιον 2 δεν κινδυνευεις δλδ?(μιλαμε για αναρχικους, τσαντουλα,μεσα μολοτοφ,ροπαλο και τα σχετικα) εγω δεν εχω δει αναρχικους να πηγαινουν 5-10. 20-30 ειναι το λιγοτερο.

Μωρε καλα το κανανε το κωλοπεδο, τι δουλεια ειχε εκει? Τι φτεει ο καθενας που του γ@μησ@ν το μαγαζι? Ποιος θα πληρωσει ολες αυτες τισ ζημιες? Σε αυτη την περιπτωση ειμαι υπερ του μπατσου, δε γινεται να βγεινει ο καθε μ@λ@κ@ς οποτε του γκ@υλωσει και να σπαει και να καταστρεφει ξενες περιουσιες. και εγω να ημουν στη θεση του μπατσου τα ιδια θα εκανα, μπας και βαλουν μυαλο οι υπολοιποι και σταματησουν τους βανδαλισμους και τις καταστροφες. Δηλαδη τωρα εγω αν ειχα ενα μαγαζι εκει η ειχα παρκαρισμενο το αμαξι μου ποιος του δινει το δικαιωμα να τα ακουμπισει και να τα καταστρεψει επειδη δεν εχει πως αλλιως να περασει την ωρα του? Να τους καθαρισουν ολους να ησυχασουμε, δε' πα' να 'ναι παιδια, ενηληκοι η γεροι το ιδιο ειναι, μεχρι και ενα δεκαχρονο αν το ρωτησεις θα σου πει οτι αυτο δεν ειναι σωστο. Κακως κατακρινουν τον μπατσο που το εκανε, θα επρεπε να ειναι παραδειγμα προς μιμηση γιατι δε γινεται καθε φορα που γινεται κατι τετοιο απλα να καθονται σε μια γωνια και να πετανε δακρυγονα, ετσι δε λυνεται το προβλημα και η ιστορια επαναλαμβανειται με αλλες τοσες ζημιες. Η καταστροφη δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας ειναι εγκλημα!

εγώ διακρίνω 2 ανθρώπους να περπατάνε κυριλέ μέσα στην μέση του δρόμου.

wtf?

πέσανε πυροβολισμοί και αυτοί απλά περπατάγανε?

Και περαστικός να ήμουν μόνο να άκουγα κάτι τέτοιο,όπου φύγει φύγει

Όσοι μελέτησαν την τέχνη του διοικείν, έχουν πεισθεί

ότι η τύχη των κρατών εξαρτάται, κατά βάση, από την εκπαίδευση των νέων ..

Αριστοτέλης

Ούτε διοίκηση γνωρίζουν αλλά ούτε τους νέους σωστά εκπαιδεύουν.

(Είναι- είμαστε) τελικά από ότι φαίνεται Ανίκανοι, άχρηστοι, και πολύ επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας.

Θα ακουστεί λίγο σκληρό αυτό που θα πω, αλλά καλά του κάνανε του πιτσιρικά και δε με απασχολεί αν ήταν 15 χρονών "λουλούδι" ή 35 χρονών κακοποιός.

Αυτοί οι άνθρωποι με τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα που καίγονται κάθε χρονιά γιατί αυτοί οι θερμόαιμοι νέοι δείχνουν έτσι την οργή τους, τι φταίνε; Να 'χεις την παγκόσμια οικονομική ύφεση, να 'χεις την τράπεζα έτοιμη να σου βάλει λουκέτο στο μαγαζί και καπάκι να στο κάνει λαμπόγυαλο "η νεολαία";

Ρε σφαίρα λέμε κι αν είμαι γω εκεί και δεν έχω όπλο, θα του ανοίξω το κεφάλι με ό,τι βρω στα χέρια μου.

Άκου εκεί "το παιδί"... Τι "παιδί" είναι αυτό με την κουκούλα στους δρόμους να καίει μαγαζιά κι αυτοκίνητα; Ποιος θα τραβήξει την γραμμή στην ηλικία που ξεκινάνε οι ευθύνες; Αν δηλαδή ήταν 18 χρονών και μιας ημέρας, θα ήταν ενήλικος με πλήρη ευθύνη;

Βάζει την κουκούλα και φτιάχνει μολότοφ γιατί ξέρει ότι κανείς δεν θα του κάνει τίποτα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καίει το μαγαζί του μεροκαματιάρη στη γωνία, και μετά να τρέξει να κρυφτεί.

Περιμένω τώρα αυτούς που "ξέραν" το "παιδί" να βγουν και να πουν τι "καλό αλλά λίγο ζωηρό παιδί" που ήταν και που δεν είχε κάνει κακό σε κανέναν και που εκείνη τη μέρα είχε πάει από κει για "να δει τι γίνεται"...

Συμφωνω σχεδον μάυτο...Αν το ελεγα εγω ετσι ομως πιστευω οτι θα ειχε σβηστει το ποστ...

Επισης δεν διαφωνω με την αποψη οτι υπαρχουν πολλα ατομα,αστυνομικοι που κανουν καταχρηση εξουσιας ωστοσο, μπορει να μας πει καποιος με πιο τροπο να μας προστατεψουν απο τους καφρους??? -και δεν εννοω να σκοτωνουν οι αστυνομικοι, αλλα οχι και να αφοπλιστουν, γιατι κ αυτο ακουσα στο ραδιο-

Edit: 15:48 ημουν στο πολυτεχνειο, με αμαξι, και εκεινη την ωρα εβλεπα ατομα με ροπαλα,τσαντες, σακιδια κ.τ.λ, να κλεινουν δρομους και να φτιαχνουν φρουρια...μεχρι και αντιθετα στην πατησιων πηγαινα...

Αυτοι τι ειναι , καλοι ανθρωποι που πανε να διαμαρτυρηθουν???

Εδώ στην Ελλάδα η ζωή είναι ιερή και υπεράνω όλων.

(Στις περισσότερες χώρες, όπως στην Αμερική και στη Γερμανία, στη φυτέψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και μόνο γιατί κουνήθηκες).

Δεν ξέρω τα πραγματικά γεγονότα και έτσι δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Αλλά ευθύνες υπάρχουν ότι και να έγινε.

Και οι ευθύνες ξεκινάνε από εμάς και τους εκπροσώπους μας (υπουργούς, αρχηγούς κτλ).

Αν οι υπουργοί και η ηγεσία της αστυνομίας έκαναν τη δουλειά τους, θα είχαν προσωπικό, σχέδια πρόληψης και οργάνωση.

Αν και η κοινωνία μας δεν ήταν τόσο πολύ αρνητική απέναντι στην αστυνομία, θα δινόταν η ευκαιρία στους εκπροσώπους μας να κάνουν τη δουλειά τους και να συλληφθούν οι παραβάτες του νόμου.

Δυστυχώς όμως, πετάνε ένα κακομοίρη στο δρόμο και του ζητάνε να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Συνήθως την πληρώνουν όσοι κάνουν τη δουλειά τους.

Γιατί οι παλιότεροι έμαθαν το μάθημα τους και τη βγάζουν σε κανένα ταβερνάκι.

Και μετά από τον καναπέ μας ουρλιάζουμε γιατί δεν υπάρχει αστυνόμευση, σηκώνουμε σημαίες επανάστασης και ζητάμε το κεφάλι του αστυνομικού στο πιάτο.

Ε όχι.

Όλοι μας φταίμε για ότι έγινε.

Άκουγα σήμερα υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας να βρίζει τον ειδικό φρουρό.

Λες κι αυτός δεν έχει συμμετοχή στην ευθύνη.

Και που να έρθει για τα καλά η οικονομική κρίση.

Θα ακουστεί λίγο σκληρό αυτό που θα πω, αλλά καλά του κάνανε του πιτσιρικά και δε με απασχολεί αν ήταν 15 χρονών "λουλούδι" ή 35 χρονών κακοποιός.

Αυτοί οι άνθρωποι με τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα που καίγονται κάθε χρονιά γιατί αυτοί οι θερμόαιμοι νέοι δείχνουν έτσι την οργή τους, τι φταίνε; Να 'χεις την παγκόσμια οικονομική ύφεση, να 'χεις την τράπεζα έτοιμη να σου βάλει λουκέτο στο μαγαζί και καπάκι να στο κάνει λαμπόγυαλο "η νεολαία";

Ρε σφαίρα λέμε κι αν είμαι γω εκεί και δεν έχω όπλο, θα του ανοίξω το κεφάλι με ό,τι βρω στα χέρια μου.

Άκου εκεί "το παιδί"... Τι "παιδί" είναι αυτό με την κουκούλα στους δρόμους να καίει μαγαζιά κι αυτοκίνητα; Ποιος θα τραβήξει την γραμμή στην ηλικία που ξεκινάνε οι ευθύνες; Αν δηλαδή ήταν 18 χρονών και μιας ημέρας, θα ήταν ενήλικος με πλήρη ευθύνη;

Βάζει την κουκούλα και φτιάχνει μολότοφ γιατί ξέρει ότι κανείς δεν θα του κάνει τίποτα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καίει το μαγαζί του μεροκαματιάρη στη γωνία, και μετά να τρέξει να κρυφτεί.

Περιμένω τώρα αυτούς που "ξέραν" το "παιδί" να βγουν και να πουν τι "καλό αλλά λίγο ζωηρό παιδί" που ήταν και που δεν είχε κάνει κακό σε κανέναν και που εκείνη τη μέρα είχε πάει από κει για "να δει τι γίνεται"...

Πέστα Πέτρο... Εσυ δεν κινδυνεύεις να σε πουν χουντικό... Πεστα χρυσόστομε...

Όσοι μελέτησαν την τέχνη του διοικείν, έχουν πεισθεί

ότι η τύχη των κρατών εξαρτάται, κατά βάση, από την εκπαίδευση των νέων ..

Αριστοτέλης

Ούτε διοίκηση γνωρίζουν αλλά ούτε τους νέους σωστά εκπαιδεύουν.

(Είναι- είμαστε) τελικά από ότι φαίνεται Ανίκανοι, άχρηστοι, και πολύ επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας.

Θα σε απογοητεύσω αλλά νομίζω ότι ο Ισοκράτης τα έχει πεί καλύτερα:

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία "

Ισοκράτης

Έχεις δίκιο!

Εδώ στην Ελλάδα η ζωή είναι ιερή και υπεράνω όλων.

(Στις περισσότερες χώρες, όπως στην Αμερική και στη Γερμανία, στη φυτέψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και μόνο γιατί κουνήθηκες).

Δεν ξέρω τα πραγματικά γεγονότα και έτσι δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Αλλά ευθύνες υπάρχουν ότι και να έγινε.

Και οι ευθύνες ξεκινάνε από εμάς και τους εκπροσώπους μας (υπουργούς, αρχηγούς κτλ).

Αν οι υπουργοί και η ηγεσία της αστυνομίας έκαναν τη δουλειά τους, θα είχαν προσωπικό, σχέδια πρόληψης και οργάνωση.

Αν και η κοινωνία μας δεν ήταν τόσο πολύ αρνητική απέναντι στην αστυνομία, θα δινόταν η ευκαιρία στους εκπροσώπους μας να κάνουν τη δουλειά τους και να συλληφθούν οι παραβάτες του νόμου.

Δυστυχώς όμως, πετάνε ένα κακομοίρη στο δρόμο και του ζητάνε να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Συνήθως την πληρώνουν όσοι κάνουν τη δουλειά τους.

Γιατί οι παλιότεροι έμαθαν το μάθημα τους και τη βγάζουν σε κανένα ταβερνάκι.

Και μετά από τον καναπέ μας ουρλιάζουμε γιατί δεν υπάρχει αστυνόμευση, σηκώνουμε σημαίες επανάστασης και ζητάμε το κεφάλι του αστυνομικού στο πιάτο.

Ε όχι.

Όλοι μας φταίμε για ότι έγινε.

Άκουγα σήμερα υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας να βρίζει τον ειδικό φρουρό.

Λες κι αυτός δεν έχει συμμετοχή στην ευθύνη.

Και που να έρθει για τα καλά η οικονομική κρίση.

Ολα ξεκινουν και τελειωνουν απο τον σταρχιδισμο, καρεκλοκενταυρισμό, δημοσιοϋπαλληληστικο τροπο σκεψεις αλλα και την τεμπελια του ΕΛΛΗΝΑ..

Το πιστευω αυτο και δεν το λεω ετσι αυθαιρετα αλλα ολα απο εκει ξεκινουν και τελειωνουν..

"εεεελα μωρε".....η γνωστη κουβεντα του ΕΛΛΗΝΑ.

Υπάρχει κανεις εδω μεσα που να μην πιστεύει πως αν η αστυνομία γινει ενα γερμανοαμερικανικο πρότυπο, μεσα σε 2-3 χρονια σκηνες σαν και αυτές θα εξαλειφθούν;

Ολοι αυτοι με τις μολότωφ και τα καδρόνια ειναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. Τους παίρνει και τα κάνουν, αν ομως αλλάξει το συστημα και τους βάλει το καδρόνι up the arse να δείς μετα οι μολότωφ... Μονορούφι θα τις πίνουν και θα λενε και δυο τραγούδια. Οπως επρεπε να εχει γίνει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ.

Υπάρχει κανεις εδω μεσα που να μην πιστεύει πως αν η αστυνομία γινει ενα γερμανοαμερικανικο πρότυπο, μεσα σε 2-3 χρονια σκηνες σαν και αυτές θα εξαλειφθούν;

εγω.

για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουμε ουτε την παιδεια σα πολιτες, ουτε την εκπαιδευση σα σωμα, ουτε τις υποδομες, ουτε τη νοοτροπια που εχουν στο εξωτερικο.

Πιστευω οτι το μονο που θα γινει ειναι καταχρηση οσο δεν παει.

εδιτ 2: Δε διαφωνω οτι ειναι ζωα αυτοι που τα κανουν.Το θεμα ειναι οτι ΧΡΟΝΙΑ τωρα, δε τους πιανουν και μυριζει λιγο το ολο θεμα.

Η λυση ομως δεν ειναι να τους σκοτωνεις.Αυτο ειναι προοδος δλδ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.