Jump to content

ACER ASPIRE 150L

PANYEN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδία εχω το πιο πάνω PC το οποίο έκανα format απο εξωτερικό CD ROM όταν έκανε επανεκίνηση μετα το τέλος του format δεν ανοιξε ποτέ ξανά η οθόνη μόνο το φωτάκι που δείχνει ότι το PC είναι ανοικτό.Τι λέτε να συναίβει και ποια η λύση?Ευχαριστώ.

Τι λειτουργικό έβαλες; Το έχεις δοκιμάσει σε άλλο πισί να λειτουργεί κανονικά; BIOS δεν μπαίνει καθόλου;

Eίχε LINPUS LINUX και το εκανα format για να βάλω ΧP το οποίο στο desktop δούλευε μια χαρα.Ουτε στα BIOS μπαινει.

παρόμοιο πρόβλημα είχε βγάλει και σε εμένα. το έβαλα να φορτίσει για κανα 12ωρο και μετά που ξαναδοκίμασα άνοιξε. οκ ξέρω είναι τελείως κουφό (η μπαταρία ήταν full πριν το φορματ) αλλά έτσι λύθηκε :slap:

Τα δοκιμασα ολα φιλε τελικα σημερα μετα από ολες τισ προσπάθειες το έστειλα στην αντιπροσωπεια ελπιζοντας να τη βγάλουμε φθηνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.