Jump to content

Eπιλογη μικρου laptop

morpheusgr

Recommended Posts

nio έγραψε:
Το MSI ξεφευγει στην τιμη. Τι προβληματα εχει το service της acer?

Κανένα πρόβλημα.

Αν δεις στο eshop πλέον τα υποστηρίζουν 2 αντιπροσωπείες.

Έχω ήδη το wind και σκοπεύω να αγοράσω εντός των ημερών το Acer 150L για τον αδερφό μου.

Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Go for it.

noone85 έγραψε:
Κανένα πρόβλημα.

Αν δεις στο eshop πλέον τα υποστηρίζουν 2 αντιπροσωπείες.

Έχω ήδη το wind και σκοπεύω να αγοράσω εντός των ημερών το Acer 150L για τον αδερφό μου.

Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Go for it.

Ανέκαθεν MDI & Αlman Hellas ήταν...απλά τώρα το αναφέρει και το e-chop...

To θέμα του service ήταν ότι για περιπτώσεις βλαβών που δεν μπορούσε να χειριστεί το εδώ τμήμα, ή η διάγνωσή τους ήταν δύσκολη, τότε τα έστελναν Ιταλία στο Technical της Acer εκεί, με ότι αυτό συνεπάγεται ίσως στο χρόνο παράδοσης....

Εγώ πάντως 4+ χρόνια δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...

felix έγραψε:
Ανέκαθεν MDI & Αlman Hellas ήταν...απλά τώρα το αναφέρει και το e-chop...

To θέμα του service ήταν ότι για περιπτώσεις βλαβών που δεν μπορούσε να χειριστεί το εδώ τμήμα, ή η διάγνωσή τους ήταν δύσκολη, τότε τα έστελναν Ιταλία στο Technical της Acer εκεί, με ότι αυτό συνεπάγεται ίσως στο χρόνο παράδοσης....

Εγώ πάντως 4+ χρόνια δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...

Ναι ε; Εμένα πάντως σε ένα παλιό 5+ χρόνων που έχω, μόνο η alman αναγράφεται.

Εχω το acer με ΧΡ ομως.Ειναι πολυ ωραιο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.Το μονο ελλατωμα του το οποιο ειναι και πολυ μεγαλο ειναι η μικρη αυτονομια του(2 ωρες μονο).

Αυτα φιλε μου^^^^^:hug:

Πραγματι αν ειναι τοσο μικρη η αυτονομια του ειναι προβλημα, δυο ωρες ειναι με ελαφρια χρηση? Δηλαδη εφαρμογες γραφειου και καμια σελιδα στο internet, η με μουσικη βιντεο παιχνιδια κλπ? γιατι περισσοτερο το θελω για εφαρμογες γραφειου και τετεια εργαλεια

Παιχνι-Παιχνι-Παιχνιδιααα?!?!?!??:hehe::hehe::hehe::happy2:

Τι παιχνιδια να παιζει βρε αυτο??

Βαλε αυτονομια 2 ωρες με msn και firefox<--τιποτα αλλο ανοιχτο

Δηλαδη μιλαμε για πολυ ελαφρια πραγματα......:hm:

Μπαταρα ποσο παει? Ξερει κανεις?

Στη σελιδα της acer αναφερει για το μοντελο οτι περνει και 6 cell μπαταρια με αυτονομια μεχρι 7 ωρες

Παράθεση
Power

30 W adapter with power cord

24 W 2200 mAh 3-cell Li-ion battery pack

57 W 2600 mAh 6-cell Li-ion battery pack

Up to 3-hour battery life for SKUS with 3-cell battery pack

Up to 7-hour battery life for SKUS with 6-cell battery pack

• 1 month later...

επανερχομενος στην συζητηση παντως και στο MSI Wind το e-shop δινει 2 ωρες και 15 λεπτα βεβαια και τα περισσοτερα λαπτοπ δεν ειμαι σιγουρος οτι σε κανονικεσ συνθηκες εχουν πολυ μεγαλύτερη αυτονομία.

εγώ πάντως πήρα το lenovo ideapad s10e

http://www.pc.ibm.com/europe/noteboo...c=xe&cc=europe

και μου κρατάει 3 ώρες σίγουρα , και έχει και την μικρή μπαταρία 3 cel και όχι 6 cel

με νορμάλ χρήση , Internet ,office κτλ. στο high performance ενώ έχει και profile battery το οποίο προφανώς θα καταναλώνει λογότερο ρεύμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.