Jump to content

Προβλημα με DVI σε Samsung 226cw

tsuman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οπως αναφερει και ο τιλτος αντιμετοπιζω προβλημα με DVI θυρα στην οθονη δλδ δεν λειτουργει η οθονη με ψηφιακο σημα ενω με ανταπτορα DVI 2 DSUB ολα καλα στη αναλογη θυρα της οθονης (καρτα γραφικων 8800gt μονο DVI)

Υπαρχει περιπτωση να εχει κλειδωθει με καποιο τροπο (το λεω αυτο γιατι περνει σημα δεν βγαζει το κλασικο check signal cable) γνωριζει κανεις κατι?

κι εγω με Nv και Samsung και ειχα μια φορα τετοιο προβλημα ειχα πειστει οτι ειχε χαλασει η καρτα γραφικων...εσφιξα τις βιδες της καρτας στο βυσμα και λυθηκε.

Εσυ που το βαζεις )το βυσμα)?Μονο αυτο που ναι προς την πλευρα της μητρικης δινει σημα συνεχως.

ΥΓ κλειδωμα σε desktop κατασταση δεν παιζει.

Το κουμπί που επιλέγει μεταξύ vga/dvi σήματος πάνω στην οθόνη το πατάς ;;;

Η δικιά μου, παρόλο που την έχω στο auto δεν γυρίζει μόνη της πολλές φορές αλλά πρέπει να πατήσω το κουμπί. (έχω 2 πισί παράλληλα, ένα στη vga και ένα στη dvi)

Τα καλωδια ειναι καλα σφηγμενα και στη καρτα και στην οθονη και το εχω δοκιμασει και στα 2 της καρτας. Οσο αναφορα τo κουμπι source το παταω και το εχω βαλει και στις δυο καταστασεις (auto-manual) Τι να πω θα παρω την οθονη αγκαλια και θα παω σε φιλο να τσεκαρω να σιγουρευτω.

Είχα κι'εγώ το ίδιο πρόβλημα με μια 226BW. Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και σε 2 μέρες είχα καινούργια σφραγισμένη έξω απο την πόρτα μου. Είναι άψογοι στην εξυπηρέτηση, μου έκανε φοβερή εντύπωση.

Είναι τραγική η κατάσταση μου... Η ιστορια εχει ως εξης:

1.Παιρνω απο χτες τηλ στην prime telecom και τελικα σήμερα κατάφερα να μιλήσω με τον ανθρωπο που έπρεπε για τις οθόνες του λεω το προβλημα της οθονης μου, και μου ζηταει το s/n του το δίνω και μου λεει οτι δεν το αναγνωρίζει το συστημα, τον ρωτάω αν ειναι παραεισαγωγή η οθόνη και μου λεει οτι δεν ξερει με σιγουριά αλλά, είναι και αυτό ενα σενάριο. Επίσης μου λέει οτι πρεπει να παρω τηλ τον προμηθευτή μου

2. Παίρνω και εγώ τηλ στο προμηθευτή μου (HARDSHOP) και μου λέει ο τύπος οτι πρεπει να πάρεις τηλ την alman (να το κάνω και αυτό λεω...)

3.και τελευταίο για σήμερα παίρνω τηλ alman και μου λέι οτι πρεπει να πάρω πρώτα prime telecom να δηλώσω τη βλαβη και μετα αυτοι θα προχωρούσαν σε αντικατάσταση :tomato::tomato:

Αύριο πέρνω τηλ hardshop και αν δε βρει λυση πάει για ΙΝΚΑ η υπόθεση!:devil:

Μάλλον το Hardshop έχει κάνει παραεισαγωγή. Αλλιώς δεν υπάρχει πιθανότητα να μην βρίσκουν τον σειριακό αριθμό. Πάρτους τηλ και κάνε φασαρία.

Εχει απαγορευτει ο όρος "παραεισαγωγή" απο οτι μου ειπε ο ανθρωπος της prime telecoms γιατί όλες οι οθόνες εχουν βγεί απο το εργοστασιο της Samsung με προορισμό όλο το κόσμο. Το ποιός θα τη φέρει στην ελλάδα την οθόνη ή οποιοδήποτε προοιόν εχει την εγγύηση του εργοστασίου που είναι 1 χρόνος .Η prime στην ελλάδα αυξάνει την εγγύηση στα 3 χρόνια για αυτό ειναι και λιγο ποιό ακριβή η οθόνη απ ότι σε άλλες χώρες. Και επίσης μου είπε οτι απο τη στιγμή που δεν την έχει κανει εισαγωγή η prime δεν μπορεί να κάνει κατι στο θέμα εγγύησης (λογικό..) αρα to hardshop πρέπει να αναλάβει τις ευθήνες που του αναλογούν..

Πάντως το παιδί στη Prime ηταν οκ μου είπε οτι αν κάνω το κόπο να τους πάω την οθόνη θα δώσει εντολη για δωρεαν επισκευή αλλά οταν του είπα για Κέρκυρα του πέσαν οι.. κάλτσες!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.