Jump to content

απομακρυνσμένη είσοδος

AGRIMI

Recommended Posts

ένας φίλος μου χωρίς να έχει εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης κάποιος μπαίνει στο σύστημά του και του λέει τι κάνει εκείνη τι στιγμή και του κουνάει το ποντίκι. ξέρει κάποιος κάτι σχετικό?

ή κάποια απενεργοποίηση από τις υπηρεσίες?

το παράξενο για εμένα είναι ότι δεν έχει static ip.

αλλά να αναφερθώ ότι παίρνει ασύρματα ιντερνετ από κάποιον ο οποίος έχει ιντερνετ σε κάποιο άλλο χωριό και στέλνει ασύρματα στο δικό μας και το διανέμει από το σπίτι του. αυτός που το διανέμει ισχυρίζεται ότι δεν το κάνει και δεν είναι κάποιος της παρέας για να κάνει πλάκα. και όσα παιδιά βρίσκονται σε αυτό το δίκτυο του χωριού το μόνο που ξέρουν είναι να κατεβάζουν κρακ , facebook και τορρεντ(φανταστείτε)

honda22 πρόγραμμα δεν τον έβαλε κανείς γιατί εγώ τον έκανα format. λες να είναι τίποτα ιός?

ποια υπηρεσία να σταματήσω? πες μου ακριβώς το όνομα γιατί βρήκαα 2-3.

Αν είναι όπως τα λες και δεν του έχει εγκαταστήσει κανένας κανα πρόγραμμα ενώ λείπει ο φίλος σου, τότε μάλλον κατί του έχει εγκαταστήσει από μακριά και κανεί monitoring και control. Ας κάνει κανά scan και να δει με το msconfig τι υπηρεσίες ξεκινάνε μήπως έχει καμια παράξενη μέσα.

Το κούνημα του ποντικιού κλπ. το θυμάμαι στο σχολικό εργαστήριο μας πριν κάτι χρόνια, μπορούσε να το κάνει ο server. Επίσης γίνεται μέσω κακόβουλου λογισμικού στην κατηγορία των trojans. Οπότε, κάτι είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή του φίλου σου. Άρα, ρίξτε ένα καθάρισμα + βάλτε ένα firewall.

Για το monitoring, μπορεί να τον παρακολουθήσει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στα πακέτα. Θεωρητικά όσοι είναι συνδεδεμένοι, εύκολα ή δύσκολα, μπορούν να το κάνουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.