Jump to content

Logitech cordless Wave Desktop - σχόλια, να το πάρω ή όχι?

thanassis

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά,

εδώ και καιρό θέλω ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματο, και κινούμαι ανάμεσα σε MS και Logitech, αλλά τεκευταία μου χτύπησε στο μάτι το Logitech Cordless wave http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119, τι λέτε??? το ξέρει κανείς?? υπάρχει κάποιο άλλο που θα έπρεπε να προτιμήσω σε αυτά τα λεφτά?? (πρόσεξα ότι έχει και 5 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα MS που έχουν 1-2)

απο microsoft 2-3 σετακια ασυρματα που ειχα αγορασει ειχε εντονο lag το ποντικι, τελικα κατεληξα σε logitech οπου το lag ειναι ανυπαρκτο. εγω εχω αυτο,,http://www.amazon.com/Logitech-Bluetooth-Cordless-Keyboard-967301-0403/dp/B0000CFY8C, ..απο εμενα λοιπον μονο logitech

απο microsoft 2-3 σετακια ασυρματα που ειχα αγορασει ειχε εντονο lag το ποντικι, τελικα κατεληξα σε logitech οπου το lag ειναι ανυπαρκτο. εγω εχω αυτο,,http://www.amazon.com/Logitech-Bluetooth-Cordless-Keyboard-967301-0403/dp/B0000CFY8C, ..απο εμενα λοιπον μονο logitech

χμμμμμμ

παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!! ότι έψαξα πάντως ήταν θετικό το αποτέλεσμα.... άρα μάλλον προς το logitech κινούμαι.....

Παρε το logitech. Απο ενα τέτοιο γράφω αυτή τη στιγμή. Πρίν είχα το MS 6000 και κάθε τρεις και λίγο μου έβγαζε ότι είχε χαμηλό σήμα. Η βάση όμως ήταν δίπλα στο πληκτρολόγιο. Με το logi μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλήμα. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για μένα είναι και το μεγάλο πλήτρο για το enter. Τέλος το ποντίκι έχει κουμπί για να κλείνει ώστε να μη χαλάει μπαταρία!!

Δεν σας την σπάνε τα ασύρματα που έχουν μπαταρίες ΑΑ, και ειδικά τα ποντίκια.

Τόσο καιρό περίμενα να πάρω κανα ασύρματο πληκτρολόγιο με δική του μπαταρία, αλλά αυτά δυστυχώς έχουν πολλά $$.

Οπότε κατέληξα στο Sidewinder X6, και το ποντίκι (G7) δέν αλλάζει προς το παρών με τίποτα,εκτός απροόπτου.

Δεν σας την σπάνε τα ασύρματα που έχουν μπαταρίες ΑΑ, και ειδικά τα ποντίκια.

Τόσο καιρό περίμενα να πάρω κανα ασύρματο πληκτρολόγιο με δική του μπαταρία, αλλά αυτά δυστυχώς έχουν πολλά $$.

Οπότε κατέληξα στο Sidewinder X6, και το ποντίκι (G7) δέν αλλάζει προς το παρών με τίποτα,εκτός απροόπτου.

όχι, να σου πω και τον λόγο!!! βγάζεις από κάπου αλλού και κάνεις την δουλειά σου και αν χαλάσουν οι επαναφορτιζόμενες τις πετάς και δεν εξαρτάσαι από την logitech...

Πάντως δέν εξαρτάσαι απο την logitech για τον απλούστατο λόγο ότι η μπαταρία ας πούμε του DinoVo κρατάνε πάραααα πολύ . πάνω απο μήνα.

Απλά δέν κάνουν για gamers, όχι ότι είμαι αλλά έστω και το λίγο που πάιζω θα μου την έσπαγε να χαλάσω κανα game για αυτόν τον λόγο.

γιατι δεν κανουν για gamers??? εχω mx5500 και παιζω πολλα παιχνιδια. νομιζεις αν το πληκτρολογιο με καλωδιο εχει lag 0.1ms και το ασυρματο εχει 0.4ms θα καταλαβεις τιποτα;;; θυμισου μονο οτι οταν παιζεις σε lan εχεις 15-25ms ping και οταν παιζεις στο ιντερνετ στην καλυτερη εχεις 60-80ms ping..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.