thanassis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 καλησπέρα παιδιά, εδώ και καιρό θέλω ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματο, και κινούμαι ανάμεσα σε MS και Logitech, αλλά τεκευταία μου χτύπησε στο μάτι το Logitech Cordless wave http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119, τι λέτε??? το ξέρει κανείς?? υπάρχει κάποιο άλλο που θα έπρεπε να προτιμήσω σε αυτά τα λεφτά?? (πρόσεξα ότι έχει και 5 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα MS που έχουν 1-2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 7, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 κανένας δεν το ξέρει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Διάβασε και αποφάσισε :wink:http://techgage.com/article/logitech_cordless_desktop_wave/http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2162595,00.asphttp://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=logitech+cordless+desktop+wave+review Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 απο microsoft 2-3 σετακια ασυρματα που ειχα αγορασει ειχε εντονο lag το ποντικι, τελικα κατεληξα σε logitech οπου το lag ειναι ανυπαρκτο. εγω εχω αυτο,,http://www.amazon.com/Logitech-Bluetooth-Cordless-Keyboard-967301-0403/dp/B0000CFY8C, ..απο εμενα λοιπον μονο logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 8, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 απο microsoft 2-3 σετακια ασυρματα που ειχα αγορασει ειχε εντονο lag το ποντικι, τελικα κατεληξα σε logitech οπου το lag ειναι ανυπαρκτο. εγω εχω αυτο,,http://www.amazon.com/Logitech-Bluetooth-Cordless-Keyboard-967301-0403/dp/B0000CFY8C, ..απο εμενα λοιπον μονο logitechχμμμμμμπαιδιά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!! ότι έψαξα πάντως ήταν θετικό το αποτέλεσμα.... άρα μάλλον προς το logitech κινούμαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Δεκέμβριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Παρε το logitech. Απο ενα τέτοιο γράφω αυτή τη στιγμή. Πρίν είχα το MS 6000 και κάθε τρεις και λίγο μου έβγαζε ότι είχε χαμηλό σήμα. Η βάση όμως ήταν δίπλα στο πληκτρολόγιο. Με το logi μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλήμα. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για μένα είναι και το μεγάλο πλήτρο για το enter. Τέλος το ποντίκι έχει κουμπί για να κλείνει ώστε να μη χαλάει μπαταρία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 12, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 το πήρα τελικά!!!!! τέλειο!!!!! το πληκτρολόγιο απενεργοποιείται αυτόματα????το ποντίκι πάντα το κλείνουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 13, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 λογικα απενεργοποιουντε αυτοματα μονα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Δεκέμβριος 13, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Για το πληκτρολόγιο δεν ξέρω. Το ποντίκι έχει κουμπί απο κάτω για να το κλείνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Δεκέμβριος 13, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Δεν σας την σπάνε τα ασύρματα που έχουν μπαταρίες ΑΑ, και ειδικά τα ποντίκια.Τόσο καιρό περίμενα να πάρω κανα ασύρματο πληκτρολόγιο με δική του μπαταρία, αλλά αυτά δυστυχώς έχουν πολλά $$.Οπότε κατέληξα στο Sidewinder X6, και το ποντίκι (G7) δέν αλλάζει προς το παρών με τίποτα,εκτός απροόπτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Δεκέμβριος 13, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Εγώ έχω πάντα ένα ζευγάρι μπαταρίες δίπλα στο γραφείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 13, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Δεν σας την σπάνε τα ασύρματα που έχουν μπαταρίες ΑΑ, και ειδικά τα ποντίκια.Τόσο καιρό περίμενα να πάρω κανα ασύρματο πληκτρολόγιο με δική του μπαταρία, αλλά αυτά δυστυχώς έχουν πολλά $$.Οπότε κατέληξα στο Sidewinder X6, και το ποντίκι (G7) δέν αλλάζει προς το παρών με τίποτα,εκτός απροόπτου.όχι, να σου πω και τον λόγο!!! βγάζεις από κάπου αλλού και κάνεις την δουλειά σου και αν χαλάσουν οι επαναφορτιζόμενες τις πετάς και δεν εξαρτάσαι από την logitech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Δεκέμβριος 13, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Πάντως δέν εξαρτάσαι απο την logitech για τον απλούστατο λόγο ότι η μπαταρία ας πούμε του DinoVo κρατάνε πάραααα πολύ . πάνω απο μήνα.Απλά δέν κάνουν για gamers, όχι ότι είμαι αλλά έστω και το λίγο που πάιζω θα μου την έσπαγε να χαλάσω κανα game για αυτόν τον λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 16, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 γιατι δεν κανουν για gamers??? εχω mx5500 και παιζω πολλα παιχνιδια. νομιζεις αν το πληκτρολογιο με καλωδιο εχει lag 0.1ms και το ασυρματο εχει 0.4ms θα καταλαβεις τιποτα;;; θυμισου μονο οτι οταν παιζεις σε lan εχεις 15-25ms ping και οταν παιζεις στο ιντερνετ στην καλυτερη εχεις 60-80ms ping.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Δεκέμβριος 16, 2008 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Για τις μπαταρίες μιλάω όχι για το lag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 16, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 παίρνεις μπαταρίες ΑΑ με 2+ Αh καμιά 4άδα και έχεις και αλλάζεις.... έχεις πάντα και ένα ενσύρματο σε περίπτωση ανάγκης....:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 16, 2008 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 γιατι να παρεις εφεδρικες μπαταριες?παιρνεις ενα σετακι που εχει επαναφορτιζομενη βαση για το ποντικι...ολη την μερα το χρησιμοποιεις και το βραδυ το φορτιζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 17, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 ναι αλλά σε λίγο καιρό δν θα έχει καταστραφεί η μπαταρία??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 17, 2008 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 4 χρονια τις εχω μια χαρα ειναι....αλλα και να καταστραφουνε που υπαρχει το προβλημα???αγοραζεις ενα ζευγαρι επαναφορτιζομενες του εμποριου και εισαι ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.