Jump to content

Dual 400...

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

Ναι...!

Take a look!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1185314&HYKARTAGRAFIKONMONTELO=9800GTX%2b&category=69977735&catalog=20

Αν παω σε 9800GTX+ με DUAL 400 RAMDAC, πρεπει να πάω στα 200Ε της XFX...Και επειδη μιλάμε για SLI η διαφορά μεγαλώνει περισσότερο!

Dual 400MHz πρεπει να εχει και η twintech, αλλο τι λεει το πλαισιο.

Οχι δεν βλεπω καποιο τυπογραφικο λάθος..Δεν αναφέρεται το λινκ σ αυτο που λεει απο κάτω αλλα ειναι απάντηση στον SirDiman..!Αυτο που γραφω στο τελος ειναι αλλο πραγμα και μιλαω για αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519638 την καρτα!

TheoVeRCloCKeR, αυτό που είπε ο unstoppable είναι σωστό. Οι σύγχρονες κάρτες έχουν Dual RAMDAC.

Σε καμία περίπτωση μην εμπιστεύεσαι τα sites των καταστημάτων, γιατί γίνονται πολλά λάθη στα χαρακτηριστικά.

στο λεει ο Unstoppable,ο SirDiman, ο nickstamat, εγω ,και εξακολουθεις να το αμφισβητεις?

για να ξερεις πολλες φορες γινονται λαθη στις περιγραφες των ποιοντων.καλο θα ειναι να κοιτας και στο επισημο σαητ του κατασκευαστη αν κατι δεν σου καθεται καλα.

Βασικά, διάβασα κάπου ότι τα RAMDACs ενσωματώνονται πλέον στο chipset, επομένως αποκλείεται κάποια κατασκευάστρια εταιρεία να πουλάει κάτι διαφορετικό από κάποια άλλη, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα (πόσο μάλλον όταν οι συγκεκριμένες κάρτες βασίζονται στο reference board).

Αναρωτιέμαι όμως γιατί σε απασχολεί τόσο το θέμα των RAMDAC... :/

Δεν ειμαι κ πολυ σχετικος οπως φαινεται και απλα ήθελα να το διευκρινήσω...Αυτο ειναι ολο...!

Δεν είναι κακό αυτό, απλώς, εμένα προσωπικά, ποτέ δε με απασχόλησε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στην αγορά κάρτας γραφικών. :)

Ίσως να έπαιζε ρόλο παλιότερα ή να έχει σημασία σε κάρτες γραφικών άλλης χρήσης, πάντως εμένα δε με απασχόλησε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.