mkpk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 εχει δει κανεις τιποτα στην ελληνικη αγορα????εγω δεν βρισκω τιποτα... εχω τον ι7 και μια p6 και καθονται...για τα παλια water block λετε να βγει καμια βαση που να μπορεις να τα βαλεις και στο νεο socket????το waterblock που εχω τωρα ειναι ζαλμαν...ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkpk Δεκέμβριος 6, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 μια απαντηση καποιος????:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Ποια block έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 EK Supreme 1366 plate υπάρχει προς το παρόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Εάν το μπλοκ σου είναι τόσο μεγάλο ώστε να καλύπτει ολόκληρο τον i7,(τα περισσότερα μπορούν),τότε πρέπει να πάρεις ένα αντάπτορα για το s1366 και θα είσαι μια χαρά (Αρκετές εταιρίες θα βγάλουν για τα μπλοκ τους)Δεν ξέρω βέβαια εάν έχει βγάλει η zalman τέτοιο αντάπτορα,αλλά και να μην έχει βγάλει μπορείς να φτιάξεις έναν μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkpk Δεκέμβριος 6, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 εχω αυτο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806304δεν με νοιαζει απολυτα να κρατησω το ιδιο.αλλα δε εχω δει κατι στιν ελληνικη αγορα....το EK Supreme 1366 plate που το βρησκω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Αυτό θες;http://ekwaterblocks.com/shop/product_info.php?cPath=21_47&products_id=320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkpk Δεκέμβριος 6, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 πιθανον... αλλα το υπαρχων βλοκ den einai EK.. βολευτικα προσορινα με μια nexus..Σας ευχαριστω ολους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.