Jump to content

αγορα Netbook

xristaras13

Recommended Posts

παιδία καλησπερα.Σκεφτομαι να αγοράσω ένα Netbook και έχω διαλέξει το Asus EEEPC1000H μιας και που έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.τωρα θα ήθελα τη γνωμη σας η ακόμα και να μου προτείνετε κάτι καλύτερο.

Msi wind + 60 ευρω 6 cell εξρα μπαταρια

Δεν θα συμφωνήσω αν και εγώ προτίμησα το wind.

Έτσι η τιμή θα βγει παραπάνω από το eee. Άσε που το eee έχει στα + παραπάνω υποστήριξη για Draft-N

κάτι καλύτερο από το asus 1000h δεν πιστεύω να βρείς όπως δεν βρήκα και εγώ για αυτό κατέληξα και αγόρασα το 1000h.

(τα δυνατά του χαρακτηριστικά είναι η μπαταρία που περίπου κρατάει 4:30 ώρες και όχι 5 που λέει)ενώ το wind πιο λίγο.:whistling

όπως είναι και η οθόνη του asus που δεν είναι γυαλιστερή ενώ του wind είναι και σε εμποδίζει όταν το βλέπεις από άλλη οπτική γωνια η όταν πέφτει φως πάνω της:nothing:

Συγνώμη αλλά τι νόημα έχει να δεις HD ταινία 1280x720 (και υποθέτω ότι μιλάς για HD ready και όχι Full-HD 1920x1080) σε ανάλυση 1024x600? Μόνο με το downsize κουράζεις extra το μηχανάκι και έχεις χάσει και πόση ποιότητα.. άτοπο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.