Kokolikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Radiator TF XChanger Double 240 Radiator HWLabs Black Ice GTS 120 Waterblock Swiftech Apogee GTZ (LGA775) Waterblock Swiftech Obsidian (8800GT/GTS(G92)/9800GTX) Pump Koolance PMP-450 Reservoir Koolance TNK-80 Λοιπόν τα παραπάνω είναι προς παραγγελία αλλά έχω μια ένσταση και θέλω την αποψή σας.. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξω το τανκ απο 80 σε 120? Τίποτα άλλο που δεν αρέσει???:hug::hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 τα swiftek προσωπικά δεν τα έχω σε εκτίμιση...όπως και τα ψυγεία που έχεις διαλέξει...καλύτερα να πας σε d-tek blocks και thermochill ψυγείο...ακόμα και με ένα διπλό καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις...αντλία η γνωστή d5 επιβάλετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Δεκέμβριος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Μήπως θα έπρεπε να αλλάξω το τανκ απο 80 σε 120?το τανκ σε πειραξε;καλυτερα να αλλαξεις ολα τα υπολοιπα.μόνο ενα τριπλο ψυγειο βαλε.και οτι σου ειπε ο απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Συμφωνώ και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 αν καταληξεις προς μερια Swiftech Waterblock ,προτιμησε το νέο Apogee GTZ δες εδώ:http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=2066 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Δεκέμβριος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 μα το GTZ αναφερει το παιδι στην αρχη,εκ παραδρομης ειχα στο μυαλο μου το GTX.οκ φιλε Kokolikos,ανακαλω,τα blocks που διαλεξες ειναι κορυφαια,αυτα παρε.τα ψυγεια μονο μπορεις να αλλαξεις με καποιο αλλο τριπλο και ισως την αντλια.για τις αντλιες διαβασε αυτο: Laing D5 - 2 Revesion 2 12v DC Pump for Quiet high performance water cooling systems. This is the highest performance yet quietest water pump on the marketit's the top OEM pump used form profesional water cooling manufactures such as Danger Den AKA DD D5, AKA, Swiftech MCP655, Laing D5, But really it's all thesame pump manufactured by Laing taking on diffrent nick names. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.