Xzibit Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάιξω το GTA IV στην ανάλυση που αναφέρω. Και αυτό το λέω γιατί στις προτεινόμενες απαιτήσεις αναφέρει τετραπύρηνο και 2,5GB RAM. Πρέπει δηλ. να κάνω αναβάθμιση σε τετραπύρηνο και 4GB RAM; Το Crysis μου το παίζει καλά στην ανάλυση που αναφέρω άρα πιο βαρύ έγινε το GTA IV; Απαράδεκτο αυτό Rockstar Games. Το σύστημα μου είναι: Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E6600 OC 3,2GHZ Μητρική Gigabyte P35C-DS3R Κάρτα γραφικών Nvidia Asus GTX280 Ram 2GB 800MHZ OCZ Gold Series HDD1 Seagate 320GB Sata II HDD2 Seagate 160GB Sata PSU Coolermaster 850Watt Monitor LG Flatron L207WT Case Thermaltake Soprano Middle Tower VB1000BWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Δεκέμβριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Μια χαρά είσαι.Εγώ είμαι σε τέτοια ανάλυση με αρκετά χαμηλότερο spec του συστήματός μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Μια χαρά ΔΕΝ θα είναι αν τα βάλει ΟΛΑ high. Με το μηχάνημα της υπογραφής αν τα βάλω όλα στο τέρμα τρία πουλάκια κάθονται.. 15-20fps. Πρέπει το shadow density να είναι χαμηλό όπως και το distance. Τα γραφικά έχουν προβλήματα, οι σκιές έχουν προβλήματα, η έλλειψη AA φωνάζει.. οπότε μη το συγκρίνεις με το Crysis και παίξε το παιχνίδι για το gameplay.. όχι για τα γραφικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis2000 Δεκέμβριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Κατέβασε Shadows kai ΑntiΑliasing και όλα τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά...:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Κατέβασε Shadows kai ΑntiΑliasing και όλα τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά...:computer:το GTA4 δεν εχει καν AA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Θα το βγαλουν σαν εχπανσιον με την πρωτη καρτα που θα χτυπήσει 60frames στα 1920. ( gta iV anti alias stories... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Θα το βγαλουν σαν εχπανσιον με την πρωτη καρτα που θα χτυπήσει 60frames στα 1920. ( gta iV anti alias stories... ) οχι το ξεκλειδωνει αμα βιασεις 666 πορνες και σκοτωσεις περισσοτερους απο οτι ο Ραμπο και ο governator μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 οχι το ξεκλειδωνει αμα βιασεις 666 πορνες και σκοτωσεις περισσοτερους απο οτι ο Ραμπο και ο governator μαζι. :sarcastic::happy2::happy2::happy2::slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.