Jump to content

Νέο PC (και οθόνη;;) μεχρι 1500€ - Gaming

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενας φιλος μου ενδιαφερεται να αγορασει νέο PC

Πες μου ακριβως για τι ενδιαφερεσαι:

μονο παιχνιδια;

benchmarking?

overclocking?

σε τι αναλυση θα παιζεις;

σε νοιαζει να ειναι αθορυβο το μηχανημα;

video & photo editiing?

1500€?

προκειται να τον αναβαθμισεις αν βγει κατι καινουριο ή εχεις σκοπο να τον κρατησεις 2-3χρονια πχ;

θες να βαλουμε κουτι με παραθυρο, λαμπακια κλπ; μηπως θες υδροψυξη (υπολογισε κανενα 300€);

windows? θελεις vista ή xp?

Απαντησε μου σ αυτα για να ρωτησω και να παρουμε μια σωστη απαντηση.

Λοιπον...το θελω και μονο να μου παιζει ΦΟΥΛΛΛΛ γραφικα ολα τα Games για τα επομενα τουλαχιστον 2χρονια.Να ανοιγω πχ 5 προγραμματα ταυτοχρονα + ιντερνετ και να μην κολαειιιι ΠΙΑΑ..!! Για αναβαθμισεις δεν νομιζω να ασχοληθω..αντε να βαλω και μια δευτερη καρτα γραφικων στα επομενα 3χρονια να βοηθησει λιγο την κατασταση.Βασικα δεν ξερω τι ειναι το benchmarking.Δεν με νοιαζουν κουτια λαμπιονια κτλπ..την δουλεια μου να κανει.Αθορυβο δεν με χαλαει εννοειτε αλλα δεν θελω να με ενοχλει κιολας. Εχαω windows XP. Απο αναλυση εχω μια 17αρα αυτην την στιγμη..αλλα θα γουσταρα και μια πιο μεγαλη οθονη να μου κανει αισθηση.Αλλα νταξει..Ας φτιαξω εναν καλο πυργο να ειναι μπομπα..και αργοτερα παιρνω και μια οθονη.Αυτα ρε Bro..!! :D

Εγω του προτινα 300-500€ οθονη 24" και τα υπολοιπα για PC.:T:

Τωρα θελω τη βοηθεια σας διοτι εγω εχω μεινει ακομα στο καλοκαιρι και δεν εχω ιδεα τι παιζει με PC τωρα.:flag::flag:

Να παιζει ολα τα παιχνιδια για τα επομενα 2 χρονια ολα ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΛ ειναι πολυ δυσκολο αν παει σε μεγαλη οθονη.

Οθονη 22-24

8400-8500-ισως και quad

4g ram

x38 (?) - p45

4870x2x2

velociraptor

αν μιλαμε για αμεση αγορα.

wrong section η οχι;

Αν ειναι λαθος ας το μεταφερει καποιος mod.... θυμαμαι εδω ρωτουσαν για αναβαθμισεις παλιωτερα....

για τροφοδοτικο τι προτινεις; ποσα watt?

μηπως οι 2Χ 4870Χ2 ειναι υπερβολη; 1000€ μονο για καρτες;:nada:

εννοείται μόνο μεταχειρισμένα σε αυτά τα λεφτά θα τον σώσουν και όσο προλαβαίνεις εδώ τέσσερις φοβερές προσφορές

1. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57860

2. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57850

3. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57785

4. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57862

για τροφοδοτικο τι προτινεις; ποσα watt?

μηπως οι 2Χ 4870Χ2 ειναι υπερβολη; 1000€ μονο για καρτες;:nada:

υπερβολη ειναι σιγουρα...οπως υπερβολικο ειναι να θελεις σε μεγαλη οθονη να παιζεις τα παντα φουλ για 2 χρονια :) Και μια 4870χ2 παντως ειναι κομπλε αλλα δε νομιζω να αντεξει μονη της 2 χρονια.

Καλυτερα παντως να παρει μια λογω Budget.Τροφοδοτικο ποιοτικο 650-750 και ειναι κομπλε.

αυτος ελεγε να μεινει στη 17αρα...εγω τον ψηνω για 22-24...

μολλον η 22αρα ειναι η χρυση τομη πιστευω.:crazy_pilot:

η δικια μου συνθεση που εφτιαξα προχειρα:

gianniskanpccx9.jpg

@AGRIMI

για μεταχειρισμενα θα τον ρωτησω αν ενδιαφερεται... edit τελικα θελει καινουρια του κουτιου

η καλη σειρα της corsair παντως ειναι η HX για αυτο και εχει υπερτσιμπημενη τιμη.Θα προτιμουσα το 750 power&cooling εγω...

η καλη σειρα της corsair παντως ειναι η HX για αυτο και εχει υπερτσιμπημενη τιμη.Θα προτιμουσα το 750 power&cooling εγω...

θα εχουν διαφορα οι μνημες αν παιζουν σε στοκ ταχυτητες;

το τροφοδοτικο δεν θα μας τα χαλασει....λεπτομερια. Δεν προκειται να το ζορισει αλλωστε. Εγω σκεφτομουν και για coolermaster 850W που ειναι αθορυβο απ οσο θυμαμαι....:o

Ενα pcpower&cooling 750w ναι...το προτεινω και εγω...

Για μητρική εχω ενα προβλημα...διοτι ειπες οτι ΙΣΩΣ βαλει και 2η καρτα...οποτε γιατι να μην παει σε ενα Χ38/48 ?

DFI LP DK X48

Τωρα για το κουτι..εχω αλλη μια προταση...καποτε στο site του πλαισίου ειχε ενα lian-li στα 119ευρω αποτι θυμαμαι...και ηταν πολυ καλη επιλογη...δες σε κανενα καταστημα εαν υπαρχει να το τσιμπισει...:hm:

το τροφοδοτικο δεν θα μας τα χαλασει....λεπτομερια.

Το συγκεκριμενο τροφοδοτικο που προτεινεις κανει τρομερο θορυβο...(αποτι ειπώθηκε στο review στο lab)

θα εχουν διαφορα οι μνημες αν παιζουν σε στοκ ταχυτητες;

με τις μνημες ειναι μεγαλη ιστορια.Εγω τις εχω τρεξει απο 800 μεχρι 1100, με 5αρια με 4αρια με οσο πιο σφιχτα τα παντα και δεν ειδα καμια διαφορα....Παρε 1000αρες με 5αρια, μιας και με 4αρια σπανιζουν πλεον νομιζω..

Παρε 1000αρες με 5αρια, μιας και με 4αρια σπανιζουν πλεον νομιζω..

Εκεινες με τα 4αρια στα 1000 stock ηταν με micron chips..Και ηταν 2*1..υπηρχαν cellshock καποτε στο πλαισιο...η cellshock ομως κλίνει ...οποτε μακρια...

Χτυπα 4gb 800με CAS4 η 1066 με Cas5...θα προτεινα 1066 δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα...:happy:

Εκεινες με τα 4αρια στα 1000 stock ηταν με micron chips..Και ηταν 2*1..υπηρχαν cellshock καποτε στο πλαισιο...η cellshock ομως κλίνει ...οποτε μακρια...

Χτυπα 4gb 800με CAS4 η 1066 με Cas5...θα προτεινα 1066 δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα...:happy:

ειναι ευκολο να μου δωσεις καποιο λινκ συγκεκριμενα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.