Jump to content

FIREFOX V3!!!

NightHawk

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,

δεν ξερω αν το χετε παρατηρησει αλλα οταν ανοιγεις στον firefox πανω απο 5 καρτελες η χρηση της cpu αυξανεται

τρελα (τουλαχιστον η δικια μου που ειναι και παλια AMD Athlon 2600+ :tomato:) και τρωει απιστευτη μνημη ==>410Κ απο οτι δειχνει στην διαχειριση εργασιων (χωρις οι διαφορες σελιδες που ειναι ανοιγμενες σε καθε καρτελα να περιεχουν web 2 υπηρεσιες κτλπ).!!Καλα ειδικα αν ανοιξεις να δεις σαν ανθρωπος ενα streaming videακι πχ απο το youtube την εκατσες!!Σκρολαρεις προς τα κατω τη σελιδα και κολαει ολος ο browser :hm:!!Εχω βαλει ενα addon

(tweak network)το οποιο ειναι tweak αλλα δεν πιστευω να διορθωνει τπτ γιατι ειναι περισσοτερο για την ταχυτητα εμφανισης κτλπ!)Αφου γκουγκλαρα βρηκα ενα addon που μικρυνε απιστευτα το ποσοστο μνημης ακομα και μετα απο παρα πολλες ανοιγμενες καρτελες αλλα δεν ηταν για την v3.Εχετε να προτεινετε τπτ οπως addons ,tips....??

Ναι ρε παιδια ειναι γνωστο οτι εχει κακη διαχειριση μνημης αλλα την αλλη φορα εβλεπα ενα φορουμ και ελεγε για ενα addon το οποιο (ειχε και screenshot) apo 210K μειονονταν στα 2.To περιεργο ηταν οτι το ειχαν δοκιμασει πολλοι χρηστες και δουλεψε!! (ηταν απιστευτο!!!)Το κακο ειναι οτι μαλλον δεν ειναι συμβατο με την v3.Mακαρι η 4 να εχει καλυτερη διαχειριση!!

Το πρόβλημα που έχω εντοπίσει σίγουρα είναι με την Ajax και τον ff 3.0.x...

όσες σελίδες χρησιμοποιούν ajax μετά από λίγη ώρα και μετά από κάθε request δεν ελευθερώνουν την μνήμη...

εντάξει θα το φτιάξουν και αυτό...

Το πρόβλημα που έχω εντοπίσει σίγουρα είναι με την Ajax και τον ff 3.0.x...

όσες σελίδες χρησιμοποιούν ajax μετά από λίγη ώρα και μετά από κάθε request δεν ελευθερώνουν την μνήμη...

εντάξει θα το φτιάξουν και αυτό...

εμένα δεν μου το κάνει αυτό :nothing:

Επίσης με το real player που μπορείς να κάνεις download βιντεάκια(από οπουδίποτε), με το firefox 3 δεν λειτουργεί πλέον(για αυτό και δεν έβαλα το 3 και έχω μείνει στο 2.χ.χ...)!

δεν ξερω αλλα δεν εχει ουτε ενα μηνα απο την πρωτη μου επαφη με firefox αλλα μονο που μπορεις με ολα αυτα τα addons να τον διαμορφοσεις οπως θελεις εσυ ειναι φοβερο για να μην αναφερω την ταχυτητα του!!!!τωρα καταλαβα γτ εχει τοσο πολυ απυχηση!!!

Ναι ρε παιδια ειναι γνωστο οτι εχει κακη διαχειριση μνημης αλλα την αλλη φορα εβλεπα ενα φορουμ και ελεγε για ενα addon το οποιο (ειχε και screenshot) apo 210K μειονονταν στα 2.To περιεργο ηταν οτι το ειχαν δοκιμασει πολλοι χρηστες και δουλεψε!! (ηταν απιστευτο!!!)Το κακο ειναι οτι μαλλον δεν ειναι συμβατο με την v3.Mακαρι η 4 να εχει καλυτερη διαχειριση!!

kαι ποιο ειναι αυτο το addon φιλε μου?

γιατι και εγω με φαιρφοξ η μνήμη χτυπάει κόκκινα εχω vista home premium me 2gb ram :help1:

Αδερφε το βρηκα!!!Firefox Ultimate Optimizer (Αυτη τη στιγμη νομιζω οτι η τελευταια εκδοση ειναι η v1.1).

Ειναι standalone,66kb και δουλευει ησυχα μονο του κατω στην task bar.Οχι απλά δουλευει αλλα μειωνει κατα πολυ

την μνημη που καταλαμβανει ο firefox!!!Ειναι ακινδυνο μπορειτε να το δοκιμασετε ολοι!

Στο firefox 2 υπήρχε μια ρύθμιση για να αποθηκεύει τις σελίδες στον δίσκο (και όχι στην ραμ) όταν έκανες minimize τον firefox. Ήταν πολύ βολικό . Στον 3 δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αυτή η ρύθμιση

εμενα χωρις τπτ απο addons με 3 καρτελες ανοιχτες ειναι στα 108Κ...παιζουν ρολο τι σελιδες ειναι?

Φυσικα και εχει σχεση.Οσο περισσοτερο "βαρια" ειναι η σελιδα (flash,κτλπ) τοσο μεγαλυτερη μνημη τραβαει ο firefox.

Παντως το Ultimate Optimizer δοκιμαστε το.Οντως κανει αυτο που υποσχεται!

εμενα χωρις τπτ απο addons με 3 καρτελες ανοιχτες ειναι στα 108Κ...παιζουν ρολο τι σελιδες ειναι?

Φυσικα και εχει σχεση.Οσο περισσοτερο "βαρια" ειναι η σελιδα (flash,κτλπ) τοσο μεγαλυτερη μνημη τραβαει ο firefox.

Παντως το Ultimate Optimizer δοκιμαστε το.Οντως κανει αυτο που υποσχεται!Εμενα απο 400μβ μου το ριχνει στα 2 και οταν ειναι idle ο firefox κυμαινεται στα 2 με 212κβ!

Πάντως τρώει και μνήμη και cpu ανάλογα με το πόσες σελίδες θα ανοίξεις.

Υπάρχει τίποτα παράλογο σε αυτό που λες? Normal είναι.

Πάντως όσοι ανοίγουν πολλά tabs και έχουν πρόβλημα, υπάρχει και ο IE... :jump::tomato::tomato::tomato::pleasantry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.