GruntGR Μάρτιος 6, 2010 #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Μωρε καλα ειναι αποσο ξερω, απλα ειναι προτιμοτερο να παρεις καποιος τα mantis λογω ανωτερης ποιοτητας, (τα goliathus δεν εχουνε παρομοιο υφασμα με τα everglide titan ) το control εχει ακομα χαμηλοτερη τριβη απτο speed αλλα η υφη του ειναι καπως τραχια, σαν ντενιμ ας πουμε, αν δεν σε ενοχλει αυτο τοτε τσιμπα το zowie G-TF που ειναι αδιαβροχο και εχει μαζεμενες τις ακρες για να μην φθειρονται, αλλιως παρε puretrak talent, χαμηλοτερη τριβη απο qck και πολυ απαλο στο χερι, θυμιζει αρκετα το 1337 XL της sharkoon στο πιο παχυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Μάρτιος 6, 2010 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Μωρε καλα ειναι αποσο ξερω, απλα ειναι προτιμοτερο να παρεις καποιος τα mantis λογω ανωτερης ποιοτητας, (τα goliathus δεν εχουνε παρομοιο υφασμα με τα everglide titan ) το control εχει ακομα χαμηλοτερη τριβη απτο speed αλλα η υφη του ειναι καπως τραχια, σαν ντενιμ ας πουμε, αν δεν σε ενοχλει αυτο τοτε τσιμπα το zowie G-TF που ειναι αδιαβροχο και εχει μαζεμενες τις ακρες για να μην φθειρονται, αλλιως παρε puretrak talent, χαμηλοτερη τριβη απο qck και πολυ απαλο στο χερι, θυμιζει αρκετα το 1337 XL της sharkoon στο πιο παχυΓια το Puretrak talent έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια αλλά δυστυχώς από ότι βλέπω στο sktrouz δεν υπάρχει Ελλάδα.To mantis υπάρχει ακόμη αλλά με προβληματίζουν τα σχέδια που έχει απάνω.Λες να πήγαινα σε goliathus speed (μιας και το control από ότι καταλαβαίνω δεν θα μου αρέσει γιατί έχω ακούσει ότι έχει αίσθηση σχεδόν σαν πλαστικού mouse pad) ή να έφερνα από έξω το puretrack talent? Έχεις κανά Online shop υπόψιν σου αξιόπιστο εντός E.U.?Σημείωση: Χρησιμοποιώ G9x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 6, 2010 Author #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Καλο χρυσο το Goliathus αλλα δυστυχως οπως ολα τα υφασματινα "ξεφτυσε" στις ακρες (χωρις να ενοχλει πολυ)Τουλαχιστον εχει μεινει η καλη ποιοτητα κυλησης.Μεινε ΜΑΚΡΙΑ απο το control....To mantis ειναι καλυτερο ποιοτικα απο το Speed Goliathus αλλα οντως τα σχεδια πανω του ειναι εμετος (νομιζω ο unsto το χει και μπορει να μας πει για αυτο αν δεν το χει κανει ηδη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Μάρτιος 6, 2010 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Καλο χρυσο το Goliathus αλλα δυστυχως οπως ολα τα υφασματινα "ξεφτυσε" στις ακρες (χωρις να ενοχλει πολυ)Τουλαχιστον εχει μεινει η καλη ποιοτητα κυλησης.Μεινε ΜΑΚΡΙΑ απο το control....To mantis ειναι καλυτερο ποιοτικα απο το Speed Goliathus αλλα οντως τα σχεδια πανω του ειναι εμετος (νομιζω ο unsto το χει και μπορει να μας πει για αυτο αν δεν το χει κανει ηδη...)Ναι άμα είναι για goliathus μόνο speed όχι control. Ελπίζω μόνο το speed να έχει λιγότερο friction από ότι το qck.Τώρα βέβαια ακούω θετικά συνέχεια για το puretrak talent αλλά είναι κάπως δυσεύρετο.Βέβαια επίσης σημαντικό είναι πιο έχει καλύτερο tracking και χαμηλό lift off distance στο G9x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 6, 2010 Author #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 threads merged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 6, 2010 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Καλο χρυσο το Goliathus αλλα δυστυχως οπως ολα τα υφασματινα "ξεφτυσε" στις ακρες (χωρις να ενοχλει πολυ)Τουλαχιστον εχει μεινει η καλη ποιοτητα κυλησης.Μεινε ΜΑΚΡΙΑ απο το control....To mantis ειναι καλυτερο ποιοτικα απο το Speed Goliathus αλλα οντως τα σχεδια πανω του ειναι εμετος (νομιζω ο unsto το χει και μπορει να μας πει για αυτο αν δεν το χει κανει ηδη...)1,5 χρόνο με το Mantis Speed, έχει ξεφτίσει ελάχιστα στις άκρες αλλά είναι ακόμα πλήρως λειτουργικό, όπως είχα πει και παλαιότερα εξαιρετικό mousepad, σίγουρα ανώτερο από τα qck. Τα σχέδια τι πρόβλημα δημιουργούν? Εμένα και εμφανισιακά μου αρέσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 19, 2010 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Με πείσατε για το Spex. Τόσο καιρό παίζω πάνω σε χαρτί Α4 Λέω να το συνδυάσω με ένα τέτοιο. Παίζει κανείς με αυτό το συνδυασμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 19, 2010 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Τετοιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 19, 2010 #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 lol, έχεις δίκιο ξέχασα το link, fixed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 19, 2010 #150 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Επειδη εχω δοκιμασει και τα 2 ποντικια τις roccat το κοnε το εχει ο κολητος και εγω εχω το Kova.Θα σου πω οτι λογω διαστασεων το Kova ειναι πολυ πιο ανετο στο χερι..Στο δικο μου χερι τουλαχιστον.Απο λκειτουργιες και τα 2 ειναι μια χαρα με μοναδικο μειονεκτημα αν χρησιμοποιεις βαρυδια οτι το kova δεν εχει.Παντως ειναι καλο ποντικι αν και λογω διαστασεων δεν θα το προτιμουσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 19, 2010 #151 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Με το sphex λοιπόν αυτά τα δύο ποντίκια είναι μια χαρά να υποθέσω; Γιατί διάβασα αυτό που είχες πει: Λοιπον μολις γυρισα απο πλαισιο με το roccat KOVA.Eβαλα και το sphex να δω τι παιζει και αν θα ακνει τα ιδια κοληματακια με το Gigabyte..Μπορω να πω οτι το Mousepad απλα τα σπαει...Τελικα το Γιγαβυτε δεν καθεται σωστα πανω στο sphex.Μαλλον θελει διαφορετικο mousepad (Υφασματινο).Τωρα θα μου πειτε αλλαξες mouse επειδη δεν ηταν οκ με το mousepad??Ειχα δει το kova καιρο και απλα εγινε μια ωρα πιο γρηγορα η δοκιμη του.. Επίσης αν και η συζήτηση για τα ποντίκια είναι δίπλα: Επειδη εχω δοκιμασει και τα 2 ποντικια τις roccat το κοnε το εχει ο κολητος και εγω εχω το Kova.Θα σου πω οτι λογω διαστασεων το Kova ειναι πολυ πιο ανετο στο χερι..Στο δικο μου χερι τουλαχιστον.Απο λκειτουργιες και τα 2 ειναι μια χαρα με μοναδικο μειονεκτημα αν χρησιμοποιεις βαρυδια οτι το kova δεν εχει.Παντως ειναι καλο ποντικι αν και λογω διαστασεων δεν θα το προτιμουσα.. φοβάμαι κάπως τα δεξιά πλήκτρα του μη μου ξεφεύγουν λόγω του πιασίματος που του κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 19, 2010 #152 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Εμανα επειδη ειχα ποντικι στο μεγεθος τοθ kone πριν μπορω να πω οτι πλεον δεν ξαναπαιρνω τοσο μεγαλο ποντικι..Νομιζα πως με βολευε μεχρι που δοκιμασα κατι σε κανονικο μεγεθος...Οσο για τα πλαινα πληκτρα δεν νομιζω να σε προβληματισει ιδιατερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 19, 2010 #153 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει για το mousepad όμως :to_pick_ones_nose3: Εμανα επειδη ειχα ποντικι στο μεγεθος τοθ kone πριν μπορω να πω οτι πλεον δεν ξαναπαιρνω τοσο μεγαλο ποντικι..Νομιζα πως με βολευε μεχρι που δοκιμασα κατι σε κανονικο μεγεθος...Οσο για τα πλαινα πληκτρα δεν νομιζω να σε προβληματισει ιδιατερα.. Μιλάμε για to 1εκατοστό διαφορά που έχουν στο μήκος; Γιατί στα specs το ένα είναι 13εκ σε μήκος και το άλλο 12εκ ενώ έχουν ίδιο μέγιστο πλάτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 20, 2010 #154 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 Με το κοva οπως εχω γραψει παλι ειναι μια χαρα το sphex...πολυ ευχαριστημενος..Οσο για τις διαστασεις μιλαω για τον γενικοτερο ογκο του ποντικιου...Το μεν kone ειναι ογκωδες ενω το kova πιο ανετο και πιο λεπτο στο πιασιμο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 22, 2010 Author #155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Razer Goliathus Is DeadLong Live the KingΑΥΡΙΟ μαλλον παω για καινουριο.Φιλος μου χει ζαλισει για δαυτο http://eworld.com.gr/front/details/807Εντυπωσεις?Εορταζων Grunt εχεις να προσθεσεις κατι?edit: ΤΩΡΑ διαβασα και τις προηγουμενες 2-3 σελιδες.Εξακολουθω να ΘΕΛΩ αποψεις ομωsch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 22, 2010 #156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Δεν είμαι τρελός gameras αλλά έχω βρει την υγεία με sharkoon 1337. Ύφασμα, καλό μέγεθος και λεπτό. Το μαύρο όμως, οχι τις αηδίες με graphics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Σεπτέμβριος 22, 2010 #157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Razer Goliathus Is DeadLong Live the KingΑΥΡΙΟ μαλλον παω για καινουριο.Φιλος μου χει ζαλισει για δαυτο http://eworld.com.gr/front/details/807Εντυπωσεις?Εορταζων Grunt εχεις να προσθεσεις κατι?edit: ΤΩΡΑ διαβασα και τις προηγουμενες 2-3 σελιδες.Εξακολουθω να ΘΕΛΩ αποψεις ομωsch.να το παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelosLX Σεπτέμβριος 22, 2010 #158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Razer Destructor από μένα αλλά πονάνε λίγο τα 35 ευρώ το ξέρω..http://www.plaisio.gr/Furntiture/Desktop-Furnishing/Mouse-Pads/Razer-Destructor-Mousepad-RZ02-00200100-R3M1.htmΔεν είναι σε αυτό το χρώμα που βλέπεις εκεί. Θα το πάρεις σε άσπρο του πάγου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 23, 2010 #159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Τώρα τελευταία άλλαξα και εγώ σε Razer Destructor. Πολύ ωραίο και ιδανικό μέγεθος. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα Razer Mamba. Ενδιάμεσα είχα περάσει και από ένα Ozone, απλά μακριά, άθλιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Σεπτέμβριος 23, 2010 #160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Εχω δοκιμασει πολλα mousepab μαζι και το Roccat και το καλυτερο απο την δικη μου αποψη ειναι το παρακατω http://www.eworld.com.gr/front/details/620 http://www.pixmania.gr/gr/gr/03356810/art/steelseries/mousepad-steelseries-qck-.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4NTIyODM1MTtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.