Teodor_ch Δεκέμβριος 21, 2008 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Το είχα, πολύ καλό pad. Το άλλαξα όμως (can you say, κάφτρα?..XD) με αυτό (36X26). Πολύ καλές εντυπώσεις...:fun:το ίδιο έχω2-3 χρόνια ακόμα σαν καινούργιοτο πλένω βέβαια ανα 6μηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Ιανουάριος 4, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Εγώ έχοντας δοκιμάσει διάφορα, κατέληξα στο Goliathus Control Alpha XL της Razor από http://www.eworld.com.gr/details.php?prod=987....Με τόσα λευτά παίρνεις Mousepad και Hub μαζί σε στιβαρό πλαστικό http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=25_54&products_id=474Αλλιώς προτίμησε ένα με 3-5 ευρώ αν είναι μόνο mousepad:victory: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Ιανουάριος 5, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 για να μην μιλησω για τα φρου φρου και τα μπλε λαμπακια και για τα usb που το μονο που καταφερνουν ειναι να σε ενοχλουν, θα πω κατι αλλο, ειδες καθολου διαστασεις σε αυτο που προτινεις; 26 x 19 εκ. ;;;; μονο το ποντικι μου εχει υψος 13εκ. που μενουν μονο 6 εκ. για πανω κατω!! που δεν φτανουν ουτε να πας απο το start στο εικον. ο Υπολογιστης μου! ασχετα που ο ανθρωπος λεει οτι δοκιμασε διαφορα mousepad, προφανως εννοει φτηνα mousepad, κ συ του προτινεις αυτα που ειδη εχει δοκιμασει; :TD: :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 5, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 εγω πηρα αυτο απο το fnac 15€ κ ειναι γαματο! πιο μεγαλο απο το κλασικο qck που ειχα εδω και τρια χρονια κ με την ζωγραφια του warcraft!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Ιανουάριος 6, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Steelseries QCK heavy δεν υπαρχει καλυτερο...Πολυ μποστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 7, 2009 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Με τόσα λευτά παίρνεις Mousepad και Hub μαζί σε στιβαρό πλαστικό http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=25_54&products_id=474Αλλιώς προτίμησε ένα με 3-5 ευρώ αν είναι μόνο mousepad:victory:ρε μαουζπαντ θελωμεν οχι το τσιρκο Μασιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Steelseries QCK heavy δεν υπαρχει καλυτερο...Πολυ μποστα... Υποθετω εχεις δοκιμασει τα παντα για να το λες αυτο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Ιανουάριος 7, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Αν οχι τα παντα ειχα πριν απο αυτο παρα πολλαααα.....Ειμαι gamer ffs και 8ελω τρελο pad οποτε κατελιξα εδω...Το ειχα παρει απο γερμανια πριν καιρο γιατι δεν το εβρισκα εδω...Ειναι ΤΕΡΑΣ και τελειο δεν χανει ουτε pixel....45x50 εκατοστα ειναι τερας ολοκληρο τραπεζομαντιλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Αφου δεν εχεις δοκιμασει τα παντα δεν πρεπει να εισαι απολυτος, και εγω ειχα το QcK αλλα το razer που εχω τωρα ειναι κατα την γνωμη μου καλυτερο ας πουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Ιανουάριος 7, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 εγω δεν λεω το απλο το Qck το heavy λεω...τα razer ειναι πολυ λεπτα και μετα απο καιρο τελος to heavy εχει 6 εκ παχος ειναι 8υριο...Το memfis εχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 7, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Αν ειχε 6 εκατοστα παχος κατι αλλο θα ηταν mousepad οχι παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Ιανουάριος 7, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 χιλιοστα sorry:secret: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 εγω δεν λεω το απλο το Qck το heavy λεω...τα razer ειναι πολυ λεπτα και μετα απο καιρο τελος to heavy εχει 6 εκ παχος ειναι 8υριο...Το memfis εχεις??Το mantis speed, τωρα τι σχεση εχει το παχος με την αντοχη στον χρονο, το υφασμα στην πανω μερια φθειρετε σε κανονικες συνθηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Ιανουάριος 7, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Το ειχα το razer....Και μετα απο 3 μηνες κατω κατω ξεκολισε... Εμενα με βολευει περισοτερο που ειναι πιο παχυ....:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 7, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Και ο sln ετσι ελεγε αλλα κατεληξε πως μακρος > παχος < τεχνικης . Περαν της πλάκας μιλάμε για περιφεριακα σχετικα φθηνά οπότε παιρνει ας πουμε το qck η το mantis και αν δεν μεινει ευχαριστημενος δοκιμάζει και το αλλο αντιστοιχα μετα απο κανα 2μηνο...πχ Και βγαζει συμπέρασμα απο 1ο χέρι . Το σιγουρο ειναι πως οποιο και να παρει απο τα νοναμε των 2ε θα ειναι πολυ καλυτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2009 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 το MX REV ηρθε και ψαχνει το ταιρι του.αυριο με το καλο-και αν ειμαι καλυτερα- θα κατηφορησω προς το eworld να ψαξω.εχει και μεγαλη ποικιλια παναθεματο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostz9 Ιανουάριος 31, 2009 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 εγω εχω παρει της coolermaster ayto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806636 και σε συνδιασμο με το mx518 ειναι πολυ καλο ιδιαιτερα σε fps games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 15, 2009 Author #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Goliathus XL,welcome home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markakiss Φεβρουάριος 15, 2009 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι υπερ-ευχαριστημένοςRAZER GOLIATHUS CONTROL ALPHA XL BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss13 Φεβρουάριος 15, 2009 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 εγώ πάλι έχω Razer Goliathus Speed+Control edition...Mε το Control editon που πιστεύω είναι καλύτερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.