ardi21 Ιανουάριος 20, 2013 #261 Ιανουάριος 20, 2013 Zowie G-TF speed. ZOWIE GEAR - G-TF speed (XL)Μεγαλη επιφανεια, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, cloth. Το εχω εδω και καποιους μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενοςΣτάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Eνδιαφερον. Θα κοιταξω για το P-TF γιατι το G μου πεφτει μεγαλο.Απο Ελλαδα το αγορασες? Γιατι δεν το βρισκω
knight_77 Ιανουάριος 20, 2013 #262 Ιανουάριος 20, 2013 Eνδιαφερον. Θα κοιταξω για το P-TF γιατι το G μου πεφτει μεγαλο.Απο Ελλαδα το αγορασες? Γιατι δεν το βρισκωΝαι απο e-world.gr. Απο οτι ειδα ομως δεν το εχει πλεον. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
GruntGR Ιανουάριος 20, 2013 #263 Ιανουάριος 20, 2013 ^ προσοχη μονο με την βαση, στο ξυλο του γραφειου μου δεν καθεται επιπεδη με τιποτα, στα τζαμι του μπαλκονοπορτας γραπωνει σαν βεντουζα () Επισης ειναι αρκετα λεπτο και σχετικα σκληρο για clothpad, με οτι αυτο συνεπαγεται,
ardi21 Ιανουάριος 20, 2013 #264 Ιανουάριος 20, 2013 ^ προσοχη μονο με την βαση, στο ξυλο του γραφειου μου δεν καθεται επιπεδη με τιποτα, στα τζαμι του μπαλκονοπορτας γραπωνει σαν βεντουζα () Επισης ειναι αρκετα λεπτο και σχετικα σκληρο για clothpad, με οτι αυτο συνεπαγεται, Eτσι κι αλλιως μαλλον απορριπτεται αφου Ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα και απο εξω παει πολυ. Κριμα και ειχε καλα σχολια στα review.
wolves Ιανουάριος 20, 2013 #265 Ιανουάριος 20, 2013 Αφου θες μονο απο Ελλαδα:Steelseries QcKsteelseries qck - Mouse Pads | Skroutz.grRazer Goliatus Speedrazer goliathus speed - Mouse Pads | Skroutz.grΟ doc ([MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]) τι λεει;
NooDle Ιανουάριος 20, 2013 #267 Ιανουάριος 20, 2013 και εγω τσίμπησα αυτο Razer Razer GOLIATHUS Standard control Mouse - PC περιφερειακά - plaisio.gr το περιμενω.. αντε να δω τι ψάρια πιανει γιατι τόσο καιρό με το mousepad της heineken είμαι
astrovasilis Ιανουάριος 21, 2013 #268 Ιανουάριος 21, 2013 Με το logitech 705 Wireless Mouse M705 απο το eworld ποιο pad θα διαλεγατε; Χρηση εφαρμογες και λιγο παιχνιδια.
ardi21 Ιανουάριος 21, 2013 #269 Ιανουάριος 21, 2013 Tελικα και ελλαδα να το βρω το zowie μαλλον θα παω στο goliathus για τον λογο που ανεφερε ο grunt. Με την λαστιχενια βαση που εχει ειναι τελειο στο grip σε γυαλι αλλα εχει πολλα προβληματα με ξυλινα γραφεια σαν το δικο μου, οπως διαβασα παντου. Εκαναν φαουλ σε αυτον τον τομεα...
Tsunami Ιανουάριος 21, 2013 #270 Ιανουάριος 21, 2013 Εμένα δεν γραπώνει το QcK στο ξύλινο.Με το παλιό το QcK+ δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ.Κάνανε καμμιά αλλαγή στην λαστιχένια επικάλυψη στον πάτο?
grathk Ιανουάριος 21, 2013 #271 Ιανουάριος 21, 2013 Best mousepad eva. Το έχω 5 χρόνια και δεν το αλλάζω για κανένα άλλο. Είναι μεταλλικό οπότε 0 φθορές.
wolves Ιανουάριος 21, 2013 #272 Ιανουάριος 21, 2013 Best mousepad eva. Το έχω 5 χρόνια και δεν το αλλάζω για κανένα άλλο. Είναι μεταλλικό οπότε 0 φθορές. μεταλλικο; ο Χριστος και η Παναγια μαζι....!!!
GruntGR Ιανουάριος 21, 2013 #273 Ιανουάριος 21, 2013 goliathus speed και qck+ team editions ( αυτα με την 4mm λαστιχενια βαση ) ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα, ιδια φαση ειναι και το cm storm RX speed, δυστηχως κανενα απο τα 3 δεν φτανει σε ποιοτητα και αισθηση τα talent και τα stealth της puretrak.Παρομοια επιφανεια με το goliathus control εχουν τα corepad cerro - artisan hien - zowie TF - steelseries NP+ και ενα καινουργιο που ετοιμαζει η CM ( http://lanoc.org/images/news/CES2013/CoolerMaster/image_11.jpg ) Ολα αυτα τα τραχια clothpads δεν υπαρχουν Ελλαδα προς το παρον.
Alexopus6 Ιανουάριος 21, 2013 #274 Ιανουάριος 21, 2013 και ενα καινουργιο που ετοιμαζει η CM ( http://lanoc.org/images/news/CES2013/CoolerMaster/image_11.jpg ) Το Control RX είναι ^^ και μοιάζει επικίνδυνα με το αδερφάκι του power rx hybrid CM Storm » Products: Power-RX Power-RX Mouse Pad - Cooler Master Europe Store
ardi21 Ιανουάριος 21, 2013 #275 Ιανουάριος 21, 2013 goliathus speed και qck+ team editions ( αυτα με την 4mm λαστιχενια βαση ) ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα, ιδια φαση ειναι και το cm storm RX speed, δυστηχως κανενα απο τα 3 δεν φτανει σε ποιοτητα και αισθηση τα talent και τα stealth της puretrak.Παρομοια επιφανεια με το goliathus control εχουν τα corepad cerro - artisan hien - zowie TF - steelseries NP+ και ενα καινουργιο που ετοιμαζει η CM ( http://lanoc.org/images/news/CES2013/CoolerMaster/image_11.jpg ) Ολα αυτα τα τραχια clothpads δεν υπαρχουν Ελλαδα προς το παρον.Aρα για "γρηγορα" cloth εσυ προτεινεις ιδανικα τα puretrak stealth/talent η αλλιως goliathus speed, qck+, cm storm rx speed?Tο zowie TF - artisan απ'οτι εχω διαβασει ειναι και αυτα "γρηγορα" cloth , με λεια επιφανεια. Δεν εχουν σχεση με goliathus control..
GruntGR Ιανουάριος 21, 2013 #276 Ιανουάριος 21, 2013 γρηγορα και "μεταξενια" ναι. Αν εχεις μαθει στο "rough" feel του control καλυτερα να περιμενεις λιγες βδομαδες μπας και ερθει το control RX στο e-shop, φαινεται πολλα υποσχομενο για οσους την βρισκουν με υφασματινους τριφτες αμα εχει παχος η βαση του τουλαχιστον 3mm τοτε παιζεται να βγαλω κι εγω το hien soft στην συνταξη
ardi21 Ιανουάριος 21, 2013 #277 Ιανουάριος 21, 2013 γρηγορα και "μεταξενια" ναι.Αν εχεις μαθει στο "rough" feel του control καλυτερα να περιμενεις λιγες βδομαδες μπας και ερθει το control RX στο e-shop, φαινεται πολλα υποσχομενο για οσους την βρισκουν με υφασματινους τριφτες αμα εχει παχος η βαση του τουλαχιστον 3mm τοτε παιζεται να βγαλω κι εγω το hien soft στην συνταξη Εχω ηδη το goliathus control οποτε θα παω σε κατι πιο γρηγορο. Ουτε τα puretrak τα βρισκεις Ελλαδα...
nikos16717 Ιανουάριος 25, 2013 #278 Ιανουάριος 25, 2013 Σκέφτομαι να πάρω το Roccat Taito Kingsize (Roccat Taito Kingsize 3mm - Mouse Pads | Skroutz.gr) Αξίζει ή καλύτερα να πάω σε κάποιο Razer ή Steelseries;edit: Μόλις είδα το post του GruntGR: "το taito για κάποιον λόγο είναι πάναργο λες και περνάει το ποντίκι σου μέσα από λάσπη"
shattered Φεβρουάριος 11, 2013 #279 Φεβρουάριος 11, 2013 καλημέρα,φίλος έχει ένα g700 και ψάχνει για mousepadέχει δοκιμάσει qck+ και δεν τον βόλεψε καθόλουγενικά χρησιμοποιεί μέτριο προς υψηλά dpi (νομίζω τώρα είναι στα ~1600-2000dpi)any ideas?(πλαστικό/ύφασμα/αλουμίνιο(?) δεν υπάρχει θέμα , μας ενδιαφέρει η αντοχή στον χρόνο και το να μπορεί να βρεθεί σχετικά εύκολα σην ελληνική αγορά)αα ξέχασα budget~30 euros max
dimitrismito Φεβρουάριος 11, 2013 #280 Φεβρουάριος 11, 2013 Πολλα απο το mousepads που ενδιαφερουν δεν υπαρχουν στην Ελληνικη αγορα,τι λετε για κανα group buy?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.