knight_77 Φεβρουάριος 23, 2011 #221 Φεβρουάριος 23, 2011 αυτο που λες οτι στην μεση χαλαει πιο γρηγορα απο οτι στης ακρες ισχυει οντος και ειναι σπαστικο στο mousepad αυτο το πραμα...Τι σημανει αυτο το "G-TF"?και δεν μπορω να καταλαβω...αυτο το G-TF ειναι προς το control ή προς το speed?ειδικα τα πλαστικα mousepads χαλανε πιο εθκολα σε σχεση με τα υφασματινα G-TF ειναι το μοντελο του mousepad και Ζοwie η κατασκευαστρια εταιρειααπο αυτα που διαβασα στο νετ μαλλον προς το speed ειναι
Heir of a dying day Φεβρουάριος 23, 2011 #222 Φεβρουάριος 23, 2011 παντος οσο περισσοτερο το κοιταζω τοσο περισσοτερο μου θυμηζει μοκετα:tongue:
Heir of a dying day Φεβρουάριος 23, 2011 #223 Φεβρουάριος 23, 2011 για να πω την αληθεια εμενα μου αρεσει το pad να μην ειναι ουτε τελειως γιαλι δηλ. speed ουτε τελειως γιαλοχαρτο δηλ. control,μαρεσει να ειναι οπως το scarab που ειναι ναι μεν speed αλλα οχι τελειως...
GruntGR Φεβρουάριος 23, 2011 #224 Φεβρουάριος 23, 2011 TF = TwoFaces Το P-TF ειναι το ιδιο pad αλλα πιο μικροΤελειως γυαλι μου φανηκε το qck+ fnatic, το mouse πηγαινε παααααρα πολυ γρηγορα ( οπως σε ενα "φρεσκο" puretrak talent ) αλλα ταυτοχρονα δεν ενιωθες κατι απο κατω να σου δινει feedback, επισης κολλαγε λιγο το δερμα μου πραγμα απαραδεκτο για cloth :S Ο κερσορας πανω στο g-tf αποκρινεται οπως σε ενα pad γυαλοχαρτο - control αλλα ταυτοχρονα ειναι αρκετα ανετο αφου δεν ειναι πλαστικο.
Heir of a dying day Φεβρουάριος 23, 2011 #225 Φεβρουάριος 23, 2011 GruntGR απο τα λεγομενα σου να καταλαβω οτι το G-TF τινει προς το control (δηλ. γιαλοχαρτο) σωστα? δηλ. εαν το καναμε παραστατικα καπως ετσι... Που θα εβαζες το σημαδακι * ? Control __________*__________ Speed
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2011 #226 Φεβρουάριος 23, 2011 εγω παντως μετα τα λεγομενα του Gruntgr και αυτα που διαβασα στο νετπαρηγγειλα το ''μικρο'' της παρεας P-TFεντυπωσεις οταν το παραλαβω....
Heir of a dying day Φεβρουάριος 23, 2011 #227 Φεβρουάριος 23, 2011 μηπως να το ξανασκεφτεις για το μεγαλο? γιατι οσο νανε το μεγεθος ειναι πολυτελεια...παντος ευχομαι να μην μετανιωσεις το "μεγεθος" της αγορας σου
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2011 #228 Φεβρουάριος 23, 2011 το μεγεθος ειναι περιπου το ιδιο με το destructor επειδη παιζω me medium sens με υπερκαλυπτει
jackess Φεβρουάριος 24, 2011 #229 Φεβρουάριος 24, 2011 εγώ πιστεύω πως το καλύτερο πάνω στα mousemats είναι το control. όχι υπερβολικό αλλά να ξέρεις που είναι τι και που.εννοώ ότι, οι πιο πολλοί τα αγοράζουν για την ταχύτητα, αλλά με πολύ ταχύτητα χάνεις σε ακρίβεια. ταχύτητα έχεις άμα κουνήσεις το χέρι σου, δεν χρειάζεσαι βοήθεια. στην ακρίβεια όμως...ναι. τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.επίσης για μένα, το πρώτο πράγμα που κοίταγα πάνω στα mousemats είναι το μέγεθος και γιαυτό κατέληξα το goliathous a. είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. πράγμα που σου δίνει τεράστια ελευθερία.
Heir of a dying day Φεβρουάριος 24, 2011 #230 Φεβρουάριος 24, 2011 το Megasoma το εχει κανενας εδω να μας πει τι λεει?
knight_77 Φεβρουάριος 24, 2011 #231 Φεβρουάριος 24, 2011 δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα απο χρηστεςφθειρεται ευκολα και εκει που ειναι το logo εχει αυξημενη τριβη
jackess Φεβρουάριος 24, 2011 #232 Φεβρουάριος 24, 2011 το Megasoma το εχει κανενας εδω να μας πει τι λεει? μήπως εννοείς το Megakormi?
hurin Φεβρουάριος 24, 2011 #233 Φεβρουάριος 24, 2011 Απότι βλέπω όλοι χρησιμοποιείτε μεγάλα mousepad, δηλαδή κάνετε μεγάλες κινήσεις. Εγώ χρησιμοποιώ πολύ λίγο χώρο, οι κινήσεις είναι πολύ σύντομες, και ο καρπός μου πιάνεται και πονάει λες και είμαι κιθαρίστας σε thrash μπάντα!
Gregorypeg1000 Μάρτιος 12, 2011 #234 Μάρτιος 12, 2011 Χθες ξαφνικά χάλασε η κόλα που έχει το razer sphex για να κρατιέται στο γραφείο.Ξεκόλησε ολόκληρο λες και είχε ημερομηνία λήξης.Πήρα το razer goliathus speed omega και μου φένεται καλύτερο απο το sphex.Δεν γλιστράει το ποντίκι τόσο πολύ όπως πριν,αλλά "όσο πρέπει" για τα γούστα μου
Hydra Μάρτιος 12, 2011 #235 Μάρτιος 12, 2011 Γρηγορη ειναι το ιδιο λεπτο σε γενικες γραμμες με το Sphex; Το χω λερωσει με ενα σωρο πραγματα (μπλανκο κτλπ).Θελει αλλαγμα...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 12, 2011 #236 Μάρτιος 12, 2011 Γρηγορη ειναι το ιδιο λεπτο σε γενικες γραμμες με το Sphex;Το χω λερωσει με ενα σωρο πραγματα (μπλανκο κτλπ).Θελει αλλαγμα... Ούτε καν.Το goliathus είναι 4mm παχύ ενω το sphex μισο???κάτο απο χιλιοστό πάντως.Εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλεί ακόμα και αν είναι στην άρκη του mousepad το χέρι.
jackess Μάρτιος 12, 2011 #237 Μάρτιος 12, 2011 το γκολίαθους, τουλάχιστον το δικό μου είναι 6.5 χιλιοστά παχύ. ή έχω μάπα χάρακα xδ
Heir of a dying day Μάρτιος 14, 2011 #238 Μάρτιος 14, 2011 γρηγορη το Sphex μπορεις να το κολλησεις πανευκολα χωρις να κανεις καμια ζημια στην επιφανεια που θα το κολλησεις με μια απλη κολλα σαν αυτην εδωΒαλε ισα ισα σε ολη την επιφανεια του pad και θα κανεις πολυ καλη δουλεια.
kolofagos Μάρτιος 25, 2011 #239 Μάρτιος 25, 2011 Κάνα καλό mousepad για gaming?Έχω βρεί αυτά έδω προς στιγμήν..Razer KabutoRazer SphexRazer Goliathus Control *Roccat Taito*Mήπως πρέπει να κοιτάξω το speed?Καμια άλλη πρόταση έχετε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.